Gej price: Razvalio mi je guzu

Hoteli hvar
Voleo bih da mrzim sebe zbog ove priče, znam da bi to tako trebalo ali ne umem. Zašto? Jer se iz najčarobnije bajke u sekundi sve pretvorilo u užasavajući horor, princ je postao psihopata a ja shvatio da nisam kastingovan za ulogu princeze nego konja.

Erotske price

Princa ću nazvati Aleksandar, a kako drugačije? Kao i obično u ovom našem beskrajno dosadnom pederskom univerzumu, bajke počinju na dejting aplikaciji.

Bio sam u drugom gradu i uvek se tako zajebem (znatiželja ubije mačku), poželim da zavirim u te bizarne hodnike, bez krajnje namere, bez očekivanja, najčešće samo da ubijem dosadu. Poruke stižu i stižu ali ne odgovaram. Kurčevi, obezglavljeni apoloni, pozz, ćao šta ima, hej, a ili p… i naravno uvek se tu zadesi neko sa malo mozga, autentičan, provokativan, kao da te poznaje ceo život pa tačno zna gde treba da ubode. Reč na reč, otvaraju se polja, raspaljuje mašta, a i međunožje. On je na poslovnom putu, leži u hotelskoj sobi i pokušava da me natera da izmislim neku priču za prijatelje i da dođem. U vodi je dovoljno mamaca za dva života, ja sam dobrano upecan, ali kao i svaka kurva sa ovolikom kolometražom iza sebe, mogu da čekam. Ujutru svakako putuje, ako se stvarno nešto tako magično rodilo preživeće koji dan dok i ja ne dođem u Beograd. Neka čeka Ceca.

Narednih dana došlo se do svadbe, živeli su srećno do kraja života, haha koje ludilo pojma nemate, princa interesuje da li bih bio spreman da živimo skupa, on ima snove, ima aspiracije, ima bujnu maštu. Ne odustaje. Ja varničim, ali se izvlačim kroz zajebanciju, obrćem, okrećem, realno nemam gde, idem u još jednu pogibiju. Dogovoren je sastanak, stavljam šlem, u džep guram belu zastavicu ako zatreba, i krećem vojnički strogo da spojim lik i delo.

Već znam da ima dva metra, već znam kako je predrkano građen, maljav, sa perfektnim osmehom, ali za prizor ispred sebe nikada ne mogu biti dovoljno spreman. Ja nemam tip muškarca koji me privlači, ja padam na karakter, intelekt, šarm. Imao sam i debele i mršave, i kratkokite i dugokite, obrezane, crne, bele, žute, pomenuo sam već kilometražu. Tako da kad gledam u retrospektivi nemam mnogo frajera u klasičnom smislu, često se ispostavljalo da manekeni ne stignu iz fotografije u realnost, prosto su naviknuti od društva da je to dovoljno a ja tražim nešto više. Kako sam ga video u plavoj košulji bez ikakve dileme sam znao da je van svake konkurencije.

Dimilo je tu u kafiću, osmeh na osmeh, oči se gutaju, tenzija, privlačnost, ali i priča koja se polako oslobađala treme i stega nastalih usled prevelikih očekivanja, plamen se bližio i bio je nemilosrdan. Vrlo brzo sam se osetio kao da tu pripadam, za tim stolom za dvoje pored prozora. Sličan muzički ukus, stavovi, pogledi na svet, iz minuta u minut ova bajka je postajala realnost.

Prekida me u pola priče, govori da ne čuje ništa, da mu je pao mrak na oči, ne može više da se suzdržava i moli me da uzmemo taksi i odemo kod njega na gajbu. Odlazim do toaleta na brzinu u povratku me čeka spreman pored vrata, pitam ga za račun, kaže da je platio. Guram ruke u džep da mu dam pare, opipavam belu zastavicu i znam da je sada poslednji momenat da je izvadim dok mi on govori da zaboravim, ipak je on zvao. Ma ko jebe predaju. Idemo.

