Jebacina sa Tamarom

erotske price
Loading..

Ona trazi njega

Svako u životu ima jednu devojku za koju bi uradio sve. Nije bitno kako i zašto, ali tako je. Za mene ta devojka je bila i ostala Tamara.

Tamara se doselila u mesto u kome živim dok smo još bili klinci. Tačnije bilo je to pre petnaestak godina. Ja sam išao u sedmi, a ona u osmi razred osnovne… Nisam je primetio do prvog rodjendana na kojem smo bili zajedno. Još tada nisam mogao da skinem pogled sa nje. Bio sam klinac, nisam znao šta želim sa njom, ali sam znao da mi se prvi put u životu neko stvarno svidja. Nakon tog rodjendana pokušao sam da saznam ko je ta nova devojka, a pošto sam bio stidljiv, glavni cilj mi je bio da nabavim njen broj mobilnog, naravno, ako ga ima. Tada pametni telefoni nisu bili ni u planu, a svako ko je imao Nokia-u 3310 bio je pravi car. Uglavnom, ona nije imala mobilni telefon, ali ga je imala njena starija sestra, koja je išla u srednju, ali s vremena na vreme dozvoljavala bi Tamari da se dopisuje sa svojim društvom. Naravno, ako bi uplatila kredit. Nekako sam saznao broj Tamarine sestre i odvažio sam se da pošaljem poruku.

Odgovor nisam dobio taj dan, a ni sledeći.

Upoznavanje

“Hej, ćao, da li se znamo? :)” – bila je poruka koju sam primio treći dan. Bio sam jako uzbudjen, nekako sam uspeo da objasnim ko sam i počeli smo sa dopisivanjem. Narednih dana kada bi se sreli u školi samo bi se mimoišli smeškajući se. Nakon kratkog vremena počeli smo i da se družimo. Ubrzo sam shvatio da Tamara ne oseća isto prema meni što ja osećam prema njoj. Bio sam zaljubljen do ušiju u nju, a ona se uglavnom pravila da to ne primećuje. Često mi je pričala i o dečacima koji joj se svidjaju. Takve priče mi nisu prijale, ali obožavao sam što je u mom društvu, što imam privilegiju makar da je gledam, te sam trpeo i slušao.

Često smo se vidjali, ali samo drugarski. Kada smo oboje krenuli u srednju školu ona je počela da se zabavlja sa nekim likom koji je bio jako ljubomoran te smo smanjili kontakt. Do moje treće, a njene četvrte godine srednje vidjali smo se u najboljem slučaju jednom mesečno… Izgubili smo kontakt, možda to i nije tako loša stvar, mislio sam. Ipak, opsednut sam njom, a ona me gleda kao drugara. Možda je tako i bolje!

“Ej, jesi budan?” stigla mi je poruka u jedan ujutru.

“Haha, pa sad jesam, otkud ti Tamara?” odgovorio sam još u polusnu.

“Ive Andrića 29. Dodji hitno!” odgovorila je.

Loading..

Nisam znao šta se dešava, ali sigurno mi ne bi slala poruku tako kasno, a da se nešto nije dogodilo. Brzo sam ustao iz kreveta, obukao šorc i majicu i pozvao taksi. Dok taksi nije došao primio sam još nekoliko poruka od nje, moleći me da požurim. Nije mi bilo svejedno, rekao sam taksisti da vozi što je brže moguće, kako bih stigao što pre.

Stigao sam. Iz taksija video sam polupijanu Tamaru prislonjenu uz zid neke zgrade. Platio sam taksi i izašao da vidim zašto me je zvala.

Bila je prelepa, njena crna kratka kosa me je uvek palila, osim toga učinilo mi se da je i zgodnija nego pre. Starke, farke i neka obična majičica na bretele, klasičan stajling maturantkinje gimnazije.

“Hej jebote, pa šta je bilo?” rekoh tiho prilazeći joj.

