Mama je bila kraljica moje maturalne zabave

Rad, red I disciplina. Zamislite kako je bilo odrastati pod takvim sloganom. Tim više što sam bio sin jedinac. Bio sam zavidan prijateljima koji su imali normalne roditelje jer je kod nas doma bilo kao u vojsci. Otac je bio direktor jedne od najvećih firmi u gradu za vrijeme bivše države. Bio je radoholičar i vrlo strog ali takav je bio i privatno. Rijetke razgovore sa mnom, obavljao je kao da ih vodi sa odraslom osobom. Dok su ostali očevi vodili svoje sinove na utakmice i luna parkove mi smo posjećivali muzeje. Istina, meni nije ništa nedostajalo u materijalnom smisli dok je većina ljudi imala taj problem ali ipak sam želio da mi bude kao i drugima.

Da li mu svidjam ili umisljam

 Da, on je bio jako stog. Znalo se je točno u koje vrijeme se ide u kupatilo,kad i što se gleda na televiziji, čak i kod kuće je postojao dress code, rano spavanje, ranu ustajanje čak i vikendom… Smio sam ići van s prijateljima ali uz strogo poštivanje dolaska kući prema dogovoru. On je uvijek djelovao smiren i zaista nikad nije pokazivao emocije, čak nikad ne bi niti povisio glas na mene a kamo li tek da bi dignuo ruku. Išao sam u osmi razred kad je na sat engleskog ušao dežurni učenik i rekao mi da treba direktor. Ušao sam u njegov ured a on me potapšao po rameni i rekao da nazovem majku kući.

Nisam ništa pitao nego sam okrenuo broj. Mama se je javila i mirnim glasom mi je rekla da je tata umro i da mogu doći doma. Kod kuće nije bilo onako kao u ostalim kućama kad netko umre. Nije bilo histeričnog plakanja ožalošćenih, sve se činilo normalno osim što je pila puna kuća gostiju: Prijatelja, susjeda, rođaka, kolega s posla… Saznao sam da je bio pod velikim stresom tih dana.

to je pila puna kuća gostiju: Prijatelja, susjeda, rođaka, kolega s posla… Saznao sam da je bio pod velikim stresom tih dana. Kao i svako jutro kad bi došao u svoj ured pio bi kavu i listao novine i nitko ga nije smio uznemirivati. Sekretarica ga je nakon sat vremena pronašla s glavom na stolu. Klasičan infarkt. Tek puno godina kasnije shvatio sam u kakvom stanju je bio. Tih je godina već rat bio na vidiku, pričalo se o proglašenju samostalnosti, počela je pretvorba, inflacija, poduzeće je sve više tonulo a sigurno ga je najviše dotuklo to što su sva njegova uvjerenja u kojima je živio cijeli svoj život, počela se rušiti kao kula od karata. Njegovo srce jednostavno nije izdržalo.

Ona trazi njega

Niti moja mama nije bila drugačija od njega. Bila je šefica računovodstva u toj istoj firmu. I to vrlo stroga. I kod kuće ona je podržavala vojni režim. Ja sam najprije mislio da je to samo tatino djelo a da ga ona samo podupire a kasnije sam shvatio da je ona još gora nego što je on bio. Zaista sam mislio da ćemo nakon tatine smrti počeli živjeti malo liberalnije ali to se nije dogodilo. Ona je i dalje nastavila sa vojničkim propisima. Nikad nije pokazivala emocije, nikad se nije smijala. Nikad nije gledala nešto zabavno na televiziji a morala se slušati samo klasična glazba. Uz sve to još je počeo i rat pa su pravila bila sve gora i gora. 

Mama se uspješno transformirala od nekadašnje komunističke sekretarice u velikog domoljuba i vjernika tako da su kod kuće umjesto marksističkih počela vrijediti crkvena pravila. Zbog njezinog karaktera imali smo sve manji broj prijatelja. Gotovo nitko nas više nije posjećivao osim najbližih rođaka a ona se niti inače nije s nikim družila osim sa nekoliko žena iz crkvenih krugova. Jedino je bilo dobro što dolaskom kapitalizma i privatizacije više nije dolazila kući u 2 sata popodne nego je morala biti na poslu sve do navečer a ponekad bi radila i subotom.

To je davalo meni više prostora. Osim tih pravila kod kuće ipak ne mogu reći da me previše gnjavila a nije imala niti razloga. U školi sam bio odličan, svugdje sam se pristojno ponašao tako da nije bilo primjedbi, jedino što je uvijek pokušavala utjecati na to u kojem društvu se krećem. Uvijek je morala znati s kim sam i gdje. Najviše me je nerviralo njeno njušenje da li smrdim po cigaretama ili alkoholu kad bih se vratio kući i ispitivanje gdje sam bio, kad, kako, s kim…? Ekipa u srednjoj mi je bila super.

. S njima su počeli moji prvi izlasci, prve cuge, prvi jointi, prve cure i sve sam to uspješno skrivao od tako konzervativne majke. Često bi mi palo na pamet da li će ikad ona naći nekog ili će do kraja života ostati sama i poludjeti sama sa sobom. Znao sam da bi me manje gnjavila kad bi si našla nekog ali isto tako sam znao da s njezinim karakterom nema šanse da seona nekome svidi. 

