Najbolji drug od muža mi je pocepao pičkicu

Loading..

Ona trazi njega

Želela bi i ja da podelim jednu istinu priču, zovem se Maja i imam 34 godine, plave kose i sitnije građe, uz malo veće sise i lepo zategnutu guzu. Udana sam i u braku sam 10 godina, moj brak funkcioniše savršenu, međutim nekako me uvek palila pomisao na drugog muškarca. Često sam čitala takve priče, maštala o tome, ali nikada se nisam u nešto tako upustila.

 

Upoznavanje

Moj muž ima najboljeg prijatelja Dragana, o njemu sam posebno maštala. Krupniji dečko sa izrasito plavim očima i mnogo jezobovnim pogledom. Često smo se skupa viđali, mnogo puta je dolazio kod nas i puno smo puta izlazili, a ja uvek maštala kako sam na kolenima ispred njega i da mi nabija kurčinu duboko u grlo. Nikada nisam imala preterane hrabrosti da nešto pokušam, a bila sam ubeđena da bi i on želeo mene divljački izjebati. Jedne subote muž je ugovorio klasičnu sedaljku uz alkohol kod nas, doći će njegov prijatelj Dragan i opušteno ćemo sedeti. Taj dan sam gorila od napaljenosti, kada sam čula za ugovorenu sedaljku, obukla sam se tako jebozovno da ga isprovociram, navukla sam haljinu bez gačica i brusa. Muž nije ništa ni sluteo, često sam se tako oblačila. Obavila kupovinu i sedimo muž i ja uz tv, čekajući Dragana. Seo je tačno preko puta nas, tako da je to ono što želim, mislim se u sebi..izludet ću te.

 

Ona trazi njega

Noć je odmicala, alkohola sve manje,a mi sve pijaniji. Dok smo razgovarali primetila sam kako pogledom prelazi na moje noge, alkohol mi je dao hrabrosti pa sam otišla korak dalje, raširila sam noge da može videti moju već vlažnu pičkicu.

U celoj priči nestane nam alkohola, te muž odluči da će on otići do pumpe koja je jedino radila i bila udaljena od nas nekih 6-7 kilometara, već sam pomislila dovoljno dugo da me Dragan izjebe. Muž izlazi i ostajemo sami ja i Dragan, nisam čekala..sela sam preko puta njega, podigla haljinicu i izbacila napaljenu pičketinu uz pitanje želiš li me? Dragan nije oklevao, kao iz topa je odgovorio želim te kurvetino izjebati da cviliš…mmm ta me rečenica strašno napalila. Ustao je i svukao pantalone, izvadio polu dignutu kurčinu, prelep velik i debeo kurac, i rekao dođi kurvice na kolena.

Upoznavanje

Loading..

Dopuzala sam do njega i strpala njegovu kurčinu u usta, pušila sam njegov kurac i igrala se sa jajima, dok me držao jako za kosu i kako mu se sve više dizao kurac, tako mi ga jače nabijao u grlo. Povukao me za kosu i rekao ustani kurvo jedna, tako držeći za kosu me bacio preko fotelje. Naguzio me i jako pljesno po guzovima, govorići oduvek sam želeo jebati ovu droljicu, znao sam da se pališ na mene. Bila sam previše uzbuđena, promumljala sam smo jebi kurvu. Ne oklevajaću mi sa zada trlja kurcem od vlažnu pičkicu, te ga nabija jako celog. Jecala sam kad se ta kurčina uglavila u moju usku pičkicu, razvaljivao je…pljeskajući me po guzi zabijao je celu kurčinu. Vukao me za kosu, prosto razbijao od kurca…Prošlo je nekoliko minuta, tako dobro mi je nabijao svoj kurac, baš kako volim. Jojjjjjj, mogla sam srušiti sve oko sebe, nije mi bilo bitno koliko mi je bilo dobro… Bacala sam okolo stvari i stenjala kao prava kujica,promumljao je kako će svršiti, te sam rekla želim u usta svaku kap tvoje sperme. Ni prišla nisam kurcu svršio je po mom droljastom licu, prskao je po usnama i nabijao ga u usta, tako obilno je svršio da sam se kupala u spermi, zaboravljajući da muž ubrzo dolazi. Obukao se i bacio na krevet, paleći cigaretu i gledao me onako kako on zna, mnogo jebozovno…i rekao idi se obriši, brzo će….

Dok sam bila u kupatilu, čula sam kako muž dolazi, što me još više palilo, droljasta žena mu je izjebana od najboljeg druga, dok je on išao po alkohol za sve nas. Kako me ta pomisao palila, sredila sam se i ušla u sobu progavarajući baš si brz..nastavili smo piti, a ja svesna da me Dragan odvalio od kurca, mislila sam na to celo vreme i bila užasno napaljena.

Muž nikada nije saznao, redovno moju pičkicu puni Draganov veliki kurac.

Ona trazi njega

One comment

  • glock

    February 13, 2019 at 2:51 pm

    Mmmmm bravo fufice, udate drolje su najbolje …

    Reply

Classifieds

Mile 39 ,

Belgrade, Serbia

Volim da lizem pickicu

Read
nemanja 35 ,

Pancevo, Serbia

za perverznu

Read
Alen 34 ,

Reutlingen, Germany

Trazim djevojku iz BiH

Read
mi le 33 ,

Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Djevojke, zene

Read
zoran 52 ,

Belgrade, Serbia

Trazim damu Bg za sex

Read