Jebao sam ujnu

Ona trazi njega

Spremo sam se na ljetovanje sa ujnom u njezin apartman posto je isla sama pa je pozvala mene,isli smo na dva tjedna planirano a ako nam se svidi mozemo produziti jel je ona imala apartman.

Ujna je imala 37 godina,crnu duzu kosu,sise cetvorku,guzu ne preveliku ali odlicnu i kad obuce tajce ribica joj se ocrtavala. Dosta je voljela hodati bez grudnjaka i gacica to se jasno vidjelo. Ali kad bi nosila drudnjak bi joj dodatno isticao sise,a tange bi se ocrtavale ispod tajci.

Ujna je stigla po mene doma u dogovoreno vrijeme sjeli smo u auto i krenuli. Imala je ljetnu haljinu na sebi sa dekolteom i crveni grudnjak. Ujna je vozila i pricali smo o svemu o skoli koja je zavrsila o curama pa me cak pitala jesam imo seks do sad sa kim,a ja sam ju stalno gledo i odmjeravo pa mi se u jednom momentu digo kurac koji se jasno ocrto na dresu,neznam jel je primjetila ili nije. Ja sam vec godinu dana skoro znao drkati na ujnu jel sam joj jednom prilikom uzo tange iz kupaone i drzo ih u sobi.

Stigli smo u apartman ona je odnijela stvari u svoju sobu a ja sam se smjestio u drugu sobbu i rekla je da cemo popiti kavu pa mozemo na kupanje otici a kad se vratimo da ce sloziti veceru. Sjeli smo piti kavu a ujna je vec obukla badic za kupanje i tako sjela piti kavu malo smo pricali i ubrzo osli na plazu. Imali smo blizu plazu,plaza je bila super a jedan dio je bio malo dalje na kamenu na koju je vodio puteljak kroz sumicu. Tamo je bila nudisticka plaza to znam od prije. Malo smo se kupali malo suncali i onda je ujna rekla da ide raditi veceru a ja mogu jos malo ostati i tako je bilo ona kad je otisla ja sam oso prosetati na nudisticku i bilo je svega od golih do nataknutih na kurac sa rukom medju nogama. Meni se odmah digo i tako stajo.

Upoznavanje

Doso sam u apartman sa polu dignutim i oso se otusirati i tamo ugledao ujnin badic na podu izzdrko sam ga i posprico joj badic sa spermom. Izaso sam van sjeo jesti,nakon toga malo gledo tv dok je ujna cistila.

U jednom je momentu dosla sjela kraj mene i rekla mi imas mnogo sperme u sebi vidjela sam. Pocrvenio sam odmah i osto bez rijeci,a ona je samo nadodala primjetila sam da imas i dobru alatku(19 cm). Na tome svemu je ostalo. Ona je otisla leci a ja sam osto gledati tv i tako sam zaspo a u snu mi se digo kurac i tako stajo a ujna kad je dosla ugasiti tv je primjetila.

Osjetio sam ruku na kurcu otvorio sam oci a ujna me mazila preko dresa i prokomentirala odlican je i zavukla je ruku pod dres i izvadila ga van i pocela drkati. Nije mi trebalo puno ubrzo sam poceo svrsavati a dio sperme je zavrsilo na ujni dio na podu. Spremila ga je i rekla bilo je dosta. Osli smo spavati i ujutro kad smo pili kavu rekla mi je da niko nesmije znati za ovo i nadodala da mi jekurac super i da njoj fali jel ju moj ujak zapostavio,te nadodala da bi ga volila probati.

Nije dugo trebalo bio je dignut a ona je primjetila te ga opet dotakla i rekla ajmo u spavacu sobu. Zatvorila je sve i upalila klimu da nas neko nebi cuo. Usli smo u sobu i ona ga je pocela drkati pa ga stavila u usta. Ja sam joj reko ujna nemam puno iskustva a ona je rekla sad ces immati. Skinulaje sa sebe majcu a sise su ispale,a kratke hlace kad je skinula ostala je u tangamaa. Opkoracila me je i rekla pomakni ih samo u stranu i daj jezik u ribicu. Namjestila se u pozu 69 i nabila obrijanu picu na moja usta a ona je kurac stavila u usta i pocela pusiti. Ja sam jizo i guro jezik a ona je u jednom momentu stala sa pusenjem i glasno zastenjala a mene je u iducem momentu zaspricala po faci.

Ona trazi njega

Ustala se skinula tange i opkoracila me namjestala se da sjedne na kurac. Kad je sjela na trenutak je zastala i rekla nemoj ga vaditi puni me samo. Krenula se nabijati i to do krraja uz glasno stenjanje. Jahala je tako 5 min kad sam ja poceo svrsavati u nju i puniti je. Sjedila je tako malo i onda se digla legla na ledja rasirila noge i rekla nabi ga unutra. Jebali smo se tako a ujna je sve glasnije i glasnije stenjala i vikala u jednom trenu me odgurnula dok je svrsavala a iz ribice se cjedilo u potocima.

Lezali smo tako u krevetu i malo pricali pa osli na plazu. Tako smo se ujna i jasvaki dan seksali. Jednom smo osli cak na nudisticku zajedno. Ostali smo bili tri tjedna a na povratku kuci smo se jos u autu jednom pojebali i kad smo stigli pred kucu rekla je ovo niko nesmije znati<

Dopisivanje

0 comments

No comments yet