Možda bi se fizički svidjela nekome kad se ne bi odjevala tako staromodno, i kad bi napokon prestala vezivati kosu u rep, dodala malo šminke, izašla van, popila nešto, družila se… i najprije prestala uzimati te lijekove koji očito još više od nje rade bezosjećajnog zombija.

Uspio sam bez problema dogurati do četvrtog srednje da nisam imao problema niti u školi niti kod kuće a što je najvažnije nisam postao nikakav sociopat nego sam bio vrlo društven. Čak mogu reći da mi je društveni život bio vrlo bogat a najviše sam se ponosio s tim što smo tokom svih godina srednje škole nas 5 najboljih frendova zadržali prijateljstvo i postali najpoželjnije društvo. S curama je išlo kako tako. 

Da li mu svidjam ili umisljam

 Ni bolje ni gore nego ostalim frendovima. Imao sam jednu vezu od 5 mjeseci i još nekoliko pokušaja veze. Nije to baš nešto uspješno ali barem mogu reći da nisam završavao srednju kao djevac. Možda neki misle da sam tu bivšu curu karao stalno i još te neke cure ali prava istina je to da sam imao sex samo 2 puta s bivšom curom s tim da se prvi sex niti ne može zvati sexom. 

 neke cure ali prava istina je to da sam imao sex samo 2 puta s bivšom curom s tim da se prvi sex niti ne može zvati sexom. Ali to sad nije bitno. Kao što rekoh tih godina je bio rat pa škola nije dopuštala maturalno putovanje niti maturalne zabave ali mi smo se ipak nekako uspjeli izboriti da se organizira kakva takva zabava. Naša razrednica nas je potpuno shvaćala i pokušavala organizirati nešto. Jedan dan je došla u razred i rekla da je uspjela naći prostor van grada gdje ćemo se skupiti sa roditeljima uz večeru i zabavu. Našla je čak nekakav lokalni bend da svira. Ok, bili smo zadovoljni iako to neće biti klasična maturalna zabava sa pozivnicama, partnerima i partnericama, voditeljima…kakve su organizirale neke druge srednje škole. 

Bilo je to u hotelu Velebit 20 km van grada. Nitko od nas nije ni čuo za taj hotel. Taj hotel ima dvoranu i naša zabava je trebala biti tamo. Problem je bio što maksimalno 80 osoba može stati tamo i zato je bio ograničen broj uzvanika. Dakle nas 32 plus razrednica, dvoje roditelja po svakom i ostane još mjesta za eventualno braću i sestre i možebitne cure i dečke za one koji ih imaju. 

Mi smo dečki, barem svi iz mog društva bili solo. Moram priznati da me je malo bilo strah toga svega. Znao sam da će se tamo piti, plesati, zabavljati,starci će nakon 2 cuge prestati glumiti kulturne ljude i otkačiti se samo će moja mama biti uštogljena štriga koja s nikim neće niti komunicirati. Uostalom poznaje se samo s roditeljima mojeg najboljeg prijatelja. A moje društvo je uvijek izmišljalo neke spačke pa je tako bilo i ovog puta. Dogovorili smo se da ćemo točno u pola noći imati tajni izbor za najbolju milficu na zabavi a onda je još pao prijedlog da ćemo morati otkriti čija mama ima najveće sise. 

Eto toliko o tome kako smo smo bili društvo dobrih dečkiju, fini i kulturni momci, odlični učenici a u stvari smo bili društvo slobodoumnih perverznjaka. Ta ideja mi je bila malo previše kinky ali ipak sam je podržao, tim više što sam bio siguran da moja stara neće biti niti među kandidatima.

Bližio se dan maturalne zabave. Išao sam s mamom kupiti svoje prvo odijelo. Naravno ona je imala svoju staromodnu viziju tako da je kupnja potrajala jako dugo ali ipak smo nakraju našli kompromis tako da sam ipak bio moderno odjeven. Ona je također tražila sebi haljinu ali niti nakon desetak dućana nije našla ono što želi. 

Sljedećih nekoliko dana također je posjećivala trgovine a ček se konzultirala sa kolegicama s posla koje su joj savjetovale da kupi materijal i ode krojaču. Nisam se zamarao s time, jednostavno me nije bilo briga. Samo znam da je cijeli tjedan trčala gradom zbog te haljine. Barem je nije bilo doma.

Došla je i ta subota. Moram priznati da sam bio malo nervozan. Počeo sam se spremati još rano popodne, tuširanje, brijanje… puno sam vremena proveo u kupaoni. Bilo je već 5 sati, ja sam se još gledao u ogledalo provjeravajući kako sam se obrijao kad sam začuo kucanje na vrata. Otvorim vrata.

Mama – Nadam se da si gotov jer i ja se moram spremiti. Moram i frizuru napraviti a to će potrajati.

Ja – Da, ja sam valjda gotov

Da li mu svidjam

Približila mi se i rukom prošla po licu, pažljivo pogledala obje strane strane i rekla: – Dobro si se obrijao. Jedino se moraš počešljati prije odlaska. U sobi ti je majica, košulja i odijelo a ja ću ti svezati kravatu.

