Konačno sam se nabila na crnu kurčinu

crnac jebe
Loading..

Ona trazi njega

Slušala sam dosta priča o crncima i njihovim ogromnim kitama ali sve sam mislila da su to samo priče. Zapravo crnci me nisu ni privlačili.

Imam 23 godine, živim na moru i radim u jednoj slastičarnici na rivi gdje pristaju brodovi. Moje kolegice i ja obožavamo gledati (naravno koliko stignemo) snažne i nabildane dečke koji rade na brodu i svaki dan pristaju baš u blizini naše slastičarne. Svako toliko bi nam namigli ali nikako nismo mogli uskalditi vrijeme za piće s njima.

Radio je tu i jedan crnac. Koliko sam čula, jako dobro govori naš jezik. Imao je snažno nabildano tijelo, široka leđa i ramena, a uzak struk. Mogla bih to opisati kao da je imao tijelo poput trokuta. Sve mi je više nesvjesno pogled bježao njegovom međunožju. Ohoho, imalo se što i vidjeti…

Tu sedmicu radila sam popodne i na večer kada smo završili dočekao me taj zgodni i neodoljiv crnac. Predstavio se da se zove Micheal ali ga svi zovu Mike ili Miki. „Znaš već dugo te gledam i jako si lijepa. najljepša si konobarica.” O kako sam se samo zacrvenila. Gledajući njegovo tijelo i njegove snažne ruke strašno sam se uzbudila. Moram napomenuti da sam dvije godine sama. Dvije godine suše je puno!

Dopisivanje

Inače me je vozila kolegica ali sam joj rekla da će me večeras odvesti Miki. Nemalo se iznenadila. Na odlasku mi je dobacila: „Nazovi me”.

Sjeli smo u njegovu mečku. Veliko auto – pomislila sam u sebi. Miki je vozio i puno je pričao, očito je i on bio nervozan. Pola je govorio naški pola Engleski ali smo se itekako sporazumjeli. Prolazili smo kraj šumice i rekla sam da skrene na jedan puteljak. Poslušao me i kada je zaustavio auto rekao je da voli žene koje preuzmu incijativu. I opet sam je preuzela.

Poljubila sam ga u usta pa u obraz onda u vrat cijelo vrijeme milujući mu prsa. Skinula sam mu majicu i ljubila i lizala ta savršena čvrsta prsa. Duboko je disao. „Ahhh”, tiho je uzdahnuo i stresao se kada sam mu jezikom palacala bradavice. Zatim sam skinula svoju košulju i ostala samo u grudnjaku a dlanom obuhvatila njegovo međunožje. Bio je tvrd i čvrst. Zavukla sam ruku u njegovu trenerku a on ispod mog grudnjaka.

Ajme koja kurčina

Loading..

Jedva sam ga uhvatila. Malo se podigao da mu svučem trenerku i u tom trenutku iskočila je njegova čvrsta i velika kurčina. Ma veći kurac u životu nisam vidjela i to nije pretjerivanje. A tek deblji. Malo je bio zastrašujuć ali više napaljujuć.

Spustila sam glavu dolje i polizala mu ogroman glavić. Zatim sam ga cijelog polizala milujući mu prstom glavić. Njegovo disanje je bilo sve dublje i isprekidanije. Ajme, koji novi uzbudljiv osjećaj! Među mojim nogama bila je prava poplava. Zinula sam što sam više mogla i strpala ga u usta. I drkala sam ga i pušila. Stenjao je i drhtao. ”Ohhh baby… oh kako… aaaaaahhh… je dobro… verryy gooooood!!! Ajme… jjjjjooooojjjj… tooooo maaalaaaaaa…”, počeo se tresti i vikati. Mene je to dodatno napalilo.

Počeo se grčiti i svršavati. Kako je samo svršio… „Joj mala ni jedna mi nije tako lijepo i dobro popušila”, rekao je kada je došao sebi. Očito se nisu usudile strpati ga u usta. Meni se na tren činilo da se gušim ali željela sam ga zadovoljiti. Kasnije se on meni trostruko odužio. Ma peterostruko!!! Ono što je slijedilo nisam nikada ni sanjala…

Ona trazi njega

Otkopčao mi je grudnjak i zavukao ruku pod suknju. Milovao mi je bedra i ljubio sise. Lizao mi je bradavice, sisao ih i lagano grickao. Izludio me! Tada je prstima počeo prelaziti po mojim mokrim gaćicama na što sam se ja trgla. Skinuo mi je gaćice pa suknju. Bila sam potpuno gola, drhtala sam i stenjala od uzbuđenja kakvog sam prvi put osjetila. “You are so beatiful”, rekao je tiho. Nastavio me je ljubiti po sisama dražeći mi bradavice a prstom nježno milovati klitoris na što sam glasno uzdahnula i zatvorila oči. Sve sam glasnije dahtala i stenjala. Ajme ljudi kako je to dobro radio.

Prstima je počeo prodirati u moju unutrašnjost koja je gorjela. „Ajjjj… ahhhh… uhhh…”, stenjala sam. Počela sam i jecati a tijelo mi se grčiti. Moje tijelo preplavio je predivan užitak i izgubila sam se u orgazmu.

