Jebao sam tetku Milicu

Incest price

Tokom života drkao sam na nebrojeno mnogo devojaka i žena, od školskih drugarica, profesorki, komšinica, drugovih mama, maminih drugarica, pa sve do poznatih ličnosti. I dan danas volim da drkam i to radim svakodnevno nevezano za to što imam redovne seksualne odnose. Ipak tokom puberteta, pre 10 godina počeo sam povremeno da drkam na jednu ženu, ženu koja mi je tetka, nije rođena, ali bližu od nje nemam.

Ta tetka dođe sestra mom ocu od strica, faktički smo treće koleno. To je jedina žena u familiji koja je počela da me loži oko moje osamnaeste godine i do danas želja za njom je ostala. Moja tetka, oko 55 godina, udala se pre svoje dvadesete, majka ćerke od 35 godina i sina od 30 godina, već uveliko baba troje unučadi. Ime joj je Milica, riđo zlatne kose, lepog lica, ali sa dosta bora, srednje visine, osrednjih sisa, ali čvrstih, uskog struka, dobrih i jakih guzova koji se završavaju predrkanim nogama. Iako je postala baba, izgledala je vanserijski i dalje. Lice joj je malo potamnelo, od prevelikog pušenja cigara, ali sve ostalo bilo je kao kod neke koja je tek napunila 3 banke. Nisam je viđao tako često, svega par puta godišnje, ali dolazila mi je u misli, pa se to završavalo drkanjem na nju. Pre nekih mesec dana bila je sa sinom, snajom i unučetom kod nas u gostima.

. Odmeravao sam je celo veče dok je sedela na fotelji, prekrštenih nogu u farmerkama i soknama na stopalima, pila je kafu i palila cigaru na cigaru. Pri dolasku i odlasku pozdravili smo se ljubeći se u obraz, u meni je tad nastala jeza, a pogled se završavao na njenom dupetu dok se izuvala i obuvala. To veče izdrkao sam 3 puta zamišljajući kako jebem svoju tetku i punim joj vrućom spermom usta, pičku i dupe. Ipak prošli vikend, nerođeni brat me je pozvao u goste kod njih. Oni žive na spratu, a tetka i teča u prizemlju, tako da nisam očekivao da ću videti Milicu. Otišao sam kod njih oko 18.00, sedeli smo, družili se, kad eto tetke oko 20 sati ulazi na vrata sa osmehom na licu. „Gde si tetkino, šta radiš, kako su roditelji?“ „Evo došao malo u goste, dobro je kući su. Gde je teča?“ „Pozdravi ih puno i nek dođu. Teča je otišao na svirku, ima muzika negde pa da peva.“ „A kako zbog ovih kovid mera?“ „Ma zavučeni su oni, do ponoći ostaju vikendom i niko ih ne dira.“ Teča je inače dugi niz godina pevač i bio prilično uspešan u svom poslu.

Odmerio sam tetku nekoliko puta, dok je bila tu par minuta i igrala se sa unučetom. Dupe je joj prekriveno običnim sivim pamučnim trenerkama, ispod koga su se ocrtale gaće kada je čučnula. Za trenutak uplašio sam se da će brat i snajka primetiti da mi se digao kurac, ali srećom nisu. Tetka je ubrzo napustila prostoriji i požalila snajki kako je boli glava i kako hoće da ide u krevet. Ja sam posedeo još nekih pola sata i pošao kući, uz pozdrav snajki i detetu. Brat je pošao da me isprati do vrata, ali sam mu rekao da bespotrebno silazi i da se ne mrzne. Sišao sam niz stepenice unutar njihove kuće i našao se ispred ulaznih vrata. Ali, vrata sa moje desne strane kopkala su me i nešto me je navodilo da ih otvorim.

