Moja sestra Ivana

Erotske price

Moja sestra Ivana je prekrasna brineta, duge ravne kose, visoka 170 cm, 50 kg, prekrasnih dugih nogu i grudi trojka sa izraženim, ali ne prevelikim, bradavicama koje sam potajno promatrao i o kojima sam maštao svako ljeto dok bi je gledao kako se sunča bez gornjeg dijela kostima, ili kada bi izronila u minijaturnom kostimu iz mora, što je vodilo do toga da navečer drkam u krevetu maštajući o njoj. Počeo sam se paliti na nju onog trenutka kad sam je sasvim slučajno vidio golu u kupaonici, tada je imala 17 godina već potpuno razvijena, poželjna tada neobrijanog međunožja, prekrasna. Tu scenu nisam nikako mogao izbaciti iz svojih misli. Nakon toga svaka cura s kojom sam bio trebala je biti nalik na nju, a dok bi ih jebao uvijek sam mislio kako jebem Ivanu.

Bio sam na trećoj godini studija kad je i ona došla studirati u Zagreb. Roditelji su nam iznajmili garsonijeru tako da smo spavali u istoj sobi samo na odvojenim krevetima i imao sam je priliku gledati kako se presvlači, gotovo golu u donjem rublju što me dodatno svaku večer uzbuđivalo pa bih, samo dva metra od nje drkao ispod plahte trudeći da moje drkanje ostane neprimijećeno.

Incest price

Sve je počelo jedne rujanske tople subote predvečer kad joj je prijateljica otkazala druženje a ja učio za ispit za ponedjeljak. Moraš se malo odmoriti od učenja, rekla je te dodala, idemo u kino. Nije me trebala puno nagovarati. Ona je već bila sređena za izlazak, na sebi je imala jako kratku bordo haljinicu koja joj je jedva prekrivala dupe i štikle sa petama najmanje 10 cm tako da je u njima bila gotovo moje visine. Navukao sam na brzinu drugu majicu, traperice i tenisice i krenuli smo. Išli smo u kino Balkan gledati film Amerikanac u Parizu. Iskreno nisam uopće niti znao kakav je to film, ona mi je rekla da je čula da je izvrstan a već je imala karte jer su ona i prijateljica trebale ići gledati film tu večer pa ih je kupila dan prije. Dvorana je bila puna, mi smo imali krajnja sjedala lijevo u zadnjem redu balkona a ona je sjela do prolaza. Svi su je gledali dok smo išli prema našim sjedalima, i muškarci i žene, a i ja, hodala je ispred mene i nisam mogao izbjeći da mi se digne kurac.

Trudio sam se suzdržati,, ipak je ona moja sestra, ali bio sam toliko uzbuđen, gledao sam samo nju, njene noge i grudi posebno bradavice koje su joj se isticale ispod haljine jer nije imala grudnjak, kurac mi je bio u totalnoj erekciji. Film gotovo i nisam pratio već sam nju potajno gledao, njene grudi koje su se ritmički podizale dok je disala, njene gole noge koje su bile izložene mom pogledu, a i njenu pičkicu koja je izronila kad se pomaknula i haljinica joj se podigla, nije nosila gaćice. Ostao sam skamenjen, totalno uzbuđen, mislio sam da će mi hlače eksplodirati koliko mi se digao kurac, a nije mali, 20 cm. Ona je gledala film i činilo se da nije ni najmanje zainteresirana niti za mene niti za bilo koga u dvorani.

Tako je bilo sve do scene seksa, okrenula se prema meni, pogledali smo se u oči, uvalila mi je jezik usta i ljubila me kao nitko do tada. Nismo se prestali ljubiti do kraja filma, nismo se prestali ljubiti niti na ulici dok smo išli do tramvajske stanice, nismo se prestali ljubiti niti u tramvaju u kojem mi je sjedila u krilu, samo se nasmiješila kad je osjetila moj nabrekli kurac, a niti u autobusu do naše garsonijere. Bilo je prekrasno.

Porno price

Kad smo ušli posjela me na stolicu i rekla: sjedni i gledaj. Stala je ispred mene i polako svukla haljinu preko glave i ostala potpuno gola. Ispred mene je jednom rukom mazila pičkicu a drugom cice, kad se totalno uzbudila prišla mi je, otkopčala mi remen svukla traperice do koljena i nasadila se na moj kurac. Svršio sam u sekundi i napunio je spermom. Nasmijala se, i rekla znam sve, gledam te svaku večer kako se maziš ispod plahte, znala sam to po tvom disanju, i mazila se, iako si ti bio toliko uzbuđen da nisi primijetio da se i ja mazim i svršavam slušajući te.

Tako je počelo, traje i danas, sada živimo kao bračni par.

0 comments

No comments yet