Jebao me migrant

Upoznavanje

Zdravo ljudi. Imam 22 godine. Lepo izgledam, lepo živim, imam u životu sve što bi ljudi poželeli. Ne bavim se samo trošenjem ćalovih para, već studiram i pokrenuo sam svoju firmu. Imam dobro društvo, ribu, ali imam i problem. Ložim se i na tipove. To niko ne zna. A sa muškarcima sam bio samo kad odem van Srbije. Uvek ja jebem, primio sam jednom i nije mi se uopšte svidelo. Volim muškarce mojih godina, možda koju godinu starije, ali da su lepi i zgodni. Seo sam da popijem kafu u jedan kafić u kraju, imam još 20-30 min pre nego što ću morati da krenem na sastanak. Lokal prazan, znam i konobara ali on radi nešto u magacinu, pa sam blejao sam. Otvaraju se vrata, ulazi jako lep dečko. Ima, po mojoj proceni, oko 30 godina. Tamniji ten, naručuje na engleskom, shvatim da je verovatno migrant.

Odmerio sam ga par puta, a vidim i on mene. Vidim kreće mi onaj oseća – jebe mi se sa njim. Uradio bih nešto, ali plasim se iskreno, a ne znam ni šta da uradim. Gledamo se, on u nekoj sivoj trenerci, gore duks. Ja treba da krenem, ali i dalje sedim. Koji mi je đavo, jebote?! Pogledam u jednom trenutku, a njemu se ocrtava . Pomislim – ma nema šanse, tripujem se. Pogledam opet, a on rukom zategao i gleda me. Jebote, šta sad?

Skrenem pogled, ali vidim da me on gleda. Plaćam i krećem. Vidim, i on ide za mnom. Prilazi. Kaže na engleskom:
– Hi. – Upoznajemo se. Stojimo tu, on mi kaže da sam lep. Zahvaljujem, a on mi kaže da mu se digao na mene.<

>Napalila me je ova situacija. Stavlja mi ruku na rame i usmerava me ka jednom prolazu. Idem, a sebi pričam – beži budalo! Zavukli smo se u neki mrak, počinje da me ljubi. Nisam rekao; visok je i krupan, nabildovan. Miriše, ljubi me žešće. Odmačinjem ga i kažem mu da moram da idem, on me drži i kaže:
– Samo malo, vadi kitu. – Izvlačim se i krećem. Povukao me je i spušta me dole, ja se izmičem, on me drži jako. Nisam imao gde i pustio sam ga.

Jebote, klečim i pušim migrantu!

Balkan chat

Lep, veliki i obrezan kurac. Drži me za glavu i napušava. Odjednom ga vadi i okreće me. Spušta se i liže mi čmar. Kažem mu da ja ne primam. Steže me jako i osećam kurac na čmaru. Krećem da se otimam i u tom trenutku osećam da je ušao. Kao da me cepa, boli, a hvata me i panika, nema kondom. Steže me i nabija kao lud. Em me boli, em sam se prepao jer nema kondom.

Više se nisam ni otimao. Jebao me je kao divljak a onda svršio u mene. Tresem se od straha, inače nisam plašljiv, a sad sam se uplašio zbog jebanja bez kondoma.

Uzima mi telefon, upisuje br. i kaže da ga zovem. Naravno da ga nikad neću pozvati. Otišao je. Šta sad da radim?

Otišao sam na sastanak. Narednih par dana mi nije bilo dobro od straha. Na kraju sam otišao da se testiram na polne bolesti. Stigli rezultati, ja negativan. Kamen sa srca mi je pao.

Posle par dana sedim u onom kafiću, kad opet on, migrant koji me je karao. Naježio sam se kad sam ga video. Nasmejao se. Popio sam kafu i izašao. On opet iza mene. Prilazi kao da ništa nije bilo. Oterao sam ga u pičku materinu. On, kao da mu nije jasno, pita šta je problem. Kažem mu da me bukvalno silovao i da me je jebao bez kondoma. On kaže da je zdrav i da mu je bilo lepo. Samo sam otišao. E, sad kreće problem. Kako se setim tog događaja, meni se digne. Jebote, ja čak ne volim da primam, šta je sad ovo?

Opet ja u kafiću, kad on tu. Krenem ja, krene i on. Kaže da mu se sviđam i da hoće da me jebe. Ja ga gledam, i odjednom iz mene izleti:
– Ajde.

dveo sam ga u stan. Sve vreme razmišljam – šta radim ovo, ali džabe, napalio sam se. On me sa vrata ljubi. Skidamo se, opet ja dole. Dudlam mu kurac. Napušava me, nisam navikao da pušim, posebno ne ovako velike kite, pa se davim.

