Gledao sam kako mi drug jebe mamu i drkao

Ispricat cu vam jednu istinitu pricu od pre dve godine. Zovem se Milos i imam 22 godine, zivim u Beogradu sa mamom Vesnom.

Ona trazi njega

Mama Vesna ima 44 godine i lepe je gradje, crna kosa, manje cvrste sise, duge noge i lepo oblikovana guza. Pre sam volio je posmatrati dok se seta po kuci u suknjicama i uvek bih se napalio da drkam.

Krenuo sam na faks i s prijataljio se s Markom, cesto smo izlazili spavali jedan kod drugog i blejali. Marko je trenirao, visok crn nabildan decko, sa kazem lep i zgodan. Primetio sam kad je god bio kod nas, kako ga mama gleda jebozovno i osmehuje se, ali ajde mislio sam da umisljam. Jedno vecer mama je pravila rucak, a mobitel joj bio po kraj mene. Ugledah da stize poruka od Marka, sokirao sam se kad sam ugledao da pise kucko sutra u 19h, Milos nece biti kuci.

Ona trazi njega

Taj sutrasnji dan je Marko znao da trebam ici sa drugarom Jovanom po kola skoro na granicu sa Bosnom. Jovana sam ipak ispalio sat pre, kako bih uspeo da virim na dogovoreni dogadjaj. Tako je i bilo stao sam ispod prozora i čekao kad će Marko doći. Vireći kroz prozor video sam mamu spremnu za jebačinu, obukla se kao prava kurva iz pornića. Visoke crvene štikle, samostojeće mrežaste čarape, crvene tangice i gore bez grudnjaka, ogrnuta mantilom. Nervozno i napaljeno se šetkala po kući dok u 19:20 Marko nije pozvoneo. Otvara vrata, poljubac i glasnim tonom je pita jesi poželelal kurca kurvo, nikad nisam video takav mamin pogled, baš kao zadnja kurva izgovara jesam, uhvatio je jako za kosu i ponovo govori, nisam te lepo čuo kurvetino, šta si?? – Poželela sam tvoga kurca, daj mi ga. Već mi je kurac bio skroz dignut, hteo sam eksplodirati, spustila se na kolena i moli ga da joj da kurca, Marko ne okleva puno, otkopčava farmerke i vadi već dignut kurac, tako mu je bio debeo. Jako drži mamu za glavu i nabija joj još jače kurac u usta, počela se gušit, trzati, balavi i puši mu celu debelu kurčinu. A onda ga je izv adila, malo glavu odmaknula kao prava kuja, i počela mu lizati jaja. Svršio sam odmah kad sam je vidio tako i nastavio pratiti.

Podiže je nagužuje preko stola i jako jjoj pocepa tangice, a onda se sageo i poćeo joj tako lizati guzu i spuštati se na pičkicu.

Stenjala je, glasno, zabacivala glavu i oblizivala usne a onda napaljenim gasom šapuće daj mi kurca, jebi me jako.

Digao se, protrljao joj kurcem piču i utrpao debelu kurčinu skroz u moju mamicu. Vukao je za kosu i jako jebao, menjali su poze, onda mu je rekla ocu da ti jašem tu lepu kurčinu. Spustio se na pod i gledao sam nabijenu mamu na tu debelu kitu. Nabijala se kao prava droljetina, što i jeste iskusna kuja. Svršili su oboje, a onda je Marko rekao sad te želim jebati na krevetu sina, želim da oseti miris mamine pičke na krevetu i sanja kako mu se mamica dobro jebe. Uhh kako me opet napalilo, svršio sam i prešao na stranu gde se vidi moja soba.

Upoznavanje

Jebao je s guza na mom krevetu, rasturao mi je mamu, brzo su svršili oboje. I Marko je otišao kući. Tu noć sam skoro celu drkao na krevetu, zamišljajući kako jebem mamu. Od tada mi se non stop dizao kurac na mamu, stalno sam drkao na mamu.

Ubrzo posle toga Marko je našao devojku i prestao da mi jebe mamu, a mi se i dan danas družimo i nikada nije ispričao šta se desilo između njega i moje mame.

Ona trazi njega

3 comments

 • Bader

  28 kolovoza, 2020 at 8:27 pm

  Bravo za mamicu!!! I moju su tucali moji školski drugari jer je tata bio 23 god stariji…

 • sime

  15 prosinca, 2020 at 7:03 am

  I ja sam moju mamu raspuštenicu namestio mom dobrom ortaku i vođi naše ekipe. On je Rom i dosta je stariji od nas. Mene je tada sa 15 godina mnogo ložio interracial tj međurasni seks.

 • Sale

  27 prosinca, 2023 at 2:18 pm

  Kakvo je bilo iskustvo, jesu li ti pričali?