Gay price: Zestoko me pojebo

Erotske price

Ukratko: Lep sam, uspešan, treniram, imam 24 godine, vodim jako lep život. Mnogi bi rekli da imam sve u životu, ali niko ne zna da postoji jedna stvar koju krijem do svih i zbog koje se često osećam nesigurno. Ja sam peder, u stvari ne baš peder, karam i ribe, ali mnogo više uživam u tucanju sa muškarcima. Još jedan problem je što nikad nisam bio ni sa jednim iz Srbije jer se jako cimam. Jednom sam jebao jednog Francuza, a jednom je mene jebao neki lik . To kad sam primao me je iznenadilo jer mi se svidelo.

Nekad me uzbudi pomisao da ljudima verivatno delujem kao neko ko bi mlatio pedere, a ja sam zapravo jedan od njih, pravi peder. Živim sam već 4 godine. Primerio sam da me u poslednje vreme sve više lože puniji, dlakavi i malo stariji likovi. Ja sam visok, napucan, svaki dan treniram.

E sad. Bila je subota, ustao, pijem kafu, dogivaram sa ortacima da idemo negde i rešim da izdrkam na brzinu. Čujem neko lupanje ispred vrata, ustanem da pogledam kroz špijunku, kad lik što čisti zgradu. Iznenadio sam se jer su do sad uvek to radila neka dva mršava klinca. Ovaj visok, puniji, nekih 35-40 godina, brada. Nešto me je naložilo kod njega pa sam nastavio da ga gledam i lagano drkam. Vidim zategao ga kombinezon na stomaku. Toliko sam naložen da ne razmišljam trezveno, samo želim da nešto pokušam.

Erotske gay price

Navukao sam samo šorts, gore nemam ništa. Otvaram vrata i kažem mu:

– Majstore, ako treba voda ili tako nešto, slobodno zvoni kod mene. – Naravno da ne treba jer rade sa nekim mašinama. Zahvalio se i to je to. Besan sam na sebe što sam se uopšte blamirao a još ništa nisam uradio.

Vratim se drkanju i malo je falilo da svršim, kad zvoni neko. Otvaram, kad – on. Iznenadio sam se, kaže ako može da dopuni flašu vode. Sad ja, kreten, nisam kapirao da je to da bi sipao u tu mašinu nego mu kažem:

– Pa sedi ovde slobodno, mogu i kafu da ti napravim. – On počeo da se smeje i kaže:
– Ma treba mi za ovo da dopunim. – Kakav blam. Jao kao:
– A-a… brate, evo slobodno. – Izlazi iz kupatila i kaže:
– Mada, ako nije problem, mogao bih jednu kaficu.

Naravno, odmah sam stavio. I dalje sam bio samo u šortsu. On seo u dnevnu i čeka. U jednom trenutku sam se setio da mi je na laptopu gej pornić. Noge mi se odsekle, jedva sam doneo kafu da ne prospem. Vidim, sedi tako da ne vidi lepo ekran, pa sam se nadao da nije video. Odmah sam ga sklopio.

Kaže da je on sin vlasnika firme. Nego svi radnici dobili koronu pa sad uskaču svi da pomognu. Ja mu ispričao čime se bavim, neka lepa opuštena priča. Kad je popio kafu, kaže:

– Ajde brate prekinuo sam te, idem sad. – Hladan tuš; jebote da nije ipak video? Kažem:
– Ma nisi me prekinuo, blejim. – Kaže on:
– Pa bio ti je pornić na kompu. – Au jebote, video je da sam sam sav pocrveneo, glava hoće da explodira.
Brate, šta sad da radim? Shvatio je da sam peder

Počeo je da se smeje i kaže:
– Ma opušteno brate, bitno da se uživa, svakog nešto privlači. – Ja nisam mogao da progovorim. Stojim kao ukopan. Pre nego što je krenuo uštinuo me je za bradavicu…

Nisam se pomerio. Opet se iskezio i uštinuo me. Kaže:
– Zgodan si mali. – Ja mrtav ‘ladan, kažem:
– I ti. – Jebote mogu li se još više ukopati? Stao je i okrenuo se ka meni. Sad mi je palcem stiskao bradavicu i kaže:
– Stvarno? – Gledam ga, stavlja mi ruku na potiljak i privlači. Ljubimo se, grebe me njegova brada, ali mi prija. >Odmah mi se digao.

Erotske priče

Spustio me je da sednem i počeo da raskopčava kombinezon. Izvadio je opušten kurac. Uredno dlakav, lepa jaja. Samo mi je privukao glavu i počeo sam da mu pušim. Brzo se digao, nije bio veliki, ali jeste debeo. Mogao sam celog da progutam, tucao me je u usta, izvadio ga je i stavio mi jaja da mu sisam.

Ustao sam i počeo da ga skidam. Krupan jako, nekako nabijen a visok. Dlakave grudi, veliki stomak. Počeo sam da mu ližem bradavice, stomak. Rekao je:
– Au, ti si prava kurvica.

Osetio sam da mije zavukao ruku u gaće. Napipao mi je čmar. Masirao ga je, a onda je pljunuo u ruku i prstom ušao u mene. Gurao je i dva. Stenjao sam i pušio mu.

– Aj naguzi se. – Uzeo sam neku kremu da me podmaže. Umesto toga spustio se i počeo da mi liže čmar. Koje ludilo jebote! Liže, gura prste, ja stenjem, ne znam gde se nalazim. Odjednom, osetim toplo na rupici. Cimnem se i kažem:
– Ma može bez kondoma. – Kaže:
– Pa je l’ ga imaš? – Ustanem, odem do mesta gde mi stoji i vidim – prazna kutija. E jebiga, šta sad? Vraćam se, kažem:
– Samo ću ti popušiti, nema. – Kaže:
– Aj brate, baš me ložiš, lepo da te istucam. Pa zdravi smo obojica, nema cimanja. – Mozak mi kaže – nemoj, a on mi prstima masira čmar, tako ga želim…

Dok sam se ja razmišljao on je već ubacio glavić. Boli u pičku materinu! Debela kita, dobro je da nije nešto veliki. Osećam njegov stomak na leđima dok mi nabija kitu u bulju. Stenje, nabija, iskreno sam uživao. Guzio sam se što sam više mogao, kao pravi peder. Bacao sam pogled pozadi, kako me loži. Stomak mu se trlja o moja leđa, ubrzava, kratki a jaki pokreti. Žestoko me tuca.

Počinje divljački da me nabija, glasan krik – i staje. Osetio sam kako prazni jaja u meni. Kad se smirio, ustao je, a iz bulje mi je potekla sperma.
Kaže:
– Uf, al’ si dobar. Ti nisi svršio? – Legao sam na leđa, raširio mi je noge i gurnuo dva prsta, a drugom rukom mi je drkao. Nisam dugo izdržao i počeo sam da svršavam. Kao pravi peder…

Gay price

0 comments

No comments yet