Bile smo kurve

Upoznavanje

Kada sam pristala sa svojim starim prijateljicama otići na jednodnevni izlet u Opatiju ni u snu nisam slutila što će nam se sve događati. Dakle, ja Mirela, Tanja i Zlata krenule smo u rano subotnje jutro put Opatije. Fino smo se uredile, naprilitale i dotjerale nadajući se da će nam se možda posrećiti pa naletimo na kakve zgodne mužjake. Opatija je poznata po organizacijama raznih kongresa i simpozija pa možda tamo bude nekakvih tipova iz elitnih krugova. Nažalost vrijeme nije obećavalo ništa dobro. Jutro je bilo tmurno i kišovito. Naivno smo vjerovale kako će se vrijeme popraviti a osim toga mislile smo kako će vrijeme biti znatno ljepše na moru nego je na kopnu. No gadno smo se prevarile.

Nismo žurile. Mirelin polovni Renault Megan lagano je klizio starom cestom na kojoj nije bilo previše prometa. Namjerno smo išle starom cestom kako bi uživale u krajoliku a i nije nam se nikamo žurilo. U dva navrata smo stale. Jednom kako bi popile kavu a drugi put zbog pišanja. Tanji se opasno pripišalo a kako je stalno to naglašavala pripišalo se i nama ostalima. U blizini nije bilo nikakakvog odmorišta, restorana ili kafića pa smo to obavile u prirodi. Gorski Kotar je kao i uvijek bio prekrasan. Zlata je inače rodom iz nekog sela u Gorskom Kotaru pa je nju taj krajolik uvijek iznova oduševljavao budeći u njoj sjećanja iz djetinstva.

Upoznavanje dijaspora

Ušle smo u Rijeku a nad gradom su se nadvili tamni oblaci. To nas uopće nije veselilo no hrabro smo krenule put Opatije. Tek što smo parkirale i ušle u prvi kafić nastao je pravi prolom oblaka. Kiša i jaki vjetar otjerali su s ulica Opatije sve turiste i šetače. Bile smo razočarane razvojem situacije. No kada smo već bile tu odlučile smo otići negdje na dobar ručak, popiti koje piće pa krenuti nazad u Zagreb. Kiša je gotovo stala ali vjetar je i dalje grozno puhao. Uz dobar ruačak popile smo butelju vina što nam je popravilo raspoloženje. Ispile smo još jednu butelju i jednu uzele za put.

Lagano smo krenule nazad. Vrijeme se znatno poravilo iako je i dalje bilo oblačno. Zlata je predložila da skrenemo s glavne ceste i provezemo se mjestima u kojima je provela djetinstvo. Mirela ju je upozorila kako nam ti sporedni putevi i ceste nisu poznati no Zlata je inzistirala govoreći kako svuda postoje putokazi pa nema šanse da zalutamo. Osim toga imale smo vremena jer smo iz Opatije krenule znatno ranije od planiranoga.¸

Vozile smo se nekom sporednom cestom kada je u autu ili na autu nešto grozno zalupalo a motor auta poprimio je čudan zvuk. Mirela je odmah parkirala sa strane kukajući kako nam je još samo to nedostajalo. Nas četiri žene pojma o autima nismo imale.Sjedile smo nemoćno u autu ne znajući što nam je za činiti. Ja sam otvorila butelju koju smo ponijele iz Opatije. Što nam drugo preostaje nego pijuckati i čekati da netko naiđe. I usitinu kroz nekih dvadesetak minuta naišao je automobil. Mirela je izašla napolje i mahnula mu da stane. Jedan stariji, proćelavi i simpatični muškarac bez problema je pristao pogledati naš auto. Vrlo brzo je konstatirao kvar. Smijući se rekao je kako nam je otpao auspuh. Otkvačio je dio auspuha koji je visio ispod auta te nas savjetovao da se odvezemo do obližnjeg mjesta jer tamo postoji servis.

Zahvalie smo čovjeku i krenule. Auto je gadno rondao ali dovezle smo se do tog mjesta koje nam je spomenuo proćelavi vozač. To mjesto bilo je u stvari nešto veće selo ali bilo je uredno i pristojno uređeno. Brzo smo pronašle servis auspuha. No problem je bio što je bila subota i servis više nije radio. Opet sreća u nesreći je bilo to što je je servis bio odmah uz kuću vlasnika. Pozvonile smo na vrata i uskoro se pojavio čovjek koji je bio vlasnik servisa. Objasnile smo mu naš problem međutim njemu se danas više nije radilo. Molile smo ga, upotrijebivši sav svoj šarm, da nam ipak sredi kvar, a kada smo spomenule da ćemo platiti duplu cijenu pristao je.

Uz to dale smo mu novac unaprijed što mu se dodatno svidjelo. Rekao nam je neka odemo negdje na piće ili kavu. Kada bude sredio auspuh auto će parkirati u svom dvorištu a ključeve će ostaviti u bravi ako nas još ne bude.

Dopisivanje

Bez obzira na problem s autom raspoloženje nam se popravilo. Odlučile smo malo prošetati, razgledati to malo mjesto i onda negdje popiti piće. Imale smo vremena. Prolazeći ulicom privlačile smo pozornost mještana, pogotovo muškaraca koji su se svi redom okretali za nama. To nam je godilo i zabavljalo nas. Ugledale smo tablu na kojoj je pisalo da se stotinjak metara dalje nalazi restoran. Uz domaće specijalitete nudile su se i sobe za noćenje. Došavši do restorana ušle smo i iznenadile se jer restoran je bio jako lijepo uređen. Iako nismo bile posebno gladne odlučile smo naručiti nešto za večeru. Iz restorana se kroz staklena leptir vrata izlazilo u hodnik gdje se nalazio toalet, a nasuprot spomenutih vratiju, s druge strane hodnika nalazila su se ista takva vrata koja su vodila u prostor koji je bio klasičan cafe bar, barem mi se tako činilo, no prostor tog cafe bara bio je prilično velik. Koliko sam kroz staklo mogla vidjeti, dok sam išla prema toaletu, bar je također bio lijepo sređen a unutra je bilo dosta gostiju.

