Doveo sam crnca da mi jebe zenu

Ona trazi njega

Opisaću vam na brzinu Tamaru. 169 visoka, lepe svetle puti, plavih očiju i prodornog pogleda, prelepog osmeha. Trenirala je odbojku od ranih godina, što je uticalo na oblikovanje njenog tela. Lepi nežni listovi, mišićava butine, malo jače, i savršena brazilska guza. Podignuta, zategnuta, za kojom se cela škola, a i grad okretao. Uzak struk, lep stomak na kome su se nazirali trbušni mišići i grudi. Savršene, velike sise… 4+, koje je sramežljivo skrivala ispod širokih stvari. Jednostavno savršena.

Upoznavanje

Posle par meseci veze i stalnog seksanja, non-stop bi mi prebacivala da sam ljubomoran. Tako smo i otišli na more. Ne mogu da vam opišem kako su muškarci buljili u nju, njene sise, zato što joj je gornji deo bio mali, i eto, odmah ”side boobs” efekta. Okretali se da odmere njene guzove. Goreo sam u sebi zbog toga.

Posle kratke rasprave o mojoj ljubomori, počelo je i strastveno pomirenje. Uživao bih u njenim poljupcima dok je pribijena uz mene ležala u svom malenom kupaćem. Ščepao sam je za guzu i ludački ljubio. A onda sam hteo da se malo igram sa njom i vezao sam joj ruke za gornji deo kreveta i stavio povez preko očiju.

Počeo sam da joj govorim kako nisam ljubomoran i počeo nežno da je ljubim po usnama, vratu, grudima.

Organizovao sam joj jedno lepo i veliko iznenađenje.

A onda sam poslao poruku njemu da uđe. 27 godina, crnac, koga sam upoznao u baru hotela i ispričao mu šta želim. Nećkao se, a kada sam mu pokazao njenu sliku sa plaže sa lepim nogama i uskim bokovima, nabreklim sisama, pristao je odmah. Visok, lepe građe i mišićavog tela, bisernih zuba. Morao je da izgleda jako i moćno da bi to bilo to.

Zabezeknuo se kada je video na krevetu vezanu a povezom sa savršeno izdepiliranim nogama, kupaćim gaćicama koje su se vezivale na pertlu sa strane, tananog struka i stomaka i malog brusa iz koga su sise bukvalno kipele.

Odmakao sam se od nje i dao mu znak da priđe, pokazujući mu da ćuti. Prišao je i dalje ju je gutao pogledom, a onda je počeo da je mazi po nogama, listovima, pomerajući šake ka butinama. Jak stisak na butinama koji je išao ka preponama, pa se vraćao na kolena i iznova je dražio. Razmakao joj je noge i nadvio se nad njom, nežno počeo da je ljubi po vratu, bradi, usnama, da je grize nežno, a onda ono što je čekao – strgnuo joj je brus i prelepe sise sa ukrućenim bradavicama su izletele pred njim.

Ona trazi njega

Uhvatio ih je svojim krupnim šakma i počeo da ih sisa, ljubi, liže… Strašno dugo se igrao sa njima. A ona se topila, uvijala, dahtala.

Ustao je i svukao joj gaćice, prelepa bela obrijana pička se ukazala… Samo je skinuo šorts i ukazalo se ono što je trebalo. Lep, crn, debeo kurac, oko 18-19 cm, a dignut sav u venama. Znao je šta radi. Prislonio joj je na picu i počeo da je trlja, masira njime između nogu. Toliko je bila vlažna da mu je ovlažila kitu skroz.

Spustio se između njenih nogu i počeo da je liže, videla se požuda za njom. Počela je da se uvija cela u obliku luka. Zgrabio je šakama za sise i nastavio da je jede. A onda ustao i prislonio ga i nežno ušao do kraja, usne su joi drhtale od uzbuđenosti, a grudi nabrekle. Ukrućene bradavice, naježena koža kada ga je primila celog.
Polako ga je izvukao i nežno, senzualno vodio ljubav sa njom. A onda ubrzao, uhvatio je rukama za bokove i počeo da je jebe kao lud.

Nekontrolisano stenjanje je izlazilo iz nje i neuspešno je pokušala da ne vrišti. Kita mi je pulsirala od prizora mladog pastuva kako je razvaljuje od kurca. Onda sam prišao i odvezao joj jednu pa drugu ruku, brzo je skinula povez i kada ga je ugledala, onako raspaljena počela da mumla: „Ne, ne, ne”, i da ga gura. Stavila mu je ruke na bokove u nameri da ga spreči da je jebe dalje. Samo ju je ščepao za zglobove i prikucao uz krevet njene ruke u visini njene glave.

Besplatan sajt za upoznavanje

Izvukao ga je do kraja a onda naglo nabio i to je ponavljao u ritmu sve žešće i jače. Nije mogla da progovori od ekstaze i celo telo joj se streslo.

A ubrzo je i on je počeo da riče kao bik, izvadio je kurčinu i počeo da se trlja o njen breg da bi ubrzo mlazevi sperme izleteli preko njenog stomaka i sisa.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet