Lezbejka mi je oduzela nevinost

Chat i upoznavanje

Provela sam leto na Majorki, nedaleko od manastira u kojem su odrastali Žorž Sand i Šopen. Rano ujutro uzjahali bismo sitne magarce i otisnuli se tvrdim, tegobnim putem niz planinu do mora. Bilo je potrebno oko sat sporog, mukotrpnog jahanja da bi se stiglo do ribarskog sela u podnožju planine. Svakog dana išla sam do uvale gde je more pravilo mali, okrugli zaliv, toliko proziran da je moglo da se zaroni do dna, gde su se nalazili koralni grebeni i neobične biljke. Lezbejka mi je tog leta oduzela nevinost.

Ribari su pričali neobične priče o tom mestu. Žene s Majorke su veoma nepristupačne i religiozne puritanke. Kada bi plivale, nosile su staromodne kupaće kostime sa dugim suknjama i crne čarape.

Većina njih uopšte nije plivala, to su prepuštale besramnim Amerikankama koje su bile tu na letovanju. Ribari su takođe osuđivali savremene kupaće kostime. Za njih su oni bili nudisti koji čekaju da se potpuno svuku i leže nagi na suncu poput pagana. Nisu odobravali ni ponoćno kupanje koje su Amerikanci izmislili.

Dopisivanje

Jedne noći, pre više godina, osmnaestogodišnja ćerka jednog ribara šetala je obalama i skakala s kamena na kamen, dok joj se bela haljina pripila uz telo. Šetala je, sanjarila i gledala odsjaj meseca u moru, dok su joj talasi vlažili noge i zapljuskivali haljinicu, koja je sada još više bila pripijana uz nju ocrtavajući joj obline tela.

Stigla je do skrivene uvale. Videla je da neko tamo pliva. Mogla je videti samo ruke, pošto je plivač bio udaljen. Onda je čula tihi glas koji ju je pozvao:
– Dođi ovamo. Dođi da plivaš, prelepo je. To je bilo izgovoreno na španskom sa stranim naglaskom.
– Zdravo, Marija – rekao je glas.

>To je neko ko je poznaje, pomislila je. Mora da je jedna od onih Amerikanki koje su se kupale.
– Ko je to? – upitala je.

Evelin. Dođi da plivamo zajedno

Bila je to privlačna ponuda. Marija je mogla lagano da skine haljinu i istakne svoje telo u kratkom kombinezonu. Osvrnula se oko sebe. Nije bilo nikoga. More je bilo mirno i video se odsjaj meseca.

ezbejka i njena ruka na Marijinoj vagini

Skinula je haljinu. Imala je dugu crnu kosu, bledo lice i kose, zelene oči. Bila je divno građena, sa čvrstim grudima, dugim nogama i izvajanim telom. Ušla je u vodu i dugim, lakim zamasima zaplivala prema Evelin.

Evelin je zaronila, približila joj se i uhvatila je za noge. Igrale su se u vodi. Zbog mraka joj nije videla dobro lice. Amerikanke su imale glasove nalik dečačkim, ali joj se učinilo da ova nije takva.

Evelin se rvala s Marijom i zagrlila je ispod vode stavljajući svoju ruku na njene butine, stiskajući i osećajući to. Marija je počela da se trza odgurnuvši Evelin od sebe. Izronile su malo zatim da udahnu. Smejale su se, ali su se na Marijinom licu mogli primetiti strast i uzbuđenje.

Balkan chat

Konačno, Marijin kupaći je spao i ostala je naga. Evelin je opet zaronila i nestašno je dodirnula i prošla joj između nogu.

Onda je Evelin raširila noge tako da njena drugarica može da zaroni i prođe između njih i ispliva sa druge strane. Plutala je i dozvolila drugarici da pliva između njenih nogu. Marija je primetila da je ona naga. Odjednom je osetila kako ju je Evelin zagrlila od pozadi i priljubila celo telo uz njeno.

Voda je bila mlaka i pomagala im je da plivaju bez napora.
– Prelepa si, Marija – rekao je mekani glas, dok su je Evelinine ruke još uvek grlile.

Marija je želela da otpliva, ali ju je zadržala toplina vode i tela kojem je bila priljubljena. Osetila je i čeprkanje prstićima preko njene vagine, koja je bila vrelija od vode. Dopuštala joj je da je grli. Osećala je kako je njene grudi draže. Marijino telo je malaksalo i želela je da zažmuri.

Odjednom je osetila Evelinine prste kako ulaze u njenu vaginu. Marija je bila nevina, pa je mogla da oseti krvarenje. Vrisnula je, ali niko je nije čuo. Njen topli zagrljaj joj je prijao sve više, dok je rukom ritmično probadala ovlaženu unutrašnjost.

Voda, ona i zagrljaj su je uzbuđivali. Drugom rukom je polako počela da prelazi preko njenih malenih, nevinih bradavica. Uzdisala je u valovima mora koji su ih zapljuskivali. Nije želela da se otima, prepustila joj se.

Sada se Evelinina ruka, koja je do malopre bila u vlažnoj, krvavoj vagini, polako približavala Marijinim usnama.
– Poliži. Oseti miris svoje vagine

; Neee… – uzdahnula je. – Ne mogu…

Evelin ju je stegla tako jako da je mogla da slomi njeno tanko telo, a zatim joj je prodrla kroz usta stavljajući joj prste. Marija ju je počela lizati u zanosu.

Sajt za upoznavanje

0 comments

No comments yet