Grupni seks sa mojim drugom i njegovom ženom

Naime, počelo je sve preko društvene mreže. Imajući za prijatelja Bojana, čuli smo se redovno, ali se nismo videli od osnovne škole. Došli smo na ideju da se sretnemo sa porodicama i upoznamo porodice. Ja i Nemanja smo ćaskali o svačemu i svim temama, tako da sam poznavao njihov životni problem da ne mogu postati roditelji, a imaju jaku želju. Kad smo se dogovorili i sastali na jednom prelepom odmaralištu u Srbiji, stigao sam sa suprugom i dve ćerke, on sa suprugom, i smestili se u jedan privatni smeštaj i uživali u čarima prirode. Tu smo sedam dana proveli sa uživanjem; pričali smo o svemu i svačemu, doticali razne teme, i temu seksa, zbog čega su oni bili baš razočarani. To sam mogao zaključiti po njihovom razgovoru.

Ona trazi njega

Nasamo sam ga upitao šta se desava i šta je problem. Rekao je da ne zna šta je, idu redovno kod lekara, ali nema pomaka, ne da im se jednostavno; tri puta umetna oplodnja pa ništa. Sam ne zna šta da napravi, već su u zrelim gidinama, za koju godinu ako ništa ne bude, boji se da će morat odustat, jer će bit rizično za Bojanu da iznese trudnoću.

Završili smo druženje, otišli svak’ svom poslu, čuli se i dalje redovno, ali je mene proganjalo dal’ da se ja ponudim da im pomognem, il’ ne. Bojao sam se da li će oni to prihvatiti ili ne. Odluka je pala, pa šta bude. Jednom prilikom smo se dopisivali i dogovarali za ljetovanje gde bismo mogli na more. Na moje iznenađenje, on je rekao da Bojana neće na more gde nema nudistička plaža, ona želi da se opusti. Ja sam rekao da i meni to savršeno odgovara, što je on prihvatio sa radošću.

Dogovor je pao, datum utvrđen i krećemo!

Kad smo se sreli, iznajmili smo privatni smeštaj gde bismo mogli svi četvoro da budemo opušteni. Ja i moja Mica smo ćaskali o toj temi i predlog je bio Micin, da ako dođemo u situaciju da se tucamo, da ja napunim Bojanu, možda i zakači, pošto su njih dve razgovarale na tu temu i Bojana želi bebu pod svaku cenu. OK, bilo mi je sve OK.

Upoznavanje

Kad smo se smestili, otišli šetati, u šetnji sam ga upitao da li voli grupni seks, dal’ voli tu vrstu zabave i šta misli o takvom druženju. On se malo osmehnuo na to i rekao da mu se sviđa i da je to super, al’ čisto sumnja da bi Bojana na to pristala, jer je ona po tom pitanju jako teška, i na to dodao da ne zna kako da je pita za tako nešto. Ja sam mu rekao da, ako on to želi i nema ništa protiv, da ću ja pokušati da s njom popričam, i Mica, pa ako bude negodovala, nikom ništa, a ako pristane ići ćemo u igru, a on ako želi, da može sa Micom uči u seks kad hoće, jer mi živimo u tom svetu da nemamo predrasude ko će skim se tucat, ako želi… On me je pogledao malo zbunjeno i rekao „OK”.

Posle lepe šetnje seli smo u kafić i naručili cugu. Noć polako pada, priča po priča, kad, u jednom momentu Nemanja kaže da mora na toalet. Ja Mici dam signal da krene za njim, da ja popričam sa Bojanom, a Mica reče da i ona mora, i njih dvoje odoše prema toaletu.

U tom trenutku Bojana se okrenu prema meni i upita me jel’ ja nemam ništa protiv što njih dvoje idu zajedno u toalet. Ja se nasmeja’ i reko’:

Što da imam protiv? Neće im se ništa novo desit, sve znaju; znaju se mazit, znaju se tucat… Jedino će im bit veća strast što su novi jedno drugom. – Ona me pogleda i nasmeja se:
– Ti to hoćeš reć’ da bismo i ja i ti trebali to isto uradit, možda zbog strasti? – Ja joj odgovori:
– Boki dušo, ako ti to želiš, za mene nije problem da imamo seks, što bi mi jako prijalo, a znam sigurno da ni nji dvoje nemaju ništa protiv da se zamenimo u krevetima. – Ona se ućuta, obori pogled prema stolu i reče:
– A šta ako Mica misli drugačije? – Ja rek’o da mi često upražnjavamo grupni seks i da Mica uživa u tome jer živimo tim životom. Ona se okrenu prema meni i reče: – Pa, jel’ ti misliš da se oni sad tamo jebu?