Završile smo s večerom i lagano ispijale vino kada se iz prostora spomenutog kafića začula glazba. Upitno smo pogledale u tom smjeru a mlada i ljubazna konobarica, koja nas je posluživala, objasnila nam je kako svakog vikenda u lokalu svira živa glazba. Platile smo račun i ustale od stola. No bile smo znatiželjne pa smo odlučile zaviriti kroz vrata u prostor odakle se čula glazba. Stajale smo u hodniku i promatrale. Zaključile smo da taj prostor s glazbom izgleda jako pristojno pa možda ne bi bilo loše da malo uđemo i osjetimo atmosferu.<

Čim smo ušle odmah smo privukle pozornost prisutnih gostiju. Bilo je to malo mjesto i većinom su se svi, ili gotovo svi, međusobno poznavali. Osim toga nas četiri izgledale smo istovremeno elegantno ali i jebozovno. Mislile smo kako ionako imamo vremena pa nije zgorega da se malo zadržimo i popijemo koje piće. Naručile smo četiri čaše vina i vrlo brzo bile poslužene. Nismo otpile ni pola kada je konobar za naš stol donio još četiri čaše vina kazavši nam kako nas to časte momci koji su sjedili malo dalje u kutu lokala. Bacile smo pogled prema njima i uočile da se radi o vrlo mladim dečkima koji, uz to što su bili mladi, uopće nisu loše izgledali. Prihvatile smo piće i nazdravile im. Sviđalo nam se, i godilo nam je, to što nam se nabacuju tako mladi dečki.

Usamljene zene

Oni su sjedili za dva spojena stola i bilo ih je, činilo mi se tada, sedam ili osam koliko sam mogla vidjeti. Glazba je zasvirala i nakon minutu-dvije dvojica od njih ustala su od stola, prišli k nama te mene i Tanju zamolili za ples. Nije bilo razloga da ih odbijemo. To je ohrabrilo i druge iz njihova društva pa su još dvojica došli i za ples zamolili Mirelu i Zlatu. A što jest, jest… Dečki su bli mladi i zgodni. Čvrsta mlada tijela, lagano preplanuli od sunca i očito dobro narajcani jer, kada me onaj s kojim sam plesala malo jače privio k sebi mogla sam osjetiti njegov tvrdi kurac što me lagano ali opasno palilo. Nakon runde plesa ljubazno su nas pozvali za svoj stol. A nas nije trebalo puno nagovarati. Nismo imale ništa protiv malo flertovanja s mladim i nabrijanim dečkima.

Sjele smo k njima za stol i vrlo brzo saznale da oni nisu iz ovog kraja. Naime, oni su bili radnici na obližnjem gradilištu. Njihova firma radila je na gradnji lokalne ceste što je od tog mjesta vodila do ceste koja je opet vodila do novog autoputa. Sada su trebali nastaviti s poslom tu u neposrednoj blizini ovog mjesta. Trebao se graditi lovački dom s pratećim sadržajima kao što je restoran i sobe za noćenje. Naime taj kraj pohodili su lovci iz Italije, Austrije i Njemačke pa je lokalna zajednica odlučila izgraditi taj tzv. Lovački dom jer su ostvarivali lijepe prihode od lovnog turizma.

U međuvremenu zbog financijskih problema došlo je do zastoja u gradnji. Većina radnika preselila se na drugo gradilište a njih devetorica ostali su tu kako bi dovršili neke sitne poslove, čuvali strojeve i alat te prema potrebi izvršili neke pripremne radnje za nastavak gradnje. Sve su to nama ti dečki detaljno ispričali. Četvorica su bili iz Bosne, jedan Albanac, jedan Rumunj, dvojica iz Zagorja i jedan iz Međimurja. Najstariji među njima zvao se Zoran i imao je 26 godina. Najmlađi su bili Mihael rođen u Zagorju te Miralem iz Bosne koji su imali tek 19, odnosno 20 godina. Sad nam je bilo jasno zašto su tako dobro građeni i mišićavi, kao i to zašto svi imaju preplanuli ten. To je bila posljedica fizičkog rada na otvorenom.

Najprije su u toalet otišle Mirela i Tanja a potom ja i Zlata. Odmah sam uočila da je Zlata prilično narajcana a ona sama jedva je dočekla da mi objasni zašto je tomu tako. Plesala je s dečkom koji se zvao Ramiz, to je onaj ranije spomenuti Albanac. Kada ju je privio k sebi osjetila je kolikom kurčinom Ramiz raspolaže i to ju je totalno zaludilo i uzbudilo. Upozorila sam je da se smiri i kontrolira ali količina ispijenog vina u suradnji s uzbuđenjem kojeg je osjetila činili su svoje. Postajalo mi je jasno da stvari polako izmiču kontroli.

Upoznavanje dijaspora

Moje prijateljice počele su se ponašati kao napaljene kuje a ni ja nisam bila bolja, moram priznati. Kada su dečki predložili da odemo s njima do njihovih baraka kako bi nam pokazali gdje i kako žive te da tamo s njima popijemo još koje piće Zlata je odmah, bez rezerve, bila za to. Iako sam bila lagano opijena vinom shvaćala sam kamo ovo vodi, no moje prijateljice sada su prihvatile ulogu elegantnih drolji koje su nekim slučajem zaglavile u provinciji pa sad žele isprobati i tu stranu života.

Zlata je djelovala na sve nas i ubrzo ni jedna od nas nije imala ništa protiv posjeta radničkim barakama. Dečki su do lokala stigli nekim prastarim kombijem. Zoran je mene i Mirelu tim kombijem odvezao do servisa gdje smo ostavile auto. Auto je bio popravljen i parkiran u dvorištu, baš kako je vlasnik i obećao. Mirela i ja sjele smo u auto i dovezle se nazad do lokala gdje su nas napolju već čekali dečki i naše dvije prijateljice. Slijedile smo kombi a moje cure ponašale su se prilično razulareno komentirajući mlade muškarce.

