Naplata kockarskog duga

erotske price
Loading..

Ona trazi njega

Viktor i Mina su u braku već 18 godina. On ima 42 i vodi svoj mali kafić u centru. Visok je, malo premršav, ima malo dužu kosu bez ijedne sijede i urednu bradu. Mina ima 39 i radi kao vatrogasac. Visoka je 168 cm, crnokosa, ima dugu kosu do guzice, velike grudi i dobro dupe. Zbog posla je jako istrenirana i bez grama masti viška. Lijepa je u licu i ima pune usne. Iz njhovog braka i ljubavi rodila se Marijana, njihova ćerka jedinica.

Marijana ima 17 godina i ide u gimaziju. Visoka je kao majka, ima crnu kovrdžavu kosu, čvrste sise osrednje veličine i predobro dupe. Ima malo stomačića ali se slabo primjećuje pored njene ljepote. Usne u oči ima na majku. Iako joj lice djeluje nevino, usne pozivaju na grijeh.

Danas su posebno nervozni. Viktor je stari kockar i ovaj put je prevršio svaku mjeru. Izgubio je kuću od lokalnog krimosa, Aleka. Alek ima 33 godine, nabildovan je, malo niži od Viktora. Lijep je iako ima veliki nos

Alek je predložio da u zamjenu za kuću, on provede vikend sa njegovom porodicom gdje će njih troje da ispunjavaju sve njegove želje. Ako izdrže od petka poslepodne do ponedeljka ujutro, kuća je njihova, ako ne, moraju da se sele. Viktor je pristao. Morao je. Policiju ne vrijedi zvati, a ni mnogo se opirati. Mina se ljutila na Viktoram, psovala ga, ali je ona pristala. Najveći problem je bila Marijana s kojom su morali da obave ozbiljan razgovor i koju su molili na koljenima da pristane i da ne izgube kuću. Svi su znali šta to znači.

Ona trazi njega

Petak je stigao i svi su obukli šta ima je Alek naredio.

Viktor je u pantalonama i majici. Mina je u crnim helankama bez gaćica i bijeloj majici na bretele, takođe bez brusa. Marijana je u uskoj i kratkoj crvenoj haljini, a ispod ima samo crvene tangice.

Alek je stigao. Obukao je crne pantalone i bijelu košulju uz tijelo. Ušao je u kuću. Vrata su bila otključana. Zaključao ih je.

Pozdravili su se, uljudno popričali i popili po viski. Onda je Alek rekao:

Loading..

-Sad mi pokažite spavaću sobu.

Poveli su ga i svih četvoro ušlo u sobu. Gurnuo je Minu na krevet. Pogledao je u Marijanu i rekao:

-Sad ćemo ja i tvoja mama da ti pokažemo ono što i tebe čeka.

Prišao je Mini koja je ležala na leđima, popeo se na nju i počeo da je ljubi. Ona je izmakla usne. Alek je ustao ljut

Dopisivanje

-Neću ja nikoga ovde da silujem. Ako ne želite da sarađujete, ja odoh, a vi do ujutro napustite kuću.

-Ne, stani, molim te. U pravu si. Sarađivaću.

Alek se nasmija i vrati se na Minu. Zgrabi je za sisu preko majice i počeše da se ljube. Uzvraćala je Mina poljupce kao nikad. Odlučila je da uživa kad već to mora da napravi. To što je muž i ćerka gledaju je samo povećavalo njenu napaljenost. Alek joj mazi butine, a ona mu rukama šara po leđima. Ustade sa nje i skide joj helanke. Pred ćerkom i mužem joj sjevnuše depilirana pička i šupak, Nigdje nema nijedne dlaćice. Marijana proguta knedlu. Viktoru se digao kurac i bilo mu je neprijatno. Mina ih je gledala u oči naizmjenično, jedno pa drugo.

Ya chat

>Alek pogleda u Marijanu. Dođi, pomazi je. Marijana priđe i pomazi majku po pičkici. Mazi klitoris pičke iz koje je izašla i to joj je sasvim ok. Mina se uvija pod njenim dodirima. Alek, skide pantalone i bokserice. Pred njima iskoči dignut kurac od 20 cm. Mina ciknu. Bio je to kurac bar 5 cm veći od Viktorovog fino prošaran venama. Marijana pogleda u pod. U životu veći nije vidjela.

Alek stavi kurac na ulaz Minine pičke i poče da ga gura unutra. Mina je uživala. Svaki cm joj je bio novi doživljaj raja. Nije mogla da vjeruje kolko je pali što je obdareni mlađi muškarac jebe pred ćerkom i mužem. Alek pogleda u Viktora:

Izvadi ga i drkaj. Znam da si napaljen.

Viktor vadi kurac po komandi i kreće da ga drka. Nije ga više briga za situaciju. Ne smeta mu što ga gleda maloljetna ćerka. Napaljen je.
Mina na tu scenu kreće da svršava, Alek kreće još jače da je jebe. Njihova jebačina postaje jedino što ga zanima i jebe je kao što niko nikad nije. Marijana stoji i gleda kako joj obdaren muškarac razvaljuje mamu od kurca dok tata iza nje stoji i drka kurac. Pogledala je i u njega. Lijep mu je kurac. I u njoj sve kuva. Stidi se ali je i napaljena. Ne smije da se pomjeri dok joj Alek ne naredi nešto. A Alek je fokusiran samo na pičku njene majke.

Ona trazi njega

Mina svršava i drugi put. Glasno se dere. Alek više nije izdržao i posle desetak minuta jebanja isprazni se u Mininu pičku. Bila je to velika količina spreme. Kad se okrenuo vidio je da je Viktor svršio po podu. Pogleda u Minu i reče:

-Ajde kurvo, poliži ono sa poda i očisti mužu kurac<

Mina ga pokorno posluša dok joj se iz pičke slivala njegova sperma.

0 comments

No comments yet