Zeleo sam da me jebe kao devojcicu

gay price
Loading..

Upoznavanje

Bilo je to već davne 81 godine ja završio medecinsku srednju. U komšiluku moj stalni pratilac ili ja njegov, svejedno, ali uvek smo bili zajedno. On je bio četvrti razred mašinske škole. Momak 190 cm, oko 100 kg, zgodan. Devojke su jurile za njim a on bi poneku pokupio i vodio u društvu sa mnom. Trudiosam se da im dam prostora, ali vremena su bila takva, cure su se plašile seksa u tim godinama.

Nas dvojica smo uzgajali zečeve i uvek smo se menjali pri parenju. Tako je i tog jutra bilo. Pozvao sam ga i doneo jednu zečicu na parenje. Otišli smo u njegov senik, gde je bio boks za zečeve.

Avgust mesec, mi samo u sportskim gaćicama i vatreno napaljeni, što se kod komšije Janka (tako se on zvao) jasno videlo.

Tada sam po prvi put osetio nešto čudno, osetio sam da me mnogo privlači njegovo telo i da sam se zagledao u njegovu kitu, koju do sada nisam video.

Ubacili smo zečicu kod zekana, koji je odmah pojurio, pokušavajući da je zaskoči. Mi smo ležali na senu na stomacima i zadivljeno gledali kako je zekan zakucao i prevrnuo se na leđa.

Besplatan sajt za upoznavanje

Nasmejalismo se i spontano počeli rvati po senu

Janko se sve vreme trudio da me poklopi sa leđa, u čemu mu i ja pomogoh. Našao se na meni i njegov dignuti kurac zađe među moje guzove. Samo se stresoh i klonuh kao ona zečica. Janko samo reče:
– Kada moj zekan kara tvoju, zečicu mogu i ja tebe.

p>Ćutao sam i nisam se branio. On to iskoristi da mi kaže da se namestim kao zečica i svuče mi gaće. Poturio sam mu se, ni sam ne znajući šta se dešava. Ali on je doobro znao šta hoće, a hteo me je pojebati. Želeo sam, ni sam ne znajući šta, ali sam želeo da me Janko voli kao one devojčice. A videlo se da on baš to i želi, jer me poče maziti po sisama i ljubiti me po vratu:

Loading..

Sada se spremi, postaćeš moja devojčica. Hoćeš li? – Njegovo pitanje me je začudilo, a još više moj odgovor:
– Naravno da hoću, samo to i želim.

On mi okrete glavu i ja osetih po prvi put poljubac jednog muškarca. Zavrtelo mi se u glavi od svega toga, a on je to znao iskoristiti. Samo je pomerio kukove napred, ja ciknuh, više od iznenađenja nego od bola, kada mi ulete njegov glavić.

Gubio sam razum od silnog užitka, a on mi još u par poteza nabi kurac do jaja. Tek tada izgubih razum. Iako neiskusna, počeh vrckati guzom dok me je on žestoko karao, nabijajući mi ga do jaja, mumlajući i stenjući:

Joooooj štosiiii dobra, pičkooooo mojaaaaaa… Uuuuuh mmmmm, napuniću ćuuuu teee!

Ja ciknuh jer osetih da mi telo drhti, da gorim i da nešto kao struja prolazi mojom kičmom. Izgubio sam se, kao da sam u raju, a onda osetih kako me puni spermom.

Pade mi koprena na oči i ja više nisam znao šta se dešava, samo sam osećao da sam popunjen i srećan uz mog Janka. To je bio početak užitka sa mojim lepim jebačem, komšijom.

Upoznavanje

0 comments

No comments yet

Classifieds

Mile 39 ,

Belgrade, Serbia

Volim da lizem pickicu

Read
nemanja 35 ,

Pancevo, Serbia

za perverznu

Read
Alen 34 ,

Reutlingen, Germany

Trazim djevojku iz BiH

Read
mi le 33 ,

Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Djevojke, zene

Read
zoran 52 ,

Belgrade, Serbia

Trazim damu Bg za sex

Read