Kurčinama su me rasturali najbolji drugovi mog dečka

Ona trazi njega

Da sada ne bih pisala nebitne stvari ja ću skratiti priču, Ja i moj dečko smo imali poziv da za vikend idemo na jednu žurku koja je bila u kućnoj varijanti. Tu žurku je pravio lik po imenu Ivan koji je bio jako bogat a kružile su priče da se bavi raznim kriminalnim radnjama. Moj dečko mu je jednom prilikom završio neki posao i od tada ga je ovaj kao šatro zgotivio i počeo stalno da ga poziva na neke žurke, večere i izlete.

Ta žurka je trebala da počne oko 22 sata u njegovoj velikoj kući, ja sam se skockala u crvenoj mini haljini a na nogama sam nazula seksi cipele se velikom štiklom.

Sasvim sigurno da sam te noći bila jedna od najjebozvnijih cura na toj žurci tako da su sve oči bile uprte upravo u mene. Moj dečko je počeo da se naliva alkoholom čim smo došli na žurku. Dok bih ja popila jednu vodku, on bi popio po 3-4. Taj tempo ispijanja pića ga je ubrzo počeo sustizati i sve više i više je bio pijaniji. Opominjala sam ga da malo prikoči ali mi je on govorio da želi da se provede i da se opustim. Već oko ponoći je bio toliko pijan da bukvalno nije znao za sebe, pao je na krevet i tu je zaspao. Nisam znala šta da radim sa njim a onda mi je prišao Ivan, vlasnik žurke i rekao mi je da ne brinem ništa i da će ga on sa drugovima prebaciti u sobu na spratu i da će tamo malo odspavati. Tako je i bilo, pozvao je 3-4 druga koji su ga uhvatili pod miške i odneli u tu sobu.

Upoznavanje

Onda se Ivan vratio do mene i zamolio me da pođem sa njim da mi nešto kaže. Pošli smo uz neke stepenice, a sa nama su išla još trojica njegovih drugova. Mislila sam da me vode do mog dečka i ništa nisam sumnjala tog trenutka, onda su me uveli u jednu sobu u kojoj je bila velika kožna garnitura od bele kože, stala sam na sred sobe i počela da se okrećem oko sebe a onda sam upitno pogledala u Ivana.

Šta ćemo ovde ??? – upitala sam ga.
Pa znaš …. pošto ti je dečko pijan mislio sam da se malo zabavimo, ja, ti i ova moja trojica drugara.. Ne razumem?

Ona trazi njega

Šta ne razumeš mala – počeli su sva četvorica da se smeju. Četiri tvrde kite samo za tebe mala.
Ne – uzviknula sam i krenula ka vratima ali me Ivan zgrabi za ruku i povuče nazad, uneo mi se u lice i ljutito mi zapretio: Mala, može da bude milom ali može i silom, zato ti je bolje da budeš poslušna i podatna.

Čim je to rekao zavukao je svoju ruku ispod moje suknjice i bez pardona mi je nabio srednjak u pičku. Bila sam uplašena ali kada je počeo da mi gura svoj srednji prst počela sam da vlažim i moram da priznam da sam se jako uzbudila zbog ove situacije. Odjednom su se pridružila i ona trojica i počeli su svi da me drpaju, jedan me hvatao za sise, drugi mi je gurao prstenac dok me je treći vaćario za dupe.

Besplatan sajt za upoznavanje

Onda je Ivan stavio svoje ruke na moja ramena i spustio me na pod. Sada sam klečala između njih četvorice … Ivan je prvi otkopčao hlače i izvuko svoj nabrekli kurac, prišao je, uhvatio me za potiljak i stavio mi svoj kurac u usta … počeo je da mrda kukovima, kao da me jebe u usta … počeo je da mi ga gura skoro celog u usta i pošto mu je bio baš veliki ja sam se davila.

I ostala trojica su povadila svoje kurčeve i čekali su svoj red. Ivan me je napušavao svojim kurcem jedno 2 minuta, a onda me je jako odgurnuo i izvadio svoj kurac iz mojih usta, ali je njegovo mesto ubrzo zauzeo drugi kurac. Klečala sam tako dobrih 20 minuta i dudlala njihove ogromne kurčeve. Bila sam sva izbalavljena od njihovih sokova i pljuvačke.

Onda su me podigli i bacili na kožnu garnituru, Ivan mi je rekao da legnem na stomak. Uradila sam tako, a on me je opkoračio, zadigao mi je suknjicu i pomerio moje tangice u stranu. Onda sam osetila da mi je po guzi sipao lubrikant i počeo da ga utrljuje rukom. Bilo mi je baš lepo dok mi je utrljavao lubrikant među guzove, a onda ih je razmako i osetila sam kako gura svoj veliki vreli glavić među moje vlažne guzove.

Htela sam da kažem – nećeš me valjda jebati u dupe, ali me je on preseko jakim trzajem i u jednom zamahu mi je nabio ceo svoj kurac u dupe, sve do samih jaja, vrisnula sam a onda je usledio novi šok … samo što sam otvorila usta njegov drug mi je strpao ceo kurac u usta i sve što sam mogla da uradim je samo da mumlam sa kurcem u ustima.

Ona trazi njega

Počeli su obojica da me jebu, jedan u dupe drugi u usta, nabijali su svoje kurčeve sve do jaja, nije ih bilo briga da li me nešto boli, želeli su samo da isprazne svoja natekla jaja i polako su išli ka tom cilju. Jebali su me u tom jakom ritmu jedno 5 minuta a onda su obojica počeli da svršavaju u mene, jedan mi je punio guzu, a drugi je prazio svoja jaja direktno u moje grlo. Kada su konačno obojica svršili samo su izvadili svoje mlitave kite iz mene i zapalili cigarete, a druga dvojica su mi prišli.

Jedan je legao na garnituru i povukao me je na sebe, nabio mi je kurac u pičku i počeo je jako da me jebe, odmah sam počela da svršavam i bilo mi je baš lepo, onda mi je prišao i drugi i stavio mi ga je u dupe, počeli su da me tucaju, u ritmu, jedan u guzu, drugi u picu, mislila sam da ću da umrem od orgazama koji su me razvaljivali pri svakom nabijanju njihovih kita, bukvalno sam umirala na njihvim karama.

Dok su me ova dvojica razvaljivala u sendviću čula sam Ivana kako kaže: Jebite tu malu drolju, ona je od danas naša lična kurva i jebaćemo je svakog dana.

Momci su me bukvalno razvaljivali svojim kitama a ja sam bila toliko odlepila da sam vrištala i molila ih da me napune spermom: Ahhh ahhh jebite mee, napunite me spremom kao običnu kurvuuuuuu.

Momicima nije trebalo dva puta da se kaže i obojica su počeli da prazne svoja jaja u mene … osećala sam kako mi pune utrobu i kako se vrelina razliva u mom stomaku … to mi je bilo dovoljno da počnem ponovo da svršavam zajedno sa njima.

Ahhh, ahhh aaaaaaaaahhhh – stenjala sam dok su me punili. Kada su obojica svršili samo su klonuli na krevet a i ja sa njima. Ispušili smo po jednu cigaretu a onda sam ja klekla i počela ponovo da im pušim kurčeve, za tili čas su sva četvorica ponovo bila udrvljena, ali o tome neki drugi put.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet