Na plaži mi je jebao ženu

Ona trazi njega

Mi smo bračni par, ona 50, ja 48 godina. Tanja je punija, brineta, sise 5+, veće guze i velike mesnate pičke. U braku smo 25 godina, seksulani život je dobar, međutim htjeli smo isprobati i nešto novo. U potaji sam cuckold, međutim sve se svodilo na njene priče kako se jebe sa drugim u toku našeg sexa, sve do ljeta 2019. godine.

Borik. Zadar. Otišl ismo na plažu, rano jutro. Na plaži smo primjetili jednog baš starijeg gospodina na ležaljci. Rekao sam joj da se skine u toples jer ovde nema fkk plaža. Učinila je to, a primjetio sam pogled gospodina upućen njoj.

Otišli smo u vodu, govorio sam joj da obrati pažnju kako je on gleda dok je ulazila u vodu. Sise velike, sa bradavicama koje su se ukrutile. Nakon dužeg kupanja izašli smo, legli i neobavezno pričali, bili smo do njega udaljeni nekih 2-3 metra. Nije spuštao pogled sa moje Tanje koja se ispružila na ležaljci tako da je imao savršen pogled na nje ne sise.

Ja sam mu onako par puta dobacio osmjeh. Imao je po mojoj procjeni preko 70 godina, nizak, mršav, ćelav. Tokom leškarenja, predlagao sma joj da se skine gola dok još nema kupača, a u stvari želio sam da je on vidi takvu. Nije htjela, odbijala je.

Upoznavanje

Ja sam joj rekao da nam idem po kafu, a da ona stupi nekako u kontakt sa njim. Zadržao sam se nekih 20-ak minuta, a po povratku vidjeo sam dedu da razgovara sa mojom Tanjom. Prišao sam normlano, upoznali se, rekao je da je iz Zagreba, Petar se zove, ovde je sa prijateljem koji je ostao u sobi.

Neobavezno smo pričali, a on nije skidao pogled sa moje Tanje, usput djelivši komplimente kako smo lijep par. U međuvremenu mi je Tanja rekla da joj namažem leđa sa uljem za sunčanje. Rekao sam joj: „’Ajde neka Peter to uradi”, smijući se. Pogledala me je – ok, može. Uzeo je ulje, Tanja je ležala na leđima i počeo je mazati, U tom trenutku osjetio sam uzbuđenje, dok su njegove ruke klizile po njenoj koži, vrat, leđa, noge.

Sama se okrenula i rekla mu: „Namaži me i naprijed”, Trljao joj je ulje po stomaku, a onda po sisama, prelazeći po bradavicama koje su bile već dobro ukrućene. Prijalo joj je.

Prelazio joj je i spuštao se sve do butina, stopala, uzdahnula je nekoliko puta, a na njgeovom licu se takođe vidjelo zadovoljstvo. Ponovo sam joj predložio, ali sad pred njim, da se skine gola, a on je dodao: „Pa zašto se stidjeti”, ustao je i svukao gaćice sa sebe.

Ona trazi njega

Imao je kitu spuštenu ali jako, jako debelu, sa ogromnim glavićem i jajima. Primejtio sam Tanjinu reakciju, gledala je u njega spuštajući pogled ka njegovom kurcu. Spontano sam ustao i skinuo i ja svoje gaćice i rekao joj: „Hajde, sad ti”. Poslušala je, skinula se

Na obrijanoj pički su se vidjeli tragovi rose, vlažnosti. Rekao sam: „Petre namaži je sad cijelu”. On je uzeo ulje i mazao joj guzu, zavlačeći prste u procjep, odgovaralo joj je, prijalo…

Sama se okrenula i rekla: „Sve mi namaži”. Prešao joj je na unutarnju stranu butina, pa sve do vlažne pičke. Prelazio je preko nje, dok sam joj ja ovlaš prelazio preko sisa. Pitao sam je glasno: „Napaljena si?”, odgovrila je da jeste.

Dopisivanje

On je uzeo njenu ruku i stavio je na svoj kurac. Rekao joj je: „Osjeti ga”. Drkala mu ga je polako, dok se on punio krvlju, dizao, ogromna debljina. Zvalačio joj je već prst u već vlažnu pičku, stenjala je, uzdisala.

Reako sam im da idemo iza stijena, da nas niko ne vidi, jer su već počeli pristizati kupači.

Tako smo uradili. Čim smo zamakli, klekla je i on joj je prišao, uzela je njegov debeli kurac i počela ga lizati od korjena sve do glavića.

Uvlačila ga je u usta, jaja mu lizala, a inače je bila majstor za pušenje kurca. Nakon nekog vremena okrenuo je na doggy i rekao: „Hoću da te jebem”.

Mazio je kurcem po ulazu pičke, a onda joj ga nabio jako, sve do jaja. Vrisnula je, uzdahnula je i rekla: „Jebi mee, želim tvoju kurčinu jebi me jako”. Jebao ju je u rtimu dok su njegova ogromna jaja lupala po klitorisu, a ja sam drkao i uživao u prizoru kako mi dedica jebe ženu.

Prstom joj je mazio šupak i polako ulazio u njega, komentarišući: „O pa ti voliš i u guzu…” Ona je otegnuto rekla: „Daaaaaaaaa”. Izvadio je kurac iz pičke, naslonio na drugi otvor i polako ušao u nju, do pola.

Pitao je boli li je, rekla je: „Neee, uživam, jebi meeeee”, Nabio joj je do kraja držeći je za kosu.

Ona trazi njega

Svršio joj je u šupak, sperma joj se cijedila iz šupka.

Polako mu je kurac izlazio iz nje, te je legla na leđa i zadovoljno se osmjehnula. Ja sam takođe svršio uživajući u prizoru.

Nastavili smo razgovor, pričali o svemu, a on je predložio večeru kod njega. Tamo je bio i njegov prijatelj, ali o tome drugi put.

Ya chat

3 comments

No comments yet