Nakon dva-tri kilometra zaustavile smo se ispred tri radničke barake. Jedna baraka je služila kao spremište za alat i manje strojeve, druga je bila opremljena kuhinjom, blagovaonom i na njoj je plavom bojom bio napisan broj 25 , nekoliko spavaćih soba, toaletima, umivaonicima i tuševima, dok je treća služila isključivo kao spavaonica ali sad, obzirom da radnika nije bilo, bila je zaključana. Njih devetorica za spavanje su koristili baraku gdje je bila blagovaonica. Tu su se nalazile i tri spavaće sobe.

>Iznenađujuće za mene je bilo to što je sve bilo uredno i čisto. Barake iznutra uopće nisu izgledale onako kako bi obično mogla zamisliti radničke barake. Uveli su nas u prostor blagovaonice. Tu su se nalazila u jednom dijelu tri stola sa stolicama, potom dva stara trosjeda, fotelja i tv, a na drugom kraju sobe uza zid bio je krevet. Na tom krevetu spavao je najmlađi Mihael. Dečko rođen u Zagorju koji je volio kuhati pa je on bio zadužen za kuhanje jutarnje kave, spremanje doručka, kasnije ručka i večere. Ustajao je prije svih pa je stoga i spavao u toj prostoriji. Mihael je imao prekrasne zelene oči i uistinu mi se svidio na prvi pogled.

Kada su nam objasnili da Mihael kao najmlađi ima ulogu kuharice i domaćice dok oni obavljaju fizičke poslove, Zlata nije mogla izdržati a da ne upita služi li im on osim kao kuharica i kao jebaljka. Dečke je to nasmijalo ali Mihael se zacrvenio što je meni bilo jako simpatično pa sam ga zagrlila i poljubila u obraz. Zlata je sjedila uz Ramiza trljajući se o njegovo bedro. Sada je već bilo više nego očito da je Ramiz žestoko napaljen a Zlatina ruka koja je klizila njegovom nogom, opasno blizu njegova kurca, dodatno je kod Ramiza palila ionako već rasplamsalu vatru. Počastili su nas vinom iz domaće radinosti i vino mi se nije uopće činilo lošim ili sam možda već bila dovoljno pijana da ne osjetim koliko je loše, ako je bilo loše. Pored tv-a se nalazila neka stara muzička linija i s nje se čula glazba.

Upoznavanje

Zlata je ustala i pojačala ton te uzela Ramiza za ruku pozivajući ga na ples. Dok su oni plesali pripijeni jedno uz drugo mi smo im nazdravljali i pljeskali im. U jednom trenutku jezici su im se isprepleli. Bilo je to jako vatreno ljubljenje. Ramiz je rukama zadigao Zlatinu haljinu iznad guzova što je kod ostalih izazvalo oduševljenje. Zlata se raspojasala do kraja. Gurala je Ramizu jezik valjda do krajnika. Ramiz joj je spustio gaćice najprije do koljena a onda se sagnuo i skroz ih joj ih skinuo. Zlata napaljena do boli nije se protivila. U idućem trenutku Ramizu je bilo apsolutno svejedno što se i mi ostali nalazimo u sobi. Iznenađujuiće brzo svukao je majicu, izuo se, skinuo hlače i gaće… Tog trenutka njegova kurčina ukazala se u punoj veličini i sjaju. Bila je to uistinu mrcina od kurca. Čak je i Zlata vidjevši koliko je to kurac zinula u čudu pokrivši dlanom usta.

Ramiz nije gubio vrijeme. Okrenuo ju je licem prema krevetu i gurnuo naprijed… Gurnuo ju je jednom pa onda drugi put žešće i Zlata je koljenima dohvatila rub kreveta. Posrnula je i dlanovima se oslonila na krevet. Ramiz ju je zgrabio rukama oko struka podigao u zrak i gurnuo još više naprijed. Zlata se nalazila na koljenima. Zadigao joj je haljinu, rukama je čvrsto zgrabio za bokove i u idućem trenutku njegova kurčina zabila se duboko u Zlatinu pičku. Zlata je širom rastvorila usta a da nije ispustila ni glasa, no već u idućem trenutku, ne da je vrištala, urlala je. Ramiz se svojim monstrumom nemilosrdno zabijao u nju sve do jaja.

Zlata je dva-tri puta pod naletima njegova kurca glavom udarila o zid. Kako bi spriječila daljnje udaranje glave o zid ispružila je jednu ruku opirući se o zid. Uskoro su joj obje ruke bile na zidu a ona je uzalud tražila neki rukohvat. Vrištala je i doslovce noktima grebla po zidu. Svo vrijeme je širom otvarala usta i ja sam pomislila kako će joj kurac uskoro izaći na usta.

Pogledala sam Mihaela koji je sjedio pored mene. On je širom otvorenih očiju promatrao to brutalno razaranje Zlate. Potom je atmosferu dodatno zapalila Mirela. Ustala se te se glasno smijući približila Ramizu i Zlati. Prišla je Ramizu straga i stala mu gladiti jaja. Sagnula se i namjestila svoj jezik iza njegove guzice. Dočekivala je dlanovima svojih ruku njegovu guzu gurajući mu jezik u šupak. Zoran joj je prišao straga i svukao gaćice. Mirela je uspaljeno vrtjela guzom spremno čekajući da joj Zoran zabije svoj kurac. Spustila se na koljena i poput podatne kuje dopustila mu da joj ga zabije. Glasno je jecala i to je mene još više napalilo. Jedan od momaka prišao joj je sprijeda. Kleknuo je i ugurao joj svoj kurac u usta.

