Jednom sam robinja, drugom domina

Ona trazi njega

Ja, Nikolina, jebačica koja je mnogim muškarcima (a i devojkama :)) pokazala šta je zapravo užitak, na mnoge svoje jebače sam i zaboravila, što je i razumljivo pored moje poveće kolekcije jebača. Zaista je teško setiti se pogotovo ako je doniranje organa usledilo nakon požešćeg pijančenja ili nečega sličnog. Međutim, nikad mi se nije desilo da zaboravim one najbolje koji su moju macu ostavili zapaljenu naredna bar tri dana.

Tako jednom, krajem prošlog leta, dok sam se vraćala kući iz šopinga za koji sam zaradila krešući jednog živahnog matorca, zaustavio me je moj jebač sa mora, s kojim sam se družila istog tog leta. Mladi gospodin, Alek, iako mlađi od mene, bio je jedan veoma dobar i iskusan jebač. Sa takvim iskustvom, mora da je jebao pre nego što je i prohodao.

Iznenadila sam se kad sam ugledala njegovo jebačko lice jer nije bio odavde, ali mi je objasnio da je došao u grad na nedelju dana zbog nekih obaveza. Bez zapitkivanja i zavlačenja, pozvala sam ga na piće i rekla kako mi je veoma drago što ga vidim. Sa očiglednim zadovoljstvom je prihvatio moj poziv i dogovorili smo sastanak za naredni dan, jednu dobru i jaku kafu, ili faku?

Upoznavanje

Pošto sam tad javno bila u vezi sa gorepomenutim matorcem, bilo mi je neprijatno da se pojavljujem u javnosti sa drugim muškarcima, pa sam mu to objasnila dan posle kad me je pozvao. Ne samo što mi je bilo neprijatno zbog mog starijeg čikice, nego sam i priželjkivala da me Alek ugosti. To je naravno i uradio

Međutim, neprijatno sam se iznenadila. Aleku je očigledno smetala moja šema sa Mićkom, mojim starijim jebačem, pa me je u stanu osim njega čekala i njegova dugogodišnja devojka, inače Mićkova ćerka koja me je, razume se, prezirala. Predstavio me je Zorani kao malo dalju, ali veoma blisku rođaku. Posle nekoliko minuta neprijatnosti, Zorani je zazvonio telefon nakon čega je otišla u susednu sobu. Ostala sam sama sa Alekom i sva besna prišla mu i zapitala zašto to radi, zašto mu smeta moja šema sa Mićkom, ako meni ne smeta njegova sa Zoranom, čemu sve to kad je dobro upućen u to da je njegova devojčica ćerka mog jebača koja, verujem, uvek zamišlja kako me kasapi kad god me vidi.

Ona trazi njega

Ironično se nasmešio i rekao da je navodno njegova devojčica neočekivano banula kod njega. Zorana je očigledno poverovala u moju ulogu rođake jer se nakon desetak minuta pozdravila sa dečkom i otišla.

Bila sam ljuta na Aleka, ali pošto sam droljetina, nije mi teško da oprostim

Uhvatila sam ga za kurčinu i zagrizla za usnu nakon čega sam mu ponavljala da je bezobrazan dečko. Sa mačo stavom i laganim smeškom rekao mi je da obožava kad ga kaznim onako kako samo ja to umem.

Alek je bio kralj predigre. Definitivno. Ljubili smo se strasno i divljački hvatajući se gde ko stigne. Odugovlačili smo kako bismo što više ključali i proključali. Snažno me je hvatao za pičku i ljubio mi vrat spušajući se niže. Strgao je sve sa mene, kao i ja sa njega i potom divljački počela da se nabijam na njegov poveći i veoma debeo kurac.

Uhvatio me je za noge i odgurnuo do zida gde mi ga je nabijao sve jače i brže. Mislila sam da ću umreti od uzbuđenja ili da će me ispustiti od njegovog uzbuđenja. Jebali smo se dugo, jer je Alekov drugar bio izdržljiv. Svršio je na pod kao pravi džentlmen.

