Moja uska pickica i kurac od 20 cm

Ona trazi njega

Nisam neki pisac, ali ispričaću vam moje istinite sexsualne doživljaje. Zovem se Mira, imam 25 godina, plavuša, grudi 3, 178 cm, 58 kg; stvarno lepo izgledam. Sada sam udata, 4 godine braka, muž Dragan, ok, moj prvi dečko, veza traje od 18. godine sa raskidima i retkim viđanjima, jer je živeo i radio u Italiji.

Prva prevara je još dok smo se zabavljali. Imala sam 19 godina, Dragan je bio preko. Vikend, ja i drugarica Sanela u diskoteci, ništa posebno, čak i pomalo dosadno, lepo skockane. Leto je, haljine, otvoren dekolte; doterane, mlade i privlačne. Rešile smo malo da se opustimo, pile smo štok-kolu i đuskale, bile smo jako vesele.

U jednom trenutku slučajno sam ugledala komšiju Miću. Komšija Mića ima 42 godine i oženjen je. Izgleda odlično: izvaredno visok, snažan i lep čovek, pandur je. Kada nas je ugledao, prišao je i pitao je da li je slobodno i pridružio nam se. Prijalo nam je njegovo društvo, bio je jako opušten, duhovit, stalno smo se smejale, ćaskale sa njim i pomalo đuskale.

Dopisivanje

Sanela je morala ranije kući jer je sutradan imala svadbu kod rođaka pa je morala ranije da ustane. Čika Mića se ponudio da nas odveze kući. Prihvatile smo. Prvo je odvezao Sanelu, a kada smo ostali sami ponudio je odemo do stana koji on čuva. Ljudi koji žive u njemu su preko i on povremeno obilazi taj stan, sa izgovorom da je još rano i da možemo da popijemo još neko piće. Prihvatila sam.

Stan je bio jako veliki i lepo sređen. Pustio je muziku, natočio nam piće, skuvao kafu. Kako je atmosfera bila opuštena, a ja polupijana, ustala sam sa dvoseda i počela da igram. Haljina je letela na sve strane.

Ustao je i počeo da đuska sa mnom

Bili smo jako blizu jedno drugome, osetila sam njegove snažne ruke na mojoj guzi. Počeo je da me vaćari, bila sam polupijana, napaljena… jednostavno, želela sam ga.

Počeo je da me ljubi. Prihvatila sam. Ljubili smo se strastveno, žestoko, snažnim rukama mi je mesio guzu, želeli smo jedno drugo. Brzo smo skidali jedno drugo; raskopčala sam mu košulju. Uh, kakvo telo ima! Maljave i snažne grudi.

Loading..

Jednim potezom mi je skinuo haljinu, skinuo mi je grudnjak. Ostala sam samo u tangama.

Upoznavanje

Uhvatio me je za ruku i poveo u spavaću sobu. Ljubeći se, pali smo na veliki krevet, vaćareći se skidali smo jedno drugo. Bila sam gola, kao i on.

Imao je baš ogroman kurac sa velikim glavićem, jako debeo i velika dlakava jaja. Inače, tačno mu je 20 cm (drugom prilikom sam mu čak i merila, želeći da znam koliki mu je). Maca mi je bila skroz mokra, jako sam bila napaljena, kao i on. Pomazio me je par puta po njoj i rukom raširio noge i namestio ga na ulaz moje mace.

Par puta ga je protrljao po klitorisu i lagano ga počeo ubacivati. Gledala sam ga u oči, noge raširene, on tako snažan i obdaren. Osećala sam kako mi ulazi tako velik kurac.

Lagano mi ga je nabijao u moju vlažnu ali usku macu. Malo me je i bolelo, ali sam ga želela.

Uzdisala sam glasno u trenucima i vrištala, želeći da ga napalim što bolje, da me dobro jebe. Mešala sam guzom, grlila ga, ljubila, uživala dok me jebe sve žešće i žešće.

Bio je jako napaljen. Nije prošlo puno vremena, kada ga je izvadio i počeo da svršava po mojim sisama. Svršavao je kao konj, obilno i jako. Par kapi su mi štrcnule po licu. Uh, kako me zalio spermom! Legao je pored mene i poljubio me. Prokomentarisao je:

Uh, kako si dobra!

Pogledala sam na sat: već je bilo kasno, vreme je za kući. Obrisala sam se peškirom koji sam našla u kupatilu, nisam imala vremena za tuširanje. Obukla se, kao i on, i pošli smo kući. Dok je vozio dogovorili smo se da se nađemo i sutra, samo ranije, da bismo imali više vremena. Pošto stanujemo u istoj zgradi, stan preko puta stana, on je ostao u autu a ja izašla, da nas ne bi neko slučajno primetio zajedno.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet