Jebao me stariji muskarac

Upoznavanje

Pozdrav, ja sam Marko. Imam 19 godina. Sportista sam, Mogu da kažem da imam jako srećan i dobar život. Moji su oduvek imali dosta novca pa sam uživao što se toga tiče, izgledam odlično, u sšoli mi je uvek išlo super, ali od kad su krenule tinejdžerske godine, osećao sam kao da mi nešto fali. Primetio sam da malo drugačije gledam na muškarce, prvi put mi se desilo kad sam zamislio da se ljubim sa jednim drugom i digao mi se, a kamoli da me jebe neki muškarac. Prvo nisam obraćao pažnju na to, ali vremenom sam shvatio da bi to mogao da mi bude problem.

Malo po malo, dešavalo mi se da drkam na muškarce, svaki put kad tako svršim jako me je grizla savest, i svaki put sam pričao sebi – neću više. Sviđale su mi se i devojčice, ali bunilo me što mi se sviđaju i muškarci. Kako sam postajao stariji, to me je sve više kopkalo, pa sam počeo da se viđam stalno sa nekim devojčicama. Prvi sex sa devojkom sam imao sa 15 godina. Onda sam počeo da izlazim sa društvom i tako sam se češće na’vatavao sa devojkama ali nikako nisam mogao da prestanem da mislim na dečake i to me je jako brinulo.

Dopisivanje i chat

Tad sam imao 18 godina. Išao sam prvo sa društvom na more pa onda sa ćalom i kevom. Vratio sam se i kačio slike. Stiže mi >poruka i zahtev, uđem i vidim da je to jedan čovek sa kojim smo se upoznali tamo. On i žena su bili sami jer su im deca starija, pa su se moji družili sa njima. Oni su iz NS-a. Taj čovek ima 50 i nešto godina, visok, krupan, debelo nabildovan, ne znam kako da objasnim drugačije. Poslao mi je kako smo, jesmo li se odmorili i da pozdravim moje. Odgovorio sam mu. Sutradan mi je opet poslao poruku kao odgovor na stori sa plaže – „al’ je bilo dobro”. I tako mi je svaki dan odgovarao na storije. Onda sam objavio jedan gde sam u kupaćem, na šta mi je odgovorio:

Eh, šta bih dao da sam u tvojim godinama i da izgledam tako. – Samo sam lajkovao. Nastavio je sve takve komentare da mi daje, nekako me zainteresovao, a opet me nije provlačio, meni su bili zanimljivi dečaci mojih godina. Onda mi je na jedan stori odgovorio da sam kao bombona. Poslao sam „?..”, rekao mi je da sam lep kao lutka i zgodan. To me je šokiralo – jbt, oženjen je.

Uhvatila me panika – šta ako zna za mene, šta ako kaže nešto mojima? Samo sam izašao iz poruke. Onda mi je napisao da je samo iskren i da se ne ljutim. I pitao me hoću li da se čujemo. Opet nisam odgovorio. U narednim danima mi je pisao ali normalno, pa sam mu odgovarao. Tražio mi je br, dao sam mu.

Balkan chat

Zvoni mi telefon. Javljam se – kad on. Počeo je normalnu priču, a onda me je pitao:
– Pa što si se naljutio kad sam ti rekao da si lep? To je istina. – Sav sam se zbunio. Rekao mi je da se ne plašim i da misli da sam drugačiji, kao i on, i da ne treba da se plašim zbog toga. Jezik mi se zavezao, počeo sam da drhtim. Onda je rekao: – Nemoj da brineš, sve ovo je između nas. – I dalje nisam progovarao. Onda je rekao: – Ako želiš, mogu da dođem do Bg-a da popričamo, ako ti nešto nije jasno, možeš sa mnom da pričaš. – Ne znam zašto ni kako, ali samo sam rekao:
OK. – Rekao je da će večeras doći oko 21 h i gde da ga čekam. Nisam mogao da verujem šta sam uradio.

Jebote, ovo nisam ja, šta sad ovo znači?

Kako se približavalo vreme, tako sam se sve gore osećao. Počeo sam da razmišljam – šta ako je neki ludak, proveli smo 15 dana sa njima, ali ne znam ga. Svašta mi je padalo na pamet, a opet svaki put kad sam hteo da otkažem nešto me je kočilo, bio sam znatiželjan, a opet sam se plašio.

Došao sam na mesto gde je trebalo da me pokupi. Posle par minuta ispred mene staje crni džip. Spušta prozor i kaže:
– Upadaj Mare. – Nasmejao se, i nekako, kao da me je strah popustio. Pitao me je gde bih da idemo, ja sam rekao da ne znam. I dalje mi je bilo teško da pričam.

