Jebala me ona i njen brat

erotske price
Loading..

Ona trazi njega

Nisam nevinašce ali nisam ni bogata seksualnim iskustvom. Imam 19 godina. Probala sam sex sa 16. Bilo je to sa Ivanom. Još uvek sam sa tim momkom u vezi i sex nam je odličan. Razbijamo se svaki dan. Sve je bilo lepo do jedne večeri…

Sedela sam na terasi Ivanove kuće i pila vino. Noć je bila vedra i topla. Svirala je dobra muzika i ja sam se baš opustila. Ivan je bio otišao do roditelja da pomogne ocu nešto, a ja sam bila sama sa njegovom sestrom. Tamara je bila lepa devojka, crnih očiju, duge plave kose, sisa kao pamela i dupeta kao J Lo- Često sam se šalila sa njom i pitala da li smem da je pipnem.

Pričale smo o gotovo nebitnim stvarima kada je vino počelo da me udara u glavu. Predložila je da me odvede da legnem i ostane pored mene dok Ivan ne dođe. Pristala sam. Legla sam na kirevet obučena samo u jednu Ivanovu majicu ispod koje nisam imala ništa. Pokušavajući da dođem k sebi bar malo, osetila sam dodir na svojoj butini. Bila je to Tamarina ruka.

„Imaš tako meku kožu…”, rekla je tihim ali sexy glasom. „Smem li da te mazim dok ne zaspiš?” Klimnula sam glavom ne očekujući očekivano. Nežnim dodirima prelazila je preko mojih nogu, butina, a onda zavukla svoje tanke ruke ispod majice i počela mi mesiti sise. „Mmmmmmm… imaš tako dobre sise, sad mi je jasno šta moj brat radi sa tobom”, pričala je kao u bunilu. Na moje izneneđenje, nisam se branila.

Upoznavanje

Njeni dodiri su mi tako prijali

Nagnula sam se ka njoj i poljubila je u usta. Spremno mi je uzvratila vrteći spretno svoj jezik oko mog. Uhvatila sam je za njene sočne sise i povukla je da legne na mene. Spustila je glavu do mojih ništa manjih sisa i počela da ih liže a zatim sisa i cucla bradavice. Neverovatno mi je prijalo, tako da sam počela da stenjem tiho. A onda sam osetila njen prst u mojoj već mokroj pičkici. Gurala ga je duboko, vrtela, izvlačila pa vraćala dva nazad… toliko me je napalilo da sam počela da vičem. „Daaaaaaaa! Tako, to, radi mi šta hoćeš, liži me, molim te!”

Poslušno se spustila još niže. Podigla sam noge i osetila njen jezik u mojoj vrućoj pici. Radila je to tako spretno, kao da želi da isisa sve sokove iz pice. Tgla se iznenada i pokazala mi da ćutim. Iz fijoke je izvadila moj vibrator i celog mi ga nabila u pičku. Bila sam tako željna sexa, tako željna da budm jebana.

Onda smo začule korake u hodniku i pošto je bila obučena, brzo je skočila sa kreveta. Otišla je u hodnik i pozdravila Ivana. Bila je nervozna i čula sam kako mu se pravdala da mora da ide a da ja već uveliko spavam. Kada su se vrata zatvorila, čula sam Ivana kako se šunja i baca stvari sa sebe. Legao je pored mene spreman da zaspi, kada je primetio vibrator. Probudio me je držeći ga u ruci.

Loading..

„Nisi valjda koristila ovo?” Ćutala sam. „Kurac ti fali? E sad ću da ti pokažem”, rekao je malo besnijim tonom. Seo je na mene i izvadio svoju veliku već ukrućenu kurčinu i gurnuo mi ga u usta. Sisala sam samo glavić jezikom praveći krugove, kada me je uhvatio za kosu i celog mi nabio u usta.

Ona trazi njega

Gubila sam vazduh, ali njemu se to sviđalo

Skinuo mi je majicu i stavio ga između mojih sisa. Stisnuo ih je i pomerao se jebući me u sise. Počela sam opet da stenjem. Moja uvek željna pička je već bila mokra.„Jebi me, molim te, razbij me”, molila sam ga. Nije mu dugo trebalo.

Podigao mi je jednu nogu na i naslonio je na zid, a drugu je držao čvrsto spuštenu. Uzeo je zalet i zabio svoje koplje u mene, osetila sam kako mi prolaze žmarci i kako ta ogromna stvar još više raste u mojoj utrobi. Vrištala sam od užitka, a on ga je grubo do jaja stavljao u mene i jebao nemilosrdno, kao neku lutku.

Mešala sam ispod njega, što ga je još više uzbuđivalo, a kad bih prestala stezao bi me za vrat da nastavim. Stenjao je i govorio: „Tako kučko, sad ću da te razbijem! Moliš, e? Ti si moja, moja kurva! Napuniću te do vrha kurvice moja!” To me je jeko palilo: „Daaaaa, ooooohhh… jee… jeebiii mee mo… moliim te, napuni svoju >robinju do vrha.

A onda je njegovo koplje počelo da se zariva se dublje, dok vreli mlaz sperme nije preplavio moju pičkicu. Bila sam puna negove sperme…

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet

Classifieds

Mile 39 ,

Belgrade, Serbia

Volim da lizem pickicu

Read
nemanja 35 ,

Pancevo, Serbia

za perverznu

Read
Alen 34 ,

Reutlingen, Germany

Trazim djevojku iz BiH

Read
mi le 33 ,

Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Djevojke, zene

Read
zoran 52 ,

Belgrade, Serbia

Trazim damu Bg za sex

Read