Erotske price incest

Polako sam ih otvorio i ušao na prstima, našao sam se u kratkom i malom tamnom hodniku. Ovo nije bilo prizemlje gde su tetka i teča živeli, već neki međusprat sa jednom ili dve prostorije. Tetkin glas se nije čuo, već samo kao da voda teče, nastavio sam pravo i sa desne strane bilo je kupatilo, u kojem je upaljeno svetlo i moja tetka verovatno unutra. Ušao sam napred u njihovu spavaću sobu gde je bio moderan francuski ležaj, oko njega noćni stočići i američki orman preko puta. Na krevetu bila je raširena tetkina krem roze pidžama, uzeo sam je i prošao prstima kroz nju, trljajući se kurcem preko farmerki. Zatim sam otišao i stao pred kupatilo, čučnuo i provirio kroz ključaonicu. Veliko blistavo kupatilo i deo tuš kabine video se, a u njoj tetka koja je pravila neke pokrete. Otvorio sam vrata i odškrinuo ih malo, zamagljena tuš kabina prekrivala je da jasno vidim tetku, ali kolko toliko video sam njene obline. Adrenalin me je drmao i trema u isto vreme, zbunio sam se za sekund neznajući koji pokret sledeći da načinim. Ipak video sam da su na podu u kupatilu tetkine stvari koje je prethodno nosila.

Zagledavši se malo bolje, video sam njene gaće. Tamno sive, stajale su između trenerki i bluze. Napravio sam par koraka i uspeo da ih dohvatim, ubrzano sam iskrao se iz kupatila, dok se tetka kroz zamagljeno staklo trljala i spirala kupku sa sebe. Sa tetkinim gaćama u rukama stajao sam pred kupatilom. Okrenuo sam unutrašnjost gde dolazi njena pička i ugledao mokrost i ulepljenost tetkinih sokova. Prineo sam ih svom nosu i udahnuo. Miris i šmek tetkine pičke su me bacile u trans, nikad ništa tako privlačno i sočno nisam osetio. Nehotice drkao sam kurac preko farmerki, otišao do spavaće sobe i otvorio orman tražeći tetkine čiste gaće. Morao sam odmah da izdrkam i želeo sam da spermu sipam u njene čiste gaće. Kad eto u ormanu u jednoj fioki, uredno skockane tetkine gaće, brutel majice, brushalteri i najlon čarape. Gaća je bilo svih boja, belih, sivih, krem, teget, crnih i sa nekim tačkicama i prugama.

Uzeo sam prve sa vrha, a to su bile bele sa čipkom. Seo sam na njihov francuski, svukavši sa sebe farmerke i bokserice, obmotao njene čiste gaće i izdrkao za manje od minut po delu gde dolazi njena pička, mirisajući njene upravo skinute gaće. Presavio sam ih preko pola i vratio u orman, ali da ne budu prve na redu, već druge. Voda je se već ugasila i čuo sam tetkin glas. „Ju bože, a gde su mi gaće, svašta, kladim se da sam ih bacila na pod. Jedino ako neko nije ulazio…“ Ja sam otvorio desni deo ormana i uspeo da se zavučem među tečine košulje i tetkine haljine i suknje. Ponovo čujem tetku. „Ovde nema nikoga, joj bože ne bi valjda moj sin, šta mi pada napamet, nikad nije, što uopšte sumnjam u njega.

Joj Milice al si prsla, opet možda je neki lopov, zaključaću sobu.“ Tetka je otišla i zaključala sobu, pa ponovo ušla u kupatilo. Tamo se zadržala nekih 10 do 15 minuta, dok je pospremila sve, a ja sam se i dalje nalazio u ormanu. Kad eto tetke, upalila je lampu na noćniku, u bademantilu, delovala je kao iz porno filma. Otvorila je levu stranu ormana i uzela prve gaće, ovoga puta bile su krem i brutel majicu. Svukla je sa sebe bademantil, i tada sam ugledao Milicu kao od majke rođenu dok sam virio iz ormana. Stajala mi je iz profila, tako da sam je pažljivo posmatrao. Sise još uvek dobro stoje, pomalo opuštene, jake butine sa malo celulita, lepo oblikovani listovi i stopala, a guzovi čvrsti. Primetih da joj međunožje nije obrijano, a u sebi. „Au kakva je pičketina Milica, jeste da mi je tetka, al moram probati da jebem sad.“ Tetka je navukla na svoje međunožje i dupe gaće, zatim preko sisa obuče brutel majicu, zatim i pidžamu.