“Došao si!” nasmejala se i odmah mi pala u zagrljaj.

“Ti znaš da bih ja uradio sve za tebe Tamara!”

Posle smo našli neku klupicu na koju smo seli i počeli da razgovaramo. U jednom trenutku rekla je da želi da me poljubi, naravno, nisam imao ništa protiv. Ljubili smo se dugo, to je i bilo jedino što je htela, mada dozvolila mi je da je hvatam za dupe, što je do tada za mene bilo nezamislivo.

Jebote, pa ja se hvatam i ljubim sa Tamarom!

Kasnije sam saznao da je njeno društvo pravilo kućnu žurku, uskoro će matursko veče pa su počeli da luduju. Raskinula je sa dečkom i ovo joj je zvučalo kao dobra ideja.

“Ovo je moralo jednom da se desi.” rekla mi je.

U zoru smo se rastali, pozvao sam joj taksi, a ja sam otišao pešaka kući razmišljajući šta se to upravo dogodilo…

Moja sreća nije dugo trajala…

Dopisivanje

Tamara je krenula na faks i počela da se zabavlja sa raznim tipovima. Često smo se čuli, ponekad bi se i videli, ljubili, ali nikad više od toga. Nakon što sam završio srednju, rekao sam sebi da je najbolje da neko vreme radim, pa tek onda da vidim da li ću krenuti na faks. Za to vreme Tamara je išla na fakultet i ludo se zabavljala. Ponekad, kad se vidimo, pričala mi je sa kim je sve bila i kakve su studentske žurke. Nekad je to sve zvučalo tako nerealno da joj nisam ni verovao, tj nisam želeo da verujem. Pričala mi je kako je jedno veče pušila trojici, a jebala se sa još dvojicom. Tamara je postala prava studentska drolja. Devojčica u koju sam se zaljubio sada je bila kurva koja je u stanju da popuši po 3 kurca za veče.

Nakon dve godine fizikalisanja odlučio sam da to nije za mene. Pripremao sam se za prijemni celo leto i na kraju upao na budžet. Naravno i to sam proslavio sa Tamarom. Vidjali smo se sve češće. Primetio sam da je počela da me gleda drugačije, ipak od silnog fizičkog rada jako sam se razvio, a i više nisam bio onaj klinac koga je upoznala.

Ona trazi njega

Kada je faks počeo, par puta sam sa njom otišao na studentske žurke. Ona je sada već bila četvrta godina, a ja brucoš. Ekipa uglavnom nije bila starija od mene, ali na takvim žurkama osećao sam se kao stranac… Valjda sam se i dalje osećao kao radnik, a ne kao student. Iskreno i nervirali su me studenti, za razliku od studentkinja koje su me nervirale, ali pored toga bih ih i jebao.

Pred kraj prvog semestra Tamara me je zvala da dodjem po nju u studentski dom, bilo je već kasno, a drugarice sa kojima je došla već su otišle kući. Nije mi bilo teško, ipak sve bih uradio za nju.

“Soba 308, slobodno udji bez kucanja :)” stigla mi je poruka od nje.

U zamračenoj sobi svirala je tiho novokompovana muzika. Levo od Tamare na krevetu je sedeo neki lik koji je pušio džoint, a desno sedeo je neki lik koji je držao Tamaru za koleno i valjda tražio pesmu na YouTube-u.

Loading..

“Hej Tešo, stigao si.” osmehnula se Tamara.

“Jesam, jesam. Hoćemo li?” rekoh nervozno gledajući kako joj taj lik mazi koleno.

“Ajde bre, gde žuriš, upoznaj se prvo sa ljudima!”

Pružih ruku obojici i dobih njihova imena.

Marko i Nemanja. Cimeri.

Navodno Nemanjina devojka je otišla po pivo, a Marko, lik sa džointom, je neki tip sa kojim se Tamara par puta smuvala.

