HIT PRIČA: JEBAČINA U HOTELU SA HRVATSKIM FUDBALERIMA !

 Bio je Petak moj omiljeni dan, dan kada sa svoje dve najbolje drugarice idem u neku od Beogradskih diskoteka u potrazi za dobrim provodom i mladim momcima.
 

Čim sam došla iz škole odmah sam se istuširala i krenula da se spremam za večerašnji izlazak , tako da mi je skoro ceo dan protekao u spremanju i šminkanju. 
  

Bilo je negde oko 20:00h kada su moje dve drugarice Sanja i Milica zazvonile na vrata i počele da me požuruju jer je ispred čekao taksi. 
 Malo smo se smucale po gradu , popile kafu i oko 23:00h smo krenule na splav Freestyler. Unutra je bilo krcato kao i uvek, nekako smo se probile do šanka i naručile piće.      Odmah nam je za oko zapala grupa momaka , koja je sedela u jednom od separea, desno od nas. Bilo ih je više od deset i svi su bili obučeni u neke crvene trenerice…

– Sanja šta misliš za one macane , zgodni su a ?

– aham super su , sigurno su neki fudbaleri 

– sigurno…gledaju nas

 – da hajde malo da igramo da ih napalimo

 I tako smo ja i Sanja krenule da igramo i da se guzimo tu pored šanka, a onda nam se pridružila i Milica. Dok smo nas tri tresle guzama oni frajeri su nas posmatrali i smejali se….

– Hajde da prođemo pored njih , kao idemo u toalet..

– hajde …
 

sve tri smo krenule i počele izazovno da mešamo guzama dok smo išle, kao šatro prema toaletu koji je bio blizu njihovog separea…
 

Kada smo ulazile u toalet nisu ništa pokušali, ali kada smo se vraćale , jedan od njih stade ispred nas i reče…

– Bok cure , hoćete nam se pridružiti ,da popijemo po koje piće…
 

Sve tri smo se nasmešile i naravno odmah smo prihvatile ponudu i smestile smo se u separe među njih….

 A onda smo počeli da ćaskamo i saznale smo da su oni fudbaleri nekog kluba iz Hrvatske i da su ovde na nekim pripremama.
 

Momci su bili baš prijatni i zabavni , cele večeri su nas zasmejavali i šalili se sa nama. Oni su naručivali pića i za tili čas i ja i moje drugarice smo bile poprilično pripite….
 

Nekolio momaka koja su bila tu mi se svidelo i bila sam sigurna da ću se sa nekim od njih večeras kresnuti, uostalom zato smo i došle u club , ali ono što nisam znala , a nisam mogla ni da predpostavim je to da će me večeras jebati svi oni.
 

I oni su primetili da smo spremne na kres varijantu , pa su nam rekli kako su odesli u obližnji hotel i da moraju ranije da se vrate zbog trenera. Naravno mi smo oberučke prihvatile tu ponudu i krenule sa njima do njihovog hotela.
 

Momci su nas uveli u jedan veliki apartman , zaključali su vrata i onda su nas ponudili sa još, alkohola iako smo već bile dosta pijane.
 

Tu su pustili muziku počeli da skaču , neki od njih su se skinuli i skakali po sobi, a onda je jedan od njih , skinuo donji deo trenerica i počeo da klati svoj ukrućeni kurac i uzviknuo je…

– Ajmo dečki , sada će nam Srpske kurvetine dudlati kurčine….
 

Za trenutak je nastao tajac , čula se samo muzika … a onda sam ja onako pijana izgovorila nesigurnim glasom…. gledajući u njegov ogormni kurac…

– ali, ali ja sam Rumunka, imam njihovo državljanstvo, mislim mama mi je Rumunka , a otac mi je Srbin….

– Ma bez brige mala , jebemo mi i Rumunske kurve…ahhahahahhahahahaha onda su svi prasnuli u smeh…

Za tren oka sam se našla na kolenima , a nekoliko tvrdih kurčina se klatilo iznad mog lica. Onda me je jedan od njih grubo dohvatio za kosu i svoj kurac mi je strpao u usta , poče je divljački da me jebe u usta , dok su me njegovi ortaci kitama lupali po obrazima i čelu.

– toooo kurvo mala , dudlaj nam kurčineee…. 

 Nisam mogla da dođem do daha od kurčine koja mi je uletala u grlo i taman kada me je on pustio, drugi me je dohvatio za kosu i strpao mi svoj kurac u usta i nastavio da me napušava.
 