Upoznavanje

Tek tada uočila sam Tanju koja sjedila na trosjedu preko puta mene, između dvojice mladića. Treći od mladića stajao je ispred nje spuštenih hlača i gaća. Tanja ga je rukama držala za guzove i pušila mu kurac. Ova dvojica što su sjedila sa svake strane zavlačili su joj ruke ispod haljine i u grudnjak. Nisam više željela gubiti vrijeme. Uzela sam Mladog Mihaela za ruku i pozvala ga da mi pokaže ostatak barake. Čim smo izašli u hodnik povela sam ga prema jednoj od spavaonica. Svukla sam haljinu, grudnjak i gaćice. Mihael me gledao razrogačenih očiju i djelovao je kao da je hipnotiziran. Pomogla sam mu da se svuče. Tako golog polegla sam ga na krevet. Nježno sam rukama uhvatila njegov kurac i strpala ga u usta. Bio je silno uzbuđen ali i uplašen na neki način.

Kurac mu se nije ni digao kako treba a već mi je svršio u usta. Preplavila ga je silna nelagoda. Ispljunula sam spermu te sam legla pored njega pripivši uz njega svoje golo tijelo. Srce mu je kucalo kao u zeca. Ljubila sam ga po vratu i milovala mu kurac. Držeći ga čvrsto za kurac gurnula sam mu jezik duboko u usta. Osjetila sam kako napetost popušta a kurac mu se ponovo budi. Lagano sam mu ga drkala i kada je konačno otvrdnuo opkoračila sam ga i nataknula se. Najprije sam vrtjela guzom a kada sam shvatila da je kurac konačno postigao maksimalnu čvrstoću počela sam se dizati i spuštati. Sada se Mihael skroz oslobodio. Rukama me uhvatio za sise, trljao mi je nabrekle bradavice i to je u meni izazvalo novi val uzbuđenja. Bila sam totalno uzbuđena kada je u sobu ušao jedan od ostalih.

Bio je posve gol i rukom je drkao svoj kurac. Gledao me kako jašim na Mihaelu i drkao. Nagnula sam se u stranu i maknuvši njegovu ruku uhvatila sam ga za kurac te ga privukla bliže sebi. I dalje sam jahala na Mihaelu dok sam rukom drkala kurac ovom drugom za kojeg više nisam znala kako se zove a to mi je ionako bilo najmanje važno. Dečko je bio totalno narajcan i moje drkanje uvjetovalo je tomu da iz njegova kurca krene sila sperme koja je špricala po mojim sisama. Ispustila sam iz ruke njegov kurac i nastavila jahati na Mihaelu. Uskoro je Mihael svršavao drugi put. Sjedeći na njegovom kurcu koji je tren prije u mene izrigao spermu rukom sam stala traljati svoj klitoris. Orgazam koji sam doživjela uzdrmao me poput potresa. Tek tada sam opet postala svjesna onog drugog momka kojem sam izdrkala. Rukom mi je razmazivao spermu po sisama.

Licni oglasi

Mihaela i sjela na rub kreveta. Ovaj koji mi je trenutak ranije trljao spermu po sisama okrenuo se i kao da želi otići ali se nekako premišlja. Upitno sam ga pogledala pitajući ga u čemu je problem. Trenutak je šutio a onda rekao kako mora pišati. Primila sam ga rukom za kurac i pitala ga zašto onda ne piša? Bio je totalno zbunjen. Ponovila sam mu neka slobodno piša. Mlaz mokraće briznuo je iz njegova kurca. Približila sam se licem i sad je mlaz šibao po mojem licu i usnama. Bila sam svjesna toga da sam ja, a i moje cure, dečkima priuštile nešto što jako dugo neće zaboraviti a pitanje je kada će, i ako će, to ikada opet doživjeti.

Gaćicama sam obrisala pičku. Navukla sam haljinu i izašla na hodnik. U hodniku sam srela Mirelu čija haljina je bila dijelom poderana ali uz to i pošteno natopljena spermom. Kazala je kako ide do auta jer u bunkeru ima nešto rezervne odjeće. Uostalom ne može ovakva razdrljena voziti. Otišla sam do prostora gdje su se nalazili umivaonici. Temeljito sam umila lice i isprala usta u kojima je još bilo nešto Mihaelove sperme. Potom sam ušla u blagovaonu gdje smo prvo i došle. Na vratima sam se skoro sudarila s Tanjom. Popravljala je zgužvanu haljinu a na licu i u kosi vidjeli su se tragovi sperme. Pogledala me, nasmiješila se i otišla se umiti te donekle srediti.

Zlata je ležala na krevetu široko razmaknutih nogu. Ruke je držala skupljene iznad glave tako da je dijelom skrivala lice i oči. Iz njene pošteno razvaljene pičke cijedila se sperma natapajući plahtu kreveta. Prišla sam joj i nastojala joj popraviti haljinu. Razmaknula je ruke i kada je vidjela da sam to ja zahvalno me pogledala. Pomogla sam joj da ustane. Držeći je oko struka povela sam je prema vratima. Mladi pastusi bez riječi su nas promatrali. Mirela se preodjenula u toaletu. Izašla je a onda se ponovo vratila rekavši kako mora pišati. Kroz otvorena vrata iz hodnika su je promatrali mladići guštajući u tom prizoru. Popravila je haljinu i odmah krenula k izlazu iz barake. Mi smo je slijedile.

Pomogla sam Zlati da sjedne straga. Mladići su nas onako polugoli promtrali s trijema barake. Zoran nas je upitao hoćemo li još koji puta navratiti. Sjela sam do Mirele i držeći vrata otvorena doviknula mu kako se nikad ne zna. Krenule smo put Zagreba.
Tek kada smo stigle u Zagreb i kada su nam se dojmovi donekle sredili postale smo svjesne u kakvu smo se avanturu upustile. Sreća da su dečki bili razumni jer mogle smo naletjeti na tko zna kakve tipove. Zahvaljujući dobrom dijelu ispijenom vinu postupile smo nepromišljeno ali nije to bilo prvi puta, vjerojatno ni zadnji.