Seo sam na krevet preko puta njih. Tamara je bila obučena sportski, neke crne uske helanke i duks koji je sigurno uzela od jednog od ove dvojice.

“Uh Tamara, jako mi se digao. Aj mi ga popušiš?” rekao je Nemanja kao da osim njih dvoje nema nikog u sobi.

“Ajde!” počela se smejati Tamara.

Bio sam zbunjen, upravo mi je Tamara rekla da je Marko kao njen “kao momak”, a da Nemanja ima devojku koja će uskoro doći, a sada ovo. Ma, sigurno je to neka njihova glupa fora, a možda me i zezaju da vide kako ću reagovati.

Ipak nije bila fora, Nemanja je počeo da skida farke, a Tamara da se namešta za pušenje. Legla je na stomak, noge su joj bile preko Markovih nogu, koji je i dalje bio opušten i pušio džoint, a glava joj je bila usmerena prema Nemanjinom kurcu. Samo je čekala da skine farke i izvadi kitu.

Upoznavanje dijaspora

“Tamara jebote, šta radiš to?” bio sam iznenadjen i nervozan.

“Ajde tebra opusti se.” opušteno mi je odgovrio Marko.

“Da tebra, opusti se” ponovio je Nemanja koji je u levoj ruci već držao svoju natprosečnu kitu i polako je nadrkavao, dok je desnom držao Tamaru za glavu – ” Tamara nam uvek ovako pomogne, poslušna je mala kurvica!”

Ustao sam se i krenuo ka vratima

“Gde ćeš Tešo? Zar me nećeš pratiti kući?” dobacila je Tamara.

Zastao sam.

“Tamara, ja ne mogu ovo da gledam, ne znam koji ti je kurac, ali idem.” rekao sam gledajući u vrata od sobe.

“Tešo, ljubavi, zar nisi rekao da bi sve uradio za mene?” rekla mi je umiljatim glasom – “želim da ostanem još malo, možeš da sedneš tu i da gledaš.”

Situacija je stvarno počela da me pali, nisam znao šta da radim.

Okrenuo sam se ka njoj. Jedino što sam mogao da izustim bilo je: “ok.”

Tamara je počela da lagano puši Nemanji, sve vreme gledajući u mene. Nemanja je bio malo nezainteresovan i vrteo je objave na fejsu. Nakon što se i Tamara više uživela počeo je Nemanja rukom da je dublje nabija na njegov kurac. Sada je počeo da se skida i Marko. Skinuo je gaće i počeo da ga drka. Tamara je nosila bele čarapice i Marko je skontao da može da ga drka njenim stopalima. Sada je Tamara jebana u facu i njena prelepa mala stopala dok sam ja sve to mirno posmatrao.

Bez kucanja u sobu je ušla devojka noseći kese sa flašama piva.

“O kurvice, zabavljaš se” rekla je Tamari i udarila je po dupetu.

“Mhm!” nekako je promrmljala Tamara.

“Ko je ovaj macan i zašto samo gleda?” pitala je devojka za koju sam odmah shvatio da je Nemanjina devojka.

“To je moj drug!” izvadila je sada kitu iz svojih usta kako bi objasnila situaciju. “Došao je da me vodi kući, ali odlučila sam da mu pružim nezaboravnu noć” nastavila je sa pušenjem Tamara.

Ona trazi njega

Nemanjina devojka mi se prestavila, rekla je da se zove Jelena i sve vreme se smejala zbog situacije. Objasnila mi je da tako one ponekad, ako je jedna umorna pusti drugu da odradi posao. Jelena je počela da se skida. Uskoro preda mnom bila je gola devojka velikih sisa, mnogo većih nego Tamarinih i sveže obrijane pičkice. Kleknula je izmedju Nemanjinih nogu i počela da mu liže jaja. Počeo sam da se skidam i ja. Nakon što sam skinuo duks i majicu Tamara me je zaustavila.

„Ne više, samo gledaš, razumeš?” bila je glasna Tamara.

