Jebana u obe rupe

Ona trazi njega

Kažu da se najbolja seksualna iskustva uvek dešavaju nenadano. Iako sam više puta čuo tu rečenicu, uvek mi je delovalo kako se, ipak, priprema, uvertira i planiranje isplate. Baš sam omašio! Ko bi rekao da se u muškom WC-u može desiti nešto tako napaljujuće!

Moj kum je te godine dobio dvadeset dana u hotelu na Zlatiboru. Kako su on i kuma potrošili svega deset zbog dece i obaveza, ustupili su meni i mojoj tadašnjoj devojci preostale dane. Jedini problem je bio što smo se ona i ja posvađali pred put i po dolasku na Zlatibor raskinuli, pa se ona posle dva dana durenja vratila kući, a ja ostao da uživam u čarima Zlatibora.

Zlatibor je odlično mesto za odmor i rekreaciju, ali posle tri dana ponestane ti stvari koje možeš da obiđeš i radiš, posebno kada si sam. Tako da sam odlučio da ostatak odmora provedem sam sa svojim mislima u lagodnostima hotela.

Chat i upoznavanje

Jedne večeri sam zakasnio na večeru, pa sam zamolio osoblje restorana da mi iznese bilo šta, jer ni u sobi nisam imao ništa za jelo. Nažalost, izneli su pasulj koji moj stomak još od vojske slabo vari. Dok sam stigao do dezerta, žurka u stomaku je već počela. Pomislio sam da nemam vremena da se vratim do sobe, pa sam otišao u WC u prizemlju hotela.

Kada sam ušao, vrata su se za mnom zaključala, a u praznom muškom WC-u pred ogledalom je stajala oskudno odevena mlada žena sa grudima izbačenim tako da sam ih lepo video u ogledalu. Spustila je svoju suknju, vratila grudi u brus i okrenula se. Objasnila mi je kako brava ne radi i može da se zaključa samo sa spoljne strane, a da je ona pokušavala da izvuče žicu iz brusa, kako bi njom otključala vrata, ali su njeni nokti previše dugački za tako pipav posao.

Delovala je pripito, možda čak i pijano, pa sam odlučio da iskoristim situaciju. Zamolio sam je da joj pomognem i pokušam ja da izvučem iz brusa žicu. Već posle par trenutaka je bila svesna da ja ne pokušavam da izvučem žicu, već da šakama lagano masiram njene gole grudi. Počeo sam da ih ližem, a za to vreme sam joj svukao suknjicu i gaćice. Svega par trenutaka kasnije, već sam bio u njoj.

Upoznavanje balkan

Bila je vrela i vlažna, spremna za mene. U toj stegnutoj pozi jedva sam do pola mogao da prodrem u nju.

Okrenuo sam je, postavio je tako da se laktovima oslanja o lavabo i ušao u nju do jaja. Vrisnula je. Pomislio sam da kako bi trebalo da budem nežniji jer će možda neko doći, otključati nas i „spasti nas ove muke’’.

>Dok sam joj zabijao kitu, samo je ponavljala da ne svršim u nju. Nije znala da ja nisam ni bio blizu svršavanja. Otvorili smo jednu od kabina, ja sam seo na WC šolju i nasadio je na svoju kitu. Onako pijana pridržavala se za kvaku kabine, dok sam joj silovito zabijao. Pribio sam je uza zid kabine, raširio joj guzove i nabio kitu u dupence. Vrisula je:
– Ne, nemoj. Nevina sam u dupe!

Uporno je to ponavljala, mada me nije odgurnula rukama, što sam ja shvatio kao znak odobravanja. Postavio sam je da kleči na WC šolji i silovito je tucao u guzu. Kada sam bio pred svršavanjem, rekla je:

Stani samo malo. Mislim da mi je kod lavaboa ispalo lanče.

Uskoro je bila jebana i u dupe i u pičku, u muškom WC-u

Chat balkan

Kada smo otvorili kabinu, sa druge strane je stojao neki klinac koji je napaljeno drkao. Kada nas je video, hitro je vratio kitu u farmerke i krenuo da izađe iz WC-a, ali je shvatio da su se vrata i za njim zaključala.

Ona mu je napaljujućim glasom rekla:
– Daj da ti bar popušim. Iskoristi što sam ovako odvaljena. – Prišao je, ona je klekla i počela da mu sisa nabreklu kurčinu.

Došao sam iza nje i nabio joj ponovo u guzu. Nisam jebao ni pet minuta, a mali je hteo malo on da jebe. Legao je na pod, ona preko njega, a ja preko nje. On u pičku, ja u guzu.

Kada sam osetio da ću ubrzo svršiti, izvadio sam joj kitu iz dupeta i svršio po faci. Malo sperme joj je upalo u oko i ona me je tad odgurnula, kao da sam joj namerno u oko svršio.

ako me je gurnula, pao sam i leđima udario vrata koja su se od siline otvorila. Obukao sam se i izašao.

Dok sam se udaljavao, čuo sam kako ona viče:
– Ne, budalo! Svršio si u mene! Lepo sam ti rekla da ne svršiš u mene!

Dopisivanje i upoznavanje

0 comments

No comments yet