Moja mama zeljna kurca

Incest price

Pored mene moja mama nervozna čeka da je primi doktor Simić, kardiolog, naš kućni prijatelj, kome se ona požalila da se prilično u poslednje vreme zamara i da je to brine. Sada dok čekamo, gledam u tu ženu od šezdeset i jednu godinu, prelepog lica, punije građe, obučenu „do grla”, tako da se su se jedva mogle nazreti njene ogromne grudi, koje nikada nije pokušala da istakne oblačenjem, kao ni savršeno oblu guzu koju sam video samo kada smo zajedno bili na moru, uz primetno pohotne poglede onih koji su bili pored nas.

– Ne boj se mama, biće sve OK. Ti si zdrava žena. – Pokušavah da je ohrabrim.
– Duša mamina – reče mi i pomilova me po obrazu.

Nismo dugo čekali, tako da nas prof. Simić srdačno primi i uz razgovor je pokušavao je da utvrdi uzrok i težinu manefestacija koje mamu muče.

– Sin vam je izrastao u pravog momka. Pogledaj ga, isti vaš muž.
– Eh da mi nije njega, Bog zna šta bi bilo sa mnom.
– Skinite košulju Valerija, da vas prvo poslušam. – Htedoh da izađem, no mama mi reče:
– Ostani dušo, lakše mi je kada si tu. – Kad je moja mama otkopčala košulju, ono što me je oduševilo su njene prelepe dojke koje su kipele iz brusa. Koža bela nigde tačkice, nabora na njoj.
– Ovo što čujem gospođo je sasvim u redu, no, hajde da uradimo EKG. Skinite brushalter i lezite.
– Da ja izađem?
– Nema potrebe – reče doktor, upitno gledajući mamu.
– Ostani, dušo mamina.

Erotske price

Gledao sam kako moja mama vešto otkopčava brus i ispred mene bljesnuše njene dojke u svoj svojoj lepoti. Bradavice okružene velikim oreolama su mi pomutile razum. Osetio sam nemerljivo uzbuđenje. Pulsiralo mi je među nogama, imao sam takvu erekciju da sam se bojao da se ne primeti, jer sam bio samo u letnjoj majici.

Mama leže i dve ogromne dojke se razliše, stomak bez traga celulita, a pupak dubok je izmamio moj uzdah, jer sam uvek ženama sa kojim sam bio voleo ga ližem i napunim spermom. Gledala me je sa puno ljubavi i sa osmehom na licu.

– EKG je uredan, još da uradimo ultrazvuk gospođo. Sedite mladiću tu pored mame, imate stolicu.

Osećam miris mamine kože. Disala je duboko, i u tom ritmu su se pomerale njene grudi i stomak. Srce mi je tuklo da sam pomislio da će ga doktor čuti, a erekcija me je bolela toliko mi se činilo da će mi kurac eksplodirati.

– Okrenite se na bok ka meni – reče doktor mami. – Sada joj gledam leđa sa dubokom brazdom duž kičme, i prvo što mi je palo na pamet je koliko bi tu sperme moglo da stane. Nigde ni jedne fleke, koža da je poželiš lizati do besvesti. Brazda između guzova se vidi, jer se malo suknja spustila, lepota neopisiva. – Okrenite mi leđa godpođo, da vidimo i sa ove strane. – Moja mama se polako okrete i dve teške dojke se nađoše na na dvadeset santimetara od mene. Sedim, gledam, ona mi pruži ruku i uhvati moju šaku i spusti je do njenih grudi.

Erotske incest price

– Hvala ti dušo što mamu nikada nisi ostavio. Dođi da te poljubim. – Sagoh se, ona me poljubi u obraz, a moja ruka u njenoj dodirnu njenu bradavicu. Instiktivno je poljubih u dojku.
– Dobro je gospođo što vam je sin tako pažljiv – reče doktor zagledan u monitor. – Mama me je gledala očima punim topline i zahvalnosti. – Obucite se, pregled je gotov, Valerija. – Pomogao sam mami da se ispravi, a pogled nisam skidao sa njenih grudi dok ih je namestala u korpe brusa. – Vi ste zdravi, ne brinite. Morate promeniti način života. Koliko ima kako vam ja muž otišao?

– Četiri godine doktore – sramežljivo reče mama.