Ja sam išao u sobu i polako se oblačio a mama je ušla u kupaonu. Više od sat vremena nije izlazila van. U 7 sati smo trebali krenuti. Ja sam nervozno sjedio u sobi. U 6 sati čuo sam otvaranje vratiju od kupaone pa onda od njene sobe pa opet od kupaone i tako se ponavljalo nekoliko puta. 

eć sam počeo nervozno šetati po sobi kao profesor Baltazar, kad je pokucala na vrata. Pružim korak i otvorim vrata gledajući dolje u svoje cipele. Otvorim vrata i kako mi je pogled bio prema dolje najprije sam ugledao ženske čizme što me potpuno zbunilo. Na trenutak zatrepnem i ispravim se. Pogledam ravno a ispred mene stoji nepoznata žena. Onako zbunjen odmjerim je od glave do pete i onda natrag prema gore. Zagledam se u lice i u oči i tada shvatim da je to moja mama.

Ja – M-mama!?

Mama – Hm. Znam da izgledam drugačije ali…

Ja – Da, izgledaš drugačije, potpuno drugačije izgledaš

Mama – Dobro, kad se sabereš dođi da ti svežem kravatu pa idemo.

Otišla je prema dnevnom boravku. Ja sam zatvorio vrata i još neko vrijeme ostao stajati na istom mjestu naslonjen desnom rukom na vrata. U glavi mi se odvijala rekonstrukcija njenog izgleda. Kao prvo, kao pojava izgledala je najmanje 10 godina mlađe. Kosa nije bila ravna svezana u rep nego je slobodno padala preko golih ramena. Da, dobro se pročitali, golih ramena. Šminka na usnama, očima, sređene obrve i tko zna kakvi preparati na licu, dali su joj potpuno novi mladolik izgled. Tako lijepo, nježno lice je imala.

 Bez pretjerivanja ali prema licu nitko joj ne bi dao preko 30 godina a bilo joj je 45. Potpuno drugačije, mnogo ljudi je uopće ne bi prepoznalo. A to da moja mama ima otkrivena ramena nisam mogao zamisliti niti u najluđoj fikciji. Koža joj je bila njegovana. Prije to nisam mogao vidjeti jer je uvijek imala majicu a na more nikad nije išla. Ono što mi je najviše upalo u oči je to da nije imala haljinu niti rukavima niti s naramenicama nego onu čiji gornji dio završava na sisama. S obzirom da je ona očito imala ekstremno velike grudi, haljina nije pokrivala velik dio njenih sisa. Gotovo sve osim bradavice se moglo vidjeti. 

Haljina svjetlo plave boje završavala je na sisama na istom mjestu gdje je bio rub bijelog grudnjaka. Odmah sam pomislio da ako se bude micala grudnjak će se vidjeti sve više. Pa ovo je nevjerojatno – mislim si u sebi. Nije mi bilo jasno kako sam uvijek mislio da je ona onako malo punija a sad je ispod sisa imala tako uzak struk, samo se trbuh malo nazirao i to u pozitivnom smislu. 

 Činilo mi se takva ženska odjeća, te haljine, kompletići ili šta već jesu, dolje završava negdje do koljena, osim onih sexy mini suknjica ali ova na mami je završila tek malo ispod guzice. Također na moje iznenađenje nije imala debele noge a čizme s visokim petama su davale izgled kakav se pojavljuje samo u mokrim snovima u muškaraca. Trebalo mi je koja minuta da sve to prođem u glavi i da se sredim. Da, zaključio sam da mama izgleda savršeno i ne samo to nego da već dugo nisam vidio tako lijepu ženu. 

Odmah mi je palo na pamet kako će moji prijatelji reagirati kad je vide ovakvu. Još ako je promjenila ponašanje i socijalizirala se, ova večer bi mogla proteći pristojno. Dok sam hodao prema dnevnom boravku samo jedna stvar me je mučila. Kako nikad prije nisam primjetio da mi je stara tako lijepa žena. Istina da to nikad nije pokazivala ali vjerujem da mi iskusniji muškarci mogli znati kakav potencijal ona ima u sebi. Odmah sam zanemario sve njene karakterne, psihičke, društvene i ostale nedostatke. Došao sam u dnevni boravak.

Ja – Mama, zaista izgledaš savršeno

Mama – Očekivala sam da ćeš reći da nije prilično da se ovako odijevam što bi bila istina ali znam jako dobro gdje idemo. Na ovakvim zabavama sve žene, odnosno majke oblačit če se i srediti da izgledaju kao da je maturalna zabava njima a ne njihovoj djeci. Pa da ja ne budem izuzetak što bi moglo biti neugodno za tebe potrudila sam se malo i eto.. nije da mi se sviđa biti ovakva.

Ona trazi njega

a – Da, shvaćam ali zaista si…

Nisam mogao sjetiti se prigodne riječi da završim rečenicu

Mama – Ajde da ti zavežem kravatu pa idemo. Iako treba da to već i sam znaš ali pošto se uvijek oblačiš kako odrpanac a ne kao kulturan čovjek…

Mislim u sebi – promjenila je samo izgled ali sve je drugo ostalo isto. Pa jedino starci još nose kravate, jbt.

