Pusim kurceve za pare

Zovem se Ivan zajedno sa mojim cimerom Milošem počeo da u parku Niške tvrđave pušim za pare i drkam kurčeve. Prvog dana kad sam u ponudi imao pušenje sedeo sam na klupi malo dalje od Miloševe i čekao mušterije.

Miloša je jedan tip odveo negde da mu ovaj popuši a pored mene je seo jedan tip:

– Koliko da mi popušiš na brzinu? – Rekao sam dve hiljade. On izvadi para, tutnu mi i odma’ tu na klupi otkopčao šlic, a ja sam mu uhvatio kurac u ruke, malo ga drkao dok nije porastao, a onda sam sagnuo glavu i počeo da mu pušim. Tip je sve više stenjao i milkio me po kosi. Posle sam mu posrkao svu spermu iz kurca, malo sam mu polizao i par kapi koje su se cedile sa vrha glavića

Kad je otišao, prišla su mi dva tipa i pitali me da me odvedu u stranu da im popušim obojici. Pristao sam, našli smo zaklon ja sam čučnuo sa kolena, na zemlju. Ova dvojica su mi prišli, jedan s jedne strane, drugi s druge strane, skinuli pantalone i počeli da me udaraju kurčevima po licu dok se nisu stvrdla, pa sam polako počeo naizmenično da pušim.

Dok sam jednom pušio, drugom sam drkao. Posle su oboje spojili kurčeve, a ja raširio usta i oba strpao po malo, dok sam im rukama drkao, sve dok oboje nisu zalili moje krajnike. Malo sperme je izašlo iz mojih usta, a ja sam je rukom vratio nazad u moja usta.

Posle sam se vratio na moju klupu. Malo kasnije došao je moj kolega i cimer Miloš i predložio je da pođemo sa dva tipa na žurku. Kazao mi je biće mnogo drkanja, pušenja i para. Dva tipa su nas povela kolima. Miloš je seo pozadi sa jednim tipom a ja napred pored tipa koji je vozio. Tokom vožnje Miloš je počeo da puši ovom pozadi a ovaj napred je počeo da me ‘vata za noge, a njemu sam drkao, dok je on sve sporije vozio, dok nije stao na parking.

iloš je uveliko dudlao ovom pozadi ja sam se sagnuo ispod volana i počeo da dudlam ovom napred.

Brzo su svršili i napunili mi usta spermom

Ja i Miloš smo se pogledali i poljubili i počeli da razmenjujemo spermu u ustima.

Dovezli su nas u jednu vikendicu van Niša, uveli u jednu sobu, a tamo nas je čekalo još šest tipova. Na sredini sobe se nalazio jedan veliki dušek. Ova dva tipa što su nas dovela su seli na jedan trosed, a ja i Miloš smo se skinuli goli, seli na dušek spojenih leđa, dok su ona šestorica prišla gola i okružila nas. Mi smo počeli da im pušimo, a oni da kruže oko nas. Posle su trojica odvojila mene a trojica Miloša, koji je dvojci drkao a trećem pušio, a ja sam legao. Dvoje su klekli kod moje glave a ja sam glavu pomerao levo-desno, malo pušio jednom malo drugom, dok sam trećem dig’o noge i spojio ih oko kurca i drkao nogama.

Ne znam koliko smo poza drkanja i pušenja promenili dok nisu ustala i ona dvojca što su nas dovela, i svi su se poređali iznad mene i Miloša. Mi smo se okrenuli sa stomak na dole i svi su počeli da nas prskaju spermom po leđima i dupetu. Posle su nas ona dvojca vratila u grad.

Jednom me je jedan čikica poveo u svoj stan. Tamo me je čekao i njegov prijatelj. Na sred sobe je bio raširen najlon. Svi smo se skinuli i ja sam počeo da im pušim dok jedan nije stao u pseću pozu. Nisam znao šta želi. Ovaj drugi mi je rekao:

– Liži, šta čekaš? – rekao sam da nikad nisam, onda me je uhvatio za kosu, približio glavu guzici ovog drugog koja je smrdela k’o da nije prana i rek’o: – Izvadi jezik i liži

>Nabio sam mu jezik u dupe. Imao je čudan ukus, pa mi je bila muka, ali sam nastavio da ližem i da trpam jezik sve više njemu u bulju. Posle sam morao i ovom drugom da poližem čmar. Posle je jedan od njih doneo levak, a ja sam legao na najlon i jednom rukom držao levak u ustima dok su ova dvojica stala iznad mene i počeli da pišaju po meni: po telu, glavi; pa su cetntrirali u levak. U mojim ustima osetio sam slan ukus mokraće, po prvi put. Posle smo otišli svi pod tuš, gde sam im popušio za kraj.

One comment

  • Sexbg

    August 26, 2020 at 8:13 pm

    pusim,beograd,sms na 0655831871

    Reply