Cepao mi je guzu a na kraju sam morala da se pobrinem i za ostaleOna trazi njega


Ne mogu nikome ovo da ispričam, stoji tu u meni već oko 30 godina. Tada sam imao/la 18 godina i već sam definisao/la svoju seksualnost. Ja sam volela da se oblačim kao žene, onako malo kučkasto, droljasto. To su muškarci mnogo voleli, kada se pojavim u grau gde me ne poznaju. Inače, sa 18 godina bila sam visoka 169 cm i imala 58 kg, i imala oblu guzu, uzan struk, lepe prave i glatke noge, napućene usnice (prirodno) i dugu crnu frćkavu kosu koja mi je padala preko ramena kada je ne vežem u rep.


Ona trazi njega


Često su me zagledali kada prođem gradom a i moji školski su me zezali da kada me gledaju od pozadi više ličim na pičku nego neke naše drugarice. Istini za volju, bili su u pravu a i ja sam se trudila da se tako oblačim i naročito kada hodam da ponekada prošetam guzove u krug.


Naročito sam uživala kada odem na parking gde su kamiondžije u tesnom šortsu i pustim kosu pa zaljuljam kukovima. Redovno bih čula zvižduke a ponekada i dobacivanja. To je da biste znali šta ja volim i šta sam sve spremna uraditi da privučem pažnju.


Tog dana sam otišla u Novi Sad da rođaku odnesem neke stvari jer je studirao. Bio je oblačan sparan junski dan. Kiša samo što nije pala kada sam došla na kamenjar. Ispod trenerke sam obukla crne čipkaste gaćice, haltere, mrežaste čarape i patike. A gore žutu majicu. U tašnici je bila lepa tesna crvena suknjica i crni topić sa mega brusom . Došla sam do jednog skrovitog mesta i presvukla se u žensku garderobu. Uz šminku sam bila dobra droljica.


Licni oglasi


>I samo što sam izašla i krenula ka reci pored mene se stvori jedan grmalj sa povelikim stomakom. E i tada počinje ova moja priča. Pokušah proći pored njega a on me uhvati za mišicu onom svojom ručerdom. I umesto da me uhvati strah i da se žešće uplašim, njegov dodir izazva čudno strujanje mojim telom. „Mače, a kuda ti pošlo?”


Shvatih da ne bi bilo loše prepustiti se toj grdosiji u ruke. A da sam znala pobegla bih ili možda ipak i ne bih, glavom bez obzira. Stala sam i tada krenu nekako normalna konverzacija. Saznah da se zove Zoltan i da tu na petnaestak km od Novog sada ima kućicu gde me je pozvao da mu se pridružim. Da je rekao da hoće tu na kamenjaru da me kresne, prihvatila bih bez razmišljanja. No, pošto nisam ono što on misli (bar tako sam ja mislila) bio je problem kako će on odreagovati.


Besplatan sajt za upoznavanje
Počeh mu mucajući objašnjavati da ja nisam to što on misli i da sam  „Ma ja znala odmah ko si ti. Videla presvlačenje.”


Tada mi bi sve jasno i ja prihvatih poziv. Pešačili smo do njegovog renoa četvorke jedno deset minuta a on je to obilato koristio da me šljepne malo po guzi ili mi zavuče srednjak u anus, rokćući kao vepar. Odgovaroje na sva moja pitanja. Tada sam doznala daje on ciganin mađarski i da se tu doselio pre dvadesetak godina.


Autom smo putovali oko pola sata kada, on stade sa strane ceste i ne govoreći ništa uhvati me za bradu i uvali mi taku žvaku da ja kmeknuh kao jagnje kada ga kolju. Prepustih mu se i uzvratih poljubac koji potraja.


Upoznavanje online


Kada je pokrenuo auto, samo je rekao da jedva čeka da me pojebe jer će mu kurac eksplodirati. Stigosmo pred jednu čatrlju, bila je to stara kuća i do nje još jedna malo veća. Mrak se već spuštao kada uđosmo u, na moje oduševljenje, vrlo čistu i pedantnu sobu u kojoj je bio samo krevet od zida do zida.


Ponovo me uzeo oko struka i počeo ljubiti. Sada smo se ljubili kao pravi ljubavnici. Sisala sam mu jezik i uvlačila ga u svoje grlo duboko. Pali smo na krevet koji mi se učini malo čudan, pa skontah da je to vodeni dušek. Brzo se svukao i ja tek sada u polumraku videh šta se nalazi među njegovim nogama. Kurac je bio oko 15 cm ali debljine coca-cola flašice.
Nije mi dao da dugo razmišljam, našao se među mojim nogama i vrlo lako pronašao moju već dobro (po običaju) podmazanu mačkicu. Moj krik je amortizovao njegov pritisak usana. Bolelo me je kao da je prvi put. A on je samo ćutao ili bi povremeno šaputao nešto na mađarskom.


Nije obratio pažnju dali me cepa ili ne, nastavio me nabadati na tu njegovu flašicu razvaljujući mi guzu. Znoila sam se, a on me uhvati ispod kolena i postavi mi noge na svoja ramena. Sada je njegova celokupna težina pritiskala moj stomak i međunožje, u čemu sam ja uvek uživala. Njegovi prodori nisu prestajali uz sada već grlene njegove krike i moje cviljenje kao kuje dok se pari.


Ona trazi njega
Već sam bila sva utrnula od umora i od žestokih svršavnja, a on me je i dalje, nesmanjenom žestinom i strašću, karao.


Kada je ubrzao pokrete shvatih da će da me napuni spermom, što se i dogodilo, ali kada sam osetila mlazeve sperme u sebi počelo je da me trese i da se gubim od žestokog orgazma. Kada sam otvorila oči, glava mi je bila na njegovom ramenu a na otvorenim vratima sobe stajali su neki ljudi.


Po tenu zaključih da su i oni romi. Uplaših se i upitah Zoltana šta se to dešava. On mrtav hladan, samo me privi uz sebe i ponovo mi nabi svoj jezik u grlo. A onda reče: „Mače, nije lepo da oni samo glede, neka se i one omrseeeeeee”.


Ja ga pogledah a on se nasmeja: „Ma droljo jedna, nema ih mnogo, samo je nih osam. Znači pokloni svakom po sat vremena, ujutru te vozim nazad.”


Videla sam da mi nema izlaza i sva skršena sedoh na krevet. A šta je bilo te noći, sledi nastavak.

0 comments

No comments yet