Biseks trojka

Ona trazi njega

Imao sam 30 godina tog ljeta i sa drugom krenuo na Korčulu. Našli smo jedan lijepi apartman sa divnim pogledom na more. Smjestili smo se i krenuli sa provodom. Plaža, barovi… sve je bilo extra. Treći dan drug smuva neku Slovenku i ja se otkačim od uloge „trećeg točka“. Šta ću, krenem sam na plažu i noćne izlaske.

U jednom baru upoznam neko društvo iz Zagreba i tokom noći od njih saznam da u blizini postoji nudistička plaža. Objasne mi kako se do nje dođe i rekoše da je tu uglavnom raspon godina 20-50. Nema matoraca kao što je uglavnom slučaj na nudističkim plažama. Sutradan pokupim svoju opremu za plažu: suncobran, ležaljku, pive u ručnom frižideru i nekoliko jointa. Poslije petnaestak minuta vožnje i nekih pet-šest minuta pješačenja dođem do male uvale. Sitni kamen. Mjesto je bilo prelijepo.

Prošetam plažom na kojoj je bilo dvadesetak ljudi. Uglavnom parovi i nekoliko muških solista. Smjestim se pred kraj plaže. Skinem se gol, namažem kremom i otvorim pivo. Ljepota. Baš sam uživao. Sunce je bilo idealno. Kupao sam se i uživao na suncu. Zapalio sam joint, otvorio drugu pivu i vidim da mi se približava jedan par. Na prvu ocjenim da su u četrdesetim godinama. Ona smeđe kose, izraženi kukovi i malo obješene poveće grudi. Dlakavo međunožje. On visok oko 190, krupan, nabildan blago. Depiliran skroz. Jake noge i ruke. Debeo kurac mu opušteno visi.

Napalio sam se na oboje, zapravo

Mahnu mi i smjeste se malo udaljeni sa strane. Mahnem im u znak pozdrava, ostavim joint i uđem u more. Kada sam izašao na plažu ostanem da stojim par trenutaka. Sunce mi je baš prijalo. Pogledam ih i vidim da nešto razgovaraju i pogledavaju me s vremena na vrijeme.
Ona trazi njega

Legnem na stomak i uzmem da čitam knjigu. Nakon nekog vremena me prenu neki zvuk. Okrenem se u njihovom pravcu i vidim da je ona bila u moru i otresa vodu po njemu. A njemu kurac stoji kao svjetionik. Odoka činio se 18-19 cm i dosta debeo. Ona se nonšalantno sagnu pogleda me i nateže mu kurčinu par puta. Meni se automatski kurac podigao od tog prizora.

Okrenem se na bok prema njima i vidim da me oboje gledaju. On se odjednom ustade i krenu ka moru, a kurac mu je stajao napet kao struna. Zagledao sam se i skrenem pogled ka njoj koja se smješila i gledala me.

Ona je sjela i raširila noge omogućivši mi pogled ka svom međunožju. Lijepo sam mogao vidjeti tamnocrvene usmine. Ja sam par puta navukao kožicu na svom ukrućenom kurcu, a ona oblizala usne. Jebote, zar se ovo meni događa? – pitao sam se. Ta situacija je trajala nekoliko minuta dok on nije izašao iz mora.

Onda su oboje legli na stomak i kao da ih više nisam interesovao. Ja sam sjeo i zapalio novi joint i otvorio pivu. Sjedio sam tako gledajući u more i pušeći sve dok me nije prenuo glas:

Loading..

Izvini osjetimo da pušiš i pitamo da li bi nam prodao malo ako imaš – reče ona na engleskom.

Odgovorim da ne prodajem, ali da mogu podijeliti sa njima. Pružim joj joint, a ona ga stavi u usta, povuče dim i otpuhnu.

– Dobra je – reče. – Ja sam Barbara, a moj muž je Mateuš. Mi smo iz Poljske na ljetovanju ovdje.

Predloži mi da prenesem svoje stvari do njih što i uradih. Kada sam se smjestio upoznali smo se svi. Ona je imala 42, a on 44 godine. Djecu su ostavili kod bake i dede i otišli sami na odmor. Rekli su mi da su dugogodišnji nudisti.