Vozili smo se okolo, ispitivao me je o faksu, pričao o moru, tako neke teme. Onda se zaustavio pored puta. Rekao je:
– Ovako možemo lakše da pričamo. – Malo mi je bilo neprijatno. Pitao me je: – Pa je l’ te interesuje nešto? – Ćutao sam i gledao u stranu. Stavio mi je ruku na rame i rekao: – Čega se plašiš? ve ovo je normalno… – Pogledao sam ga a on mi je prodrmao rame i nasmejao se. Onda me je pitao: – Jesi li bio nekad sa muškarcem? – Rekao sam da nisam, a onda me je pitao: – Baš ništa, nisi mi drkao sa drugarima? – Rekao sam – ne. Polako me je povlačio ka sebi, a onda smo bili na par cm jedan od drugog.

Poljubio me je na blic. Mislio sam da ću povratiti, što od uzbuđenja, što od straha. Lagano je otvorio usta i počeo da me ljubi. Osećao sam njegov jezik kako mi ulazi u usta. Bilo je drugačije, nekako hrapav, veliki, kao da me je jeo. Jebote, ljubim se sa čovekom koji je stariji od mog ćala, i na sve to je muško. Pomazio me je po obrazu i odmakao se. Rekao je:
– Vidiš da nije ništa strašno. – Opet je prišao i poljubio me. Ne znam koliko je to trajalo a onda mi je uzeo ruku i spustio na svoju kitu. Stiskao sam ga preko farmerki, bilo mi je jako čudno – stiskam čoveka za kurac, a onda sam osetio da je i on mene uhvatio. Uzdahnuo sam glasno, pa se spustio i ljubio me po vratu. Osećao sam njegove velike šake, poljupce, jezik, sve. Podigao mi je majicu i stavio usne na bradavicu, lizao je i grickao, stiskao mi je kurac, a ja sam stenjao kao lud.

Dopisivanje

Onda sam osetio da mi je otkopčao farmerke i izvukao kurac. Kakav osećaj jebote, ta velika šaka mi je drkala kurac. Gledao sam – počelo je jako da me pali – stariji ozbiljan čovek mi drka, a onda se spustio i osetio sam vlažno i toplo oko kurca. Pogledao sam – a on mi je pušio. Držao je koren kurca rukom a polako se spuštao od glavića do kraja. Au brate.

Ne znam koliko je trajalo jer sam svakog sekunda hteo da svršim, a odna se odmakao. Zavalio se u sedište i rekao mi:
Ajde uzmi ga.

Raskopčao sam ga i zavukao mu ruku u gaće. Izvadio sam mu kurac.

>Bio je veliki, debeo, nekako zreo, drugačiji osećaj nego kad držim moj. Samo sam ga gledao, a on je rekao:
– Probaj.

Par puta sam mu zavrnuo kožicu i spustio se. Nisam znao šta radim, kao da sam mehanički prislonio glavić na usne i progutao ga. Lizao sam ga, pokušavao da pušim. Onda je on počeo da mi priča šta da radim, nije bilo teško, ali mislim da je za prvi put bilo OK. Rekao mi je da mu malo ližem jaja. Izvadio sam ih. Dve velike loptice sam držao u rukama, mesio sam, a onda prešao jezikom preko njih. Rekao mi je da da polako stavim u usta, jedno pa drugo i da lagano kružim jezikom, što sam i uradio.

Onda me je podigao gore i opet me ljubio. Povukao je sedište pozadi i spustio ga, a ja sam legao preko njega. Kite su nam bile jedna na drugoj, ljubili smo se, on me je pipao svuda, mesio mi bulju. Onda je zavukao ruku pozadi u bokserice i prešao mi prstom preko čmara. Zastenjao sam. Onda opet, pa ga je pritisnuo i krenuo brzo da pomera levo-desno, kao da vibrira. To me je jako naplilo.

Izvadio je ruku i pljunuo, pa je vratio. Sad je već bilo drugacije, osetio sam kako prstom ulazi u mene i stegao se. Rekao je:
– Opusti guzu.

Trudio sam se, ali bolelo me je, prst mu je ceo bio u meni. Još malo smo se tako ljubili i on mi je gurao prst u čmar, a onda me je stavio na moje sedište i povukao dole da mu opet pušim. Krnuo je da me jebe u usta, davio sam se na momente. Posle nekog vremena je rekao:

Svršiću – a ja sam se izmakao. Rekao je: – Liži mi jaja – a on je uzeo da ga drka. Sisao sam mu jaja i gledao, krenuo je mlaz, prskao je sebi po košulji, a onda je počelo da curi niz kurac, pa do jaja. Nisam se pomerio, liznuo sam mu spermu. Imala je OK ukus. Kako se slivalo, tako sam liznuo još par puta.