Ja – Uh jel mora biti tako stegnuto

Mama – Naravno da mora, da je ne bi odvezao slučajno pa da budeš kao oni pijanci…

Joj daj ženska prestani pametovati, mislim si

Ja – Ok, kako ti kažeš

Izašli smo iz kuće. Sjeli u Ladu i krenuli. Nije bila loš vozač ali ipak mi je uvijek nekako neugodno kad se vozim s njom.

Ja -Jel ti znaš gdje je to?

Mama – Znam otprilike gdje bi trebalo biti

To je bila jedina komunikacija u tih 30 minuta vožnje. Ja sam još uvijek bio pod dojmom njenog izgleda. Dolaskom u to mjesto ona je usporila i obrzo smo naišli na mnogo automobila parkiranih uz cestu.

Mama – To mora biti tu negdje

Ubrzo se pojavila tabla – Hotel 100 m. Uspjela je ugurati Ladu između 2 parkirana auta i izašli smo van. Ušli smo u hotel, ako se to uopće može nazvati hotelom. Tip u trenirci je sjedio na recepciji i odmah nam dao do znanja da je zabava dolje u dvorani. Vrata su bila otvorena. Na ulazu je bila improvizirana pozornica s glazbenom opremom a u nastavku prostorije ispred bine stolovi spojeni u oblika slova u. Ponosno sam hodao s tako lijepom mamom. Malo smo zastali. Već je unutra bilo prilično puno. Još je bilo nekoliko slobodnih mjesta jer su se svi koji su došli, očito počeli grupirati i ostavljali prostor između.

Mama – Idemo ravno dolje, vidim da ima mjesta.

Hodali smo polako držeći se ruku pod ruku. Imao sam osjećaj da svi gledaju u nas. Odjednom se ispred nas pojavila razrednica. Uljudno pozdravila i upitala mamu kako je. Mama je pristojno odgovorila i zahvalila joj se na organizaciji koja učenicima znači jako puno a onda nas je razrednica uputila da sjednemo na slobodna mjesta uz opravdanje da bi joj bilo jako drago još popričati sa njom. Dok smo hodali do stola, netko me povuče za rukav. To je bio Marin moj prijatelj, nisam ga ni primjetio.

Ja – Hej

Da li mu svidjam ili umisljam

Zastali smo. Marin je sjedio sa svojim roditeljima. Ja se okrenem prema njima i pozdravim ih a njegova mama kaže.

Marina – Jasminka? O bože nisam te prepoznala. Da nisam vidjela Leona ne bih ni znala da si to ti.

Mama – Ma nisam ni ja vas vidjela, ja gledam samo ravno gdje ćemo sjesti, haha

Marina je ustala a mama joj je prišla i poljubile su se a onda je njegov tata također ustao i pružio mami ruku.

Marina – Sjednite tu kod nas.

Mama – Pa može, bit će mi drago

Marina – Moram te pitati gdje si kupila ovo, krasno ti stoji…

Krenuli su razgovori, Dariova mama i moja su pričale povremeno bi se u razgovor ubacio i njegov tata. Dario i ja smo smo ih ostavili i išli potražiti ostale iz naše ekipe.

Dario – Jbt stara ti je mrak. Šta joj se dogodilo?

Ja – Ništa, haha. Sredila se malo.

Dario – Nisam znao daje tako dobra jbt.

Ja – Da ali ipak mislim da će tvoja stara pobjediti na onom našem izboru

Dario – A ne znam baš, bit će gusto.

Našli smo i ostale i nakon što smo se pozdravili sa njihovim roditeljima, nas 5 se odmaklo u stranu. Stali smo u kut dvorane, svima iza leđa. Gajba pive je bila pri ruci i počeli smo odmjeravati sav ženski rod u dvorani. Dario nije propustio priliku i reći im da vide kako moja mama dobro izgleda. Komentirali smo i ostale mame, sestre, partnerice, našu profesoricu. Komentirali, izgled, odjeću…

Naravno da je tu bilo i neumjesnih komentara ali to je valjda tipično za dečke naše dobi. Ubrzo je i bend počeo svirati i odmah je atmosfera postala bolja. Konobari su hodali ubrzano noseći hranu i piće. Dvorana je bila puna. Mene je zanimalo kako se moja mama ponaša, da me ne osramoti pred Dariovim starcima pa sam odlučio vratiti se za stol. Na stolu je već bilo puno hrane i pića. Vidio sam da se i oni vraćaju za stol kod svojih ali svatko od njih je malo usporio kod našeg stola i odmjerio moju mamu.

Dobro odmjerili su i Marinu ali mislim da su malo više gledali u moju. Na moje iznenađenje mama je bila vesela i ugodno vodila razgovore sa Darijevim starcima. Kad je Dariov stari mami nasipao čašu vina, mislio sam da će mu kao i uvijek zahvaliti se i reći da ona ne pije, mama je eksala čašu kao žedan vodu.

Ja – Hej od kad ti piješ

Mama – Danas ću piti.

Odgovorila je kratko i nastavila razgovarati s njima. Mojim iznenađenjima nikad kraja danas. Dario se također pridružio i navalio na hranu ne skidajući pogled s maminih sisa. Njemu za inat ja sam buljio u Marinu. Starci su se zabavljali i nisu previše marili za nas.