Ja im ispričam kako sam došao sa drugom koji je upoznao jednu djevojku i da ne želim da im smetam. Brzo smo našli zajedničke teme. Priča je išla lagano kao i jointi i pivo. Oni su me ponudili nekim poljskim pivom koje je bilo jako dobro. Mateuš je malo govorio, uglavnom smo razgovarali Barbara i ja. U jednom trenutku Mateuš joj stavi ruku na butinu i poče da je mazi. Oboje su mi se nasmiješili. Mateuš je ruku pomjerio na unutrašnju stranu butine i počeo je stiskati.
Dopisivanje
Okrenuo sam se okolo i vidio da na pristojnoj udaljenosti oko nas nema nikoga. Kako je Barbara sjedila nasuprot mene, ispružila je nogu i prstima dohvatila moja jaja. Kao da me je udarila struja. Laganim pokretima nožnih prstiju me je dirala ispod jaja, a moj kurac je dosegao maksimum. Za to vrijeme Mateuš joj je mazio jednu bradavicu, a drugom i dalje mijesio bedro. Ona je lagano stavila svoje stopalo na moj kurac i blago ga stiskala. Pogledao sam Mateuša. Zadovoljno se smješio.

Kurac mu je bio čvrst, a glavić se sjajio od predsjemene tečnosti. Pokupio je kapljicu prstom i dao Barbari da poliže. Ja kao da sam se nalazio u snu. I dalje nisam vjerovao da se ovo dešava. Sve se činilo nadrealno. Kao da se dešava nekome drugom.

– Dođi – rekla je i pružila mi ruku da ustanem.<

Ustali smo i umjesto ka moru, što sam očekivao, pošli prema kraju plaže i niskom rastinju. Ona je ponijela peškir. Odmakli smo se bez riječi nekih 200-300 metara i kada smo naišli na ravan travnati dio ona je spustila peškir na tlo i meni omogućila pogled na njenu zamamnu guzicu.

– Mateušu se jako sviđaš, a i meni. Volimo tako krupnije, dlakave momke – reče Barbara.

Nisam mogao izdržati i prišao sam joj s leđa.

Stavio sam joj ruke na bokove i centrirao kurac među njene guzove. Barbara je uzdahnula i nešto promrljala na poljskom jeziku. Ja sam gurao kurac naprijed-nazad između njenih guzova. Barbara se namještala. Onda sam se odmakao i klekao iza nje i prstima joj dotakao dlakavo runo. Prelazio sam joj prstima preko obje rupice. Bila je jako vlažna. Počeo sam da je ližem od anusa ka vagini i nazad. Barbara je počela da stenje i miješa dupetom. Onako ispitivački sam joj oblizao anus i pokušao jezik gurnuti unutra. Nije išlo, ali je ona to popratila dubokim uzdahom. Nisam mogao više da izdržim i namjestio sam svoj kurac na njenu dlakavu pičkicu i počeo polako da ulazim. Za čas sam ušao do jaja i stao. Barbara se okrenula i blistavo se nasmijala, a ja sam počeo da je jebem.

Imala je tako sočnu pičku

Iskusno me je stiskala mišićima. Tada sam još bio bisex, uživajući u sexu sa oba spola. Sigurno do tada nisam sreo neku kao Barbara. Nabijala se na moj debeli kurac i cičala. Nije se uopšte trudila biti tiha i svako ko je naišao mogao ju je čuti.

– Stavi mi ga među sise – rekla je i okrenula se na leđa.
Upoznavanje
Namjestio sam se, ona je stisnula moj kurac svojim sisama i pljunula po njemu iako je bio jako vlažan od njenih sokova. Počeo sam da je jebem među sise, a ona me stisnula za guzove i nabijala ka sebi. Bilo je nestvarno uzbuđujuće.
Ona trazi njega
Onda sam odjednom osjetio kako mi prstom masira anus. Sigurno ga je navlažila svojim sokovima. Prst joj je ušao lako i počela me je tucati u dupe dok sam je ja tucao među sise. Uskladili smo ritam uživanja i osjetio sam da mi se približava orgazam.

Rekao sam joj da ću svršiti brzo. Ona mi je odmah nabila drugi prst i dupe, gurnula ka sebi i uzela kurac u usta. Bio sam kao u transu. Nakon tridesetak sekundi sam osjetio da počinje i upozorio da svršavam. Ona je progutala moj kurac i nabila prste što je dublje mogla.

