Jebanje sisate pekarke u sise

erotske price
Loading..

Ona trazi njega

Znao sam je od pre… Još dok sam kao momak, izlazio u grad. Bila je na lošem glasu, da ide sa oženjenima… Nikako mi nije davala mira, od kako sam je ugledao u izlogu jedne lokalne mesare. Jela je viršlu!

Viršlu… Ili kobasicu… Njena duga crna, bujna kosa, bujno poprsje grudi a la Samanta Fox, i onda bi nakon radnog vremena, odlazila u crnim BMW-ima, na užitak koji su joj pružali uglavnom, oženjeni, i solventni… Pili smo pivo sa rajom, i ja sam je ugledao, kako puši liku u autu.

nda je zabacio na zadnje sedište auta, i približio sam se jako blizu, dok mi je srce ludački tuklo za crnokosom

Neko fino šljapkanje, a onda mu je zabacila noge na ramena, i dala sve od sebe za tri hiljade dinara, tadašnjih. Ne znam koja je to bila lova, sad ne sećam se davno je bilo… Ipak ona svoje navike nije promenila.

Volela je i mlađe!

Upoznavanje

Da stavim i kečap po pici…?“, mamila je mlađe muškarce, i cigane, i davala im picu, za kintu… Volela je i da zasladi, sladoled u jumki, oral, bio je njen desert, kad bi je izjebali u dlakavu picu, koja je odavala savršene noge, zrele i promiskuitetne žene.

Bila je pekarka… I ja sam joj nekako prišao, uhvatio je za grudi… Ali to je bilo u čitaonici, dok je birala koje će knjige da pročita…

„Ijao baš si me prepao!“ „Ti voliš sex!“ „Da!

Loading..

Onda je njen grudnjak koji je obujmio ogromne lopte, balone od grudi, zbacila malo i ja sam pod prstima osetio savršene dojke… Uzeo sam da je ližem U parku u mraku, nemojte da mislite, da sam to radio u biblioteci… Njeni kolutovi su bili ubalavljeni…

A onda je ona sela na klupu… I dao sam joj viršlu, kobasicu… Koju je stručno nadrkala, a onda i svojski popušila… „Mhmmmm

Bez kondoma… Bez ičega, nije se plašila infekcija, zaraze, i čudilo me kako je uopšte nije ćapilo nešto nakon svih njenih avantura.

„Hoćeš da te zaposlim!?“ „Kod tebe u pekari?“ „Ma ne, ’ajde to mi radi, šaraj rukama bleso!“, i ja sam imao pune ruke posla… Njen vonj znoja, pomešan sa uzbuđenjem, i nekim ženskim parfemom, i ja sam bio blizu svršavanja

Gde voliš da ti svršim?“ „U usta…“ „Ma jesi normalna bona!? Gde voliš… U usta…!? ’Ajde, stiže i jogurt…“ Onda joj se sperma slivala niz bradu i usne… Malo mi je bilo grozno… Ona se zakašljala.

Ona trazi njega

Sutradan, kada sam rano ujutru otišao u pekaru… Ona je opet davala povode mušterijama… „Je l’ da stavim… ’kečap preko pice’…!?“ Ah da, volela je da se kreše i kad ima menzis… To je bio taj njen „kečap preko pice“… A onda i „jogurt“… Mislila je na spermu… Bila je toliko jebozovna, i dvosmislena, da uzmem odmah da ga drkam kad pomislim na nju sisatu pekarku, svetlih očiju, crnokosu, ljubaznu, i jebozovnu.

Upoznavanje

0 comments

No comments yet

Classifieds

Mile 39 ,

Belgrade, Serbia

Volim da lizem pickicu

Read
nemanja 35 ,

Pancevo, Serbia

za perverznu

Read
Alen 34 ,

Reutlingen, Germany

Trazim djevojku iz BiH

Read
mi le 33 ,

Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Djevojke, zene

Read
zoran 52 ,

Belgrade, Serbia

Trazim damu Bg za sex

Read