Mi smo počeli zujati okolo, trusili pive i glupirali sei tek povremeno se vratili za stol. Nakon sat vremena primjetio sam da je mama pripita ali ni više ni manje nego svi ostali. Tada je razrednica uzela mikrofon i ispričala ono sve što pripada maturalnoj zabavi jedino što nije bilo prozivke nego je pozvala maturante na ples sa mamama i tatama. Moja mama je odmah ustala, zgrabila me za ruku i počeli smo plesati, Isto su napravili Marina i Dario a onda i svi ostali. U početku mi je bila mala trema plesati sa mamom ali čim smo počeli, opustio sam se.

Tokom plesa nisam mogao izbjeći pogled prema njenim sisama. Srećom valcer je brzo završio a plesu su se pridružili i ostali. Već sam mislio ići sjesti ali je Darko viknuo – Heej, zamjena. Dok sam se okrenuo, on je već prišao mojoj mami a Marina k meni. Više nije svirao valcer pa nisam morao toliko paziti na korake nego sam samo pratio Marinu. Marina mi se jako svidjela.

Gledali smo se cijelo vrijeme. Ona se samo smješkala. Trudio sam se ne buljiti u sise ali ponekad oko bi pobjeglo. Marina je bila pička i pol. Uzak struk, guza iz snova. Moram priznati da sam se malo napalio. Tada sam prepustio Marinu njenom mužu i sjeo za stol. Strusio pivo i gledao kako i Marina i mama vrte guzom dok plešu. Zatim mi je kroz glavu prošlo kakva je mama inače a kakva je sad. Da mi je netko jučer rekao da će moja mama piti i plesati ne bih mu vjerovao. 

 A tek da mi netko kaže daje mama najbolji komad u dvorani to bi bilo sci fi. Razmišljanje je prekinula Sanja, kolegica iz razreda za koju svi misle da sam je jebao a u stvari smo samo prijatelji.

Sanja – Ajde nema sjedenja, diži se

Nije baš da sam ljubitelj zabavne i narodne muzika kakvu se inače svira na zabavama ali ovaj puta mi nije smetalo. Digao sam se i išao plesati sa Sanjom. Kad je set završio svi su se vratili za stolove a konobari donosili velike količine pića. Naše društvo se opet našlo u kutu i počeli su komentari o ženskima. Podsjetili smo se na naš izbor za milf i napravili top 10. Nakon pauze bend je počeo svirati sve bolje i bolje.

 Ubacivali bi sve više rocka pa je i meni raspoloženje poraslo a i pivo je počelo djelovati. Više nisam toliko razmišljao o tome kako je mama, šta radi, jeli ok, nego sam bio u svom filmu. Nekako sam se našao na podiju i plesao s nečijom mamom. Nisam niti saznao čijom ali znam kad je bila promjena ritma na sentiš, da sam je uhvatio otraga, onako mali jače i priljubio uz sebe, nije se bunila nego je i ona uradila isto a meni se kurac digao. Samo sam gledao okolo dali će neki pijani muž doletjeti i opaliti mi šamar. 

 Srećom to se nije dogodilo. Set je završio i ženka je otišla na jednu a ja na drugu stranu. Kad smo se opat našli u kutu ispričao sam frendovima. Bili su znatiželjni koja je to ali nisam htio reći. Nakon pauze opet sam potražio tu ženu. Shvatio sam tko je ona. Sanjina mama. Kurac mi je bio dignut. Stao sam blizu nje da me primjeti dok je plesala a onda kad je krenula prema stolu odlučim joj prići, ali u tom trenutku bivam povučen za rukav. Okrenem se i vidim svoju mamu. Samo me zgrabila i rekla – Pleše mi se

Pjesma je bila brza pa nismo imali puno kontakta ali već sljedeća je bila sporija tako da sam je osjetio uz sebe. Shvatio sam da ovaj bend svaki set završava sa sentišem i znao sam da ću se morati stisnuti uz nju a kurac mi dignut. Tako je i bilo. Mami je bilo ok plesati brze pjesme ali alkohol je napravio svoje kad su pjesme lagane pa sam osjetio da gubi ravnotežu i naslanja se na mene. 

Pogledam u zrak u ne mogu vjerovati da s dignutim kurcem plešem sa sa starom. Ta njena haljina je padala sve niže povlačeći i grudnjak prema dolje. Sise su joj bile na izvoli a ona toga nije bila ni svjesna. Napokon je muzika završila. Mama se vratila za stol a moja ekipa se sastala u kutu. Uzeli smo pivo i zaključili da nakon sljedećeg seta pjesama trebamo izabrati milf večeri i najveće sise te smo opet krenuli svatko svojim putem. Ja sam malo sjedio za stolom i vidio da je mama jako pijana, Marina je također bile. 

