Maštam da me neko grubo pojebe

bdsm price
Loading..

Ona trazi njega

Ovo neće biti klasična priča, biće samo mašta na kojoj ja ne želim da ostanem… Volim da čitam ove priče, da razmišljam o nekom zaista dobrom sexu, da gledam porno filmove i da onda sve to realizujem sa mužem u krevetu

Uvek sam bila vatrena, bilo me je lako nagovoriti na sve, imala sam ih dovoljno, ali muža – nisam prevarila, a da razmišljam o tome, pa ne baš bukvalno o ljubavniku, ali o nekim nepoznatim rukama, poljupcima, pogledima… To mi je odavno u glavi.

Želim da me neko uzme, stisne, i grubo pojebe. Da me ne pita da li mi se sviđa to što mi radi. Da komuniciraju samo naši polni organi, bez suvišnih pitanja… Da ne razmišlja duže od sekund da li treba da mi nabije svoju kurčinu u moju željnu pičku.

Čim se isproba sve što može i čim sam se probudila sa mišlju „da, on je čovek mog života, volim ga i želim da mu dam sve na svetu, savršen je ljubavnik i dobar muž”, samo, to je sada lagan teren, nema iznenađenja, nema onog skoro bola (ali slatkog) u stomaku.

Upoznavanje

Sad ostaje samo ovo u glavi:

Volela bih… Ti, nepoznati, kome pišem, da me gledaš vatreno dok nam se čaše sudaraju, a crno vino komeša u njima… Da me opčiniš pogledom, a onda spustiš na krevet

Da prelaziš rukama preko moga tela dok ne istražiš svaki milimetar, dok mi se bradavice ne ukrute, a da ih i ne dodirneš pre toga… Da skidamo jedno drugom svaki komad odeće, dok gladni strasti tražimo usne, jezik, vrat

ikada ne prođe dugo, i već mogu da osetim kako sam vlažna, kako bih želela da što pre umiriš moju strast, ali ne… Ti ne želiš to, spuštaš mi glavu i ja ga osetih na svojim usnama. Oblizujem, a onda ga halapljivo gutam, i igram se tako da ti bude bolje nego ikada…

Loading..

Opijaju me tvoji uzdasi, zatvorene oči, ruka na mojoj glavi, prsti u mojoj dugoj kosi… Ah da, nezaobilazna 69 poza… Tako je volim, tada mi je najlepše… Isprepleteni smo na krevetu, dok izluđujemo jedno drugo jezicima.

Ona trazi njega

Ni ti ne možeš više izdržati; bacaš me na leđa i jako se zarivaš u mene… Tako prija, dok sam zarobljena između kreveta i tvog tela, dok ti imaš „moć”

Te oči koje prate svaki moj uzdah, svaki pogled, dok ulaziš i izlaziš sve jače i jače, a onda me okreneš i ponovo ga zabijaš… Koliko sam već opijena u tvom naručju, ne primećujem ništa oko sebe, samo osećam kako mi se cepa utroba od siline tvojih udaraca.

I onda, kao u snu, vreme kao da je usporeno, i ti usporavaš, vadiš ga i svršavaš po meni… Ležemo oznojeni i umorni jedno kraj drugog, palimo cigarete i soba dobija pomešani miris strasti i duvana… Dok nam se tela polako smiruju a disanje dovodi u normalu.

Sajt za upoznavanje

0 comments

No comments yet