Onda sam se izmakao u sedište. Očekivao sam da će i on meni, ali rekao je:
– Nismo još gotovi, nego nisam mogao da izdržim više, na moru si me mamio svaki dan, stalno sam zamišljao da ti svašta radim. – Namejao sam se jer to nisam očekivao. Pitao sam ga kako još nismo gotovi, a on je rekao da ćemo malo da se zavučemo da možemo lepo da uživamo, jer iako ima zatamljena stakla, može policija ovde da naiđe.

Lutali smo neko vreme a onda je našao neki putić i zavukao se u šumu. Rekao je da pređemo pozadi. Rekao je da skinem sve sa sebe a onda je i on sam to uradio. Gledao sam ga. Lepo telo, zrelo, muško, imao je dlake po grudima, nogama, malo iznad kite.

On me je gledao kao da će da me pojede…

Dodirivao me je i ispuštao zvuke:

Uh maleni, kakav si, uh…

Mazio me je po celom telu, lizao, a onda mi je rekao da se okrenem da mi vidi dupence. Stiskao mi je bulju, prelazio prstom preko čmara, onda je raširio i osetio sam golicanje, jezikom je lizao moj čmar… Počeo je jako i brzo da kruži, da ulazi unutra. Ovo me je izludelo; stenjao sam i izbacivao bulju što sam više mogao.

Ubacio je prst, ali sad je išlo mnogo lakše. Krenuo je i drugi ali me je zabolelo, pa je stao. Izvadio je neku kesicu i iz nje neki lubrikant. Razmazao mi ga je po bulji i krenuo da me jebe prstima. Stvarno sam uživao. Ležao sam sad na leđima sa raširenim nogama a on dole. Gledao sam šta radi. Ubacio mi je palac i kružio njime unutra, pa jedan, pa dva prsta. Rekao je:
– Ne mogu više da izdržim – i uspravio se na kolena, namazao kurac lubrikantom i prineo ga mom čmaru. Rekao sam da stane, da ne mogu to da radim. Bio sam napaljen kao nikad u životu, a opet nisam želeo. Rekao sam da ne mogu da dozvolim da me neko jebe. Pričao je da je to normalno, da ću uživati, da se ne bojim, i sve vreme pokušavao da uđe, a ja sam stiskao čmar najjače što sam mogao.

šao je glavićem i jako me je zabolelo, zakukao sam a on je rekao:
– Samo opusti guzu, kao da guraš napolje – a ja sam samo ponavljao da izađe. Na kraju ga je izvadio i pitao što neću kad vidi da uživam. Rekao sam da ne mogu da podnesem da me neko jebe. On je rekao: – Ali već sam ti ubacio glavić, šta ima veze? Znaš i sam da želiš – i opet lagano krenuo da trlja kitu po mom čmaru. Iskreno sam bio jako napaljen i želeo, ali glas u glavi mi je pričao da stanem.

Dok sam razmišljao, on je već ušao, konačno me jebe

Opet me je jako zabolelo, on mi je samo pričao „polako, polako” i nastavio da ulazi. Kad je stigao do kraja spustio se na mene i poljubio me. Rekao je:
– Vidiš da nije strašno, nikad nisam ovoliko želeo nekoga.

Onda je polako počeo da izlazi pa opet da ulazi. Ne znam koliko je to trajalo ali bol je prestala i odjednom je sve bilo drugačije. Želeo sam ga, stenjao sam, prijalo mi je kad uđe kurcem u mene. Primetio je to i počeo brže da me jebe. Namestio me je na ivicu sedišta, a on izašao napolje, stajao je i opet mo nabio na kurac. Sad jako i do kraja.

Krenuo je brzo da me jebe. Ljubio mi je noge, rekao je da ga izluđujem a onda ga par puta toliko jako nabio da sam mislio da ću se upišati. Stiskao mi je nogu a kurac nije pomerao. Posle nekog vremena ga je izvadio a ja sam osetio veliku prazninu. Samo se spustio i počeo da mi pusi. Ne znam dal’ sam izdržao 30 sekundi i počeo sam da svršavam. Nije se pomerio nego je gutao moju spermu.