Erotske price

Legla je u krevet, otkucala poruku, verovatno teči da je zaključala vrata, odloži telefon i ugasi lampu. Moram sam da čekam još pola sata, sat dok tetka čvrsto ne zaspi. Sačekao sam i malo više, bila je potpuna tišina, dok se čulo samo njeno duboko disanje. Izašao sam iz ormana, napaljen do vrhunca na tetku, počeo sam da svlačim stvari sa sebe, odlagavši ih na pod sa tečine strane kreveta. Stajao sam potpuno go, samo u čarapama, dignutog i nabreklog kurca približavao sam joj se. Otkrio sam joj stopala i zasijali su njeni tabani, tetka se nije mrdala, spavala je na stomaku i disala. Čučnuo sam i prineo se njenim tabanima, prelazeći jezikom preko njih, ispunio sam usta mirisnom kupkom sa blagim notama njenog tela, dok joj je koža na petama bila malo zadebljana.

Olizao sam joj članke jezikom, ponovo tabane, a zatim se bacio na prste, počevši da sisam jedan po jedan. Izbalavio sam tetki cela stopala, na šta se ona mrdnula kada sam se opet zanimao njenim tabanima. Sanano izusti ona. „Imam utisak da su mi stopala mokra i da mi upravo neko liže tabane, verovatno sam sanjala.“ Zaledio sam se u tom trentuku plašeći se šta će biti ako me tetka vidi. Opet je ućutala i zaspala, a ja sam se ušunjao ispod njenog pokrivača i došao do njenog dupeta. Lagano sam prstima svlačio joj pidžamu dok nisam uspeo celo dupe da joj otkrijem prekriveno gaćama. Svukao sam joj i gaće do butina, a tetkini goli guzovi blještali su u mene. Usnama sam počeo blago i nečujno da ljubim njene guzove, pomerajući se milimetar po milimetar.

Tako je divno mirisala sveže istuširana, da sam jedva čekao da stavim kurac u nju. Bradom sam češkao tetkino izljubljeno dupe, na šta se ona naježila i sve dublje disala. Spreman da stavim jezik između tetkinih guzova, šakama sam ih prethodno malo raširio. Tamna i mala rupica tetkinog dupeta bila je skupljena i suva. Prineo sam lice tetkinom dupetu i jezik sve dublje gurao između njenih guzova. Počeo sam da ližem i palacam jezikom po tetkinom čmaru i sladio se tako dok je kurčina htela da eksplodira. Ni sanjao nisam da ću se naći u ovoj situaciji sa tetkom, držao sam šakama njene guzove i nežno ih milovao, a šmek tetkinog dupeta ispunjavao me je. „Mmm, uhh, opet osećam nešto pod jorganom, kao da mi neko sada liže dupe.

Bože Milice, kakvi su te snovi uhvatili, ko bi tebi matoroj lizao dupe.“ Da li u snu ili na javi tetka moja izgovarala je te reči, ni ona nije bila sigurna, ali mislila je da sanja. Zaćutala je skroz pospana opružena na stomaku, a ja sam nastavio da joj ližem dupe još par minuta, pa se jezikom spustio do njene pičke. Sva ulepljena, vrela, slatkoslanog ukusa mamila me je kao zver kad ugleda plen. Tetka se nije pomerala, a ja se digoh i stavih kurac među njene guzove.

Uhvatio sam ga i nacentriao u njenu pičku i sve dublje počeo da ulazim. Tog trenutka, zvanično prvi put u životu, počeo sam da jebem svoju tetku Milicu, posle 10 godina drkanja na nju. Nabijao sam kurac do kraja, a mudima lupao o njene guzove i sve brže zakivao. Tetka se osvrnu i onako ležeći reče: „Ahhhh, gospode bože, da li je ovo san ili java, ali ja osećam da me neko jebe, i to nije moj muž, poznajem njegov.“ Ćutao sam ispod pokrivača i punio tetku sve jače i zabijao do kraja, onda malo zastao sa celim kurcem u njoj. „Ahhh, uhhh, ne želim da se budim iz ovog divnog sna.“

Govorila je tetka u jastuk, misleći da sanja. Polako sam se nageo i legao preko nje, ljubeći je po vratu sa obe strane, a onda je samo mumlala. „Mmm, Milice, šta ti ovo sanjaš, ah, ah, ah.“ Počeo sam silovito da je zakivam dok sam joj cepao sočnu pičku. Želeo sam da jebem tetku u drugoj pozi, polako sam se pridigao i izvadio kurac iz nje, ona je nastavila da spava

