Moja devojku mi je jebao najbolji drugar, a ja posmatrao

Bilo je to pre godinu dana. Moja devojka je htela grupnjak. Prvo sam mislio da me zeza, ali sam se grdno prevario. Pitao sam je ko bi voleo da je tuca, a ona mi je nasmejano odgovorila da to može da bude bilo ko. Ja sam počeo da nabrajam razna imena svojih drugova. Kada sam izgovorio poslednje, ona je pristala da to bude moj dobar drug.
Ona trazi njega
Jednog dana je on došao. Mislio sam da je to sve prošlo i da ona neće hteti, pošto sam joj rekao da neću da je drugi tuca.

Došao je kod nas na kafu. Dok sam je ja spremio i vratio se kod njih u sobu, ona je klečala ispred njegovih nogu i drkala mu u boksericama. Nosila je bele providne tangice, a on bele providne bokserice. Kao da su se moja devojka i moj dobar drug dogovarali za taj seks.

Ušao sam u sobu i stavio kafu na krevet, a oni su me neprestano gledali pitajući se kako ću da reagujem. Ja sam seo na krevet, skinuo pantalone i rekao:
– Nastavite. Kao da nisam tu.
– Ti si lud – odgovorila mi je.

Ona mu je skinula bokserice i jako ga nabila u usta. Rekla mu je da veći kurac u životu nije videla. Drugar je stvarno imao veliki kurac.
Upoznavanje
Pitali su me da li hoću da im se pridružim, a ja sam odgovrio da neću i dodao da slobodno nastave da se tucaju.

Uzeo ju je i stavio na krevet. Raširio joj je noge i ubacio ga duboko u njenu obrijanu pičkicu

ako je vrištala i pričala:
– To…To! Toooo… Tucaj me, kuronjo moj! Nisam primila takav kurac nikada u životu!

On se još više napalio kada mu je to rekla. Uhvatio je za guzove, okrenuo na stomak i jako joj nabio u guzu. Njoj je rupica bila jako uska na guzi, pa je vrištala i na kraju prokrvarila. Molila ga je da prestane, a on je pogledao u mene i upitao me da li da prestane. Ja sam mu samo rekao da nastavi da je tuca još jače i da je tuca u toj pozi dok ne svrši.

Tucao ju je u toj pozi jedno pola sata, da bi na kraju izvadio kitu iz krvave guze i stavio joj krvav kurac u usta i svršio.
Ona trazi njega
Ja sam ga drkao sve vreme. Prišao sam joj i nabio joj kurac usta, lupao joj šamare i terao je da mi ga puši dok ga nisam istresao u njeno grlo.

Tada sam shvatio da nije loše kad ti neko tuca ribu. Tako je sve počelo.

0 comments

No comments yet