Kad smo završiili seo je tako go pored mene i prebacio ruku oko mojih ramena. Ja sam osećao ogromnu grižu savesti, želeo sam da se ovo nije desilo. Kroz glavu mu je prolazilo – upravo me muškarac jebao – gledao sam ispred sebe i nisam mogao da verujem. Onda me je pitao jesam li OK. Samo sam ćutao. Poljubio me je u obraz i to mi se zgadilo. Okrenuo me je ka sebi i sa obiljnim tonom rekao:

Slušaj maleni, protiv ovoga ne možeš, imaćeš ribe i sve to, ali uvek će ti faliti sex sa muškarcem. Nemoj sebi da uskraćuješ nešto što ti pruža zadovoljstvo i kako si rođen. Ja sam dugo pokušavao da pobegbem od sebe i bio sam nezadovoljan, što se odražavalo na sve u mom životu. Najbolje da nađeš nekoga u koga možeš da imaš poverenja za ove stvari i da budete prijatelji, pa onda ljubavnici. Meni je to jako teško jer me dosta ljudi zna i nikad nikome nisam uradio kao ovo sa tobom, bilo je jače od mene i morao sam da ti se javim i pokušam. Najviše bih voleo da nastavimo sa ovim i da ne tražimo ništa sa strane, ni ti ni ja. Ali razumem da si mlad i da želiš svašta da probaš. Ovo ti kažem zbog tebe da se čuvaš jer ima raznih ludaka.

Ne znam kako, ali učinio je da se osećam sigurno, kao da mogu da mu verujem. Uzeo mi je glavu sa obe šake i poljubio me u usta. Rekao mi je:
– Što se mene tiče, ti si nešto najlepše što sam imao, neću te terati ni na šta, ali jako bih voleo da nastavimo ovo i da razviješ poverenje u mene da možeš uvek da mi se obratiš.

Poljubio sam ga na blic. Privukao me je uza sebe i zagrlio. Glava mi je bila na njegovim grudima. Ostali smo tako a onda sam video da se njemu Ne znam kako, ali učinio je da se osećam sigurno, kao da mogu da mu verujem. Uzeo mi je glavu sa obe šake i poljubio me u usta. Rekao mi je:
– Što se mene tiče, ti si nešto najlepše što sam imao, neću te terati ni na šta, ali jako bih voleo da nastavimo ovo i da razviješ poverenje u mene da možeš uvek da mi se obratiš.

Poljubio sam ga na blic. Privukao me je uza sebe i zagrlio. Glava mi je bila na njegovim grudima. Ostali smo tako a onda sam video da se njemu opet digao. Stajao je prav, naslonjen na stomak.

Uhvatio sam ga za kurac i nasmejao se. Rekao je
– Vidiš šta radiš čoveku od 50 godina!

Polako sam mu drkao a i meni se već digao. On je spustio ruku i mazio mi čmar. Samo sam se spustio i počeo da mu pušim. Stenjao je, držao mi je ruku na glavi i spuštao je dole. Neko vreme sam mu pušio a onda je rekao:
– Ajmo napolje.

>Izašli smo. Podigao me je na haubu, primakao mi kurac i ušao. Opet me je zabolelo jako pa je ostao miran dok se nisam opustio, a onda je krenuo da me cepa. Bilo mi je nezgodno pa sam sišao. Naslonio sam se od napred na haubu a on je stao iza mene. Sjurio mi je kurac do kraja, pribio me jako uz sebe i krenuo brzim pokretima da me jebe. Uhvatio me je za kurac, grizao mi je uvo od pozadi i stenjao, dahtao. Nisam mogao da izdržim i počeo sam da prskam. Kao da je erupcija krenula iz mene.

Naglo me je savio na dole, uhvatio me za kukove i jako zabio u mene kurac. Tad je iz mog kurca izleteo još jedan mlaz. Umirio se ali i dalje je glasno disao. Uspravio me je dok mu je kurac još uvek bio u meni i jako stegao rukama od pozadi. Prislonio je usne na moj vrat i rekao:
– Nikad mi nije bilo lepše.

Kad mu je kurac ispao iz mene, osetio sam kako sperma curi iz moje bulje. Sredili smo se, a kada sam pogledao na sat već je prošlo 12. Rekao je da će da me odbaci do kuće i mora da se vrati u NS.

Usput smo pričali, mene je opet grizla savest, ali ne kao malopre. Rekao je da ćemo se sve dogovarati i da bi on dolazio u BG kad god ima priliku. Kaže da i ovde ima stan pa možemo sledeći put tu da idemo.

2 comments

  • Sexbg

    16 ožujka, 2021 at 7:34 pm

    Pusim starijima 55+,sms na 0655831871

  • OljaCDns

    16 ožujka, 2021 at 9:37 pm

    Najbolji ljubavnici su starija iskusna ozenjena bisex gospoda!