– Ne znam da li vam je neprijatno da vas pored sina pitam za neke stvari?
– Ne, slobodno pitajte. – Gledaam mamu kako sedi sa raskopčanom košuljom, razbarušene kose. Tako je bila seksi i jebozovna.

– Niste imali muškarca toliko godina?
– Ne…

– Greska, vi ste još privlačna, zdrava žena, hormoni vam još rade. Otuda nervoza, glavobolja, tahikardija.

Vidim po garderobi da ste sramežljivi ili da ste digli ruke od sebe. Za početak, malo se obucite atraktivnije. To pomaže.

– Ne znam doktore, stara sam ja za to.
– Nisi mama – izustih. – Ti si prelepa privlačna žena. – Ne znam kako mi to izlete iz usta.
– Hvala ti, srećo mamina.
– Zdravi ste i mislite na sebe Valerija. Eto i mlad čovek vam to govori. To je kompliment.

U povratku kući nismo progovorili ni reč. Moja mama je plakala tiho. U kući nas dočeka moja supruga.

– Kako je bilo?
– Mama je OK – rekoh. – Hvala Bogu. – Te noći sam sa ženom vodio ljubav kao da sam drogiran.

Ljubio sam ženu misleći da je moja mama…

Pred očima mi je bila mama i kako se spajamo u zabranjenoj ljubavi mame i sina koju toliko želim.

Dani prolaze, mama nekako živnula.

– Kupiću ti nešto da obučeš mama. Čula si doktora.
– Nikako, ne troši pare, neću ja to nositi.
– Kupiću ti. I ne moraš nositi, mama.

Posle par dana, doneo sam mami poklon. Majice koje su imale dubok dekolte, helanke, farmerice i još poneke sitnice. Vrebao sam priliku da joj dam kada mi žena ne bude kući. I tako, dođe i taj dan.

– Mama, evo ti poklon, nemoj da me odbiješ, molim te.

– Hvala ti dušo – poljubi me mama u obraz. Ja je čvrsto stisnuh i poljubih je u vrat. Trgla se kao da se opekla.

– Idi obuci, molim te mama.

– Hmm, odoh, ma šta si mi ovo odneo? – Čekao sam je da izađe. Drhtao sam kao prut. – Milaneee!!! Dođi, bre ovamo čoveče. – Čujem po glasu da nešto nije OK. Uspeh se na sprat i kad uđoh u njenu sobu zanemeh. Bela majica na na njoj jedva je prekrivala njene grudi, a šorts je isticao njenu guzu, noge. Bila je prelepa.

– Ti misliš da ja ovo oblačim?!

Erotske priče

Da mama.
– Kud ću ovakva kao kurva?
– Nisi ti kurva mama, šta pričaš to?
– Ne mogu ja ovo. Pred kime ovako da izađem?
– Preda mnom mama.
– Pred tobom!? Sramota me je, jesi li lud!
– Čega te je sramota? Imaš takvo telo da te je uživanje gledati te mama.
– Misliš?

– Pogledaj se u ogledalo mama. – Mama se okreće, gleda kako joj stoji. Crvena je u licu.

– M…, ne, šta će tvoja žena reći? Da sam se prokurvala?
– Ne budi luda mama, šta ima da kaže, sem da ti zavidi. Imas lepše grudi od nje, guzu, kožu. Veruj mi.

– Pa šta je sa tobom sine?! Kako je ti to gledaš?! Kao neku ženu, ili majku?
– Ti si moja mama, pre svega, a i prelepa žena. – Mama priđe i zagrli me i opet taj miris njenog znoja. Poljubih je u čelo i nos. Ona ustuknu, pogleda me čudno, a njene prelepe dojke su se kretale u ritmu njenog disanja. Privukoh je sebi i osetih njene grudi na sebi.

– Mogu li da te poljubim mama?
– Pa poljubio si me sine. – Privukoh je i svoje usne naslonjih na njene. Tajac. Osetih da drhti jer sam joj jednom rukom bio na guzi, drugom na leđima. Gurnuh joj jezik u usta, osetih svu slast njenih usana.

Mamin jezik se preplete sa mojim…

– Hmmmm – pokušava da se otrgne. Izvukoh jezik i gledajući je u oči, rekoh:
– Od kako sam te video kod doktora, opčinjen sam tobom. Blago onom ko te bude imao.
– Dušo moja draga.

Ponovo naslonih usne na njene, iz očiju su joj kapale suze. Ovog puta mi vrati poljubac. Kupio sam njene sokove iz usta, žedno gutao, dok su se nasi jezici dodirivali u ritmu ljubavi majke i sina. Podigoh mamu i dovedoh do kreveta.

– Neeee, molim te sineee!!! – Već je bila na leđima, ljubio sam njene dojke kroz>čipkasti brus. – Ohhhh, sine nemoj molim te…

Polako se spustih do njenog stomaka, klizeći jezikom dok se moja mama uvijala ispod mene u ritmu požude. Dođoh do tangi i njenog venerinog brega.

– Jaoooj – kriknu moja mama, dok sam joj prelazio jezikom preko gaćica i njihovom rubu gde su bile njene vlažne usmine. Bila je mokra, svetlucale su joj butine od njenih sokova izlivenih iz pičke koju sam sada gledao razmaknuvši tange sa nje.
– Naići će Ivana, ahhhhhhh! – Podigoh glavu:

– Neće mama, treba da je uzmem, kod majke je. – Prvi moj dodir mog jezika njenih usmina je oteo mami takav uzdah da sam se gotovo uplašio.

– Šta mi to radiš, jaoooj meni… – Gurnuh jezik duboko u maminu mokru utrobu. – Ahhhh, Jaoooj, molim tee stani upiškiću seee!!! – Uhvatih mamin klitoris usnama i počeh ga sisati nežno, povremeno gurnuvši jezik između njenih usmina da pokupim skokove koji su cureli u neverovatnoj količini. Bacala se od kreveta, čupala me za kosu, jecala, vrištala, a moje ruke su se našle na njenim dojkama koje su bile mokre od znoja. Nije prošlo par minuta, mama je samo vrisnula:

– Evo gaaaaa!!! – Orgazam poče da trese njeno telo u nekontrolisanom ritmu, koji je lomio i zatim je počela nekontrolisano da piški. Nisam stigao sve da popijem dok sam joj držao klitoris u ustima sve vreme dok se nije u smirila. Odjednom, takav plač i jecanje. Podigoh glavu, mama je pokrila lice šakama i neutešno ridala. – Zašto si mi ovo učinio, zašto? Mrzim teee!

Podigoh se. Sva svetlucava u znoju, moja mama je sijala na popodnevnom suncu. Polako sam jezikom pio znoj sa njenog stomaka, dojki, bradavica vrta, čela. Makoh joj ruke.

Incest price

– Volim te mama. – Izvadih svoj nabrekli kurac i dodirnuh joj ulaz u njenu utrobu.

– Ako to uradiš, ubiću se. Veruj mi da hoću. – Polako se povukoh nazad, ustadoh sa kerveta. Noge su mi klecale.
– U redu, mama. Oprosti, neću nikada više. – Njene oči su bile prikovene na moj kurac koji je bio u svoj svojoj napetosti. Boleo me je.

– Zašto si sve srušio, idiote jedan? Šta sam ti sada, majka ili ljubavnica?
– Ne mogu ti to opisati mama, ne mogu, ubij me!!! Odoh mama da dovezem ženu, kod majke je.

– Kud ćeš takav? Izvini što sam se upiškila. Moj prvi orgazam posle toliko godina. Pogledaj krevet. Ovo je užas. Bože dragi! – Oči nisam mogao da odvojim od nje. – Olakšaj se, i to da ti bude poslednje nešto ovako da učiniš.
– Neću, taman crko’. Odoh.

– Znaš li da si probudio ženu u meni, a sa druge strane… – Telefon je zazvonio… – Halo. Ne znam što se ne javlja možda je u bašti. – Mama mi šapnu: – Ivana. Sada ću mu reći. Bez brige.

– Idi, Ivana te čeka. Sigurno ne želiš da se olakšaš?
– Samo u tebi mama, samo tako želim.

– Ne, sine moj, to ne možeš. Ne dam. Izdrkaj ga evo po meni, ja ću leći na krevet. – Moja mama se opruži na krevet i raširi noge. Mokra prelepa pička je bila ispred mojih očiju. – Evo razmaknuću usnice.

Priđoh iznad mame i počeh da drkam svoj već bolni kurac. Bio sam na dvadesetak santimetara od tog otvora koji mi je uduzimao pamet.

– Hajde srećo, isprazni se. – Prvi mlaz je prsnuo po maminom licu, drugi po dojkama, teći po stomaku, a četvrti je završio na maminoj raširenoj pićki. Ostatak sam cesdio na njen pupak i dlačice na venerinom bregu. – Jaoo, celu si me zalio, brišući spermu sa lica – reče mama – jaooj, koliko semena!
– Eto toliko te želim. Mama.

– Oplodio bi me sigurno ovako staru. Ovoliko sperme… Ne mogu da verujem da si ti sterilan. Nema šanse. – (U braku sam deset godina i nismo ja i Ivana mogli imati dece. Krio sam od majke da je Ivana glavni problem. Govorio sam joj da je to zajednička bolest. Ivanu mnogo volim i ne bih da mama mi prebacuje da nađem drugu.) – Dosta je sperme otišlo i u mene, idem se oprati. – Trči po telefon. Samo što siđoh sa sprata, telefon:

Što se ne javljaš?
– Bio sam u garaži, ispustila mi je guma – slagah.
– Možeš li doći?
– Mogu ljubavi, polazim za deset minuta, samo da se tušnem. – Potrčah na sprat – mama pod tušem. Uleteh pored nje.
– Hej, gde ćeš?
– Da se tušnem i moram da idem. – Dok smo stajali ispod tuša ponovo mi se poče dizati.
– Neee, ovoga puta nećeš.

– I neću, ali on me ne sluša, vidiš li? Volim te ljubavi moja, majko prelepa. – Privukoh je sebi tako da ju je moj dignuti kurac udarao u stomak.

– Ti si lud. Ti si blesav načisto.
– Jesam. – Telefon koji sam poneo sa sobom optet zazvoni. Vidim na Viberu – žena.

– Uhhh jebem ti život što je navalila. – Ne smem da uključim kameru, mama izađe iz kupatila.
Da, uključi kameru…
– Opaaa, još se kupaš, pogledaj ko je došao! – Na kameri vidoh Ninu, njenu školsku drugaricu koja je živela pored njene kuće. – Nemoj žuriti, izađi negde pa ću te zvati da me uzmeš.
– Važi, biću kući, neću nigde, gledaću neki film.
– OK. Ljubavi. Pozdrav. – Bože hvala ti – pomislih.

Moja mama stoji mokra u kupatilu, gleda me…<

Erotske price mama

Trebalo je da nas vidi.

Priđoh i uzeh je u naručje. Nije se opirala. Mokra kosa, mokro telo orošeno kapljicama vode. Uneh je u sobu i nežno spustih na krevet.

– Ipak ne odustaješ?
– Ne… – Legoh preko nje. Poljubac je spojio naše usne. Odjednom se pretvorila u divlju zver. Ujela me je za jezik.
– Hajde, jebi me. – Od tih reči mi se pomuti um.

– Opet bih te dojio mama. – Moja mama uze svoju dojku i prinese mi je ustima.
– Evo, srećo mamina.

Taj osećaj je bio fantastičan. Osetio sam da sam bio na ulazu u nju. Gledali smo se parvo u oči. Jedan blagi trzaj i već je moj glavić bio u njoj.

– Ahhhh – ote joj se uzdah. Polako sam ušao do kraja.
– Gledaj me mama. Gledaj me, ljubavi moja.

Pogled joj je bio zamućen, njene poluotvorene oči su sijale čudnim sjajem. Ubrzavao sam tempo, ona se uvijala ispod mene i prosto sudarala sa mnom u naletu neopisive strasti.

– Kako mi je lepo! Ne staj, molim te Milaneeee. – Podigao sam se i gledao mesto gde smo spojeni i gde je moja mama, kada bih stao, nastavila da se nabija na moj kurac, žedna jebanja.

Kleknuh na kolena i prebacih mamine noge preko mojih. Sada sam imao divan pogled i tako sam ubrzao sa ulaženjem u nju da su joj dojke letele gore-dole kao da će se otkinuti.

– Mama, divna si… Mama ti si žena mog života.

– Rasturi me sine, jebi me, ubij me od kurca. – Ove reči su me raspametile. Nastavio sam još žešće, a onda naiđe mamin orgazam. – Jaooooj, ahhhh, majko moja… – Vriskala je dok sam ja legao preko nje zarivajući se u mamu svom snagom. Podigla mi je glavu i tražila poljubac. Orgazam joj je izlazio na usta činilo mi se. Grizla mi je usne, a držala me je za guzove tako da sam osetio da kao pulsira njena utroba. Koliko je trajao njen orgazam, ne znam, ali znam da je samo posle njega ležala kao mrtva.

Erotske price

Gledam je. Još sam u njoj, tvrd kao kamen. Mokri smo celi sada od znoja.

– Mama, mama – zovem je… – Otvorila je oči koje su sada promenile boju. Bradavice joj narasle toliko da sam bio oduševlen njihovom dužinom.

Jesi li svršio?
– Nisam. Dođi na mene.
– Ne mogu, slomljena sam.
– Molim te. – Polako moja mama se prebaci na mene, uze moj kurac i polako sede na njega.
– Ohhh, kako si tvrd.<

Gledam njene dojke, ispred svog lica, koje su bile mokre od našeg znoja. Ona poče da se nabija polako, pojačavajući tempo, dok sam je dojio i grickao bradavice.

– Nikada neću prestati da jebem mama. Nikada.
Nemoj, molim te, upropastićemo sve.
– Nećemo mama, ovo je više od ljubavi. Ovo je neponovljivo.

Uhvatih je za guzove i razmakoh ih, i počeh da joj se zabijam svom žestinom…

Ujedala se za nadlakticu, vrištala, psovala, dok joj se nije oteo vrisak:

– Nemoj unutra da svršiš, ja samo što nisam opeeeet. – I onda poče da drhti, trese se, a sa njenih dojki je kapala znoj na moje grudi i lice. Krenu i meni orgazam. U istom trenu mama i sin su svršavali ljubeći se, ujedajući se i ispustajući neartikulisane krike. Pala je na mene, a ja sam svaku kap sperme iscedio u utrobu gde sam začet.

Mokra leđa joj milujem, a gde su naša tela jedno preko drugog spojena, drhte, grabeći vazduh.

Napunio si me?
– Jesam, mama.
– Osetila sam mlazove. – To me je raspametilo. Podigla se i pogledala me je onako lepa, sa njenih dojki bradavica kapljice znoja su se presijavale kao biseri. – Znaš li da sada ćeš morati da me jebeš kada god ja poželim?
– Znam, ljubavi moja – rekoh – ja sam najsrećniji čovek na svetu.
– Znaš li šta smo uradili?
– Ne intresuje me. Bilo mi je prelepo

– I meni. – Mama se polako odvoji od mene i sperma polako poče izlaziti iz nje u tankom mlazu. – Znaš li da može zatrudneti žena mojih godina?

Ne.
– Posle ovolko sperme i strasti, gotovo sigurno.

Ustah i zamolih je da raširi noge. Bila je puna sperme koja još nije izašla. Dotakoh to mesto našeg greha i ljubavi. Vrisnula je. Klitoris joj je bio tako osetljiv da je na moje lizanje kukala. U mojim ustima mamini sokovi, moja sperma i nalet još jednog orgazma koji je došao sa tankim mlazom mokraće. Samo se čulo jecanje i plač.

– Nikada me nije neko ovako ispunio, zadovoljio, ako hoćeš i jebao, sine. Niko!!
– Meni mama nikada nije bilo lepše, nikada…

Zazvonio je telefon.

– Lubavi, šta radiš?
– Ništa, gledam TV – odgovorih pokušavajući da usporim disanje.
– Nešto bih te zamolila. – Dok mi je to govorila osetih mamine usne na glaviću. Umalo vrisnuh.
– Reci!
– Mogu li ostati da spavam kod mame, da se ispričam sa drugaricom? – Kurac mi je bio u maminom grlu.
– Hmmm, možeš…
– Je l’ to „hmmm”, ljutnja ili onako?
– Neee, sloboodno. Uživajte!
– Hvala ljubavi. Ljubim te! Ćao. Lepo sanjaj.
– Ćao.

Incest price

Prekinuh vezu i gledam mamu kako me gleda sa kurcem u ustima, kupeći sa njega spermu i naše sokove.

– Videćeš šta znači žena sine, obećavam ti. – Priđe do mene i naša tela se opet pribiše jedno uz drug

0 comments

No comments yet