Najvise volim kad sam ispunjena do kraja

Loading..

Ona trazi njega

Čitajući ove priče odlučila sam i ja da napišem svoju.

E ovako; ja sam Maja, brineta sam, imam dugu kosu, velike grudi, od seksa odlično tijelo, teretana mi uopšte nije potrebna. Do sada sam uvijek imala zgodne i atraktivne dečke pored sebe. Tako da, ako bih pisala sva svoja iskustava i avanturice to bi trajalo danima.

Jedno mi je ostalo posebno u sjećanju, naime ja sam često izlazila tulumarila i provodila se burno, živjela sam dosta ludo. Jedan takav događaj odigrao se na jednoj  privatnoj zabavi van grada, zabava za zlatnu mladež i one sa punim džepom, na koju sam i ja bila pozvana sa mojim atraktivnim prijateljicama.


Ona trazi njega

Na njoj je bio moj bivši bogati ljubavnik, ali pošto mi on više nije bio zanimljiv, željela sam nešto novo i još bolje. Bila sam obučena u roze dekoltiranu ultra kratku usku haljinicu i ogromne roze štikle. Moje obline su stalno letile van

Dok je zabava trajala, krenulo je opijanje i ludovanje. Bilo je super, i ja sam već bila popila, a i atmosfera me još više ponijela, i htjela sam nešto žestoko, što da ne, i sama sam takva.

Pošto je na toj zabavi vrvilo ood zgodnih frajera, i dobrih prilika, a ja stvorena za takve, takva prilika mi se i stvorila više puta te noći.

Dok sam plesala prišao mi je zanosni smeđokosi dečko, atletski razvijen. Vidjelo se da ide stalno u teretanu, moj tip definitivno. Plesali smo, razgovarali neke gluposti, i šapnuo mi je da želi nešto da mi pokaže. Ma što da ne – i pošla sam sa njim. Pa znam; nećemo razgovarati o fizici.

Krenuli smo ka prvoj praznoj sobi, zaključali se i ludilo je počelo. Ljubili smo se žestoko, baš kako volim, hvatali, svukao je sve sa mene i u jednom trenu me je nabio na svoj veliki kurac.
Ona trazi njega
Kako je to bilo dobrooooo, prosto sam bila oduševljena njegovom tehnikom, ulazio je jako i brzo, i još jače izlazio a onda ga gurao i gurao još brže, nije ga vadio, a i kada bi ga izvadio nabijao me na to svoje čudovište još brže i brže, gurao ga je silovito.

Ludila sam koliko mi je bilo dobro. Bilo je sve jače i jače, i nije mi smetalo, volim žestoko. Osjećala sam koliko je napaljen, i sâm je govorio da ga ne bi vadio koliko mu je bilo dobro.


Licni oglasi

Loading..

Naprosto i ja sam pokazala svoje vještine, ne bi bilo u redu da takvom dečku ne pokažem svoje znanje. Mislim da je sve ovo trajalo više od sat a meni se činilo tako malooooo. Bio je tako vruć i sočan i njegova kurčina me ispunila cijelu, volim kad sam ispunjena do kraja. Mmmm… i sad se sjetim tog seksa… Bio je zaista znalac, mogla sam se satima jebavati na tom velikom kurcu i ne silaziti sa njega.

Bilo mi je odlično i kada sam se spremala da pođem od njega, zgrabio me jako i još jednom nabio do kraja da sam osjetila i bol i jačinu i koliko je velik.  „Uhhhh”, rekla sam, „mali, misliš li da se ja skinem s tog tvog čvrstog kurca a on: „ Ne, nećeš, ostaješ još”.

Tek tada me obrađivao za 10, sve žešće i žešće ulazio je, tako da sam osjećala svu njegovu veličinu i debiljinu.  Mislila sam da ću eksplodirati koliko mi je bilo dobro.


Besplatan sajt za upoznavanje

Konačno sam se spremila, ostavila mu broj a on meni da zakažemo još jedno druženje sa njim ili njegovim jaranima. Uz to sam odgovorila: „Samo ako imaju kurčinu kao ti”. Taman kada sam silazila niz stepenice prošla sam i vidjela oškrinuta vrata sobe u kojoj sam vidjela kako crnokosi ljepotan nabija na svoj debeli kurac neku plavušu i ne pušta je.

Uhhhhh, kako je to bila dobra scena, kao iz pornića, bila sam oduševljena. I dok je obrađivao poželjela sam da sam to ja, da sam ja na tom dobrom kurcu i morala sam biti. Što želim to i dobijem. Nisam vam napomenula da sam nezasita i da mi seksa nikada nije dosta, to mogu uvijek.


Ona trazi njega

Čekala sam da završi sa njom i onda da sprovedem svoj plan. Kako je ulazio u nju i naletima je razbijao, ona je vrištala od zadovoljstva. Sklonila sam se sa strane, kada se plavuša obukla i otišla, ja sam kao slučajno ušla u spbu pod izgovorom da tražim drugaricu. On onako go, iznenađen i začuđen, stade ispred mene, i zalupi vratima, a u sebi sam ključala i ključala. Reče mi: „Gdje si pošla, šta će ti drugarica? Ja ću ti praviti društvo”. „Jao, jao, baš super”, ja kao postiđena sam sjela pored, a on: „Ma moram da te probam”.

On mi priđe i počesmo se žvaljiti baš baš dobro, a onda sam mu na to rekla: „Kada me probaš htjećeš još, odletješ do oblaka”. I tako je bilo, plutali smo i ljuljali taj krevet, samo tako i volim

Nije prošlo svega par minuta, a već me tako dobro nabijao na svoj kurac, baš kako volim. Jojjjjjj, mogla sam srušiti sve oko sebe, nije mi bilo bitno koliko mi je bilo dobro… Nasadio me je na svoj kurac i nije skidao, mjenjao je jačine do maskimuma.

Nisam se srušila nikada sa kurca, a toliko ih je bilo, mogu ja mnogo, mnogo da podnesem, tada gotovo nisam. Prosto me nosio na svoj debeli kurac i sve žešće nabijao. Kakva su to prodiranja i nabijanja bila nemam riječi…


Upoznavanje online

Nabijao me je još žešće nego onu plavušu i svršio je po mojim cicama, a onda nakon kratke pauze rekla sam mu: „Jesi li za hlađenje?”, jer je tu bila tuš kabina, a ja obožavam seks u tuš kabini, navučena sam na to do bola.

Unutra smo se jebavali tako dugo i prejako, da sam pomislila da ćemo je srušiti. Pribijao me je uza zid i prodirao svom silinom. Nije mi dao da se pomaknem, a ja to volimmmmmmm.

Baš baš dobro je bilo, to me je dovelo do ludila, da nisam znala šta radim.

Kada smo obavili svoje, pošla sam kući i dala mu broj jer sam sa njim definitivno htjela „ovakva druženja”. Mogla sam tu noć imati još pokaja druženja ali drugrice nisam našla, valjda su i one bile nasađene na neke dobre kurčeve…Pustila sam ih da uživaju, a mogla sam im još praviti društvo i primiti još par dobrih komada, ali bilo je već 5 ujutro.

Pozvala sam moju drugaricu Barbiku. Inače, ona je prava plastična lutka, u svakom slučaju bomba i po, zasjenila bi sve prisutne, ali ona nije u mom fazonu, da dođe po mene. Ona je bila u gradu i došla je po mene.

Bila sam sva zanesena i omamljena tim kurčevima i htjela sam još i još, samo sam joj rekla: „Pričam ti sutra kako mi je bilo na plesu”.

Ovo je mali dio mojih događanja na takvim zabavama, jahtama i slično. Sve u svemu, ono što volim i što me ispunjava, a najviše volim kada sam popunjena do kraja. Imala sam još mnogo takvih dobrih druženja. Ljubim vas sve.

0 comments

No comments yet

Classifieds

Mile 39 ,

Belgrade, Serbia

Volim da lizem pickicu

Read
nemanja 35 ,

Pancevo, Serbia

za perverznu

Read
Alen 34 ,

Reutlingen, Germany

Trazim djevojku iz BiH

Read
mi le 33 ,

Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Djevojke, zene

Read
zoran 52 ,

Belgrade, Serbia

Trazim damu Bg za sex

Read