Doveo sam crnca da mi jebe zenu

Ona trazi njega

Opisaću vam na brzinu Tamaru. 169 visoka, lepe svetle puti, plavih očiju i prodornog pogleda, prelepog osmeha. Trenirala je odbojku od ranih godina, što je uticalo na oblikovanje njenog tela. Lepi nežni listovi, mišićava butine, malo jače, i savršena brazilska guza. Podignuta, zategnuta, za kojom se cela škola, a i grad okretao. Uzak struk, lep stomak na kome su se nazirali trbušni mišići i grudi. Savršene, velike sise… 4+, koje je sramežljivo skrivala ispod širokih stvari. Jednostavno savršena.

Upoznavanje

Posle par meseci veze i stalnog seksanja, non-stop bi mi prebacivala da sam ljubomoran. Tako smo i otišli na more. Ne mogu da vam opišem kako su muškarci buljili u nju, njene sise, zato što joj je gornji deo bio mali, i eto, odmah ”side boobs” efekta. Okretali se da odmere njene guzove. Goreo sam u sebi zbog toga.

Posle kratke rasprave o mojoj ljubomori, počelo je i strastveno pomirenje. Uživao bih u njenim poljupcima dok je pribijena uz mene ležala u svom malenom kupaćem. Ščepao sam je za guzu i ludački ljubio. A onda sam hteo da se malo igram sa njom i vezao sam joj ruke za gornji deo kreveta i stavio povez preko očiju.

Počeo sam da joj govorim kako nisam ljubomoran i počeo nežno da je ljubim po usnama, vratu, grudima.

Organizovao sam joj jedno lepo i veliko iznenađenje.

A onda sam poslao poruku njemu da uđe. 27 godina, crnac, koga sam upoznao u baru hotela i ispričao mu šta želim. Nećkao se, a kada sam mu pokazao njenu sliku sa plaže sa lepim nogama i uskim bokovima, nabreklim sisama, pristao je odmah. Visok, lepe građe i mišićavog tela, bisernih zuba. Morao je da izgleda jako i moćno da bi to bilo to.

Zabezeknuo se kada je video na krevetu vezanu a povezom sa savršeno izdepiliranim nogama, kupaćim gaćicama koje su se vezivale na pertlu sa strane, tananog struka i stomaka i malog brusa iz koga su sise bukvalno kipele.

Odmakao sam se od nje i dao mu znak da priđe, pokazujući mu da ćuti. Prišao je i dalje ju je gutao pogledom, a onda je počeo da je mazi po nogama, listovima, pomerajući šake ka butinama. Jak stisak na butinama koji je išao ka preponama, pa se vraćao na kolena i iznova je dražio. Razmakao joj je noge i nadvio se nad njom, nežno počeo da je ljubi po vratu, bradi, usnama, da je grize nežno, a onda ono što je čekao – strgnuo joj je brus i prelepe sise sa ukrućenim bradavicama su izletele pred njim.

Ona trazi njega

Uhvatio ih je svojim krupnim šakma i počeo da ih sisa, ljubi, liže… Strašno dugo se igrao sa njima. A ona se topila, uvijala, dahtala.

Ustao je i svukao joj gaćice, prelepa bela obrijana pička se ukazala… Samo je skinuo šorts i ukazalo se ono što je trebalo. Lep, crn, debeo kurac, oko 18-19 cm, a dignut sav u venama. Znao je šta radi. Prislonio joj je na picu i počeo da je trlja, masira njime između nogu. Toliko je bila vlažna da mu je ovlažila kitu skroz.

Spustio se između njenih nogu i počeo da je liže, videla se požuda za njom. Počela je da se uvija cela u obliku luka. Zgrabio je šakama za sise i nastavio da je jede. A onda ustao i prislonio ga i nežno ušao do kraja, usne su joi drhtale od uzbuđenosti, a grudi nabrekle. Ukrućene bradavice, naježena koža kada ga je primila celog.
Polako ga je izvukao i nežno, senzualno vodio ljubav sa njom. A onda ubrzao, uhvatio je rukama za bokove i počeo da je jebe kao lud.

Nekontrolisano stenjanje je izlazilo iz nje i neuspešno je pokušala da ne vrišti. Kita mi je pulsirala od prizora mladog pastuva kako je razvaljuje od kurca. Onda sam prišao i odvezao joj jednu pa drugu ruku, brzo je skinula povez i kada ga je ugledala, onako raspaljena počela da mumla: „Ne, ne, ne”, i da ga gura. Stavila mu je ruke na bokove u nameri da ga spreči da je jebe dalje. Samo ju je ščepao za zglobove i prikucao uz krevet njene ruke u visini njene glave.

Besplatan sajt za upoznavanje

Izvukao ga je do kraja a onda naglo nabio i to je ponavljao u ritmu sve žešće i jače. Nije mogla da progovori od ekstaze i celo telo joj se streslo.

A ubrzo je i on je počeo da riče kao bik, izvadio je kurčinu i počeo da se trlja o njen breg da bi ubrzo mlazevi sperme izleteli preko njenog stomaka i sisa.

Ona trazi njega

One comment

  • Vladimir

    April 9, 2019 at 11:23 am

    Nesto davrseno vrh vrhova uh mmmmm

    Reply

Web cam sex


Classifieds

Dado 44,
Zagreb, Croatia

Mackicu za strasno sexanje,oral trazim

Read
samra 24,
Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Neko za hot vlazna sam

Read
Jebosim 40,
Pozega, Croatia

Oralni uzitak

Read
Jebosim 40,
Pozega, Croatia

Diskretan sex

Read
RadeKobra 30,
Arandelovac, Serbia

Neka gospodja, dama, devojka

Read