Mamina uska drugarica

Loading..

Ja sam Dragan. U ovaj grad sam se doselio još kao klinac, tačnije 1992 god. Tu je keva prvi dan upoznala komšinicu Mariju koja je nekih 5-6 godina mlađa od nje. Veoma zgodna, visoka nekih 180 cm, duge plave kose i plavih očiju, čvrstog i zategnutog dupeta i srednjih sisa, takva je Marija.


Ona trazi njegaSećam se da je još dok sam još bio kljinja da je dolazila da me čuva kada bi moji roditalji bili ista smena. Imala je običaj da donese svoju garderobu kod mene u stan i da se preda mnom presvlači…
Radila je to izazovno, a ja sam samo gledao i ništa nisam kontao, jebi ga, šta sam tad znao, bio sam mali.
Iz godine u godinu ona je postala naš svakodnevni gost i nema dana da ona ne navrati. Njeni roditelji sljakaju u Nemačkoj a ona uživa, ništa ne radi… Sećam se da kad sam tek počeo da drkam da je Marija bila uvek ta na koju sam mislio dok sam radio te stvari. Palila me je ta njena guza, malo veća ali sva zategnuta…
Često sam i ćaleta uvatio kako je pomno gleda. Sada kada sam već stasao pomalo se i stidim da je gledam, pošto me je par puta uhvatila kako buljim u njeno dupe.
Desilo se to letos… Keva i ćale su zapalili kod babe na selo a ja ostao na gajbi da otpadam. Vrućina, znači umiranje. Upalim ja dvd i ubacim neki pornić, malo da se opustim. Gledao sam tako jedno pola sata i počeo sam da ga drkam. Strašno sam bio napaljen, batina mi je bila skroz ukrućena (20 cm). Skroz sam se zaneo, tako da nisam ni primetio da pored mene stoji Marija.
Kad sam je ugledao hteo sam u zemlju da propadnem. Ona se samo nasmejala i rekla je da je to nešto sasvim normalno. Sela je pored mene i naglo me je privukla ka sebi i počela je strasno da me ljubi.
Počela je da me mazi po batini… Svidelo joj se koliki je… Počela je da me ljubi po vratu, grudima, stomaku… Išla je sve niže i niže… Počela je da mi puši.
Malo je falilo da svršim istog trenutka. Nisam mogao da verujem da mi mamina prijateljica puši, maštao sam o tome 10 godina.
Dudlala ga je znalački, kao ni jedna do tad. Nabijao sam je sve jače na kurčinu, krkljala je. Celog ga je gutala, brzo i jako…
Nisam mogao više, napunio sam joj usta. Progutala je sve i kap. Ustala je i počela skidati sve sa sebe.
Skinula je šorts a ispod nije bilo gaćica, znao sam da je došla da se pojebe. Počeo sam da je ližem. Sva je bila vlažna i vrela, stenjala je…
Jebao sam je jezikom a ona me je sve više nabijala. Rekla je da počnem da je jebem, da ne može više da izdrži…
Naguzila se i rekla je da želi tako a ja sam baš to i želeo, sve ove godine. Prislonio sam joj ga uz pičić, osetio sam da pulsira.
Prvo sam joj ga nabijao malo i polako a ona je gunđala da to dugo čeka, da želi da je ja karam. Ubrzao sam pokrete i prodirao sam duboko u nju. Stenjala je, mumlala, svršavala je u talasima.
Bila je sva uska i vrela, nisam se mogao kontrolisati, ubrzo sam počeo da svršavam. Hteo sam da ga izvadim ali je želela da je napunim, što sam i učinio.
Posle smo legli i pričali, rekla mi je da je na ovo dugo čekala. I dan danas Marija i ja koristimo svaku priliku da se kresnemo. Meni se ostvario dečački san, možda se i vama ostvari…

0 comments

No comments yet

Classifieds

Mile 39 ,

Belgrade, Serbia

Volim da lizem pickicu

Read
nemanja 35 ,

Pancevo, Serbia

za perverznu

Read
Alen 34 ,

Reutlingen, Germany

Trazim djevojku iz BiH

Read
mi le 33 ,

Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Djevojke, zene

Read
zoran 52 ,

Belgrade, Serbia

Trazim damu Bg za sex

Read