Ona trazi njega

Erotske price

Kada sam pristala sa svojim starim prijateljicama otići na jednodnevni izlet u Opatiju ni u snu nisam slutila što će nam se sve događati. Dakle, ja Mirela, Tanja i Zlata krenule smo u rano subotnje jutro put Opatije. Fino smo se uredile, naprilitale i dotjerale nadajući se da će nam se možda posrećiti pa naletimo na kakve zgodne mužjake. Opatija je poznata po organizacijama raznih kongresa i simpozija pa možda tamo bude nekakvih tipova iz elitnih krugova. Nažalost vrijeme nije obećavalo ništa dobro. Jutro je bilo tmurno i kišovito. Naivno smo vjerovale kako će se vrijeme popraviti a osim toga mislile smo kako će vrijeme biti znatno ljepše na moru nego je na kopnu. No gadno smo se prevarile.

Nismo žurile. Mirelin polovni Renault Megan lagano je klizio starom cestom na kojoj nije bilo previše prometa. Namjerno smo išle starom cestom kako bi uživale u krajoliku a i nije nam se nikamo žurilo. U dva navrata smo stale. Jednom kako bi popile kavu a drugi put zbog pišanja. Tanji se opasno pripišalo a kako je stalno to naglašavala pripišalo se i nama ostalima. U blizini nije bilo nikakakvog odmorišta, restorana ili kafića pa smo to obavile u prirodi. Gorski Kotar je kao i uvijek bio prekrasan. Zlata je inače rodom iz nekog sela u Gorskom Kotaru pa je nju taj krajolik uvijek iznova oduševljavao budeći u njoj sjećanja iz djetinstva.

Upoznavanje dijaspora

Ušle smo u Rijeku a nad gradom su se nadvili tamni oblaci. To nas uopće nije veselilo no hrabro smo krenule put Opatije. Tek što smo parkirale i ušle u prvi kafić nastao je pravi prolom oblaka. Kiša i jaki vjetar otjerali su s ulica Opatije sve turiste i šetače. Bile smo razočarane razvojem situacije. No kada smo već bile tu odlučile smo otići negdje na dobar ručak, popiti koje piće pa krenuti nazad u Zagreb. Kiša je gotovo stala ali vjetar je i dalje grozno puhao. Uz dobar ruačak popile smo butelju vina što nam je popravilo raspoloženje. Ispile smo još jednu butelju i jednu uzele za put.

Lagano smo krenule nazad. Vrijeme se znatno poravilo iako je i dalje bilo oblačno. Zlata je predložila da skrenemo s glavne ceste i provezemo se mjestima u kojima je provela djetinstvo. Mirela ju je upozorila kako nam ti sporedni putevi i ceste nisu poznati no Zlata je inzistirala govoreći kako svuda postoje putokazi pa nema šanse da zalutamo. Osim toga imale smo vremena jer smo iz Opatije krenule znatno ranije od planiranoga.¸

Vozile smo se nekom sporednom cestom kada je u autu ili na autu nešto grozno zalupalo a motor auta poprimio je čudan zvuk. Mirela je odmah parkirala sa strane kukajući kako nam je još samo to nedostajalo. Nas četiri žene pojma o autima nismo imale.Sjedile smo nemoćno u autu ne znajući što nam je za činiti. Ja sam otvorila butelju koju smo ponijele iz Opatije. Što nam drugo preostaje nego pijuckati i čekati da netko naiđe. I usitinu kroz nekih dvadesetak minuta naišao je automobil. Mirela je izašla napolje i mahnula mu da stane. Jedan stariji, proćelavi i simpatični muškarac bez problema je pristao pogledati naš auto. Vrlo brzo je konstatirao kvar. Smijući se rekao je kako nam je otpao auspuh. Otkvačio je dio auspuha koji je visio ispod auta te nas savjetovao da se odvezemo do obližnjeg mjesta jer tamo postoji servis.

Zahvalie smo čovjeku i krenule. Auto je gadno rondao ali dovezle smo se do tog mjesta koje nam je spomenuo proćelavi vozač. To mjesto bilo je u stvari nešto veće selo ali bilo je uredno i pristojno uređeno. Brzo smo pronašle servis auspuha. No problem je bio što je bila subota i servis više nije radio. Opet sreća u nesreći je bilo to što je je servis bio odmah uz kuću vlasnika. Pozvonile smo na vrata i uskoro se pojavio čovjek koji je bio vlasnik servisa. Objasnile smo mu naš problem međutim njemu se danas više nije radilo. Molile smo ga, upotrijebivši sav svoj šarm, da nam ipak sredi kvar, a kada smo spomenule da ćemo platiti duplu cijenu pristao je.

Uz to dale smo mu novac unaprijed što mu se dodatno svidjelo. Rekao nam je neka odemo negdje na piće ili kavu. Kada bude sredio auspuh auto će parkirati u svom dvorištu a ključeve će ostaviti u bravi ako nas još ne bude.

Dopisivanje

Bez obzira na problem s autom raspoloženje nam se popravilo. Odlučile smo malo prošetati, razgledati to malo mjesto i onda negdje popiti piće. Imale smo vremena. Prolazeći ulicom privlačile smo pozornost mještana, pogotovo muškaraca koji su se svi redom okretali za nama. To nam je godilo i zabavljalo nas. Ugledale smo tablu na kojoj je pisalo da se stotinjak metara dalje nalazi restoran. Uz domaće specijalitete nudile su se i sobe za noćenje. Došavši do restorana ušle smo i iznenadile se jer restoran je bio jako lijepo uređen. Iako nismo bile posebno gladne odlučile smo naručiti nešto za večeru. Iz restorana se kroz staklena leptir vrata izlazilo u hodnik gdje se nalazio toalet, a nasuprot spomenutih vratiju, s druge strane hodnika nalazila su se ista takva vrata koja su vodila u prostor koji je bio klasičan cafe bar, barem mi se tako činilo, no prostor tog cafe bara bio je prilično velik. Koliko sam kroz staklo mogla vidjeti, dok sam išla prema toaletu, bar je također bio lijepo sređen a unutra je bilo dosta gostiju.

