Maštao sam o velikom i tvrdom kurcu

Ona trazi njega

Oduvijek sam znao da sam drugačiji, ali nisam znao što mi se događa. Kad sam porastao, na TV-u sam vidio prvi put gay scenu i tu mi je se digao kurac. Posle sam izdrkao kitu i nastavio normalno gledati TV. I tako mi je iz dana u dan rasla želja da saznam sve o gay momcima, tako sam istrazivao i naišao na mnoge gay blogove i shvatio sam zašto sam drugačiji od drugih momaka. Neko vrijeme sam krio to ali nisam uspio to više kriti, te sam počeo gledati gay porniće i drkati na muškarce.

Moj susjed je bio zgodan i mlad oko 22 godine, a ja klinac od 18, i uvijek sam se palio na njega, ali nisam imao hrabrosti priznati da sam gay pa sam i dalje to zadržavao za sebe. Jednom me je susjed pozvao da mu pomognem pakirati kutije za selidbu, te sam došao do njega. I tako smo pričali i upitao me je imam li curu?, na što sam ja odgovorio da nemam, a njegova rekacija je bila:

Kako tako zgodan momak nema neku dobru ribu?

Ja sam se zasmijao (iako sam u sebi znao da je i on zgodan i palio sam se na njega, a ni on nema curu) i počeo sam pakirati stvari. Kad smo završili sa dnevnim boravkom, otišli smo u njegovu spavaću sobu spakirati stvari. Otvorio sam ormar i imao sam što vidjeti – crne čipkaste tange i dildo, a on je se zaprepastio da ću ga otkriti i počeo je davati iznimke da je to od njegove cure. Ja sam mu rekao da sam oduvijek to htio imati, nadodao sam da sam htio imati i ockstrap i zastenjao. On je grubim glasom rekao da se skinem i odem u kupaonicu oprati se.

Oduvijek sam maštao o velikom kurcu… I sad mi se digao kurac

ad sam se vratio on je ležao gol sa lubrikantom u ruci. Prvo sam zapazio ukrućen kurac od 20-ak cm. Rekao je da mu počnem pušiti i ja sam kao početnik malo se bojao, ali je prošlo dobro.

>Posle toga me je bacio na krevet i počeo mi ljubiti anus, a zatim je namazao lubirkantom svoj kurac i počeo polako ulaziti u mene. Ja sam zastenjao i u sebi sam vrištao jer me je bolilo, ali me je bol prošla i uživao sam u tome. Moj je se san ostvario!

Nakon toga sam mu opet popušio kitu i gutao sam spermu. I bilo je predobro gutati mušku spermu. Kad sam završio s pušenjem on je se otišao otuširati.
Upoznavanje
Mislio sam da je sex završio ali on me je pozvao iz kupaonice da mu se pridružim, te sam ja otišao u kupaonicu. Ušao sam u kadu i rekao sam mu da mi je bilo najbolje iskustvo u mom životu te sam ga poljubio u znak zahvalnosti.

On je opet grubim glasom rekao da se okrenem, opet me je jebao i sam uživao, a kad je ispunio moju rupicu spermom počeo je drkati moj kurac i popušio mi ga je i gutao mi je spermu. Meni se opet digao kurac i dao mi je da ga jebem, i mislio sam grozan u jebanju, ali po njegovim reakcijama sam skontao da sam dobar jebač.

Nakon toga smo se otuširali i popili kavu i pripalili cigaretu. Ja sam pošao kući i oprostili smo se jer se on seli sutra u drugu državu. Moja prva i neprežaljena ljubav je otišla i bio sam u depri, te sam mislio da neću naći sreću
Otišao sam na internet i saznao za gay nudističke plaže u Hrvatskoj i Crnoj Gori, te sam odlučio posjetiti par njih jer se na njima uvijek događaju neke avanture. Tako što se ljeto približavalo, približavale su se i moje avanture koje nisam migao zamisliti ni u najboljem snu.
Dopisivanje

0 comments

No comments yet