Okreće me i liže mi čmar. Gura mi prste unutra. Stenjem ja, stenje on. Raširio mi je noge i osećam onaj isti bol cepanja. Ne štedi me, odmah počinje da me jebe. U jednom trenutku bol popušta.

Prvi put sam uživao da ga primam… Ovaj moj migrant je baš znao kako da me raširi…

Stenjem i cvilim kao lud. Ne mogu da prepoznam sebe. On se zabija sve jače i brže. Osećam da drhtim i počinjem da prskam. Svršavam bez drkanja. On me još jače nabija i ispušta glasne uzdahe. Opet me je napunio.

egao je pored mene. Samo smo ćutali i disali. Osećam da me mazi po telu i stiže do dole. Zaobilazi kitu i spušta ruku do mog čmara. Lagano ulazi jer je podmazan spermom. Gura mi prst. Ljubi me po vratu. Kako je krenuo brže da mi nabija prste, tako mi se digao.

Upoznavanje

Namestio me je u doggy i opet počeo da me jebe. Menjali smo poze. Ležim na stomaku, skupljenih nogu a on ga izvlači skroz pa jako nabije do kraja. Na kraju smo ustali, on iza mene. Migrant me jebe jače nego ikad, samo sam dotakao kurac u počeo da svršavam, a on uz par jakih nabijanja u mene.

Ručali smo, gledali TV. Odlazim da se okupam, ide on za mnom. Ušli smo u kabinu, naravno, spustio me je dole. Pušim mu, sisam jaja, hvata me za glavu i počinje da me jebe u usta. Ne mogu da mrdnem, a on krece da svršava. Nikad spermu nisam probao, a sad je gutam da se ne udavim. Drži me za glavu sve dok poslednja kap nije izašla. Ispljunuo sam sve što mi je ostalo u ustima.

Besan sam jako, pre svega na sebe jer sam dozvolio ovo. A onda se desava nešto još gore. Kako sam seo dole, osetim vruće po sebi. Pogledam, a migrant je počeo da piša po meni. I to pravo po faci. Izmakao sam se a on se smeje i piša po mom telu. Ustao sam i počeo da urlam na njega. On se sve vreme smeje i piša po meni.

Oprao sam se i izašao. Rekao sam mu da ide. Rekao sam sebi – nikad više ovako nešto. Brate, ja sam normalan dečko, sportista, uspešan, a dozvolio sam jednom migrantu da me puni i piša po meni. Čvrsto sam rešio da nema više.

Nismo se čuli niti bilo šta, a ja provalim da drkam na njega. Je l’ moguće da me ovo pali brate? Posle par dana zvoni neko na vrata. Otvaram, kad eto njega. Ulazi i odmah me ljubi. Odmačinjem ga, kaže:
– Ajde, hoću da te jebem. – Kažem mu da ide. On nasrće.

Počeli smo da se gurkamo. Bacio me je na pod, svukao gaće i nabio mi kurac. Cvilim koliko boli. Opirao sam se, al’ jbg, nema nazad. Naguzio sam se da može lepo da me tuca. Svršio je opet u mene. Ja nisam. Verovatno zato što sam još bio napaljen.

Ponudim mu da popije nešto. Sedimo, pričamo, a on me opet pita šta je problem da me pojebe kad mi se sviđa. Ja mu objašnjavam, a on kao da ne kapira. Uglavnom, on ide u Nemačku, ovde mora da bude još nekih mesec-dva pa kaže da planira da me jebe sve vreme. Ne znam da l’ me loži što je takav ili šta je u pitanju, ali kao da ne mogu da mu se oduprem.

Još malo smo sedeli a on me opet spustio dole da mu pušim.

Ovaj put sam ga pustio da mi svrši u usta. Pitao je je l’ može da prespava kod mene. Pristao sam. Opet se kupamo, jebe me u kabini. Kad je završio pitao sam ga je l’ mu se piša. Nista nije rekao, samo je počeo. Usmeravao je mlaz po mom telu. Okrenuo me je i piša mi po bulji. Nekako ga je smestio na čmar i pišao tako. Okupali smo se i on me pita je l’ može da dođe njegov drug sutra da me jebu zajedno. Rekao sam – ne, to nikako.

0 comments

No comments yet