Dve kite u mojoj zeni

Ona trazi njega

Prije 3 godine smo ja, moja žena Slavica, i njena sestra Milojka uživali na moru a onda se Milojka udala za Tomija i nije bilo više one prave veze međ nama. Ove godine, 2020, zbog korone sve je bilo drukčije; ni na more nismo puno išli i ništa posebno se nije zbivalo. Ko bi rekao da će se to veče završiti najbolje: sa mojom ženicom koja prima dve dignute kite!

Bližio se kraj decembra, zatvoreni lokali, nemaš kuda da planiraš doček Nove. Moja žena Slavica kaže:
– E moj Ivane, ovu Novu čemo ostati kod kuče jer nemaš kuda da ideš.

Balkan chat

Par dana pre došla nas je posetiti sestra od Slavice, Milojka, sa svojim mužem Tomijem. Malo smo popričali i složili se da je ova godina nikakva, jer zbog korone ne možeš nikud, sve zatvoreno. Na kraju je Milojka došla na ideju da budemo za Novu skupa kod njih doma. Slavica se odmah složila a ja baš nisam, jer do njih je oko 40 km pa ne bih pijan vozio… Milojka kaže da ima dovoljno mesta za sve i da možemo i nas dvoje kod njih prespavati, i tako smo se složili da se 31-og uveče dođe kod njih.

Popodne 31-og se Slavica počela spremati za doček Nove. Upicanila se kao da idemo ne znam kuda na finu zabavu. Nisam odoleo, morao sam je malo uhvatiti od pozadi i pomaziti joj sise i guzicu. Odgurnula me je i kaže da će za to kasnije biti vremena.

Ona trazi njega

Malo smo poranili, i kad smo došli do Tomija i Milojke, oni još nisu bili spremni. Milojka je baš izašla iz kupatila. S Tomijem idem u dnevnu na piće a žene su pričale u spavaćoj, gde se Milojka obukla. Kad su ušle u dnevnu, obojica smo zinuli: obe su se obukle u minice, tako da sam samo čekao kad će se neka od njih sagnuti, da vidim što imaju ispod. I Tomi je samo gledao.

Tek posle večere i par pića je atmosfera postala slobodnija. Na TV-u je svirala muzika pa me je Slavica molila za ples. Meni se nije plesalo, pa je nagovorila Tomija. Sledeća pesma je bila neki sentiš i Milojka glasno reče:
– Vidi njih kako se stiskaju – i stvarno je Slavicu privio k sebi i spustio ruke dole na njenu guzicu. Milojka me uhvati za ruke i povuče da im ne ostanemo dužni, kaže da i mi plešemo pored njih.<

I meni i Tomiju su Dignute kite otkrivale namere, a obe su se samo smijale i mrdale guzicom. Muzika je prestala i svi smo seli na kauč. Ja i Tomi smo malo sakrivali dignute kite a njih dvije su se malo šalile s nama i malo dizale miniće, tako da su se vidjele gaćice. Kazale su da dižu atmosferu, a ja se nasmijem i kažem Milojki da mi je dignula nešto drugo, a ona kaže da će proveriti i stavi ruku na moj kurac. Nasmije se i reče:
– Stvarno smo ih digle Slavice – onda zavuče ruku Tomiju u gaće i reče Milojki:

Upoznavanje

1; I tu se diglo.

To kao da je bio znak; obojica ih počnemo ljubiti i hvatati posvud po tjelu. Ja uhvatim pogled moje Slavice i namignem joj. Ona uzvrati i onda povuče Tomiju gaće dole tako da lakše dohvati njegov kurac. Spusti se dole i stavi ga u usta, pritom gleda mene, kao da hoće dozvolu.

Jedva sam joj namignuo jer je Milojka skinula košulju i stavila mi sisu u usta. Odmah sam počeo da je sisam, nisam više obraćao pažnju na Slavicu, posvetio sam se Milojki. Skinuo sam joj gaćice i milovao joj pičku dok sam još uvjek sisao, a ona mi je drkala moj, kao kamen tvrdi kurac.

Ali, moja Slavica je htela 2 dignute kite

Milojka je legla na leđa i povukla i mene, i rekla je:
– Stavi mi ga, ne mogu više. – Tek tada sam video moju Slavicu na koljenima na tepihu a Tomi joj ulazi sa kitom a ona samo viče:
– Daj mi još. – U jednom potezu sam cjeli moj kurac uterao u Milojku koja samo stenje i još više širi noge.

Posle dobrih 5 minuta svi smo svršili; i ja i Tomi duboko u njih. Tek kad smo se opustili nam je došlo da smo se promenili i Slavica kaže da nije važno, sve ostaje u familiji, i svi smo se nasmijali

Ostali smo ovako goli, malo još pili i zezali se i evo: 10, 9, 8… došla Nova. Čestitamo se i izljubismo. Milojka pita Slavicu šta bi još željela za Novu, a ona kao iz topa odgovori:
– Dva – i smije se. Tomi ju pita:
– „Dva” što? – A Slavica:
– Dva kurca… – Ja joj kažem:
– Barem to sad nije problem – i povučem Slavicu kod sebe. Ona je odmah znala šta hoću i reče:
– Nemoj na suvo. – Milojka kaže:

Samo malo – i otvori ormar, izvuče neku kutiju i evo u nje sa ubrikantom. Ja uzimam lubrikant i počnem Slavici mazati čmar i polako uguram prst unutra.

Za to vreme joj Milojka ljubi sise a Tomi stavlja Milojki vibrator u pičkicu. Kad sam je razradio, polako povučem Slavicu na sebe i uguram joj kurac u dupe i kažem Tomiju daj joj stavi u pičku, što on i učini.

eko vreme je trebalo da se uskladimo sa dve dignute kite u njoj. Posle kraćeg vremena se Slavica počne tresti, jecati i jako svršavati. Sve to vreme je i Milojka radila: gurala joj je vibrator u picu a drugom rukom drugi, za koji ne znam ni kad ga je uzela, Tomiju u guzicu. Videlo se da Tomi to ne prima prvi put jer je uživao i istresao se opet duboko u Slavicu, isto kao ja, u njeno dupe.

Ona trazi njega

Kad smo se malo primirili Slavica nam kaže da joj je to bio najbolji sex do sada. Još smo malo popričali i zezali se i Milojka predlaže da idemo spavati a Slavici kaže:

– Sutra sam ja na redu, neka se njih dvojica dobro odmore. – Slavica kaže:
– Tako je, jer danas ne bi bilo tako dobro jer su se oboje ispucali. Idemo spavati.

0 comments

No comments yet