. Uhvatio sam je za pidžamu koja je bila svučena do njenih butina i uz dosta muke svlačio sve niže. Tetka opet promrmlja. „Osećam da mi neko skida pidžamu, au, ja ću ovom snu biti dobro izjebana izgleda.“ Tetka se čak malo okrenula i pomogla mi da joj lakše svučem pidžamu koju sam bacio na pod. Ostala je golih nogu i gole pičke, samo joj je gornji deo tela bio pod pidžamom. Okrenuta sada na leđa, nije bila svesna da je „tetkino“ već jebe.

Ponovo sam bio na dnu kreveta i nabio usta njene prste levog stopala čupijajući, a čvrsto joj držao oba stopala. Note tetkinih stopala bile su sada pojačana i izluđivale me, da sam ih glabao, sisao, potom nekoliko puta lizao tabane, gore dole. „Uhh, opet osećam mokrost na mojim stopalima, ko je taj tajanstveni u mojim snovima…“ Milica je pričala te reči i nastavila da spava, a ja sam ljubeći njene listove penjao se uzbrdo. Potom sam joj ljubio kolena, pa cele butine, onda untrašnji njihov deo gde je postajalo sve toplije. Kao najbolji ljubavnici u filmovima ophodio sam se prema tetki, želeći da je dovedem do novog univerzuma. Našao sam se u njenom međunožju, prekriveno uredno skraćenim dlakama, šumica iznad pičke izgledala je božanstveno. A i nekako mi ne ide, da uz ženu koja je postala baba pre 4 godine, da bude obrijana pička, ipak je ona baba troje unučića.

Uhvativši se za njene butine, jezikom sam počeo da ližem njenu pičku, gutajući njene vrele sokove i ulepljenost sa nje. Lizao sam joj celu pičku svojim jezikom praveći što više različitih pokreta, a onda ljebeći usnama prelazio sam preko njene dlakave šumice. Tetka je uzdisala uživajući misleći da i dalje sanja. Pokriven ćebetom i jorganom, digao sam se, raširio joj još više noge i nabio kurac u nju. Prodirajući u tetkinu usku pičku od 55 leta, osećaj je bio neobjašnjiv. Gledajući je dok spava, diše i ispušta reči zadovoljstva, jebao sam je sve jačim tempom. „Ahhhh, uhhhh, jebač je došao noćas u moju sobu i ima me, ahhh, mene, babu, znači da sam još uvek poželjna.“

Tho je u snu pričala tetka, dok je na javi primala moj kurac u misionarskoj pozi. Odlučih da se nagnem na nju i zabijem joj jezik usta. Polako sam se spustio preko nje i osetio na svojim grudima njene sise. Počeo sam da ljubim tetku po vratu do uha sa desne, strane, potom i sa leva, a kurcem sam tiho kružio u njoj. Uhvatio sam je za ruke i raširio ih u pravcu njene glave, pa šakama uhvatio njene i čvrsto stisnuo. Onda sam ljubeći usnama njen vrat došao do njenih tankih, poluispucanih usana, gurajući jezik u njena usta. Osetio sam tetkino disanje na svom obrazu, zatim je tetka otvorila oči i izbezumnjeno me gledala dok sam je na silu ljubio. Pokušavala je da me odupre, ali svom snagom bio sam na njoj, zabijenog kurca koji cepa njenu dlakavu pičku i šakama koji pritiskaju njene.

Da li od muke ili zadovoljstva osetio sam mokrost i hladnoću po svojim preponama, tetka je svršila. Izvadio sam jezik iz njenih usta, a Milica povika. „Bože, ti, tetkino, da li je ovo san ili java?“ Ništa nisam rekao, pomerio sam glavu i ponovo je ljubio po vratu, jebajući sve žešće. „Ahhhh, pusti me, pusti, kako si se usudio tetku da jebeš?“ „Ahhh, ahhh, ovo je incest, ja sam ti tetka, čuješ li, čuješ!“ Ćutao sam i dalje i jebao je, za mene je ovo bio najbolji seks u životu. „Želim da se probudim iz ovog košmara, ovo je košmar, nije stvarnost, jel tako?“ „Tako je tetka, sanjaš, zato se prepusti snovima, kada se probudiš probudićeš se pored svog muža kao i obično.“ Najzad sam odgovorio, a zatim se pridigao i nestao ispod jorgana do njenih stopala.

U mrklom mraku, tetka je bila konfuzna i zbunjena, pridigla se i rekla: „Bože, šta mi se ovo dešava, sanjam da me jebe bratanac, ja sam zaista gola, imam osećaj da sam svršila u snu.“ Disala je tetka i tešila se par minuta, dok sam je posmatrao sa poda u punoj erekciji. Uzela je telefon sa noćnika pored i pozvala svog muža koji se nije javio. Opet je udahnula duboko, ostavila telefon i spustila se u krevet, zaboraveći da navuče gaće i pidžamu koje su bile ispod mene. Tetka je zaspala okrenuta na levu stranu tako da je istrćila svoje čvrsto dupe. Uvukao sam se opet ispod jorgana i u mraku jezikom pronašao njen čmar. Ponovo sam počeo da joj ližem dupe i naslađujem se, želeći da joj opustim rupicu da bi primila kurac. Šmek tetkinog dupeta ostao mi je zauvek urezan u sećanje, da bi joj lizao dupe svakoga dana.

Nekoliko minuta kasnije, prineo sam kurac njenom dupetu i pokušao da joj ubacim u dupe, ali nisam uspeo. Lako je bilo ubaciti ga u pičku, pa sam to i uradio, jebao sam tetku sa strane, držajući je šakom za butinu, znojio sam se sve više onako pokriven. Tetka nije reagovala, samo je disala i nejasno mumlala u snu. Zadovoljio sam se i u toj pozi, pa sam poželeo nešto više. „Ne mogu više ovako, moram je jebati u dupe, makar je probudio i ona bila svesna toga.“ Mislio sam u sebi. Otkrio sam ćebe i jorgan sa nas dvoje i bacio na tečinu stranu kreveta. Okrenuo sam tetku na leđa koja je čvrsto spavala, trljajući šakom po njenoj šumici, osetio sam da joj je pička opet vlažna. Opkoračio sam je oko glave, da bi joj kurac nabio usta. Glavić je dotakao njene usne i ljubio ih par trenutaka, a zatim sam na silu gurao u nju.

Malo po malo, glavić je nestajao u njenim ustima, kurčina je ulazila sve dublje, počinjem i usta da jebem uspavanu tetku. Sve brže pravim pokrete i guram joj kurac usta, dok tetka daje znake, mrdajući glavom, ponovo ovara oči. Izbečila se, neverovajući šta ju je snašlo, a ja još više se naginjem telom ka njom i nabijam ga usta. Tetka udara me šakom po butini nekoliko puta, dajući signal da izvadim kurac, ali ja to ne činim. Tek kada sam se umorio jebanjem tetke usta, izvadio sam kurac. „Ovaj košmar i dalje traje, ja ne mogu. Ostavi me, ostavi, hoću na miru da spavam.“ „Ovo nije košmar ni san, već java, tetka!“ Rekoh joj to, hvatajući je za šake, navodim je u sedeći položaj. Hvatam joj gornji deo pidžame i grubo skidam preko nje, isto činim i sa brutel majicom. Zgarabio sam njene osrednje sise i prineo se njima ljubeći ih brzo.

Počinjem da joj sisam bradavicu jedne, dok u isto vreme mesim obe. „Ovo je sramota za našu familiju, ti u mom bračnom krevetu, ja još ne verujem da je ovo istina.“ Govori tetka, pokušavajući da me odgurne od sebe, ali ne uspeva. „Ujutru kad se probudiš, biće sve kao i obično, zaboravićeš na ovaj ružan san.“ Pokušavam da je smekšam. „Ovo je košmar, košmar, nadam se da se ničega neću sećati.“ Pomeram se i ležem pored tetke, hvatajući je obaram je da legne pored mene. „Želim sada da čvrsto nabiješ svoju dlakavu pičku na moj kurac.“ Držim se šakom za kurac, koji pulsira ističući vene na njemu. Tetka ustaje sa mene, opkoročena oko mog stomaku, spušta se, hvata moj kurac i centira u svoju pičku. Digao sam butine od kreveta i počinjem da je zakivam sve jače. „Ahhhh, majko moja, majkice, mene jebe moj bratanac.“