Završile smo s večerom i lagano ispijale vino kada se iz prostora spomenutog kafića začula glazba. Upitno smo pogledale u tom smjeru a mlada i ljubazna konobarica, koja nas je posluživala, objasnila nam je kako svakog vikenda u lokalu svira živa glazba. Platile smo račun i ustale od stola. No bile smo znatiželjne pa smo odlučile zaviriti kroz vrata u prostor odakle se čula glazba. Stajale smo u hodniku i promatrale. Zaključile smo da taj prostor s glazbom izgleda jako pristojno pa možda ne bi bilo loše da malo uđemo i osjetimo atmosferu.<

Čim smo ušle odmah smo privukle pozornost prisutnih gostiju. Bilo je to malo mjesto i većinom su se svi, ili gotovo svi, međusobno poznavali. Osim toga nas četiri izgledale smo istovremeno elegantno ali i jebozovno. Mislile smo kako ionako imamo vremena pa nije zgorega da se malo zadržimo i popijemo koje piće. Naručile smo četiri čaše vina i vrlo brzo bile poslužene. Nismo otpile ni pola kada je konobar za naš stol donio još četiri čaše vina kazavši nam kako nas to časte momci koji su sjedili malo dalje u kutu lokala. Bacile smo pogled prema njima i uočile da se radi o vrlo mladim dečkima koji, uz to što su bili mladi, uopće nisu loše izgledali. Prihvatile smo piće i nazdravile im. Sviđalo nam se, i godilo nam je, to što nam se nabacuju tako mladi dečki.

Erotske price

Oni su sjedili za dva spojena stola i bilo ih je, činilo mi se tada, sedam ili osam koliko sam mogla vidjeti. Glazba je zasvirala i nakon minutu-dvije dvojica od njih ustala su od stola, prišli k nama te mene i Tanju zamolili za ples. Nije bilo razloga da ih odbijemo. To je ohrabrilo i druge iz njihova društva pa su još dvojica došli i za ples zamolili Mirelu i Zlatu. A što jest, jest… Dečki su bli mladi i zgodni. Čvrsta mlada tijela, lagano preplanuli od sunca i očito dobro narajcani jer, kada me onaj s kojim sam plesala malo jače privio k sebi mogla sam osjetiti njegov tvrdi kurac što me lagano ali opasno palilo. Nakon runde plesa ljubazno su nas pozvali za svoj stol. A nas nije trebalo puno nagovarati. Nismo imale ništa protiv malo flertovanja s mladim i nabrijanim dečkima.

Sjele smo k njima za stol i vrlo brzo saznale da oni nisu iz ovog kraja. Naime, oni su bili radnici na obližnjem gradilištu. Njihova firma radila je na gradnji lokalne ceste što je od tog mjesta vodila do ceste koja je opet vodila do novog autoputa. Sada su trebali nastaviti s poslom tu u neposrednoj blizini ovog mjesta. Trebao se graditi lovački dom s pratećim sadržajima kao što je restoran i sobe za noćenje. Naime taj kraj pohodili su lovci iz Italije, Austrije i Njemačke pa je lokalna zajednica odlučila izgraditi taj tzv. Lovački dom jer su ostvarivali lijepe prihode od lovnog turizma.

U međuvremenu zbog financijskih problema došlo je do zastoja u gradnji. Većina radnika preselila se na drugo gradilište a njih devetorica ostali su tu kako bi dovršili neke sitne poslove, čuvali strojeve i alat te prema potrebi izvršili neke pripremne radnje za nastavak gradnje. Sve su to nama ti dečki detaljno ispričali. Četvorica su bili iz Bosne, jedan Albanac, jedan Rumunj, dvojica iz Zagorja i jedan iz Međimurja. Najstariji među njima zvao se Zoran i imao je 26 godina. Najmlađi su bili Mihael rođen u Zagorju te Miralem iz Bosne koji su imali tek 19, odnosno 20 godina. Sad nam je bilo jasno zašto su tako dobro građeni i mišićavi, kao i to zašto svi imaju preplanuli ten. To je bila posljedica fizičkog rada na otvorenom.

Najprije su u toalet otišle Mirela i Tanja a potom ja i Zlata. Odmah sam uočila da je Zlata prilično narajcana a ona sama jedva je dočekla da mi objasni zašto je tomu tako. Plesala je s dečkom koji se zvao Ramiz, to je onaj ranije spomenuti Albanac. Kada ju je privio k sebi osjetila je kolikom kurčinom Ramiz raspolaže i to ju je totalno zaludilo i uzbudilo. Upozorila sam je da se smiri i kontrolira ali količina ispijenog vina u suradnji s uzbuđenjem kojeg je osjetila činili su svoje. Postajalo mi je jasno da stvari polako izmiču kontroli.

Upoznavanje dijaspora

Moje prijateljice počele su se ponašati kao napaljene kuje a ni ja nisam bila bolja, moram priznati. Kada su dečki predložili da odemo s njima do njihovih baraka kako bi nam pokazali gdje i kako žive te da tamo s njima popijemo još koje piće Zlata je odmah, bez rezerve, bila za to. Iako sam bila lagano opijena vinom shvaćala sam kamo ovo vodi, no moje prijateljice sada su prihvatile ulogu elegantnih drolji koje su nekim slučajem zaglavile u provinciji pa sad žele isprobati i tu stranu života.

Zlata je djelovala na sve nas i ubrzo ni jedna od nas nije imala ništa protiv posjeta radničkim barakama. Dečki su do lokala stigli nekim prastarim kombijem. Zoran je mene i Mirelu tim kombijem odvezao do servisa gdje smo ostavile auto. Auto je bio popravljen i parkiran u dvorištu, baš kako je vlasnik i obećao. Mirela i ja sjele smo u auto i dovezle se nazad do lokala gdje su nas napolju već čekali dečki i naše dvije prijateljice. Slijedile smo kombi a moje cure ponašale su se prilično razulareno komentirajući mlade muškarce.