Obje su se stalno smijale a Dariov stari je pričao viceve. Vidio sam da se bend priprema i otišao da nađem Sanjinu mamu. Došao sam do stola gdje je bila Sanja s roditeljima i Sanja me primjeti. Pozvove me da se upoznam s njenima a njena mama kaže da zna tko sam ja i nasmije se. U tom trenutku bend zasvira a njen tata kaže – idemo plesati. Sanja ustane ispred mene i ja joj priđem misleći da ću plesati s njom ali njena mama prekine i kaže – a ne ne, ja moram vidjeti kako momak pleše. I

. Sanja ustane ispred mene i ja joj priđem misleći da ću plesati s njom ali njena mama prekine i kaže – a ne ne, ja moram vidjeti kako momak pleše. I tako smo nas dvoje opet počeli plesati dok je Sanja plesala sa svojim tatom. Kako je bila gužva na mjestu za plesanje ubrzo smo se našli na potpuno drugoj strani dvorane i kad sam shvatio da Sanja i njen tata nisu blizu uhvatio sam je za guzicu. Ona je također pogledala okolo i onda se okrenula prema meni i rekla – Mali sladak si. Sav sam pocrvenio. Ali tada neočekivan preokret. 

Ali tada neočekivan preokret. Najprije mi se približila kao da će me poljubiti a onda me grubo uhvatila za kurac. stisnula svom snagom i rekla – Ali ako me još jednom uhvatiš za guzu isčupat ću ti kurac. Maknuo sam ruku s njene guze i ostatak plesa više nismo ništa pričali a ona se i dalje provokativno smješkala. Tek nekoliko godina kasnije sam shvatio da me je ona u stvari testirala. 

ričali a ona se i dalje provokativno smješkala. Tek nekoliko godina kasnije sam shvatio da me je ona u stvari testirala. Znala je da sam dobar sa Sanjom i vidjela da plešemo pa se odlučila uvjeriti da li sam zaista dobar i pristojan dečko za njenu kćer ili sam samo jebivjetar koji skače na svaku žensku. Očito je mama objasnila kćeri da me se kloni jer od tada više nismo bili dobri. Eto, mladost i neiskustvo. Ali to sad nije bitno. Nego dok sam još plesao s njom vidio sam da nas Dario gleda. Izgleda da je sve vidio. Kasnije kad smo se sastali u kutu rekao mi je. – Ti si kralj, kralj glupost. Pa di ti je bila pamet šlatati mamu od potencijalne cure.

Samo sam slegnuo ramenima. Bila je već prošla ponoć i trebali smo izabrati našu milf večeri. Ja sam dao glas za Sanjinu mamu a svi ostali za moju mamu. U istom trenutku sam osjetio i sram i ponos a pogotovo kad sam i sam morao priznati da je uvjerljivo pobjedila i u izboru za najveće sise.

Zatim je sljedio ples sa razrednicom. Svatko od nas je plesao s njom nekoliko taktova a zatim smo joj uručili i poklon. Ja sam nakon toga išao pišati van, osjetio sam da me cuga malo hvata pa sam prošetao. Kad sam se vratio u salu unutra je bila ludnica plesali su kolo pa onda kaubojski vlakić. Izgleda da su svi bili prilično pijani. Sljedila je pauza a onda su najavili zadnji set. Najprije sam plesao sa mamom.

Dok smo plesali šapnuo sam joj, onako pripitome jezik radi brže od mozga, da su muški izabrali nju za naj sexy mamu u dvorani. Počela se smijati. Ona sam opet plesao s Marinom, a s mamom je plesao Dario. Marina je također jedva stajala i potpuno se oslonila na mene stavivši glavu na moje rame. To mi je opet izazvalo erekciju. Kad smo se okrenuli vidim da je Dario objema rukama uhvatio moju mamu i počeo ju štatati. Da uzvratim isto sam i ja napravio Marini te nas namjerno okrenuo da Dario vidi. 

 Njen muž je spavao na stolici. Bio sam siguran da bi mi Marina dala pičke da on i Dario nisu tamo. Još sam je jače priljubio uz sebe i svoj dignuti kurac. Zatim opet pogledam prema Dariu i mami. On joj zavlači ruku od iza. Uh jbt. A ona ništa, uopće ne reagira, valjda je toliko pijana da ni ne osjeti. Ja nisam htio Marini podizati haljinu od iza i gurati ruku ali s. am to uradio sprijeda da nitko ne vidi. 

Najprije sam stavio ruku na pičku preko gaćica i tako dirao. Nije reagirala. Sentiš je bio toliko lagan da se koraci više nisu radili nego smo samo stajali na mjestu. Pogledam opet prema mami i Dariu. Ruka mu više nije bila od iza nego joj je sprijeda uvukao ruku. Isto kao i ja Marini. E tada sam uvukao ruku u gaćice i dodirivao joj pičku. 

. Prva njena reakcija je bila to da je podignula glavu i pogledala oko sebe. Kad je vidjela da njem muž i dalje spava na stolici a Dario pleše sa mojom mamom ponovno je spustila glavu na moje rame a ja ugurao prst u pičku. Mislim u sebi – jbt kakva droljica, muž i sin su joj tu a meni dopušta ovo. A jeli možda i Dario isto radi i mojoj mami? Marina je najprije počela dahtati a onda mi rekla – Dosta je, prestani molim te. Poslušao sam je, šta drugo. Izvadio prst iz pičke. Samo je kratko rekla – Hvala ti a onda se malo odmaknula od mene i rekla – slabo mi je. Dovukao sam je do stola i posjeo na stolicu-

Šta je bilo? – upitao je njen muž

Loše joj je – odgovorim kratko

He he sad zna kako je meni svaki dan – Kaže on i doda

Sagni se dolje i povrati ispod stola.