Besplatan sajt za upoznavanje

Iako je jebanje trajalo dugo, ja sam htela još i još. Bila sam gladna seksa i žedna sperme. Ponovili smo seks, s tim da smo ovog puta uključili i oralni u celu priču. Pušila sam mu toliko da sam mislila da ću se ugušiti. On me je držao za glavu i nabijao je na svoj kurac. Posle toga sam mu šapnula: „Ljubavi, znam da si umoran, ja još nisam, tako da ću do kraja sve sama raditi”. Tako je i bilo. Bila sam na njemu, jahala ga do maksimuma. On je uživao i stenjao, iscrpljen ali i dalje željan moje pičke. Hvatao me je za grudi i igrao se mojim bradavicama toliko da sam mislila da se posle seksa neće vratiti u prvobitan oblik.

Ovog puta je svršio na moju facu, a ja sam sve polizala koliko sam mogla. Posle žestokog karanja, počela sam da se oblačim. Htela sam još, ali morala sam brzo kući da nahranim svog matorca koji me je u međuvremenu zvao četiri puta. Dok sam navlačila na sebe novi beli šorčić i kratku usku majičicu razmišljala sam koju priču da prodam Mićku s obzirom da sam trebala biti kod njega još odavno. Druženje sa Alekom se odužilo, jbg, ali to mu ne smem reći. Neočekivani susret sa drugaricom i odlazak na piće sa njom će, nadam se, biti dobra priča za mog Mička.

Ona trazi njega

Međutim, još se nisam ni obukla, a u stan je uletela Zorana, šokirano gledala u svog golog i istrošenog dečka i u mene polu-golu. Besnela je, vrištala, počela da me naziva kurvetinom a Aleku zavrnula kurčunu toliko da je jaukao narednih pet minuta i psovao je. Počela je da nasrće na mene, ali ja sam naravno bila jača, tako da je prestala. Plakala je, vrištala mi u facu kako sam najveća droljetina, ali da je ovo previše, da je njen tata najveća budala što je sa najvećom kurvom. Zatim se udaljila i uzela telefon. Da, nisam mislila da će sad da naruči picu ili da nazove drugaricu i pita je šta radi. Sve je bilo jasno, a ja sam se najviše moguće uspaničila. Sve je ispričala tati u mom prisustvu, od reči do reči.

Odlučila sam da odem kod Mićka i kažem kako je njegova čerka luda, da je sve izmislila, i da sam samo ćaskala sa „rođakom”, a da je ona apsolutno sve izmislila zbog prekomerne ljubomore i nepodnošenja mene. Otišla sam kod Mićka, ravnodušna. Ispričala mu moju verziju i rekla kako ne mogu da verujem na šta je njegova čerkica spremna. Nije puno zapitkivao, nije bio ljut, ni na mene, ni na ćerku, jedino što je bio – napaljen.

Počeo je da me ljubi i da priča prljavštine. Rekao je kako ne može više da drka i kako mu fali moja pička. Odušeila sam se. Prošla sam super. Moj matori finanser je odlično odreagovao na sve.

Rekao mi je kako hoće da me gleda kako se samozadovoljavam<

Skinula sam nežno gaćice, on je sedeo dva metra od mene. Mazila sam svoju picu uzdišuci, a zatim iz torbice izvadila vibrator kojeg sam samo koristila u ovakvim prilikama. Samozadovoljavali smo se oboje. Meni je to bilo čudno, ali on je to voleo. Voleo je oduvek igračkice; bičeve, maske i sve te fazone. Zbog toga odlučila sam da obučem svoj novi >seks kostim. Mačkica sa bičem. Odlepio je. Prišla sam mu divljački i rekla: „Nisi lepo vaspitao svoju ćerkicu, trebala bih a te kaznim, zar ne? Nije bila dobra prema meni, a ti si je vaspitao, sad moram da ti se osvetim pošto njoj ne mogu.”

Sado mazooo. Gurao mi je vibrator u guzu. Ja sam ga bičevala, divljački jahala i grebala. Žestoko, žestoko za jednog starijeg čoveka i iscrpljenu devojčicu.

Ona trazi njega

Puno seksa, iznenađenja, i prijatnog i neprijatnog, nevolje, svaljivanje krivice na drugog, napaljenost, igračkice, pušenje, lizanje, grebanje, sado mazo, i mlađe, a i starije meso i sve ostalo, savršeno, je l’ da?

1 comments

  • Nikola

    11 travnja, 2019 at 7:59 pm

    Seceru