Pa ne baš da se jebu, ali sigurno se maze i napanjuju. – Ona se zacrveni i reče da ona ima volju za tako nešto, al’ ne zna ‘oćel’ moć’ da se opusti, jer je u brak ušla kao nevina i nikad nije imala odnos sa drugim muškarcem. Ja se osmehnu, uhvati je za ruku i rek’o:
– Vreme bi bilo da probaš i probiješ led. Samo se smiri i opusti, ostalo sve će ići samo – i zatim joj spustim ruku na bedru i lagano počnem da je mazim. Ona se samo strese i pogleda me u oči, jako uzdahnu i zacrveni se u licu. Ja joj se malo privukoh i rukom skliznuh do gaćica. Ona zastenja i odjednom na gaćicama osetih vlagu. Pogledah je u oči i rek’o:
– Želiš, zar ne? – ona kroz drhtav glas reče da želi, ali nije sigurna ‘oćel’ moć. Ja joj rek’o:
– Samo smireno, sad kad se oni vrate, ja idem do WC-a ti ona dođi za mnom – ona me pogleda zasuzenim ocima i reče da će pokušati. Ja joj pomerih gaćice i uđoh prstom u nju. Ona tiho zajeca i reče:
Dopisivanje

Dobro stani, doći ću za tobom jer ne mogu izdržat, ako nastaviš, svršiću za stolom.

U tom trenutku njih dvoje izlaze iz WC-a i dolaze. Sedaju za sto, ja ih počeh zezat:
– Jeste to telefonirali hahah? – Mica se nasmija i reče:
– Jesmo hahah, samo slušalica klizava i ispada hahah. – Nemanja reče da smo ludi i da će nam bit predivno druženje. Ja rek’o da ja idem do WC-a i kad se vratim, idemo malo prošetat i ići kući, palit roštilj i nešto jest. Ustajem i krećem, a u pozadini čujem i Bojanu, ode i ona i ja do WC-a:
– Ako ćemo kretat inače, neću izdržat do kuće. – Čujem Nemanju kako je zeza:
– Isprazni se dobro ljubavi, nemoj usput da žuriš hahah!

Ulazim u predulaz WC-a i sačekam Bojanu. Ona kako ulazi, ja je hvatam za ruku i ulazimo u žensku kabinu i odma’ joj uvalim jezik. Ona stavi ruke meni oko vrata i prihvati igru. Ja joj zadignem hanljinu i spustim gaćice koje su mokre sve. Oslobodom svoj kurac, spustivši šorts i okrenem je. Naguzim je, da stavi ruke na wc-šolju i bez ikakve pripreme uđem u nju.

Ona je samo zastenjala i počela se trest, što sam odma’ primetio da je počela da svršava. Velika količina njenih sokova oblila je moj kurac, što me je podstaklo da ubrzam malo i da je napunim. Čim sam kren’o da je nabijam, ona je počela da jeca. Nije dugo trajalo, krenuo sam da se praznim u nju, što je ona propratila snažnim mješanjem i jačim nabijanjem na kurac, zatim ponovnim grčenjem i jecanjem. Samo se odvojila od mene i sela na šolju. Pogleda me odozdo i reče:
– U, ja ne mogu stajat više. Jebi ti mene i napuni, šta ako zakačim? Ja nemam nikakvu zaštitu. – Ja se sagnem, poljubim je i rek’o:
– To će tebi i Nemanji bit poklon od mene, zato ćemo večeras ovo sve ponovit, al’ na krevetu, svi četvoro.

Ona obori pogled i reče da bi bilo super, ali ne zna ‘oće li se to Nemanji svidet i da li će pristat na to. Ja rek’o da ne brine, da ću ja to sredit, i Mica. Sagnem se, uzmem njene gaćice sa poda, stavim ih u džep. Rekoh joj da se sredi, da izlazimo. Uzmem telefon i pošaljem Mici poruku da je mala pala i šta je bilo sa njima. Mica šalje odgovor da su se samo mazili i dogovorili da ćemo se večeras dobro pijebat svi četvoro, samo je sporna Bojana. Ako ona pristane, a vidi da je, onda nas čeka burna i žestoka noć. Bojana se sređuje, ja je okrenem, poljubim je i pokažem poruku. Ona me strasno zagrli i reče:
– Onda idemo što pre, da nastavimo.

Izađemo iz WC-a i dođemo za sto. Mica reče:
– Jel’ mozemo krenut – i ustajemo, izlazimo iz kafića. Mica se okrenu prema nama i reče:
– Ajde da se ne foliramo više i ne tajimo želje. Ja uzimam Nemanju i šetam sa njim, a vas dvoje zajedno, što znači: Nemanja i ja ćemo od sad da se jebemo, a vas dvoje, jel’ može? – Oni se pogledaše par sekundi i kroz osmeh rekoše da može.
Chat

1 comments

  • Tor Nik

    6 kolovoza, 2023 at 5:05 pm

    divno….i korisno