Nisam više mogla, željela sam tu ogromnu kitu u sebi<

Prekoračila sam ga i sjela mu u krilo a njegova batina legla je na moj trbuh. Malo sam ga drkala i onda se podigla a njega stavila ispod sebe. Namjestila sam njegov glavić na ulaz moje pohotnice koja je gorjela i ispuštala sokove kao nikada do sada. Glavić mu je bio pregolem i tiho sam prostenjala. On me je držao za kukove. Zatvorila sam oči, zabacila glavu i počela se nabijati.

„Ahhhhhhhhh… aaaaaaaa… aaaaaaaa… jaaaooooooojjjj…”, popratila sam svoje nabijanje stenjanjem i uzdisanjem. Već sam se preznojila. I jecala sam i stenjala. On je svoje usne položio na moje sise i lizao ih i ljubio. To mi je stvaralo dodatni užitak da sam se još više ovlažila a mislila sam da više neću moći. Uspjela sam se nabiti samo do pola pa sam se podigla i opet vratila natrag. Nisam prestajala stenjati i uzdisati od užitka i ugode. I on mi se pridružio. „Ahhh Miki… Oh Miki… jao kako je dobroooo… Najbolji si… Aaaaaaaahhhhh!”, vikala sam jer se nisam mogla kontrolirati.

Nije mi trebalo dugo da svršim. Uz vrisak i kroz suze sreće sam svršila a on je još bio u naponu. Klonula sam glavom na njegovo rame i izljubila ga. Još sam bila nasađena na njemu i osjećala sam kako mu kurac pulsira. Duboko je disao i lagano drhtao. Podigao me još uvijek nasađenu na njegov tvrdi kurac i nosio negdje. Doveo me do jednog drveta i polako spustio a meni su noge klecale.

Upoznavanje

Okrenuo me je i ja sam zagrlila drvo i ispela se. Polako i nježno je milovao glavićem moj klitoris i rupu koja je čeznula da ga opet primi. „’Ajde Miki daj mi ga… Jebi me… rasturi me… Joj koliko te želim… Daj mi ga…”, govorila sam kao u bunilu. I napokon je počeo prodirati u mene. Činio je to polako i nježno. Jednom rukom ulovio je moju sisu. Zatim ga je naglim trzajem zabio, na što sam ja ciknula. Ali bilo je lijepo. Izvadio ga je pa ga opet zabijao.

Jao kako je to dobro radio. Željela sam da to zauvijek traje. Taj osjećaj koji je preplavio moje tijelo nikada nisam do tada osjetila. Tresla sam se i gubila u nekom bunilu. Više nisam znala za sebe.

Jecala sam i plakala od neopisive ljepote. Orgazmi su me tresli jedan za drugim. I on se počeo tresti i grčiti. Glasno je svršio i posuo sperme po meni toliko kao da se upišao. Zagrljeni smo se smirivali. Polagano i nježno smo se ljubili još uvijek boreći se za dah.

Ona trazi njega

Odveo me je do auta i posjeo na haubu pa kleknuo ispred mene. Počeo me lizati a ja sam zadrhtala i blaženo uzdahnula. Kako je samo to dobro radio. Opet sam počela gubiti kontrolu nad sobom a baš kada sam trebala svršiti uvalio mi je kurac u pičkicu. Vrisnula sam i tresla se, a on ga je vrtio u meni. Kada sam se smirila ostao je i dalje tako u meni.

Kada sam ja zavrtila kukovima počeo me žestoko nabijati. Bili smo u takvom položaju da sam mogla vidjeti kako me proširuje i ulazi u mene do pola a izlazi sav mokar i sluzav.

To me je dodatno napalilo. Cijelo vrijeme dok me nabijao stiskao je moje sise. „Oh najbolji si… samo tako nastavi… aaaahhh”, stenjala sam. „Jooooj kako je lijepo…”, prostenjao je i on.

Podigla sam se i čvrsto ga zagrlila. Stiskala sam ga za ramena i leđa pa za stražnjicu nabijajući ga još žešće u sebe. Svršila sam i izgubila pojam o svemu. Ne znam kako smo se našli na travi na kojoj je bila dekica. E to mi se stvarno nikada nije dogodilo. Jesam li za tren zaspala ili izgubila svijest od ljepote i jačine orgazma, nemam pojma.

Ona trazi njega

Loading..

Nasadila sam se opet na njega i jahala ga mahnito i luđački. To ga je izludilo. Oboje smo bili mokri kao da smo upravo izašli iz mora. Okrenuo me je i legao nad mene. Nije cijelom težinom nego se oslonio na dlanove. Nabijao ga je u mene i vadio, brzo pa polakše. Imao je nevjerojatno tehniku. Ali i alat, tako da ni sama ne znam koliko sam puta te večeri svršila. Bila je to noć za pamćenje.

Doveo me je kući i pitao hoćemo li se opet vidjeti. Obećala sam da hoćemo. „Želim tvoj prelijepi kurac primiti do kraja. Razvali me do kraja”, rekla sam mu i poljubila ga. „Naravno. Bez problema. Jedva čekam da se opet vidimo. Vatrena si i lijepo mi je s tobom”, rekao mi je, što me jako usrećilo.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet

Classifieds

Mile 39 ,

Belgrade, Serbia

Volim da lizem pickicu

Read
nemanja 35 ,

Pancevo, Serbia

za perverznu

Read
Alen 34 ,

Reutlingen, Germany

Trazim djevojku iz BiH

Read
mi le 33 ,

Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Djevojke, zene

Read
zoran 52 ,

Belgrade, Serbia

Trazim damu Bg za sex

Read