Dobila je kurac u dupe kao kaznu za prevaru

Ona trazi njega

Imao sam 19, srednje građe, 20 cm dug, 5 cm u obimu. Ona je imala 18. Mama joj je rođena u okolini Beograda, a otac joj je došao studirati iz južne Afrike u Hrvatsku, Zagreb, pre 20 godina, tako da je imala lepu tamnu kožu, plišane usne i krupne jebozovne crne oči. Izlazili smo zajedno nešto više od godinu dana kada sam je uhvatio da me vara sa jednim od mojih najboljih prijatelja. Bio sam ljut. Pokušala se izviniti. Rekao sam joj da ću joj oprostiti ali mora da se iskupi.

Posle nekog vremena, čitajući erotske priče na internetu, dobio sam ideju kako bi se mogla tačno iskupiti za prevaru. Odlučio sam sprovesti moju sex ideju u delo. Ona bi trabala da radi ono što joj kažem, kada joj kažem, i kako kažem. Za dve nedelje kuća će mi biti prazna. Keva će ići na poslovno putovanje, a brat i otac su išli u posetu rođacima u Bosnu.

Erotsku priču započeo sam tako što sam otišao po nju u školu. Ona je bila u kratkoj suknji, cipelama sa visokim petama, što joj je dobro stajalo. Rekao sam joj da sam došao po nju da je vodim mojoj kući. Rekla je da nema problema, pogotovo ako će mi goditi. Znao sam da će raditi ono šta joj kažem.

Ona trazi njega

Doveo sam je u moju kuću. Rekao sam joj da ode gore u moju sobu, da skine majicu i uzme bič koji sam prethodni dan kupio u erotskom shopu, i da bude na kolenima kad dođem. Dao sam joj 30 sekundi prije nego što krenem gore u sobu. Osećao sam da će biti opasna jebačina.

Iznenađujuće, ona se spremila brže nego što sam joj rekao iako se ranije pred jebanje skidala i mazila minumum 20 minuta. Otišao sam u sobu, ona je klečala, prišao sam joj i rekao da mi skine pantalone.

U glavi mi je bila slika nje i mog najboljeg prijatelja kako mu puši kurac i kako se jebu. Rekao sam joj da mi počne pušiti kurac.

Rado se prihvatila seks zadatka

I onda samo joj rekao da ga stavi ceo kurac u usta. Pokušala je ali je počela da se guši. Njene slatke oči gledale su u mene.

Nisam mogao više podneti da odugovlači. „Ceo kurac. Brže!”, zapovedio sam Počela je da puši kurac brže, ali nije ga mogla staviti celog u usta. Mogao sam osetiti kako moj kurac udara kraj grla. „Nije dovoljno dobro. Moraćeš ga progutati celog!” Pokušala je nekoliko puta, bezuspešno.

Dopisivanje

Sagnuo sam se, stavio ruke iza njene glave i povukao joj glavu prema meni. Moj kurac se sada spustio skroz niz grlo. Oči su joj zasuzile. Počeo sam je jebati u prelepa seksi usta koliko jako sam mogao. Ona se nije žalila. Znala je da je zaslužila ovo. Jebao sam je još jače.

Konačno, pred svršavanje, zvukao sam kurčinu i stavio joj pred lice i namestio sam joj tako glavu da vidim gde je kurac išao niz grlo. Svršio sam joj u usta. „Progutaj”, zapovedio sam. Ona je poslušala, ali nije progutala odmah. Prvo je malo muljala po ustima moju biserno belu spermu. Progutala je ali je ostalo malo.

Propustila si malo sperme. To će te koštati.” Počela je shvatati koliku je veliku grešku napravila. Njene oči su bile u suzama. „Idi na krevet i namesti se na ruke i kolena”, opet sam joj zapovedio.

Tako je i uradila. Dao sam joj da pomiriše prste pre nego što joj stavim u picu. Počeo sam sa stavljam po jedan prst. Stavo sam prvi prst u usku pičku. Lepo i polako počeo sam je jebati prstom. Dodao sam još jedan prst. Zatim još jedan. Sada je imala tri moja prsta u pički.

Jebao sam je prstima najbrže što sam mogao, i mogu reći da je uživala, i to malo previše. Izvukao sam prste, dohvatio tubu vazelina koji sam predhodno veče postavio pored kreveta znajući da će doći na jebanje. Namazao sam jedan prst i počeo da kružim po šupku. Moj penis je opet počeo da raste.

Ona je brzo pogledala u mene natrag, usne su joj treperile, i opet je bila prepuna suza. „Ne… ne … ne”, molila je. Ona nikada nije probala analni. Prestao sam ali pravi analni sex će pričekati za kasnije.

Stavio sam joj prst samo u pičkicu… Samo da je znala što dolazi. Sada sam stavio i drugi prst u guzicu. Ona je stavila glavu na jastuk. Pala mi je onda još jedna ideja na pamet. Pružio sam noge prema jastuku i namestio se da joj kurac dođe bliz usta. Rekao sam: „Otvori”.

Ona trazi njega

Ponovo je poslušala bez oklevanja. Počeo sam je jebavati u usta opet a držao sam jedan prst u pički i jedan u dupetu. Bez moje zapovesti dodala je dva moja prsta u njenu macu. Mogao sam osetiti njeno stenjanje na mom kurcu.

Osetio sam da glavić raste i opet sam bio blizu svršavanja, pa sam ga izvadio iz njenih usta

Skini mi odeću”, rekao sam mojoj lepoj kurvi. Ona me posluša, što me je jako uzbuđivlo. Ova mlada lepa drolja slušala je svaku moju naredbu. Kada sam bio potpuno go, rekao sam joj da legne na leđa. Opet sam stavio prst u njenu pičku i ovaj put dodao sam još četiri prsta. Istezao sam joj pičku šire, čak i dublje. Izvukao sam prste van i stavio joj u usta. „Sisati svoje sokove!” Ona je sisala, prst po prst.

Stavio sam moj kurac na ulaz u njenu pičku, trljajući ga gore i dole, trljajući njen klitoris. Onda sam ga spustio do čmara i počeo vršiti pritisak, pa onda natrag do njene pizde. Uradio sam to nekoliko puta. Mogao sam osetiti kako se malo ukrutiti svaki put kad sam ga stavim kod čmara i počnem vršiti pritisak.

Dobro, uplašena je – mislio sam. I konačno, gurnuo sam ga malo u njeno dupe. Svakim pomeranjem napred-nazad, sve je dublje ulazio.

kinula je grudnjak i počela se igrati sa svojim grudima, da ih vuče i masira. Znao sam da je bila moja sad. Bio sam siguran. I tada je počelo rasturanje. Dok sam je jebao u dupe mazio sam joj klitoris prstima. Počela je brže da se mrda, sinhronizovano sa mnom. Stenjala je svaki put kada ga gurnem. Mazila je pičkicu svojom rukom.

Osetio sam da da ću svršiti. Izvadio sam ga iz dupeta i stavio u njenu pičku. Pička joj se stegla oko mog kurca, a noge je obmotala oko mene. Svršio sam u ovu malu kurvu.

Izvadio sam ga i seo na stolicu pored kreveta i rekao joj da me očisti. Učinila je tako, još uvijek tvrd kurac pošela je da sisa.

Nakon što je kurac isisan i očišćen, ustao sam da se obučem i naredih joj da se i ona obuče, ali ne i gaćice. Gaćice sam uzeo i stavio u džep da mogu uvek da se prisetim ovog divljeg sexa.

Upoznavanje

0 comments

No comments yet