Kako sam prvi put primio kurac

gay price
Loading..

Dopisivanje

Često sam maštao o muškarcima, imao želju da nekom popušim. Drkao s momcima preko interneta, gledao različite kite. Bojao sam se probati uživo, bio me je strah, ali jednog dana odlučih probati.

Tražio sam nekog iz obližnjeg grada, po mogućnosti mlađeg od mene, nekog neiskusnog, da je obrijan dole skroz, da želi sve probati i da ima mali kurac. . I tako na internetu upoznam dečka, u mom gradu ima neku familiju pa dođe par puta godišnje, i tako dogovorimo sastanak.

Istuširao sam se, sredio i krenuo. Bio sam spreman, dogovor je bio 14:00 u centru grada. Stigao sam ranije i sjeo u obližnji kafić, i tačno u 2 je zazvonio telefon. Bio je to on, ja mu objasnim i eto ga: lijep, zgodan, oko 180 cm 75 kg, ravan stomak, kratka crna kosa, malo tamniji ten, super. Pozdravimo se, popijemo piće i dogovaramo se gdje ćemo. Odmah sam predložio motel, jer imamo cijeli apartman i sigurni smo.

Tako i bi. Ušli smo u apartman, upalili klimu, pustili muziku i sjeli na krevet. Gledamo jedan u drugog, i onako kroz smijeh kažem da krenemo u akciju jer imamo samo tri sata. Nisam ni izgovorio, on mi uvali jezik u usta. Poslije te žvake samo sam ga pitao dok smo drkali preko neta, jel’ govorio istinu da bi sve radio to što je govorio. Kaže da bi, i nastavili smo, svukli smo majice i nastavili se ljubiti i lizati po vratu, grudima, pupku

Sajt za upoznavanje

Otkopčajemo jedan drugom farmerke, diramo po boxericama, dignuti su. Onda ustanemo i krenemo pod tuš, ipak je ljeto bilo. Izlazimo i počeo sam odmah ga ljubiti po vratu. Legao je na stomak, ja na njega i nastavljam vući svoj jezik duž kičme na guzove, grizem ih ljubim, zavlačim jezik između.

Onda se on malo podiže i širi noge, da imam bolji pristup. Kako je uredno sve, glatko, miriše… Ljubim mu čmar, sisam jaja, ližem, balim po njemu, uvlačim glavu dole da bih mogao kurac uzeti. Bio je kao moj, 17, srednja debljina, prav, obrezan. On počinje da radi tijelom kao da me jebe usta, a onda se je spustio na moj kurac i gutao ga je cijelog, sisao ga, lizao od korijena, stavljao jaja u usta.

Onda me je okrenuo, udarao lagano šamarima po guzi, pa uvalio glavu dole. Osjećao sam njegov jezik u sebi. Koji čudan osjećaj. Uživao sam, trebalo mi je nekoliko minuta da opustim guzu, a onda sam legao na njega, kao 69. Pušio sam mu dok je on gutao moj kurac, nismo bili ni svjesni da je već sat vremena prošlo.

Licni oglasi

Loading..

Ipak sam hteo prvo ja njega da jebem

Bilo me strah da guza nije čista, da neće izvući šta na njemu pa sam odlučio ja biti prvi. Uzeo sam body ulje i počeo sipati na guzu mu, lagano gurati prst, masirati anus, ali već mu je bila opuštena pa sam ušao s 2 prsta. Uživao je, teško disao i stenjao, a onda sam stao iza njega i prislonio glavić na čmar. Ušao sam lagano.

Kad je glavić ušao, ostatak je samo ukliznuo unutra. Držao sam ga za ramena i laganim ritmom ulazio u njega, a on je počeo vrtiti guzom i ja sam bio pred erekcijom. Par sekundi sam ubrzao tempo i zadnji trzaj zabio toliko doboko da je vrisnuo, ali kad je osjetio toplotu sperme kako mu puni guzu, lagano se smijao.

Ja sam samo pao nazad. „Evo jebi me sada, dok malo ne dođem sebi.” Okrenuo sam se i ispružio, on me opkoračio i počeo me mazati. Ja sam bio skroz opušten. Onda je prislonio glavić i ušao. Uh, kakav ružan osjećaj, osjećaj kao da moram na wc, ali on je ulazio dublje i dublje.

Upoznavanje

Ja sam stenjao zbog tog osjećaja. Kad ga je počeo vaditi mislio sam – evo gotovo usrao sam se, to sam mu i rekao, a on se nasmija i kaže: „Ne brini, samo se opusti”. Kad je već uhvatio neki lagan ritam, počeo mi se je dizati opet. Ulazio je u mene i masirao mi jaja. Bio sam opet spreman, ubrzao je ritam, osjećao sam malu bol i onda neki lijep osjećaj – postalo je toplo. Shvatio sam da me puni.

Kurac mu je ispao, ustao sam i pomirisao mu kurac. Nisam mogao vjerovat, mirisao je na šampon i ulje. Ali opet, ne volim ulje. Zamolim ga na tuširanje. Vratili smo se, počeli se maziti i opet u 69 pozu, ali ovaj put nekako sa strane, niko nije bio gore ni dole, nego obojici je kurac bio sa strane i direkno ulazio u usta. Tako smo istovremeno jedan drugog jebavali u usta, i usta svšili i onda nekih deset minuta ostavili ih ustima i sisali, sisali…

Opet na tuširanje, otišli na piće, rukovali se i vidimo se za godinu dana.

Upoznavanje

One comment

  • Sexbg

    September 2, 2019 at 12:07 pm

    Pusim,primam,beograd,sms na 0655831871

    Reply