Ginekolog me odvalio od kurca

Trebala sam taj dan da odem na redovan ginekološki pregled.

Erotske price

Pre toga sam se uredno obijala sva, najviše vremena sam potrošila na fazoniranje moje mace. Istuširala sam se i obukla lagano ali elegantno i izazovno. Na vrat i butine sam prsnula parfem koji je na muškarce delovao kao afrodizijak. Planirala sam da zavedem mog ginekologa. Odavno mi se sviđa i često se zadovoljavam misleći na njega.

Kratko sam čekala pre nego što me je prozvao. Ušla sam u ordinaciju a on je ustao sa se rukujemo. Čvrst stisak njegove krupne šake me je radio. Rekao mi je da se svučem i da legnem na otoman a noge da okačim na stalke. Dok sam se svlačila posmatrla sam ga željno a on je spremao instrumente.

Moj ginekolog je inače krupan i visok muškarac u 40-im godinama, mišići su se nazirali ispod bele uniforme. Imao je gustu crnu kosu i prelepe crte lica bez ijedne bore.

Namestila sam se a on je privukao stalak sa instrumentima i seo na stolicu ispred moje napaljene mačkice.

Ginekolog je lagano navukao svoje rukavice i gledao me direktno u ribicu.

Palila sam se već od tog pogleda. Približio je glavu i dodirnuo me a ja sam zadrhtala od uzbuđenja. Mora da je parfem delovao, jer je počeo da se znoji. Pogledao me i pitao: „da li je sve u redu“ ? Rekla sam: „ da, nastavite molim vas“. Rekao je da mora da skine jednu rukavicu kako bi imao bolji osećaj u prstima, jer hoče da vidi dali ima nekih nepravilnosti dole.

Ja sam samo izustila „aha“ i okrenula glavu na stranu. Zatvorila sam oči i čekala dodir. Počeo je da me dodiruje prstima a ja sam počela da se vlažim.

Rekao je: „sada ću morati da ubacim instrument u vašu vaginu, opustite se potpuno“.

Ponovo je navukao rukavice, kada je hteo da mi stavi taj instrument video je da sam vlažna. Sedeo je nepomično nekoliko trenutaka, a onda podigao glavu i pogledao me u oči.

Moj pogled je govorio „doktore jebite me molim vas“.

Shvatio je koliko je sati.

Gurnuo je ginekolog glavu među moje butine i lizao me kao dete lizalicu. Bila sam uzbuđena toliko da sam drhtala dok me je lizao. Gurao mi je prste u pičku, a ja sam gurala napred celim telom.

Erotske price

Ustao je i skinuo pantalone i gaće a ona stvar je naprosto izletela. Već je bio krut i podignut, a obim i dužina taman po mojoj meri. Prišao mi je i stavio ga, ulazio je u mene sa velikim uzbuđenjem a ja sam samo dahtala. Na trenutak bi ga izvadio i protljao mi pičkicu njime, pa ga opet stavio u nutra.

Bilo je fantastično, dahtala sam i stenjala slobodno i glasno kao da smo sami u zgradi. Ležala sam i dalje kada mi je prišao kod glave. Okrenula sam glavu ka njemu a on mi ga je stavio u usta.

Imao je seks sam mojim ustima dok sam se ja trljala prstima. A onda nakon par minuta sam ustala i presavila se preko otomana na kome sam ležala a on mi je ušao od pozadi. Ubacivao ga je žestoko dok mi je čvrsto stezao moje dupence. Sve je dobro radio baš kako volim. Onda sam se uspravila i okrenula ka njemu. Uhvatio me šakama za guzu i privukao sebi, usne su nam se spojile a on mi je stavio jezik u usta.

Ljubio me strasno i nežno, lizao mi usne i sisao jezik, a ja sam još više bila uzbuđena.

Podigao me na krevet, namestila sam se u pozu za pregled a on je prišao spreda. Kada god bih se zadovoljavala kod kuće, zamišljala sam kako moj ginekolog vodi ljubav samnom tako, dok su mi noge na stalcima. Uhvatio me za butine i gurnuo ga jako, jauknula sam od užitka.

Što bi omladina rekla „rasturao me je“. Svaki njegov ulazak je bio poseban užitak i novi uzdah. Uzdisala sam sve dublje i dublje dok me je rasturao… A onda sam doživela najbolji orgazam ikada, bacala sam ruke na sve strane i jecala dok sam mešala i podizala dupe ka njemu.

Mislila sam da vidim sve zvezde, pred očima su mi sevali blicevi. Izvadio ga je i istresao na moju pičku, obukao se i doneo je vlažne maramice. Ležala sam na oblaku raširenih ruku i podignutih nogu a on me je lepo obrisao.

Erotske priče

Okrenuo se i rekao „gospođice, sve je u najboljem redu, možete se obući“. Ustala sam i obukla se, prišla sam mu, stavila mu ruke na ramena i sočno ga poljubila. Dok sam zatvarala vrata viknuo je: „ne zaboravite da dođete na kontrolu“.

Bio je to najbolji pregled koji sam ikada imala, a sigurna sam da je i ginekolog bio više nego srećan.

0 comments

No comments yet