Jebao sam mamu od prijatelja

erotske price
Loading..

Ona trazi njega

Jesam li džukac? Neki će reci: „nisi, ako si je opalio, razvedena je” a neki da je krajnje džukački da karam kevu od osobe sa kojom se družim i imam zajedničke poslove. Jbga, pa ja sam prvo upoznao nju, izlazili smo, zezali se, vaćarili, ručavali i večeravali, sarađivali, pa sam onda tek kasnije, na njenu inicijativu, upoznao njenog sina i nastavili, posla radi, da radimo sve ono što sam i sa njegovom kevom, ali samo bez onog vaćarenja.

Ženu drma druga mladost: zgodna, crvenokosa, milfara prava, mada neki bi rekli i matorka, ali sigurno potajna želja mnogih muškaraca. Skoro smo se sreli u gradu i na njeno pitanje pa gde sam, odgovorio sam da ne brine jer se redovno čujem sa „malim”.

Šta me briga, ja želim da se čujemo nas dvoje i vidimo. Iskusnim mamojebcima se pali lampica na prvu loptu.
Ona trazi njega
Poslao sam joj vacap poruku kada sam znao da nije kući i odgovor je stigao momentalno. Spremio sam se na brzaka i otišao na piće sa tom sjajnom ženom koja ima više energije i mladosti nego neke mlade devojke.

Danas joj je 47. Sedeljka je prošla protkana jakim seksualnim nabojem, znali smo šta želimo, tj. gde sve ovo vodi.

– Kada ćemo nas dvoje biti malo negde sami, a da nije kafić – upitah je.
– ‘Ajde javiću ti.

Javila mi je već isto veče. Stan od njene sestre je svako prepodne prazan, tako da joj nije bilo teško da se organizuje. Sutradan ujutro, 8:20 h, stiže poruka:
– Izlazim sa posla u 9, dođi po mene.

kačem iz kreveta, nisam se istuširao, a to mi je ritual. Navlačim trenerku i palim iz kuće.
U kolima, kada je ušla, već počinje pipanje i ono izlizano:
– Pa gde si ti mali? – Jbte, sestra ‘ladno zna da ova dovodi jebača kući, fuj. Ako nešto cenim, cenim diskretnost.

Ulazimo u stan i kreće žvalavljenje, ‘vatačin

Idem pod tuš – rekoh…
– Hoćeš kafu?
– Jebeš kafu, hoću tebe…

Matorka je uletela za mnom u tuš kabinu i nije mi se skidala s vrata dok je drugom rukom nadrkavala ionako dignut kurac.

Prvi sam čučnuo i tako joj olizao sredinu ribice, da je svršila kao luda. Otkačena žena, druga mladost je ubija.

Promena uloga: sada je ona čučnula, naslonjena na pločice i tako ga svetski pušila, da sam uživao. Vadeći batinu koja je htela da pukne, udarao sam je po jeziku, trljao joj usne, lupao je po čelu, pa joj opet sjurio u usta. Tada sam počeo da je tucam u usta, držeći je za glavu. Otkinula je na to.

– Jebi me… Ne ovde…

Dok sam išao ka sobi, brisao sam se u hodu… Legao sam na krevet i pustio je da me zajaše. Tako je dobro mešala, gledajući me pravo u oči. Sada sam ja preuzeo inicijativu i počeo da je heftam od dole. Jbte, koliko sam jaja olupao u njenu ekstra oblikovanu guzu. Opet je svršila.

Zastao sam, taman da odložim lavinu sperme koja je pretila da izjuri iz kurca. Okrenuo sam je, legao preko nje i počeo da je jebem kao da je mrzim. Misionarska poza, omiljena. Svaki put kada sam osetio vrhunac, zakucao sam se u nju i počeo da joj obrađujem sise, koje su bile dobra trojka.

Opet zakucavanje, nekontrolisani krici sa obe strane, iskreni, bez glume i foliranja

Sad ću da svršim, vadi ga – brecnula se…

Mislim da sam po njenom licu, kosi, vratu i grudima istresao cisternu sperme. Tada se sama ponudila i počela halapljivo da sisa kurac koji je ispuštao zadnje kapi bele tečnosti.
Dopisivanje
Jbte, ti si lud…

Samo sam je gledao i razmazivao istrešeno. Otišao sam u kupatilo, oprao tukija i doneo rolnu papira da se malo dovede u red. Ležali smo posle zagrljeni. Nije trebalo da napomenemo da se o ovome ćuti.

– Moram na posao, hoćeš me odvesti ili da uzmem taxi?

Naravno da sam je bacio do posla. Taj dan vacap je pištao kao lud

Upoznavanje

0 comments

No comments yet