Nakon dva-tri kilometra zaustavile smo se ispred tri radničke barake. Jedna baraka je služila kao spremište za alat i manje strojeve, druga je bila opremljena kuhinjom, blagovaonom i na njoj je plavom bojom bio napisan broj 25 , nekoliko spavaćih soba, toaletima, umivaonicima i tuševima, dok je treća služila isključivo kao spavaonica ali sad, obzirom da radnika nije bilo, bila je zaključana. Njih devetorica za spavanje su koristili baraku gdje je bila blagovaonica. Tu su se nalazile i tri spavaće sobe.

>Iznenađujuće za mene je bilo to što je sve bilo uredno i čisto. Barake iznutra uopće nisu izgledale onako kako bi obično mogla zamisliti radničke barake. Uveli su nas u prostor blagovaonice. Tu su se nalazila u jednom dijelu tri stola sa stolicama, potom dva stara trosjeda, fotelja i tv, a na drugom kraju sobe uza zid bio je krevet. Na tom krevetu spavao je najmlađi Mihael. Dečko rođen u Zagorju koji je volio kuhati pa je on bio zadužen za kuhanje jutarnje kave, spremanje doručka, kasnije ručka i večere. Ustajao je prije svih pa je stoga i spavao u toj prostoriji. Mihael je imao prekrasne zelene oči i uistinu mi se svidio na prvi pogled.

Kada su nam objasnili da Mihael kao najmlađi ima ulogu kuharice i domaćice dok oni obavljaju fizičke poslove, Zlata nije mogla izdržati a da ne upita služi li im on osim kao kuharica i kao jebaljka. Dečke je to nasmijalo ali Mihael se zacrvenio što je meni bilo jako simpatično pa sam ga zagrlila i poljubila u obraz. Zlata je sjedila uz Ramiza trljajući se o njegovo bedro. Sada je već bilo više nego očito da je Ramiz žestoko napaljen a Zlatina ruka koja je klizila njegovom nogom, opasno blizu njegova kurca, dodatno je kod Ramiza palila ionako već rasplamsalu vatru. Počastili su nas vinom iz domaće radinosti i vino mi se nije uopće činilo lošim ili sam možda već bila dovoljno pijana da ne osjetim koliko je loše, ako je bilo loše. Pored tv-a se nalazila neka stara muzička linija i s nje se čula glazba.

Upoznavanje

Zlata je ustala i pojačala ton te uzela Ramiza za ruku pozivajući ga na ples. Dok su oni plesali pripijeni jedno uz drugo mi smo im nazdravljali i pljeskali im. U jednom trenutku jezici su im se isprepleli. Bilo je to jako vatreno ljubljenje. Ramiz je rukama zadigao Zlatinu haljinu iznad guzova što je kod ostalih izazvalo oduševljenje. Zlata se raspojasala do kraja. Gurala je Ramizu jezik valjda do krajnika. Ramiz joj je spustio gaćice najprije do koljena a onda se sagnuo i skroz ih joj ih skinuo. Zlata napaljena do boli nije se protivila. U idućem trenutku Ramizu je bilo apsolutno svejedno što se i mi ostali nalazimo u sobi. Iznenađujuiće brzo svukao je majicu, izuo se, skinuo hlače i gaće… Tog trenutka njegova kurčina ukazala se u punoj veličini i sjaju. Bila je to uistinu mrcina od kurca. Čak je i Zlata vidjevši koliko je to kurac zinula u čudu pokrivši dlanom usta.

Ramiz nije gubio vrijeme. Okrenuo ju je licem prema krevetu i gurnuo naprijed… Gurnuo ju je jednom pa onda drugi put žešće i Zlata je koljenima dohvatila rub kreveta. Posrnula je i dlanovima se oslonila na krevet. Ramiz ju je zgrabio rukama oko struka podigao u zrak i gurnuo još više naprijed. Zlata se nalazila na koljenima. Zadigao joj je haljinu, rukama je čvrsto zgrabio za bokove i u idućem trenutku njegova kurčina zabila se duboko u Zlatinu pičku. Zlata je širom rastvorila usta a da nije ispustila ni glasa, no već u idućem trenutku, ne da je vrištala, urlala je. Ramiz se svojim monstrumom nemilosrdno zabijao u nju sve do jaja.

Zlata je dva-tri puta pod naletima njegova kurca glavom udarila o zid. Kako bi spriječila daljnje udaranje glave o zid ispružila je jednu ruku opirući se o zid. Uskoro su joj obje ruke bile na zidu a ona je uzalud tražila neki rukohvat. Vrištala je i doslovce noktima grebla po zidu. Svo vrijeme je širom otvarala usta i ja sam pomislila kako će joj kurac uskoro izaći na usta.

Pogledala sam Mihaela koji je sjedio pored mene. On je širom otvorenih očiju promatrao to brutalno razaranje Zlate. Potom je atmosferu dodatno zapalila Mirela. Ustala se te se glasno smijući približila Ramizu i Zlati. Prišla je Ramizu straga i stala mu gladiti jaja. Sagnula se i namjestila svoj jezik iza njegove guzice. Dočekivala je dlanovima svojih ruku njegovu guzu gurajući mu jezik u šupak. Zoran joj je prišao straga i svukao gaćice. Mirela je uspaljeno vrtjela guzom spremno čekajući da joj Zoran zabije svoj kurac. Spustila se na koljena i poput podatne kuje dopustila mu da joj ga zabije. Glasno je jecala i to je mene još više napalilo. Jedan od momaka prišao joj je sprijeda. Kleknuo je i ugurao joj svoj kurac u usta.