Ispraznio sam se kao gejzir. Barbara nije prosula niti jednu kap. Progutala je sve i onda mi nježno lizala kurac. Kada više nisam mogao da izdržim odmakao sam se i strovalio na leđa. Barbara je legla na mene i počeli smo se ljubiti.

– Sviđa mi se što ti se ne gadi ljubiti poslije svršavanja – rekla je.

Pali me to – odgovorio sam.
Ona trazi njega
Ljubili smo se i milovali i kurac mi se digao opet. Barbara me samo opkoračila i sjela na njega. Iza nje sam ugledao Mateuša kako drka svoj veliki kurac i smješi se. Izvadio je neku kremu i namazao po kurcu. Prišao nam je i počeo da liže njenu pičku i moj kurac koji ju je jebao. Osjetio sam kako joj je ugurao prst u anus. Barbara se nagla prema meni i stavila mi sisu u usta. Mljackao sam, sisao, grickao i osjetio kako se Mateuš naslonio na nas. Znao sam šta slijedi. Barbara je počela da ciči i psuje na poljskom.

>I on je poželeo da me jebe

Ja sam se umirio a Mateuš je utjerao svoju kurčinu u njeno dupe. Barbara se odjednom pretvorila u zvijer. Bacakala se, miješala, ljubila me. Ja sam je nabijao odozdo, a Mateuš zguza. Jebali smo je ludački. Odjednom je kriknula i počela da se trese i uvija. Kao da ju je struja stresla. Pala je preko mene teško dišući.

Loading..

Mateuš hoće sada tebe da jebe – rekla je i izmakla se sa naših kurčeva.

Mateuš se odjednom našao između mojih nogu, a Barbara je klekla sa strane i uzela naše kurčeve i počela da ih trlja jedan o drugi ljubeći glaviće.

– Kada si krenuo u more vidjeli smo ti dupe i odmah smo znali da se jebeš. Napalilo nas je to strašno – rekla mi je drkajući naše kurčeve.

Mateuš je za to vrijeme uzeo onu kremu i počeo da mi maže dupe.

Masirao je rupicu sa dva prsta kružnim pokretima i polako gurao vrh prsta unutra.

Ustala se i sjela mi na facu. Noge mi je podigla i gurnula nazad. Nisam mogao mnogo da vidim, ali sam osjetio Mateušev kurac na ulazu i njegovu ruku na mojoj butini. Polako je gurao naprijed-nazad i osjetio sam glavić kako lagano ulazi u podmazano dupe. Barbara se počela trljati o moja usta i nos, a iz pičke joj je curilo kao iz slavine.

– Gurni mu cijeli. Jebi ga – rekla je Mateušu. On se namjestio i nabio mi ga do jaja.

>Kakav nevjerovatan osjećaj! Iz kurca je odmah počelo da mi curi. Mateuš je odmah počeo žestoko da jebe. Znao sam da je blizu. Nabijao me je na kurac nevjerovatnom snagom, a Barbara mi je pičkom stiskala nos i usta, da sam jedva disao.

Poza mi nije bila baš ugodna ali sam osjetio da mi dolazi orgazam. Jako i snažno. Mateuš je zabijao kao rovokopač, ne gubeći ritam. Stisnuo sam Barbaru jako za butine i svršio. Prvi mlaz je pogodio Barbaru u stomak i pao meni na bradu. Ostatak je završio po mojim grudima i stomaku. Barbara je počela da liže spermu sa mog tijela, a Mateuš je izvadio kurac iz mog dupeta i klekao pored moje glave.

Uzeo sam mu kurac u ruku, i zatim u usta. Mateuš je zaklopio oči i uhvatio me za glavu. Počeo me je jebati u usta. Osjetio sam kako mu se glavić širi, a kurac pulsira. Znao sam da će svaki čas svršiti. Kada je Mateuš zavrištao, Barbara je izvukla njegov kurac iz mojih usta i on je počeo da svršava po mom licu i Barbarinim sisama.

Zalio mi je lice sa sigurno 5-6 jakih mlazeva, a i Barbarine sise također. Nas dvoje smo počeli da se ljubimo i usput mu oblizujemo kurac. Kada mu je skroz spao, i Mateuš nam se pridružio i svo troje smo se ljubili sa licima umazanim spermom.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet