Moja kcer kurva

Erotske price

Udovac sam, imam 45 godina. Moja je žena, mlada, samo sa dvadeset godina, umrla pri porodu naše kćeri Sare. Od tog trenutka Sara i ja živimo sami u našoj kući u okolici Zagreba. Na žalost nisam imao ničiju pomoć pri odgoju djeteta ali smatrao sam da se vrlo dobro snalazim. Jednako tako, nisam se radi Sare htio vezati niti sa jednom ženom, iako imao sam prilike, jer sam smatrao da bi to njoj smetalo. Sara je, kao i svaka druga cura, izlazila i ponekad bi se vraćala kasno što sam joj zamjerao dok nije napunila 18, kada sam redovno dolazio po nju bez obzira na doba noći, a nakon toga samo sam se nadao da joj se ništa loše neće dogoditi. Smirivalo me što je bila odlična učenica kao i izvrsna studentica tako da sam imao puno povjerenje u nju.

Imućan sam tako da je Sara uvijek imala dovoljno novca i sve što joj treba, u stvari sve što sam joj mogao priuštiti, tako da mi nije nikad bilo sumnjivo što se razbacuje novcem i nosi skupu markiranu odjeću, jer sam smatrao da je to od mog novca. Možda sam joj na taj način htio zamijeniti mamu.

Kako nisam ozbiljno tražio ženu služio sam se oglasnicima i družio ženama za jednu noć. Nikad mi nije palo napamet da u stvari tražim ženu istih karakteristika kao Sara, visoku između 160 i 170, mršavicu, sa većim grudima i velikim bradavicama.  

Prije mjesec dana zajedno smo proslavili moj 45 rođendan  jednom od tada popularnih zagrebačkih restorana, sami nas dvoje. Naravno da su je svi gledali u restoranu, bila je prekrasna, 25 godina, brineta, duge valovite kose, u uskim trapericama i kratkom topiću koji je više otkrivao nego pokrivao. Čak sam čuo komentar muškaraca u restoranu: „vidi tipa kakvu je ljepoticu pokupio, blago njemu, samo je malo prestar za nju“. Nije da su mi komentari zasmetali, bio sam ponosan na nju.

Slijedeći dan, nakon što sam došao s posla nisam je zatekao doma već njenu poruku da će se vratiti kasno, iza ponoći, odlučio sam se zabaviti s nekom prostitutkom pa sam, preko oglasnika, nazvao oglas gdje se je reklamirala  cura od 25 godina, prema oglasniku otprilike istog izgleda kao Sara i dogovorio susret sa nekim tipom u prostoru te cure, u centru Zagreba, u devet navečer.

Došao sam dvadesetak minuta ranije i sjeo u obližnji kafić i naručio pivo. Dok sam pijuckao na ulaz gdje sam trebao otići ušla je vitka plavuša, dugih nogu u vrtoglavo visokim štiklama i minici koja je jedva prekrivala njeno dupe te gotovo potpuno raskopčanoj tankoj ljetnoj košuljici koja je otkrivala njene velike grudi, vidjelo se da ne nosi grudnjak. Pomislio sam, bilo bi dobro da je ovo cura koju ću jebati večeras.

Incest price

Popio sam pivo, platio, i točno u devet bio na ulazu stana u koji sam upućen.

Otvorila mi je vrata, Sara, sa plavom dugačkom perikom i drugačije našminkana nego inače, gotovo gola, u crnom negližeu ispod kojega se sve vidjelo, njene gole grudi, njeno obrijano međunožje nadziralo se u pozadinskom svjetlu, i u istim visokim štiklama kao kad je, ona, za koju sam mislio da je cura koju bih volio pojebati, pri ulasku u zgradu nosila.

Sara? Zapanjeno sam upitao. Spustila je glavu i rekla: „Uđi tata, očito moramo razgovarati“. I dalje sam zapanjen stajao na vratima. „Uđi nezgodno je da susjedi gledaju“, rekla je, uhvatila me za ruku i povukla u stan.

Ušao sam ošamućen, gotovo sam pao u nesvijest, dovela me do prostorije u kojoj se nalazio veliki krevet i jedna fotelja pored kreveta, ništa se drugo nije nalazilo u toj sobi. Posjela me na fotelju a sama sjela na krevet na udaljenosti od oko pola metra od mene. Nije se trudila obući u nešto drugo tako da sam je gledao skoro golu dok je otišla do druge prostorije za koju se ispostavilo da je kuhinja i donijela mi čašu vode te upitala: „Želiš li nešto žešće?“. „mogao bih popiti viski ili nešto takvo“ rekao sam, a ona je ponovno otišla u kuhinju i donijela mi hladnu votku. Gledao sam je kako se graciozno kreće po tom stanu, očito su svjetla bila namještena na način da sve u tom kretanju otkrivaju, možda sam to umišljao, ali bila je prekrasna, onako polugola, čvrsto malo dupe nadziralo se ispod odjeće a njene noge izgledale su nevjerojatno dugačke. Posramio sam se sam sebe jer sam osjetio kako mi se diže kurac.

Popio sam malo votke koju je donijela, malo se smirio i procijedio: „Što ti radiš ovdje?“. „A što ti radiš ovdje?“, odgovorila je.

Jahorina

„Mislim da nije vrijeme da na pitanje odgovaraš pitanjem“ rekao sam ljutito. Izgledala je potpuno smireno i odlučno i odgovorila: „Nije da mi je to namjera već me zanima, nisam znala da se družiš s prostitutkama“.

„Točno, povremeno se koristim uslugama, nisam htio da ti išta znaš o tome, nisam niti u ludilu mogao zamisliti ovo. Od kada ovo radiš?“ pitao sam. „Od svoje osamnaeste, sjećaš li se mog osamnaestog rođendana? Odveo si me u restoran i upoznao sa svojom ekipom, tada si malo popio i dok si ti pričao sa svojim poslovnim partnerom ja sam se jebala u toaletu sa svima koji su to htjeli, između ostalog i sa tvojim prijateljima koji su mi i danas mušterije“. Pogledao sam je s nevjericom: „Zašto? Imala si sve što si mogla poželjeti?“. Pogledala me i rekla: „Nisam, nisam imala ono što sam najviše željela i ovo je posljedica toga.“

Povukla je negliže preko glave i ostala potpuno gola, nisam mogao ne gledati je, bila je prekrasna, njene pune, zaobljene grudi, njene bradavice, usmine koje mi je otvoreno pokazala raširenih nogu sjedeći na krevetu ispred mene, njen jasno izražen klitoris, dignuo mi se kurac u potpunosti: „Sjećaš li se kad si me vidio potpuno golu?“. Pogledao sam je: „Sjećam se, neposredno prije nego smo išli u restoran na tvoj osamnaesti rođendan“. „Nisi u pravu, prvi put sam ti gola sjela u krilo kad sam imala petnaest, poljubio si me u obraz i rekao mi obuci se. Drugi je put bilo kad smo se goli kupali na plaži u Istri, tada sam imala sedamnaest, vidjela sam da ti se digao kurac ali si se pokrio ručnikom. Tu večer sam gola spavala pored tebe u krevetu, u snu si mi mazio grudi, a ja sam se okuražila i mazila tvoj kurac, iskreno prekrasan je, malo si popio pa se vjerojatno ne sjećaš. I da, točno je, na moj osamnaesti rođendan, došla sam gola u dnevni boravak, vidjela sam da ti se digao kurac, ali si mi hladno rekao da se obučem.“

Sjedio sam u fotelji, istovremeno zapanjen njenom ljepotom i s druge strane potpuno zbunjen: „Ti si mi kćer“, konstatirao sam. „Koliko god tebi zvučalo čudno, ako ti i jesam kćer, ne znači da se ne bih voljela jebati s tobom, to želim još od četrnaeste godine kada sam prvi put otkrila masturbaciju, svaki put kad bih se mazila sanjala sam o tebi, između ostalog, svaki put kad me jebu drugi muškarci ja zamišljam tebe.“

Gledao sam je golu, kurac mi je bio u punoj erekciji, hlače su mi se gotovo raspukle. Pogledala me i rekla: „Platio si kurvu, sad je i jebi“. Pogledao sam je i rekao: „Ti si mi kćer“. Rekla je: „Ja sam dugonoga plavuša koju si naručio i sad me jebi“. Točno je da je još uvijek imala periku, pred njom onako golom nisam mogao odoljeti, pitao sam, kao što bih pitao svaku drugu kurvu: „Ljubiš li se usta i jebeš li se bez prezervativa“. Nasmijala se i rekla: „Za tebe sve što želiš“. Poljubio sam je usta, dugo, prihvatila je, ljubio sam njeno prekrasno tijelo, lizao joj pičkicu dugo, kad je bila skoro pri vrhuncu nabio sam svoj kurac u njenu pičkicu i svršio u nju.

Nakon što smo neko vrijeme ležali zagrljeni na krevetu pogledala je na sat i rekla: „Sad moraš ići, imam drugu mušteriju“. Pogledao sam je zbunjeno i postupio kako je rekla.

Ne znam kako sam došao doma, još u bunilu čekao sam je da dođe. Došla je oko dva. „Čekaš me?“ rekla je. „Znala si da hoću“ odgovorio sam. „Shvatio si?“ upitala je. „Da shvatio sam, želim te samo za sebe“ odgovorio sam.

Tu smo se večer ponovno jebali, išli smo do kraja, svršio sam u nju više puta i zaista uživao.

Ujutro, bila je subota, skuhao sam nam kavu. Sišla je i dalje potpuno gola i pitala: „Sviđam ti se“. „Prekrasna si, najljepša žena koju sam vidio“, odgovorio sam. „Oženi me onda i imajmo djecu“ rekla je, „To je ono što zaista želim“.

Erotske price

Preselili smo se u Portugal, imamo troje djece, ona se prestala jebati s drugima i čini moj svaki dan totalno seksualno uzbudljivim obzirom na iskustvo koje je stekla kao prostitutka.

0 comments

No comments yet