Gay prica: Prvi put s dva muskarca

Erotske price

Kako sam već probao trojku sa dve žene, a i sa jednim muškarcem i jednom ženom, ostalo je još : grupnjak (kakav god) i trojka sa dva tipa. U poslednje vreme svi hoće tu 3, a ja sam izbegavao dugo, međutim ne lezi vraže 🙂

Dragan ima 55 godina, u odličnoj formi, predaje na Univerzitetu, Milan 35, ima svoj mali biznis, ozbiljni obojica, deca, porodica… Do te večeri nisu se poznavali. 14.03.2021. kuckam se paralelno sa obojicom, D me zove kod njega, M bi došao kod mene, skupim muda i pitam obojicu da li su za. Pristaju, ubrzano se pripremam, kuca srce kao ludo, da se ne lažemo usrao se od straha.

Nalazimo se, Dragan nas čeka u gaćama samo, ulazimo, sipa nam po jack, palimo pljugu sva trojica, neka glupa bezvezna priča oko temperature napolju, klasika oko covid19 (sva trojica preležali, ako je bitno :)).. Gasim cigaru pre njih i pitam: momci, hoćemo u spavaću sobu ? 🙂 Ustaju odmah, D skida gaće i odlazi i leže na francuski, ja se skidam, M takođe. Nervoza, ali snaći ću se, ležem pored D, u sredini sam, M kreće da me ljubi, a D da mi mazi dupe. Prelazim između nogu D i krećem da mu ližem jaja i vrlo brzo tvrd kao kamen u punoj snazi njegov kurac mi je u grlu, već stenjem i uživam, M prelazi pozadi, otvara lubrikant i kreće prstima da me razrađuje. Kako prsti ulaze u mene tako sve više pušim D, ali mu i malo guzu nadražujem jednim prstom. Znamo se dobro, idemo bez kondoma. M ga prislanja na moju rupicu, već počinjem da se meškoljim, i cm po cm ulazi.

Erotske gay price

I krenulo je, ono što sam gledao na pornićima, o čemu sam maštao..10ak minuta i D traži da se zamene ali ostaje da leži, ustajem, nameštam se i krećem da se nabijam na njegov kurac, a M ustaje iznad mene, vlažnom maramicom briše kitu i nabija mi u grlo. Skačem na kurcu bukvalno, mumlam, ne stenjem, jer je M kita sve vreme u mojim ustima. Još 10ak minuta, mokar sav, ustaje D, naguzim se na ivicu kreveta, nastavlja se vrhunski sex, M mu prilazi otpozadi i trlja glavić o njegovu guzu, ali D stegnut, ne da dalje od toga…Prošlo je već više od 40 min, mokri celi, posteljina mokra, okrećem se na leđa, glava na ivici kreveta, dva kurca su mi iznad lica, bore se za moja usta, pušim, ližem, stenjem, dahćem, hoćemo da poludimo sva trojica, i tu meni konačno kao kamen kurac, drkam, oni iznad mene… U isto vreme sva trojica, moja sperma je prskala do mog lica bukvalno, njihova svuda po meni, najviše po licu … Nikada bolji sex sa m, definitivno. Ustao sam, tušnuo se, a onda i oni.

Erotske price

Prisutan osećaj sramote, dok su dva kurca bila iznad moje glave, kao kurva neka sam se osećao, ja muževni tip, u vezi sa ženom, ali brzo je prošao 🙂

Pali se cigara, sipa viski, kao da ništa nije bilo, nastavlja se priča sa glupim temama. Krećemo M i ja kući, on da me odbaci, međutim u kolima se napalimo ponovo i naravno da smo skrenuli i u obližnju šumicu otišli, vidno napaljen M ga je već izvadio, i odmah smo prešli na još jedno brzinsko tucanje u prirodi. Spuštamo sedište, nabija ga posle 5 sekundi, a posle 10 min ga ne vadi dok svršava. Kući sam bio ubrzo, javio se dragoj da sam spavao do tada, jer sam video gomilu poruka na viberu. I sada dok kuckam ovo, ovako nespretno i haotično sam napaljen kao konj. Definitivno hoću to ponovo.

On trazi njega

One comment

  • Mika60

    1 srpnja, 2023 at 11:38 am

    Ja sam isto doziveo sa dvojicom, ovaj sto me jebavo imao je kurac od 19 cm, I bilo mi lepo, Ali popili smo Malo vise I dolazi njegov drugar I ajde da te jebemo obojica, Malo Sam SE opirao Ali bili su jaki I ja sam se opijen predao , prvo mi ugurao kurac ovaj moj jebac a posle ovaj drugi imao je Malo manji kurac , bilo je Malo teze u pocetku Ali posle Sam I ja uzivao dok me nisu raxguzuli I napunili spermom, sada me redovno jebu obojica ide kao podmazano.