Karaj, karaj me profesore

Ona trazi njega

Točno u 8 naveče bila sam ispred vrata svoga profesora koji me ucjenjivao za šesticu iako sam znala toliko, ako ne i više. Kada je otvorio vrata rekao je: „Bravo Majo” i odmjerio me od mojih butina do međunožja, pa do mojih tvrdih teenejđžerskih sisica.

Bila sam obučena u tjesni šorts i majicu, naravno bez grudnjaka, kako je uvijek tražio. Odmah je rekao da se skinem ali polako. Nije gubio vrijeme jer je uvijek bio napaljen kada god bi naredio da dođem na tucanje u njegov stan u kojem je živi sam jer nije bio oženjen.

Tresla sam se i dahtala dok je grubo rovario po mojoj vagini i gnječio klitoris prouzrokujući mi tako oštru bol koja se širila mojim međunožjem, koje je uprkos boli bilo sve mokrije.

>Izvadi zatim prste iz moje pičkice i gurnu mi između mojih usnica da ih poližem. „Tako Malena, okusi samu sebe, a sada da pređemo na ono pravo.”

Uhvati me za ramena i grubo gurnu na koljena. Sa gađenjem sam gledala u njegov veliki stomak, ćelavu glavu i velike mrlje znoja na njegovoj košulji. Kada je posegnuo prema šlicu čvrsto sam zatvotila oči. Gnječio mi je grudi i bradavice neviđenom surovošću, kao da hoće da ih istrgne sa mene i nije se obazirao na moje molbe da me boli.

Upoznavanje

Drhtavim rukama sam povukla otvarač na šlicu i zavukla ruku. Tada sam osijetila čvrsti stisak na vratu. „Ustima Malena, uzmi ga tim lijepim ustima i budi nježna”, prosikta. Osijetilasam neku nervozu u želucu, kao i svaki put kada me neko na nešto prisiljava. Nervozno sam trzala usnicama i jezikom dok sam došla do njegovog kurca.

Poslušala sam ga i gurnula u usta što sam više mogla. Robert me čvrsto uhvatio za glavu i doslovno me tucao u usta. Poigravao se mojom glavom kaoda je igračka. Kako je njegov kurac izlazio i ulazio iz mojih usta, tako sam počela osjećati neopisivo uzbuđenje u tom osjećaju poniženosti i bespomoćnosti pred ovim pedesetogodišnjakom, koji je imao moć nada mnom. Bila sam spremna da učinim sve što je u ovom trenutku tražio, no ne baš, i ovo šta je sada želio da radi sa mnom.

>„A sada, Malena, uradiću ti ono što želim otkad sam te prvi put ugledao. Kada sam ugledao taj tvoj slatki šupčić, rekao sam sebi da te moram karati baš tamo. Želim da te karam baš tamo tako da me dugo pamtiš.”

Dok je to govorio oči su mu divlje sijevale od divlje želje u njemu da me razvali. Dok je to govorijo stajao je ispred mene i navlačijo svoju, za mene ogromnu kurčinu. Hvatala me panika, strah, ali i želja da probam nešto što nikada nisam.

Ona trazi njega

Na koljena, kujo. Četveronoške, kao prava kučka”, zapovijedijo je. Ja sam ga u transu poslušala. „Jače, Jače, raširi guzove, kučko!”, vikao je pout ludaka i svojim grubim rukama širio mi guzove do bola. „Tako je već bolje melena”, rekao je nešto blaže i počeo prodirati sa prstima u moju pičkicu i anus. Iz vagine mi je neopisivo curilo i Robert uđe u nju sa dva prsta, koje gurnu u moja usta da poližem, što sam i učinila sa velikim žarom, isto kao i maloprije sa željom da me prestane mrcvariti i da me napokon počne tucati u bilo koju rupu.

Njegovi grubi prsti ponovo su bili u mojoj guzi koju je pripremao za karanje. Uskoro sam osjetila njegov ud kako prodire u moju usku guzu.

Boli, boli me…”, uspjela sam promucat, što ga je izgleda dodatno uzbudilo, tako da me je uhvatio za bokove i bez imalo milosti nasadio na svoje koplje i ja sam osjetila oštru, nepoznatu bol. Poslije nekoliko uboda bol je nestala i počela sam uživati u njegovom prodiranju. Oslonjena na koljena sa dlanovima na podu i spuštenom glavom, kao prava kuja koja se pari, pomicala sam svoju guzu prema njemu, nadraživajući ga do ludila.

Besplatan sajt za upoznavanje

Sve više sam ga upijala u sebe drhteći od zadovoljstva. Cjelu me je ispunio svojom veličinom. i utroba mi se tresla od njegovog grubog karanja. „Drugi put do’ćeš sa svojom mamom da gledaš kako i njoj razvaljujem šupak”, govorio je kao u transu, što me je dodatno uzbudilo jer bih zbilja volila gledati kako mi netko kara mamu koja izvrsno izgleda.

„Karaj, karaj, profesore, moj mladi šupčić, karaj me do boli, karaćeš i moju mamu drugi put, sada mene rasturi”, mucala sam kao u transu dok me je stari kuronja rasturao. Poslije još nekoliko snažnih uboda digao me je na koljena i navlačeći svoju karu približio je mome licu. Uskoro je iz njegovog glavića poletio mlaz sperme prema mome licu.

Slankasta i kremasta tekućina slijevala se niz moje lice, a tek mali dio dobila sam izravno u usta. Debeli Robertov kar cijedi se nada mnom, a ja sam se grčila na podu besomučno drkajući vaginu i klitoris, i uživajući u razornom orgazmu. I shvatila sam da sam ustvari volila da budem ponižena i da u tome neopisivo uživam.

Neko vrijeme smo šutili, a zatimi je Robert prišao i počeo me lagano milovati po pičkici i govoriti da mu oprostim ako je bio previše grub. „…Ali ovo sam oduvjek, Malena, htio da radim sa tobom i neću te više maltretirati, a tucaćemo se samo ako ti to budeš želila. „U redu je profesore, i ja sam uživala i voljela bih da ovo ponovimo, ali drugi put povešću i mamu, sigurno ću je uspijeti nagovoriti i to će biti naša tajna.” Dakako da hoće, moja mala kurvice”, reče i gurnu dva prsta u moj izvor sladostrašća od čega me ponovo prođoše trnci.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet

Web cam sex


Classifieds

Dado 44,
Zagreb, Croatia

Mackicu za strasno sexanje,oral trazim

Read
samra 24,
Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Neko za hot vlazna sam

Read
Jebosim 40,
Pozega, Croatia

Oralni uzitak

Read
Jebosim 40,
Pozega, Croatia

Diskretan sex

Read
RadeKobra 30,
Arandelovac, Serbia

Neka gospodja, dama, devojka

Read