“ Govori tetka, zatvorenih očiju, uzdisajući prima moj kurac. „Tetka, tako si savršena, 10 godina sanjam o tebi, a ti kao vino, što starija to bolja.“ Govorim joj i milujem po sisama koje poskakuju, zatim stavjam šake na njene kukove, a tetka preuzima inicijativu. Počinje da meša svojim rasnim guzovima i pravi nenormalne pokrete dovodeći me do ludila. Oboje se znojimo sve više opijeni požudom i zabranjenom strašću. Probudio sam u tetki đavolicu, iako baba od 55 godina i dalje željna dobre kurčine i seksa. Diže se butinama sa mojih i nastavlja da prima kurac duboko i jako. „Ahhh, uhhh, grešni smo, grešni oboje, molim te bože da je ovo samo košmar.“ Tetka i dalje nije sebi želela da prizna da je ovo java.

Jebali smo se tako još nekoliko minuta, pa se skinula sa mog kurca, a ja sam ustao i prineo je sebi. Zabio sam joj jezik usta, ljubili smo se i jezici su nam se sudarali, dok sam trljao njenu pičku, a ona zgrabila moj kurac i drkala uz čvrst stisak šakom. Opružio sam se na krevet i tiho izustio: „Sada se spusti i dobro ga podudlaj, a ja ću pojesti tvoje dupe.“ „Načisto si poludeo, a ja još luđa što te slušam.“ Tetka iako se pravila, volela je dobar seks, ništa joj gotovo nije bilo strano, osim možda analnog seksa. Nabila mi je svoje dupe na facu, ispružila se i pušila moj kurac, čupijajući ceo glavić i pola kurca u njenim ustima. Njena pička trljala mi je usne i nos, a ja sam jezikom palacao svo vreme. Obuhvatio sam je oko butina i čvrsto nabio u svoju facu, želeći da joj oližem čmar. Mala rupica njenog dupeta očaravala me je sve više i njene divlje note mirisa i ukusa, dok su mi se muda sve više punila. Ostalo mi je da naguzim tetku otpozadi i razvalim joj dupe koje sam toliko odmeravao svih ovih godina. Tetka Milica se skinula sa moje face, sva preznojena, baš kao i ja.

upe koje sam toliko odmeravao svih ovih godina. Tetka Milica se skinula sa moje face, sva preznojena, baš kao i ja. Brzo sam se digao, i našao iza nje navodeći je da se naguzi. Stavila je glavu na svoj jastuk, savijenih divnih kolena, skupila je butine, a njena pička i dupe sevali su ispred mene. „Samo da se probudim iz ovog košmara, sve će biti gotovo ujutru.“ Tešila je sama sebe Milica. Milovao sam joj donji deo leđa i oznojene guzove par sekundi, onda je povukao još više ka sebi, skoro da joj butine očešu tabane. Rupica njenog dupeta delovala je opušteno, prineo sam srednji prst trljajući po njenom čmaru. „Ahhhh, to je zabranjeno, ne želim ni u snovima da zamislim u svom dupetu.“ Izgovori uz duboke uzdisaje tetka. Prst je sve dublje ulazio, a njena rupica sve više se otvarala. Jezikom sam ponovo ovlažio njen čmar gurajući sve dublje i praveći što više kružnih pokreta. „Ližeš tetkino dupe, incest, incest!“ „Evo neću više!“ Rekoh i približiš kurac njenom dupetu, glavić se susreo sa njenim čmarom, dodirnuli su se i uz blage pokrete napred gurao sam ga u njeno dupe. „Ahhhh, tetkino, nemoj ama kad te molim.“ Nisam se obazirao, glavić je nestao ceo, pa sam korak po korak ulazio sve dublje, uz male teškoće. Počeo sam da jebem svoju tetku Milicu u dupe, skinuo sam joj nevinost njenih guzova, babi od 55 godina i troje unučića. Za mene, osećaj je bio podjednako divan kao kad je jebem u pičku, čak sada i malo više.

Pravio sam lagane pokrete napred nazad i po malo pojačavao brzinu. „Tetka, sa ovim sam ispunio sve svoje želje, osećam kao da sam u raju dok te jebem, opaka si pičketina tetka!“ „Ahhhh, ućuti, ućuti, boli me, uh, kako me razvaljuješ, ah, joj meni, jebeš tetku u dupe, sramoto jedna.“ Udario sam je po levom guzu par puta i to jako, a kurcem sve brže cepao njeno dupe. Uhvatio sam je za kosu i povukao ka sebi, kurac je ceo nestao u njenom dupetu nabijen do kraja. „Ovo je savršeno, prosto savršeno. Da li da ti napunim dupe ili pičku?“ Upitao sam tetku. „Nećeš ti tetku nigde napuniti, to nije u redu, i ovo je previše, ahh, uhhh.“ „Muda su mi puna tetka.“ „Baš me briga, ne može!“ Izvadih kurac iz tetkinog dupeta, ona se opruži na krevetu, a ja sam je okrenuo na leđa. Uhvatio sam je za noge, digao na svoja ramena i zabio kurac u njenu pičku.

Uhvatio sam njena stopala i naizmenično ih lizao koliko sam mogao dok sam je u isto vreme jebao. „Šta vidiš u mojim stopalima, ahhh, kako prija i golica, uhhh?“ Lizao sam joj tabane, a tetka uz jake uzdisaje reče: „Aahhh, uhhh, jooj, uhhh, opet sam doživela orgazam.“ Čupijao sam joj palac levog, a onda desnog stopala, prošao jezikom sve prste. Spustio sam noge sa svojih ramena, opet je uhvatio za šake i držao čvrsto. Tetka i ja smo se gledali u oči, sva izjebana i oznojena, i ja sam bio na vrhuncu dok sam nabreklim kurcem rasturao joj dlakavu pičku. Zabijao sam joj sve brže, dok je kukala i uzdisala. „Ahhhh, uhhh, incest, prestani više da me jebeš, dosta je, ja sam ti tetka!“ „Evo prestajem.“ Brzim pokretima, zastao sam ceo u njoj, prineo se u njenu facu, oči u oči iskolačeni oboje, sperma je počela da šiklja u tetkinoj pički. Zatvorila je oči na tren dok sam je punio svojom vrućom spermom. „Ne, ne, svršavaš u mene, zar u svoju tetku, ouhh, koliko više ima?“ Kurac je ispunjavao tetkinu pičku više od 10 sekundi vrućom i lepljivom spermom. „Kako mi je drago da sam te na kraju napunio.“ Izgovorih i polako vadim kurac odvajajući se od tetke.

Glavić sam očistio o tetkinu šumicu, pička joj je bila prepuna, sperma se slivala niz njenu pičku i završavala na krevetu. „Kakav košmar, proganjaće me do kraja života, šta sam dozvolila, da me jebe sin od mog brata.“ Reče tetka, ustala je i sela na ćošak kreveta gola i razjebana. Čučnuo sam ispred nje, poljubio u butine i rekao: „Neće te proganjati, pamti ovo kao i ja, kao zabranjeno, ali divno iskustvo, tajnu koju ćemo oboje odneti u grob.“ Gledala me je bez reči, ja sam ustao, obukao svoje stvari sa poda, u džepu od farmerki bile su tetkine nošene gaće. Pri izlasku iz njene sobe, okrenuo sam se ka njoj i rekao: „A možda je ovo ipak bio samo san, a ne java. Od tebe zavisi kako ćeš prihvatiti.“ „Za mene će ovo biti košmar, nikad san ili java!“ Izašao sam iz tetkine sobe, ostavšivi je da čeka teču, sa grizom savešću, nesvesna da li se jebala sa mnom milom ili silom. Ja sam otišao kući, istuširao se, još jednom izdrkao na tetku mirisajući njene nošene gaće, i zaspao sa njima ispod jastuka. Iako sam ostvario svoju želju, nastaviću povremeno i dalje da drkam na tetku Milicu.

1 comments

  • С.

    22 rujna, 2022 at 12:43 am

    Зашто овај сајт, за који би се рекло да је наводно намењен за упознавање има овакве текстове, поготову, овако болесног и скарадног садржаја? Инцест!