Drkam na mamu
Quote from incsin on September 25, 2024, 9:37 pmIma li jos nekog da se lozi na mamu? Odavno drkam na nju i po njenim nosenim gacicama. Mama mi ima 51 godinu, udovica je i dobro se drzi. Nikad joj nisam provalio jebaca a bas bi voleo videti kako je neko jebe ili da je ja izjebem.
Prava je rasna matorka kojoj viri kurac iz ociju, jebozovno se nosi mrezaste carapice cipkani ves, tangice. Rado bih nekome i dao kontakt da je proba izjebati i salje mi. Ali da je brutalno odvali od kurca i snimi ufff. Mozemo i menjati postavljati slike mama ako nekoga isto to lozi
Ima li jos nekog da se lozi na mamu? Odavno drkam na nju i po njenim nosenim gacicama. Mama mi ima 51 godinu, udovica je i dobro se drzi. Nikad joj nisam provalio jebaca a bas bi voleo videti kako je neko jebe ili da je ja izjebem.
Prava je rasna matorka kojoj viri kurac iz ociju, jebozovno se nosi mrezaste carapice cipkani ves, tangice. Rado bih nekome i dao kontakt da je proba izjebati i salje mi. Ali da je brutalno odvali od kurca i snimi ufff. Mozemo i menjati postavljati slike mama ako nekoga isto to lozi
Quote from incsin on September 26, 2024, 7:53 pmMoja mama, kako bih je voleo gledati dok se nabija na kurac
Moja mama, kako bih je voleo gledati dok se nabija na kurac
Uploaded files:- You need to login to have access to uploads.
Quote from Ivan on October 4, 2024, 7:28 pmUh bre i ja isto o tome mastam, imao sam priliku da slusam kako stenje i svasta perverzno govori dok se jebe. Nisam u zivotu obilnije svrsio nego drkajuci i to slusati..
Inace matorka 56g, plavusa,veliko dupe i manje sise
Uh bre i ja isto o tome mastam, imao sam priliku da slusam kako stenje i svasta perverzno govori dok se jebe. Nisam u zivotu obilnije svrsio nego drkajuci i to slusati..
Inace matorka 56g, plavusa,veliko dupe i manje sise