Popusio sam kurac treneru

Običan sam momak, kako su me nazivali, Mršavi, Žgoljavi… bio sam povučen i stidan. Djevojke nisam imao, iako ih je par trčalo za mnom, jednostavno sam se stidio. I tako jednog dana, kad mi je bilo svega 20 godina, odlučim poraditi na svom samopouzdanju i tijelu. Krenuo sam u teretanu, trčao sam, jeo sam, vježbao, dan po dan, popravljao sam se.

Teretana uvijek puna, ali taj lik što vodi teretanu, zvao sam ga trener, nekako je uvijek nalazio vremena za mene. Dan po dan, postajali smo bliži, sve više i više razgovora i druženja. Super je lik bio, inače imao je nekih 35 godina, oženjen i dijete na putu, visok, lijep, zgodan, nije izgledao kao bilder, bar ne do tog dana.

Nekako sam zadnji došao u teretanu, gotovo sat vremena prije zatvaranja, odradio sam šta sam trebao i krenuo pod tuš. Tu je on bio, taj prizor zaboravit nisam mogao: njegovo golo tijelo, voda je ocrtavala svaki njegov mišić, zategnuta guza i tijelo izbrijano.

Primjetio je da sam uao i okrenuo se, grudi su bile za polizati, ravan stomak s venama, a tek kurac koji se njihao preko njegovih jaja.

Nasmijan je rekao da požurim jer nema još puno tople vode

Skidao sam se u neznanju i krenuo pod tuš, a on se samo smijao. Nisam ni svjestan bio da mi se kurac digao kao da sam progutao vijagru. Završio sam brzo i otišao. Kod kuće sam stalno razmišljao o njemu i mojoj reakciji: kako opet otići, šta će misliti o meni? Dok sam razmišljao, kurac mi se opet digao. Tu noć sam ga izdrkao pošteno.

Opet teretana puna svijeta, ali gdje zapnem tu je on da pomogne. Ništa se ne dešava čudno i super mi je, ali kad mi je u jednom momentu prišao preblizu toliko da sam na licu osjetio znoj njegove kože i miris nekog parfema Uffff… A on se samo nasmijao.

Na kraju zovem starog da dođe po mene, ali otišli su negdje i ne mogu. To je čuo i ponudio se da me poveze jer mu je usput. Odbio sam ali je insistirao. Opet tuširanje, opet se digao, krijem ga ali uzalud, viđen je.

U autu poče priča o djevojkama, o sexu, drkanju i tako to. Iskren sam bio, rekao sam mu da sam nevin još, i tako.

Slijedi pitanje od kojeg sam izgubio zrak.

Pitao me je zašto se palim na njega, kaže da zna da drkam na njega. Nastala tišina par sekundi, a onda njegov smijeh: „Šta je, zar nije istina?” Ne znam šta da kažem… Onda je on počeo pričati kad je bio mlad da je drkao na sve, pa čak i tetke, ujne, strine i tako, čak je i na prijatelje, pa je rekao da je i probao nešto više od drkanja. Kraj puta, auto se zaustavlja, opet njegov osmijeh uz riječi: „Ne brini se, uživaj.

Dugo u noć sam razmišljao o njemu i njegovim riječima. Odem u kupatilo i obrijem i ja svaku dlaku na sebi. Sutra opet teretana, naravno nas dvojica zadnji. Odrađivao sam neku spravu a on kraj mene sjedi i priča mi o prošlosti. Na svaku njegovu riječ kurac mi se dizao. Odradio sam i pod tuš. Dolazi i on, stoji i gleda u mene. Dirao se po kurcu, a drugom rukom po grudima. Gledao sam u njega i napalio sam se, a onda je rekao da sam sexy, prišao mi je i pomilovao me po glavi i ruku pustio preko mojih grudi, stomaka i kurca.

Gotov sam svršio, nisam mogao se pomaći. Uzeo je kurac u ruku, drkao ga. Nemam glasa. Uzeo mi je ruku i spustio na svoj kurac, osjetio sam ga koliki je, tvrd, težak i vreo. Privukao me, uhvatio rukom za guzu i počeo mi sisati uho, vrat, i gurnu mi jezik u grlo. Prihvatio sam iako nisam znao šta trebam raditi. Počeo mi je ljubiti sise, palio sam se kao lud.

Kad je završio, ja sam krenuo na njegove, valjda je htio… Sisao sam ih, grickao, ljubio, i ne znam šta mi je bilo, ali spustio sam se na koljena i jezik mu gurnuo u pupak. Lizao sam ga, i osjetim kako me kurac udarao u bradu. Sjetio sam se pornića i krenuo dalje.

Oblizivao sam mu glavić, lizao kurac cijelom dužinom, lizao jaja, iza jaja, možda sam i guzu zahvatio… Sisao sam glavić, ljubio, gušio se s glavićem, pobudalio sam, napaljen toliko da sam sâm sebe šamarao s njegovim kurcem, toliko napaljen da sam ga okrenuo i počeo mu gristi guzove, gurati glavu između, tražiti rupicu jezikom.

Onda me je on digao i gurnuo mi jezik u grlo a rukom koju je držao na mojoj guzi je istresao šampon i trljao mi ga po guzi i prst gurao u mene. Osjetio sam mali bol ali zanemario sam ga. Nakon ljubljenja je tušem saprao taj šampon sa nas i izašli smo ispod tuša.

>Na prvu spravu me je stavio i premotao, onda je krenuo mi lizati guzu. Uživao sam, gorio sam. Digao me je i počeo mi pušiti, a prste je i dalje gurao u mene.

Osjetio sam dva prsta u guzi i uživao sam

Onda me je pitao da li sam spreman za ono što slijedi, rekao sam da nisam, a on se naravno nasmijao. Digao me je i poljubio. Dok me je ljubio drkao mi je i svršio sam mu u ruke. Opet sam pao dole i počeo mu pušiti, drkati, toliko zanesen da nisam izvadio na vrijeme. Svršio je u mene, po ustima, po faci. Digao me je, poljubio i krenuli smo pod tuš.

0 comments

No comments yet