Čim je to rekao, Marina se sagnula i počela povraćati. Tada su došli Dario i mama.

Mama – Š-šta je bio-lo, bilo

Jedva je pričala, sapletao joj se jezik

Pa, očito je previše popila hehe – kaže njen muž

Mama – Eh da sam ja znala da je piti ovako dobro ja bi uvijek pila. Nikad se nisam osjećala ovako d-dobro.

Svi smo se nasmijali a Marina podigla glavu dohvatila salvetu. Tada je muzika prestala a upalila su se sva svjetla. Svi smo počeli škiljiti. Kao da nas je netko vratio u normalu.

Mama – Ovo nisu trebali uraditi, bolje je bilo onako

Mate – Eto vrijeme je da krenemo. Jasminka, idete sa nama pa ćemo ujutro doći po auto. Ne možeš vozit ovakva-

Mama – Ne, ja ne idem nikamo, Jedino ja mogu voziti, Ja s ne voz-im s nikam, s nik s nikim.

Jedva je izgovorila.

Marina – Ne moraš ići ali ne možeš voziti ovakva. Leone, da joj nisi dopustio da vozi. O bože kako mi je loše sad. B…

Marina nije stigla izgovoriti nego je opet spustila glavu među noge i još jednom povraćala.

Mate – Leone. Mi sad moramo ići jer ona umire, ako Jasminka neće da ide s nama, ostanite tu u hotelu, neka se naspava pa idite sutra.

Ja – A da, morat ćemo. Ona sad ne bi mogla doći ni do auta.

Mama – Tko? Ja? Zar ja da ne…

Pokušala je ustati sa stolice ali se srušila nazad.

Mama – ili možda ipak…

Mate – Jasminka, idete li s nama?

Mama – Neee. Ja sam sa svojim autom došla i…

Mate – Evo i ja sam popio ali sam malo odspavao i sad mogu voziti. Odspavaj i ti malo pa možeš voziti ujutro.

Mate je ustao i podignuo Marinu.

Mate – Ajde ja ću vam uzeti sobu. Leone idi sa mnom po ključ a ti Dario pazi da mama ne padne

Mate i ja smo otišli do recepcije. Vidio sam da vadi novčanik da plati sobe ali sam ga zaustavio.

Ja – Ma ne, mi ćemo platiti, zašto bi vi plaćali sobu?

Mate – Pa mislim možda, možete izgubiti novčanik ili nešto pa bi onda imali neugodnosti ujutro, Jasminka ne zna gdje joj je glava a kamo tek gdje joj je novac. Ja ću platit, nema problema.

Ja – A ok, hvala vam

Mate – Evo ti ključ. Jel vidiš ti kakve su one kad se napiju a nama nešto prigovaraju. Ajde odvedi je neka spava pa ujutro polako doma.

Recepciji su prišli Dario. Marina i mama. Dario u sredini i sa svake strane teturale su mama i Marina.

Dario – Mogu i ja ostat s vama tu, pa ću ujutro s vama doma.

Marina – Ne, moraš doma

Mate – A šta ćeš? Oni idu u sobu, pa nismo uzeli trokrevetnu.

Dario – Hm aha, da. Šteta.

Mate – Javite se sutra kad stignete

Ja – Laku noć i hvala vam

Otišli su. Mama je gledala zbunjeno.

Mama – Šta se sad događa?

Ja – Ništa, idemo u sobu

Mama – Ne, treba još feštati, ne idem ja spavat.

Ja – Pa idemo se samo smjestit u sobu pa možemo nazad

Mama – To može

Soba je bila na drugom katu, lifta naravno nema. Jedva sam je vodio po stepenicama, svaka dva koraka bi zastala i pričala nešto. Došli smo na prvi kat.

Mama – Pa di je taj wc

Ja – Mama idemo u sobu a ne u wc

Mama – Kako to pa meni se piški

Ja – Pa onda daj hodaj brže.

Nastavili smo hodati i na pola stepenica ona opet

Mama – piški mi se

Povučem je za ruku i napokon dođemo do sobe, otključavam vrata a ona čučne

Mama – Piškit ću

Ja – Pa ne tu,idemo u wc, jbt

Podignem je i uguram u sobu, otvorim vrata od kupaone i dovedem je.

Mama – E tu se piški, sad uh ne..

Htio sam izaći i ostaviti je da piški vidjevši da je pokušala podići haljinu ali nije sjela na školjku nego samo čučnula na pod. Zadnji čas sam je uhvatio da se ne sruši na leđa.

Ja – Ne tu, na školjku sjedni. Pa nisi se ni skinula jbt

Vidim da ona kurca ne kuži. Totalno je odljepila. Pa znam i ljudi kad su kako pijani skinu se i pišaju. Valjda te njene tablete i prvo opijanje u životu… Podignem je, onda joj podignem haljinu i posjednem je na školjku. Sad joj samo treba spustiti gaćice i čarape ali čujem zvuk. Sranje, već je počela. Sve je već curilo iz gaćica. Skinuo sam joj gaćice i najlonke i mlaz je napokon potekao u školjku.