Svi su počeli da se smeju, a ja sam seo nazad na krevet.

Jelena je uhvatila Tamaru za kosu i odvuka je sa kurca njenog dečka. Počele su da se ljube.

„Ajde kurvice, puši malo i Marku, zaslužio je” rekla je Jelena pre nego što je počela da se guši Nemanjinom kitom, koji je počeo da joj ga nabija sve dublje.

Tamara je i dalje bila obučena, ustala se sa kreveta, gledala u mene i počela da se skida.

Skinula je sve sa sebe, ispred mene bila je prvi put gola Tamara. Njena vlažna pičkica imala je jedino mali podšišan trouglić, kao neku strelicu koja pokazuje gde želi da joj likovi nabiju kurac. Ostala je samo u njenim belim čarapicama.

Prišla mi je i mogao bih reći cmoknula u usne, nije to bio poljubac, niti je bilo jezika, više je to bio nekakav pozdrav.

„Svidja li ti se šta vidiš?”

Klimnuo sam glavom potvrdno.

Marko je nadrkavao svoj kurac dok mu je Tamara prilazila. Sagnula se ispred njega i njena guza, i predivni čmarić bili su mi u fokusu. Tamara mu je glasno pušila, sve više i više sam se palio.

Pozicija u kojoj se Tamara nalazila bila je idealna za još jedan kurac. Nemanja je povukao Jelenu za kosu i bukvalno je odbacio od sebe. Ustao se, smeškajući prema meni i zabio njegovu ogromnu kurčinu u Tamarinu vlažnu pičkicu. Tamara je vrisnula od užitka. Perfektan pogled njenog dupeta zamenio je pogled na Nemanjinu dlakavu guzicu i njegova jaja koja su se njihala dok je zabijao kitu u Tamarinu pičkicu.

Jelena je sela pored mene. Počela je da me mazi po kurcu preko farmerica. Bio sam tvrd kao kamen.

„Tamara, ovom tvom drugu se stvarno svidja šta vidi.” Smejala se Jelena.

Tamara nije obraćala pažnju, bila je zauzeta sa dva kurca. Ritam je bio perfektan, kako je Nemanja nabijao, tako se ona nabijala na Markov kurac. Marko je nagovorio svog cimera da legnu na krevet i promene poziciju. Sada je Tamara bila okrenuta ka meni na krevetu. Gledao sam kako joj Marko razvaljuje pičkicu, dok je Nemanja bukvalno jebao u glavu. Toliko je išao duboko da je u jednom trenutku povratila malo pljuvačke. Jelena je sve to gledala zajedno sa mnom. Počela je da zavlači svoje ruke u moje farmerice i da mi šapuće na uvo.

„Zar ćeš dozvoliti da tvoju Tamaricu ova dva kretena skroz razvale?”

Bio sam tužan zbog cele situacije, ali i jako napaljen. U jednom trenutku Nemanja više nije mogao da izdrži, počeo je da svršava u Tamarino grlo. Tamara se zakašljala i dosta sperme je iscurelo na njene prelepe usne. Jelena je bukvalno otrčala prema njoj i počela strasno da je ljubi. Moja dečačka ljubav bila je musava od pljuvačke i sperme dok je neki lik jebao. Ćini mi se da je i ona svršila. Marko je izašao iz Tamare, kako bi joj ga nabio u dupe. Tamara je odbila. Rekla mu je da je sada red na Jelenu. Marko se nije bunio.

Ona trazi njega

Tamara mi je prišla sitnim koracima, bila je prelepa i izjebana. Legla je pored mene i prebacila svoje noge preko mojih butina. Počela je da se smeje.

„Hoćeš da se skineš?” upitala me je.

Klimao sam glavom.

„Može, ali samo ako ćeš da me ližeš.” nastavila je.

Naravno nisam odbio. Nakon što sam skinuo sve sa sebe zavalio sam svoju glavu izmedju njenih nogu. Pičkica joj je bila natopljena njenim sokovima. Verovatno je tu bilo i Nemanjinih i Markovih sokova, ali nisam mario. Lizao sam je kao neki tinejdžer koji prvi put vidi pičku.

Jelena je bila na Marku i navijala dok nas je gledala. Tamara je ponovo svršila koliko je bila napaljena, skroz me je umazala.

Ustala je, otvorila pivo i otpila koji gutljaj. Sela je pored mene i gledala kako se ovo dvoje i dalje jebu.

Upoznavanje

Počela je da drka moju nabreklu kurčinu. Skoro da sam svršio kad me je dotakla svojim toplim rukama. Dok mi je drkala počela je strasno da me ljubi, zavalila je svoju jezičinu u moja usta i sada sam sigurno osetio Nemanjine sokove. Nemanja se u medjuvremenu oporavio, stojao je pored nas drkajući svoju kurčinu dok smo se mi ljubili. Bukvalno je povukao Tamaru ka sebi i bacio je na pod. Klečeći Tamara je počela da mu ponovo puši. Nemanja me je gledao i smejao se, a ja nisam mogao da odvratim pogled od moje prelepe kurvice koja je pušila kurac na dvadeset centimetara od mene. Počeo sam da ga drkam dok sam to gledao. Nemanja joj je naredio da legne pored mene i da želi da je jebe u guzu. Tamara je imala bolju ideju. Rekla je da želi da je ližem dok je on jebe u dupe. Ponadao sam se da će to biti neka pozicija 69, medjutim, prevario sam se.

Nemanja je bio jači nego što sam mislio, seo je na krevet, Tamara se okrenula ledjima ka njemu i shvatio sam da ću je ja ustvari lizati klečeći izmedju Nemanjinih nogu. Pozicija nije bila baš zgodna, Nemanja je držao svoje ruke ispod Tamarinih butina dok se ona svojim stopalima naslanjala na njegova kolena. Ja sam bukvalno bio ispred Nemanjinih jaja i molio boga da ne svrši. Počeo sam da je ližem, tresla se od uživanja. U pozadini se čulo kako Marko svršava, nisam to video, ali pretpostavio sam da je svršio po Jeleninoj faci. Bio sam u pravu, sela je pored nas lica prekrivenog spermom. Sve se slivalo sa njenog lica po njenim sisama. Smeškala se dok je gledala kako poslušno ližem dok je Nemanja razvaljivao dupe moje Tamare.

„Vidi ga, kako je sladak i poslušan. Marko moraćemo jednom da probamo ovo Nemanja, ti i ja.” Dobacila je Marku koji je znojav ležao na susednom krevetu.

„Ma kako da ne!” izjavio je glasno.

Tamara je bila u ekstazi. Čas je vikala na Nemanju da je jače jebe, čas na mene da joj bolje ližem.

Jelena je počela da skida spermu sa svog lica svojim prstima i da njom hrani Tamaru. Nemanji je u jednom trenutku postalo teško da je tako razvaljuje i predložio je da Tamara i ja legnemo u poziciju 69, a on će nastaviti da je jebe u dupe.

„Red je da čovek dobije makar pušenje, haha!” glasno se smejao Nemanja.

Tamara mi je naredila da legnem na krevet, a ona je sela preko moje face i počela da puši moju nabreklu kurčinu koja je bila pred eksplozijom. Nemanja je prišao Tamari od pozadi. Prevario nas je. Počeo je da je jebe u pičkicu… Tamara je stenjala od užitka, to joj se toliko svidelo da je prekinula da puši moj kurac koji joj je i dalje bio u ustima i počela je da ispušta zvukove uživanja. Jezik mi je bio bukvalno pola centimetra od Nemanjinog kurca. Nisam mario, lizao sam Tamaru kao da je to jedini posao koji znam. Tamara se uskoro sabrala i nastavila da mi ga puši.

Ona trazi njega

“Jebote kako dobro puši!” mislio sam. Zvukovi nabijanja njenog grla na moj kurac bili su prelepi. Uživao sam u situaciji. Nemanja je nabijao njegovu ogromnu kurčinu sve dublje u Tamaru. Tamara je svršila još jednom, njeni sokovi slivali su se svud po meni. Pokušao sam da ne svršim što je duže moguće, iako sam bio na vrhuncu, a Tamarino odlično pušenje nikako mi nije pomagalo. Prvi je ipak počeo da svršava Nemanja. Lik je ladno počeo da prska u Tamarinu pičkicu dok sam ja ja i dalje lizao. Osetio sam malo njegove tople sperme na jeziku dok ga on još nije izvukao iz Tamare. Kada je izvukao, sada već svoj mlohav kurac, iz Tamare počela je da izlazi i njegova sperma iz njene prelepe pičkice. Imao sam prelep pogled na Tamarinu pičkicu prelivenu belom spermom koja se slivala na moj vrat. Njena frizurica u obliku trougilića, njena pičkica, a pomalo i njen lepi čmarić bili su ulepljeni spermom. Nastavio sam da halapljivo ližem te njene slane sokove pomešane sa Nemanjinom slatkom spermom.

„Ej, ostavi i meni malo!” smejala se Jelena „ovaj lik će mi pojesti sve, a meni pripada, moj je momak!”

Tamara je počela da se smeje, izvadila je kurac iz usta i počela da vrišti od smeha kao da je to najbolji vic koji je ikad čula. Sišla je sa mene. I dalje nisam svršio.

Jelena je sada čučnula pored Tamare i nastavila da liže spermu koja je i dalje izlazila iz Tamare. Nije je bilo mnogo, ali Jelena je pokušavala da usisa što više može. Marko je već spavao na krevetu, a Nemanja je sa stolice gledao šta se dešava. Samo se smejao.

Prišao sam i poljubio strasno Tamaru.

„Hoćemo li kući Tešo?” upitala me je moja prelepa musava izjebana kurvica.

„Pa ja još nisam svršio?” rekao sam.

„Ko je rekao da ću ti dozvoliti da svršiš?” gledala me je svojim preslatkim, crnim kučećim pogledom.

Ćutao sam, nisam smeo ništa da joj kažem.

Jelena je svršila drkajući svoju vlažnu pičku dok nas je slušala.

Tamara se ustala i počela da se oblači, to sam uradio i ja.

Nemanja i Jelena legli su na sada slobodan krevet i počeli da se maze.

Pogledao sam u sat, bilo je jedan posle ponoći, još pre sat vremena trebali smo da izadjemo iz studenjaka.

„Pozdrav ljudi” mahala je Tamara golima Nemanji i Jeleni. Marko je uveliko spavao.

„Pozdrav kurvo, dodji sutra, dolazi mi neko društvo pa sam misilio da bi mogli da te podelimo” bio je glasan Nemanja.

„Jedva čekam!” ushićena je bila Tamara.

Besplatan sajt za upoznavanje

Izašli smo na hladnu ulicu ispred studentskog doma. Nismo mnogo razgovarali. Otpratio sam je do njenog stana. Zagrlila me je jako, osećao sam se predivno i pored toga što sam prisustvao razvaljivanju moje jedine ljubavi.

„Ovo je jednom moralo da se desi.” rekla mi je dok me je i dalje jako držala u zagrljaju…

0 comments

No comments yet

Classifieds

Mile 39 ,

Belgrade, Serbia

Volim da lizem pickicu

Read
nemanja 35 ,

Pancevo, Serbia

za perverznu

Read
Alen 34 ,

Reutlingen, Germany

Trazim djevojku iz BiH

Read
mi le 33 ,

Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Djevojke, zene

Read
zoran 52 ,

Belgrade, Serbia

Trazim damu Bg za sex

Read