Jebao sam strinu

Jahorina

Vratio sam se sa treninga, znojav, smrdljiv i umoran. Moj tim je gostovao u gradu u kojem su mi živeli stric i strina. Pošto njih dvoje nisu bili kao ostatak moje „obične“ rodbine – sa decom, karavan autom i pričom gde se u gradu može naći pravi sjenički sir, nisam imao prilike često da ih viđam. Bili su avanturisti i živeli su sami i često putovali svuda po svetu.

Zato sam iskoristio ovu priliku i dogovorio se sa trenerom da ova dva dana, koliko naš tim gostujem ovde, provedem kod strica i strine u stanu umesto u hotelu, sa ostatkom ekipe. Na treninge i sastanke tima ću se redovno pojavljivati ali ću biti smešten kod njih na gajbi a ne u hotelu. Ne gubim ništa, ionako će ovi moji samo dovlačiti kurve po sobama…

Posle treninga prošetao sam od stadiona do stričeve kuće. Živeo je svega par ulica niže. Zato se nisam ni hteo tuširati posle teninga. Prijaće mi tuš koji ne delim sa gomilom znojavih fudbalera koji mi krišom zagledaju kurac.

Ušao sam u stan, potom u sobu gde me je strina Helena bila smestila, skinuo se go, uzeo peškir i kozmetiku i otišao pod tuš. Pustio sam vodu da se sliva niz moje telo uživajući u milovanju njene toplote. Vrata od kupatila ostavio sam otvorena – navika nas koji živimo sami. Nasapunjao sam se i žmureći prao kosu, lice, vrat. Utrljavao sam sapunicu u telo, prelazeći preko svojih napetih mišića. Zagulio sam glavić i oprao kurac. Zatim se okrenuo i prešao rukama preko dupeta i butina.

Erotske price

Kada sam završio sa sapunom pustio sam tuš i isprao se. Ponovo sam zagulio kurac, oblio glavić vodom i zakačio tuš na zid. Rešio sam da ovako čist, malo uživam u milovanju vode. Bilo mi je lepo. Topla voda me je baš opustila. Uhvatio sam kurac i malo ga prodrkao setivši se Ane, moje devojke.

Nastavio sam i on je počeo da bubri i da se diže. Jaja su mi bila čvrsta, puna sperme. Pomislio sam kako treba da prekinem jer ću u protivnom morati da izdrkam kako bih se oslobodio napetosti. Taman kako sam pustio kurac iz ruku i hteo da otvorim oči i vratim se u sadašnjost, osetio sam da je na mom glaviću nešto toplo, vlažno, nežno i prijatno. Naglo sam otvorio oči, pogledao na dole i video nju! Moja strina Helena bila je ispred kade, na kolenima, sa mojom kurčinom u ustima!

Kada su nam se pogledi susreli, na kratko ga je izvadila iz usta i rekla kako me je posmatrala sve vreme dok sam se tuširao, da izgledam kao Apolon i da će me sada tako izjebati da ću preći da živim kod njih.

Incest price

Nisam se bunio. Pušila je kao najskuplja kurva Amsterdama. Strina Helena je bila prirodni talenat.

Ugasio sam tuš, izašli smo iz kupatila i onako mokri strovalili se na krevet u mojoj sobi.

– Mmmm… kakav ti je lep i velik kurac! Hoćeš da napuniš svoju strina-milfaru, je li mališa?

– Hoću Helena. Nisi bre normalna, znaš da nije u redu jebo te!

– Ššššš! Samo se prepusti… daće strina da joj svršiš u guzu, zato što si hrabar dečko! Dođi sad. Naguraj mi ga do ždrela, hoću da se sav zaslinavi od mojih bala kada ga izvučeš iz usta!

Strina je uživala u mojoj čvrstoj kiti

Krenuo sam da ga guram što dublje mogu. Strina je mumlala i gutala, uživajući u svakom od >dvadeset centimetra moje kurčine.

– To, to, to! – zamumlavala je primajući kurčinu u grlo. Kad je krenula da krklja naglo sam joj ga izvukao iz usta i gledao kako se slina obesila, viseći iz njenih usta do mog glavića.

Skočila je na mene i tako balava krnula mi je njenu kurvanjsku jezičinu u usta. Poklonila mi je najnapaljiviji poljubac ikad i hitro me ščepala za glavić. Osetio sam da ga namešta na ulaz u njenu pičku iz koje je curelo kao niz vodopad.

Gurnula ga je unutra i sedeći na njemu zavrtela kukovima. Uzela me je za ruke i stavila ih na sise. Imala je divne bradavice. Čvrste i velike. Vrteo sam ih među prstima. Stenjala je od zadovoljstva.

– Jebi me mali, jebi! Ah, ah! Lepi dečko moj, kako si kurat, kako volim kad mi dotakneš dno pičke! Mmmmm… Hajde srećo, hajde! Hajde jebi svoju strinu, puni je kurcem! To, mili! Toooo… Hajde, ubrzaj, gotova je strina! Svršiću! To lepoto moja!

Slušao sam kako me kroz stenjanje moli da nastavim da je jebem. Mutilo mi se pred očima a jaja su mi bila prepuna sperme. Bio sam na sekund od eksplozije!

Kao da me je osetila, Helena ga je hitro izvukla iz pičke i odmah ga postavila na ulaz u guzu. Provrtela je malo, pridržavajući ga rukom i već je bio unutra. U strininom toplom, tesnom dupetu! Kakav profi prelaz – pomislio sam i nastavio da je deljem. Ona je skičala, drkajući rukom klitoris sve brže i brže, a ja sam već bio gotov da svršim i napunim joj dupe spermom…

Porno price

– Ne! Ne još! Čekaj! Čekaj svoju strinu! Još me jebi! Još malo! To… to… toooo! Aaaaaah!!!

Telo je krenulo da joj se grči i drhti, široko razjapljena usta su zanemela, bradavice postale ogromne a nogama me je stiskala toliko snažno da sam pomislio da će da me prepolovi… Strina je svršavala kao zver! Pumpao sam je u dupe sve brže i brže. Jaja su mi bila puna kao u pastuvčine.

Uhvatio sam je za kosu, i gurao joj ga u dupe što sam dublje mogao.

– Sad, sad! Natoči mi bulju spermom! Hajde lepi strinin dečko! Puni me u dupe kuronjo!

Napravio sam par najdubljih trzaja do tad i pustio reku svršotine da se izllije strini u dupe… Kada smo iskulirali na krevetu, pogledali smo se i nasmejali jedno drugom. Videla je Helena kako mi je malo glupo zbog cele situacije.

Prišla mi je i namignuvši mi, šapnula:

– Boli te kurac mali, strina nije krvni rod! Strikan ti je ionako stalno na putu a strina je sasvim slučajno predsednica kluba protiv kojeg sutra igrate. Razmisli o transferu lepi kuronjo!

0 comments

No comments yet