Krajičkom oka sam videla da se i sa mojim drugaricama dešava isto što i samnom i njih su opkolili i napušavali tvrdim kurčinama.

Udarali su me ogromnim glavićima po licu, gurali su mi po dva kurca odjednom u usta, a ja sam im kao besna kuja cimala kožice i oblizivala glaviće.

Među nogama sam bila sva vlažna od sokova i jedva sam čekala da me neko od njih nabije na kurac. Nije trebalo mnogo da čekam , čula sam kako jedan od njih kaže ….

– daj kurvu na krevet da je napunimo tvrdim Hrvatskim kitama…

Jedan me je grubo povukao preko sebe i naterao me je da ga opkoračim , a onda mi je grubo nabio svoj kurac u pičku , cijuknula sam od zdovoljstva, ali to moje zadovoljno cijukanje se pretvorilo u vrištanje jer me je drugi odmah zajahao i bez pardona mi zaheftao kurac u guzu sve do jaja…. po prvi put u svom životu sam iskusila duplu penetraciju.

Vriskala sam pod njihovim naletima jer su baš bili grubi i jebali me jako, a onda je jednom od njih to zasmetalo pa je dobacio svom orataku.

– De der zapuši usta Srpskoj kurvi , mnogo vrišti… On je odmah prišao i nabio mi svoj kurac u usta, sada sam u sebi imala tri kurca… bila sam sva ispunjena tvrdim Hrvatskim kurčinama, koji su u mene uletali kao klipovi parne lokomotive. 
 

Više nisam mogla da vrištim je mi je kurac bio u ustima , umesto toga , samo sam mumlala gaggh, gaaaaghhh, gaghhh i davila se tvrdom kurčinom.

 Onda sam osetila da je onaj koji me je jebao u dupe ubrzao svoj tempo i počeo da se grči, počeo je da stenje i da svršava , nije ga vadio već je počeo da šprica u moju guzu i da me puni vrelom spermom. 
 

Čim je ispraznio svoja jaja, drugi me je zajahao i nabio svoj kurac u moju guzu, nije mu smetalo to što me je onaj pre njega napunio vreleom spermom, čak šta više mu je i prijalo, jer mi je sada njegov kurac još lakše ulazio do jaja.
 

Onda su me ova dvojica što su me jebali podigli gore i zajedno samnom su ustali i dalje sam bila nabijena na njihove kite, jedan u pici , a drugi u guzu. 

počeli su divljački da me nabijaju na svoje kurčine, uletali su naizmenično u mene … mogla sam da čujem kako sobom odjekuju moje i vrištanje mojih drugarica i zveketanje njihovih vlažnih jaja dok nas jebu.
 

Onda su i ova dvojica počela da svršavaju, ni oni nisu vadili već su samo nastavili da me jebu i da prazne jaja u mene.

Punili su me spermom, jedan u guzu , drugi u picu… to je i za mene bilo previše , pa sam i ja počela da svršavam nabijena na dva tvrda kurca… tresla sam se stenjala od zadovoljstva.

Kada su ispraznili svoja jaja u mene , spustili su me dole , a iz moje pice i guze je potekla sperma niz moje butine.
 

Ali tu još uvek nije bio kraj, jer je bilo još onih koji nisu svršili i koji nisu ispraznili svoja jaja. Spustili su me na pod i tražili da im dudlam kurčeve….

– Ajde kurvetino mala , da vidimo kako dudlaš Hrvatske kurčine… Četri kurčine su bile ispred moje face , a ja sam im lizala glaviće, gutala jaja i dudlalakite kao pomahnitala.

Dok sam to radila , oni su zadovoljno stenjali i uzvikivali da sam drolja i kruva , nazivali su me Srpskom spermuljom.

A onda više nisu mogli da izdrže i počeli su da stenju i da nadrkavaju svoje kurčine.. otvorila sam širom svoja usta i isplazila jezik kao prava poslušna droljetina , a onda je njihova sperma počela da šprica po mom licu i u moja usta , ma prštala je na sve strane, za tren oka je celo moje lice bilo prekriveno njihovom spermom.

Sperma se slivala i cedila sa moje face, a ja sam nastavila da im pušim i oblizujem glaviće, lizala sam im tako kurčine , sve dok nisam polizala i poslednju kap sperme sa njih.

1 comments

  • anonimous

    29 travnja, 2020 at 10:20 pm

    Inače naše cure mnogo vole da se pumpaju hrvatskom spermom. Znam ovo iz iskustva. Kako Srpkinje vole hrvatski kurac, uhhh.