Mama – Mmmmm ovo mi se sviđa. Pišanje je tako dobro došlo.

Gledam je kako koluta očima i ne mogu izbjeći da joj ne gledam u pičku. Zagledam se i ne vjerujem da je ovo stvarno, da zaista gledam maminu dlakavu pičku kako piški, na trenutak je bila stala a onda opet počela i tako nekoliko puta. Pitam se jel ona uopće svjesna da sam ja tu s njom? Onda sam se sjetio Marine i kako sam joj gurao prst u pičku, pomislio da to da je Dario možda mami isto gurnuo prst. U tom trenutku mi se opet digao. Gledam malo u pičku malo u sise i malo u na pola zatvorene oči. Odlučim napraviti nešto što nisam mogao zamisliti niti u najluđim zamislima. Dodirnem joj pičku. Prestala je piškiti, gurnem prst u nju.

Mama – Danas svi guraju prste u mene a to nije u upotrebi već 5 godina

Tad sam bio siguran što joj je Dario radio. I onda sam je počeo prstenjačiti tako popišanu, uopće nije reagirala onda se odjednom naslonila glavom na mene i rekla – Mazi mi seee. Htio sam je odvući u krevet ali mi je palo na pamet da je sva upišana. Skinuo sam joj haljinu

ene i rekla – Mazi mi seee. Htio sam je odvući u krevet ali mi je palo na pamet da je sva upišana. Skinuo sam joj haljinu. Ostala je samo u grudnjaku, bože kakve sise ima. Kad sam uspio skinuti grudnjak ispale su i bradavicama skoro dodirnule noge. Zažmirim da vidim jeli ovo stvarnost. Otvorim oči i ispred mene je zaista pijana gola majka. Kako velike sise, uh kako je lijepa, raširene noge ima, dopusti da joj diram pičku. Očito ne zna za sebe ali je željna kurca, odlučio sam da ću je jebati.

Najprije sam uzeo ručnik i namočiti ga i vodu i u sapun i oprao joj popišanu pičku, noge guzu. Ona je samo nešto mrmljala i uzdisala. Odveo sam je u krevet, polegao na leđa. Gledala je u mene kao hipnotizirana. Navalio sam na nju, najprije na sise. Bradavice su joj bile krute. Sisao sam ih a ona je počela stenjati nježno. Onda sam prešao na pičku, lizao sam je dugo, sisao klit, gurao jezik i prstenjačio. Ona je žmirila i uzdisala. Onda sam ustao da se skinem. Dok sam se skidao, ona je progovorila nježnim glasom.

Mama – Hoćeš li me zadovoljiti? Hoćeš me jebati sad?

Ja – Hoću mama

Mama – Ne brini se, u redu je to, nitko neće znati, bit će ti lijepo

Onako neiskusno odmah sam ga grubo ugurao i počeo snažno jebati. Ona je nakon 5 g i te kako dobro osjetila moje grubo jebanje. Odmah je počela glasno stenjati a mene to dodatno napalilo. Usporio sam da ne svršim ali ona je htjela jače. Još sam ga malo uspio nabijati ali onda sam osjetio da počinje orgazam. 

Brzo sam ga izvadio i izdrkao po njoj. Nisam mogao više, pa cijelu noć mi je dignut, jaja su puna. Čim sam svršio ona je sjela i razmazivala spermu po sisama. Ja sam u čudu gledao a ona se provokativno smješkala. Nedugo zatim se nagnula i uzela ga u usta, sisala ga je tako dobro, kurvinski. To me jako napalilo i nakon nekoliko minuta opet je postao tvrd. Kad je ona valjda shvatila da je dovoljno tvrd. Lagano me povukla da legnem na leđa, kleknula je ispred mene. Samo se je smješkala.

 Uzela ga je u ruku i namjestila u rupu. Jašila ga je kao da je sutra smak svijeta. Sise su letjele lijevo desno gore dolje a ona žmirila i jašila, radila je to tako pohotno a stenjala sve jače. Okretnula se i leđima prema meni pa onda opet licem. Pa odakle joj toliko snage da može tako skakati. I onda je počela svršavati. Vrištala je, urlala, dugo je to trajalo ali ona nije stajala. Samo je malo stala na trenutak, promjenila položaj nogu i onda opet počela jašiti. Ubrzo je opet počela svršavati, red vrištanja i red urlanja. Samo mi se obratila na kratko.

Mama – Ako ti dođe nemoj ga vaditi

Hm to je značilo da mogu svršiti u nju, nije mi dugo trebalo, počeo sam je puniti a ona je još više urlala, cvilila, stenjala… ne mogu po opisati. Tek kad mi je postao toliko mlohav ona je sišla s mene i srušila se na leđa. Jedva je disala.

Mama – Molim te dodaj mi vode, puno vode

Popila je 4 čaše i zaspala. Ja sam još satima razmišljao o svemu tome. A ma baš ništa mi nije bilo jasno. Ništa nisam mogao povezati. Nisam mogao zaspati. Tek ujutro sam se stisnuo uz nju, pokrio nas i zaspao

0 comments

No comments yet