Digresija. Možda bolje reći neki savet ako neki od vas lepotana sluša, dobrih nekoliko godina sam bio singl, mislio da je to sve sranje, da nikada neće naići niko poseban, tražio, gledao, kumio boga haha (nisam vernik ali ono), bukvalno uradio sve što je bilo do mene. Jednog momenta mi neko od prijatelja govori – pa kako da nađeš nekoga kad ti na čelu piše OČAJAN. I stvarno sam počeo da se učim neophodnim zanatom bola u kurcu, što je mene više boleo to se više njih lepilo, što sam više odustajao to mi se više vrata otvaralo. I nije bitno što nisam imao talenta ili želje da nešto od toga opstane u ovom divljem mestu, obožavam svoj život, svaki poljubac i svaki ožiljak.

Gej price

U taksiju je bezobrazan, dodiruje me, izbezumljuje, provocira, boli ga kurac za taksistu, ja pokušavam na svaki način da ne reagujem, da ostanem pribran, uspevam da se izborim za svoje pravo da platim. Grabi me pred vratima dok pokušava da ih otključa.
A: Hoćeš nešto da popiješ?
Već nam sipa neki šardone u čaše za konjak ne čekajući odgovor, izvinjavajući se jer nema one sa stopom.
J: Hvala.
A: Uh šta mi radiš…
J: Stojim ispred tebe i pijem.
A: Znači vidi ovo.
Ispružio je dlanove da mi pokaže kako se trese. Spuštam mu ruku polako na grudi, približavam mu se usnama uz uvo.
J: Opusti se.
Bože koliko se dobro ljubi. Ogromnim šakama mi je poklopio obraze, zaključan sam i ne želim da se ikada oslobodim. Polako me gura unatraške ka sobi, podiže me u jednom momentu i svom silom baca na krevet. Iznenađen sam ali mi se sviđa taj neočekivani potez, mada nisam siguran da ga je svesno izveo.
Odjednom me hvata za ramena i vuče tako grubo na ivicu kreveta. Znao sam šta sledi, već su mi u tom momentu bila pomešana osećanja, da li sam baš ovo želeo, ali ne mogu da slažem da su mi pantalone bile pred pucanjem. Sve se odigralo u sekundi, zvuk kopče od kaiša, šlic, debela kita nemilosrdno pokušava da se uspenje uz moje nepripremljeno grlo. Neprijatno mi je, gušim se, balim na sve strane, ali erekcija ne popušta ni pred suzama.
A: Celo veče gledam te usne. Gledam te kurvetino kako ih oblizuješ, kako provociraš. Gutaj ga. Tako. Kurvo!
Imao sam osećaj da ću umreti, šakama mi je obuhvatio vrat i jebao grlo kao da je obično silikonsko pomagalo, dok sam se ja trzao, odupirao rukama i nogama u pokušaju da ugrabim koje zrno vazduha.
Konačno me je pustio. Uz kašalj sam se ispravio u sedeći položaj, okrenuvši se ka njemu. Skidao je deo po deo odeće sa sebe sa kitom naoštrenom kao strela za drugu rundu. Nestvaran je nag. Potpuno nestvaran. Hladnokrvno se provlači krevetom pored mene i leže na leđa, zabacujući ruke iza glave.
A: Skidaj se polako da gledam.
Ustao sam tu na krevetu iznad njega i počeo lagano da svlačim duks, pa zatim pantalone, dok je on mazio svoju kurčinu, bar za dve nijanse tamniju od kože, isprepletanu venama i još uvek delimično balavu od moje pljuvačke.
Kad na meni više ništa nije ostalo, sišao sam sa kreveta i gledajući ga pravo u oči, kao najveća kurvetina počeo sam da mu ližem stopala, sisam palčeve, pokušavam sve prste da strpam u prethodno izjebana usta, stenjući bezobrazno. Nisam se predugo zadržao, imam dva metra čistog savršenstva da obradim. Počeo sam poljupcima i vrhom jezika da se penjem od stopala ka preponama. Videlo se ta je u šoku, da nije očekivao da ću umesto da sa muda pređem na kitu krenuti južnije, podižući mu lagano noge na svoja ramena, sve više sam prilazio rupi. Zgrabio mi je kosu i počeo da navaljuje, dok sam ja pokušavao da iskoristim sav potencijal jezika.
A: Dođi ’vamo!
Povukao me je na sebe, krenuli smo opasno da se žvalimo dok mi je prstima istraživao čmar. Rotirao me je tako da nastavim da ga dudlam dok on meni obrađuje guzu. Svrbi me kratka brada, svrbi me jezik koji se propinje, svrbe me prsti koji povremeno skliznu unutra, svrbi me požuda, želja da ga osetim duboko.
A: Koliko me želiš?
J: Jakooooo…. mmm
Obuhvatio sam ga onako sa obe ruke u korenu i divim mu se, isti je kao moj, možda zrno deblji, oduvek sam sanjao da pušim svoju kurčinu, ova me ideja još više uspaljuje, gutam ga usnama, gutam ga pogledom, obrađujem kao sumanut. Kad god ga zabijem do kraja čujem da zastenje i osetim šamar na dupetu koje je dobrano spremno da bude razjebano.
J: Jebi meee….
A: Sad će brat da te razvali!
J: Razvali me batice.
Izvukao se ispod mene i ostavio me tako četvoronoške, baš kako volim, baš kako treba. Nije bilo potrebe za lubrikantima i pičkama materinama, pripremio me je kao nijedan do sad. Ipak bio je pažljiv i spor dok nije došao do kraja, dao mi je vremena da se priviknem a onda krenuo da ispunjava obećanje. Stenjao sam kao pregladnela kuja, osvrtao se da ga vidim tako ogromnog i oznojenog kako me pumpa. Kad god bi nam se pogled sreo krenuo bi da odmahuje glavom i na faci mu se moglo pročitati da mi jebe mater.
A: Joj kako uživaš, sve ti jebem kurvinsko.

Najnovije erotske price

Zaustavio se na trenutak ali ja nisam mario, nastavio sam da se jebem, da se nabijam, nesmanjenim tempom. Stvarno sam bio naelektrisan, namagnetisan…
A: Koji si ti nimfo, prvoklasna drolja, treba da naplaćuješ ovo.
Nisam stigao da se nasmejem osetio sam ogromnu šaku kako mi pribija facu na dušek, i tu već kreće stvarno da me razvaljuje. Glasan je on, ja, škripa kreveta, lupanje tela o telo, mislim da će se srušiti soba. Osećam kao da je pronašao još neki centimetar kurčine i prodire dublje nego do sada, toliko sam već raširen da ko od šale izlazi skroz pa ga bez problema zabija do kraja.
Okrećem opet glavu ka njemu i ne može da izdrži moj pogled, izraz lica, beskrajnu žeđ za kurcem, prekid filma, urlik mu cepa grlo, brzo ga vadi i vidim da želi da me nahrani pa se nameštam i pijem, napijam se najslađim nektarom, ne dam da propadne ni jedna kap, hoću sve i dobijam sve.
Primetivši da su mi muda skupljena, da mi je kurac pred pucanjem, opkoračuje mi facu dajući mi svoju dok se on posvećuje mojoj kiti. Pomeram ga malo, ima nešto slađe. Dok slušam kako ga lepo blajva, uranjam u najlepše dlakavo dupe, nemam vazduha, blizu sam da puknem dok ga istražujem jezikom, preukusan je, posvećujem se čmaru ali ne zadugo, ne mogu više. Ugrizao sam ga za dupe i počeo da detoniram, eksplodiram, rastajem se sa životom.

Tako sam malen dok ležim na njemu, dobro osim kite. Ljubimo se i vidimo da polako svanjava.
A: Izgledaš mi kao neki antički bog seksa. Tako u nekom rimskom kupatilu kako koračaš probijajući se kroz paru i čim te neko ugleda počinje da svršava.
J: Pazi se ti dok spavaš, antički bog se strašno zaljubio u tvoj čmar. 🙂

Bio je ovo za mene po svim parametrima običan seks, ali u realnosti bio je najbolji koji sam do sada imao. Nije mi nedostajalo ništa, volim ja sve moje fetišare i demone ali Aleksandar je viša klasa. Nekako je bio kompletan i bio tu od početka do kraja. A kraj je došao brzo, odmah po buđenju. Osoba sa kojom sam bio juče nije bila u krevetu, vraški su ličili ali to je bio neko sasvim drugi. Na kraju sam pričao sa nekim ljudima i jedino logično objašnjenje mi je bilo da je bipolaran, šta god da se desilo i koliko god kofa govana prosuo po meni taj dan izabrao sam da se sećam samo najlepšeg. Samo princa.

Porno price

0 comments

No comments yet