Upoznavanje

Tek tada uočila sam Tanju koja sjedila na trosjedu preko puta mene, između dvojice mladića. Treći od mladića stajao je ispred nje spuštenih hlača i gaća. Tanja ga je rukama držala za guzove i pušila mu kurac. Ova dvojica što su sjedila sa svake strane zavlačili su joj ruke ispod haljine i u grudnjak. Nisam više željela gubiti vrijeme. Uzela sam Mladog Mihaela za ruku i pozvala ga da mi pokaže ostatak barake. Čim smo izašli u hodnik povela sam ga prema jednoj od spavaonica. Svukla sam haljinu, grudnjak i gaćice. Mihael me gledao razrogačenih očiju i djelovao je kao da je hipnotiziran. Pomogla sam mu da se svuče. Tako golog polegla sam ga na krevet. Nježno sam rukama uhvatila njegov kurac i strpala ga u usta. Bio je silno uzbuđen ali i uplašen na neki način.

Kurac mu se nije ni digao kako treba a već mi je svršio u usta. Preplavila ga je silna nelagoda. Ispljunula sam spermu te sam legla pored njega pripivši uz njega svoje golo tijelo. Srce mu je kucalo kao u zeca. Ljubila sam ga po vratu i milovala mu kurac. Držeći ga čvrsto za kurac gurnula sam mu jezik duboko u usta. Osjetila sam kako napetost popušta a kurac mu se ponovo budi. Lagano sam mu ga drkala i kada je konačno otvrdnuo opkoračila sam ga i nataknula se. Najprije sam vrtjela guzom a kada sam shvatila da je kurac konačno postigao maksimalnu čvrstoću počela sam se dizati i spuštati. Sada se Mihael skroz oslobodio. Rukama me uhvatio za sise, trljao mi je nabrekle bradavice i to je u meni izazvalo novi val uzbuđenja. Bila sam totalno uzbuđena kada je u sobu ušao jedan od ostalih.

Bio je posve gol i rukom je drkao svoj kurac. Gledao me kako jašim na Mihaelu i drkao. Nagnula sam se u stranu i maknuvši njegovu ruku uhvatila sam ga za kurac te ga privukla bliže sebi. I dalje sam jahala na Mihaelu dok sam rukom drkala kurac ovom drugom za kojeg više nisam znala kako se zove a to mi je ionako bilo najmanje važno. Dečko je bio totalno narajcan i moje drkanje uvjetovalo je tomu da iz njegova kurca krene sila sperme koja je špricala po mojim sisama. Ispustila sam iz ruke njegov kurac i nastavila jahati na Mihaelu. Uskoro je Mihael svršavao drugi put. Sjedeći na njegovom kurcu koji je tren prije u mene izrigao spermu rukom sam stala traljati svoj klitoris. Orgazam koji sam doživjela uzdrmao me poput potresa. Tek tada sam opet postala svjesna onog drugog momka kojem sam izdrkala. Rukom mi je razmazivao spermu po sisama.

Erotske price

Mihaela i sjela na rub kreveta. Ovaj koji mi je trenutak ranije trljao spermu po sisama okrenuo se i kao da želi otići ali se nekako premišlja. Upitno sam ga pogledala pitajući ga u čemu je problem. Trenutak je šutio a onda rekao kako mora pišati. Primila sam ga rukom za kurac i pitala ga zašto onda ne piša? Bio je totalno zbunjen. Ponovila sam mu neka slobodno piša. Mlaz mokraće briznuo je iz njegova kurca. Približila sam se licem i sad je mlaz šibao po mojem licu i usnama. Bila sam svjesna toga da sam ja, a i moje cure, dečkima priuštile nešto što jako dugo neće zaboraviti a pitanje je kada će, i ako će, to ikada opet doživjeti.

Gaćicama sam obrisala pičku. Navukla sam haljinu i izašla na hodnik. U hodniku sam srela Mirelu čija haljina je bila dijelom poderana ali uz to i pošteno natopljena spermom. Kazala je kako ide do auta jer u bunkeru ima nešto rezervne odjeće. Uostalom ne može ovakva razdrljena voziti. Otišla sam do prostora gdje su se nalazili umivaonici. Temeljito sam umila lice i isprala usta u kojima je još bilo nešto Mihaelove sperme. Potom sam ušla u blagovaonu gdje smo prvo i došle. Na vratima sam se skoro sudarila s Tanjom. Popravljala je zgužvanu haljinu a na licu i u kosi vidjeli su se tragovi sperme. Pogledala me, nasmiješila se i otišla se umiti te donekle srediti.

Zlata je ležala na krevetu široko razmaknutih nogu. Ruke je držala skupljene iznad glave tako da je dijelom skrivala lice i oči. Iz njene pošteno razvaljene pičke cijedila se sperma natapajući plahtu kreveta. Prišla sam joj i nastojala joj popraviti haljinu. Razmaknula je ruke i kada je vidjela da sam to ja zahvalno me pogledala. Pomogla sam joj da ustane. Držeći je oko struka povela sam je prema vratima. Mladi pastusi bez riječi su nas promatrali. Mirela se preodjenula u toaletu. Izašla je a onda se ponovo vratila rekavši kako mora pišati. Kroz otvorena vrata iz hodnika su je promatrali mladići guštajući u tom prizoru. Popravila je haljinu i odmah krenula k izlazu iz barake. Mi smo je slijedile.

Pomogla sam Zlati da sjedne straga. Mladići su nas onako polugoli promtrali s trijema barake. Zoran nas je upitao hoćemo li još koji puta navratiti. Sjela sam do Mirele i držeći vrata otvorena doviknula mu kako se nikad ne zna. Krenule smo put Zagreba.
Tek kada smo stigle u Zagreb i kada su nam se dojmovi donekle sredili postale smo svjesne u kakvu smo se avanturu upustile. Sreća da su dečki bili razumni jer mogle smo naletjeti na tko zna kakve tipove. Zahvaljujući dobrom dijelu ispijenom vinu postupile smo nepromišljeno ali nije to bilo prvi puta, vjerojatno ni zadnji.

0 comments

No comments yet