Napaljen na mamu

Ona trazi njega

Moja priča počinje kada sam imao samo 16 godina, (moja mama je imala 37 godina) i kada sam se ja malo više zanimao za žensko telo…

Nikada do sada nisam baš ni primećivao cure/žene, više me zanimao fudbal, društvo. Kupatilo smo preuređivali tako da smo prali kosu pod pipom dok traje obnova kupatila.

Došao sam kući jedno veče i napšao mamu kako pere kosu imajući na sebi samo neku providnu spavačicu – bez grudnjaka i bez gaćica koliko sam uspeo da vidim. Verovatno me nije očekivala tako rano čim se tako slobodno obukla. Mogao sam joj videti pizdu kroz providni matrijal, , a video sam i tamne krugove i bradavicena njenim sisama. Bile su to jake četvorke kako sam čuo da je jednom rekla, i dosta su joj visile u tom položaju u kom je prala kosu pod pipom.

Bio je to prvi put da sam video tako nešto i zastao sam i promatrao je dok je prala kosu. Bio je to prelep prizor. Očigledno me nije videla, jer je zbog šampona zatvorila oči. Stajao sam u hodnuku i blejio u njeno golo telo, a za to vreme kurac mi se dizao.

Balkan chat

Čini mi se da je i nju ovakva situacija uzbudila, jer su joj se bradavice povećavale i bile pomalo crvene i izdužene, ili mi se barem tako učinilo.

Kada sam smogao snage da se otrgnem od tog prizora, otišao sam polako gore u sobu i izvadio kurac napolje i drkao na prizor kojem sam svedočio malo pre. Svršio sam mnogo ače nego do sada, bila je to drugačija sperma, gusta i bilo je puno više i to posvuda u sobi.

Razmišljao sam učestalo o tome što sam slučajno video i pitao se da li mogu videti više od toga… ćale je ustajao u pet ujutro, tako da sam namestio alarm u pola šest… Ustao sam se i obukao šorc, i onda otišao do sobe mojih roditelja. Svi smo se pokrivali sa plahtama.

Ušao sam tiho i kleknuo s mamine strane kreveta.
Veoma pažljivo sam podigao ćošak plahte i smaknuo ga sa nje. Mama je spavala polugola! Imala je na sebi neke male gaćice koje jedva da su joj pokrivale pičku, bila je jako dlakava i gaćice nisu mogle da sakriju sve stidne dlake koje su virile iz njih. Bio je to prelep prizor.

Sise su joj se razlile svaka na svoju stranu. Seo sam kraj nje, malo posle vrati plahtu na mamu i pokrio je i otišao u svoj krevet. Dobro sam ga izdrkao tada.

Ništa se posebno nije dešavalo dve nedelje, najviše zbog toga jer sam izgubio hrabrost i bojao sam se da pokušam ponovo. Dve nedelje kasnije uradio sam isto osim što sam ovaj put posegnuo rukom dotaknuo rukom mamine sise. Koža joj je bila tako nežna i svilenkasta.

Prešao sam prstima preko jedne bradavice i primetio kako otiče i raste. Pretpostavljam da je osetila nešto i počela da se vrpolji.
Skoro sam se ukenjao od straha, pokrio sam je brzo i otrčao u svoju sobu. Ležao sam u krevetu i čekao reakciju, ali začudo nije je bilo. Prišunjao sam se nazad i video da čvrsto spava i dalje u istom položaju, na leđima, raširenih nogu.

Besplatan sajt za upoznavanje

Skupljajući hrabrost, otkrio sam je ponovo i polako joj mazio sise, masirao sam ih jednom rkom, a drkao kurac drugom.
Osetio sam da ću svršiti, i morao sam brzo napustiti operaciju i otići u svoju sobu. Nisam znao kako bi objasnio spermu po podu mamine spavaće sobe.

Pokušao sam to još nekoliko puta i skontao da nije ništa skontala mama…ali, četvrti put kako sam to uradio primetio sam da sada ne nosi gaćice kad spava i lagano sam ojoj rukom prešao preko čupave pičke, kako su joj samo meke i svilene bile stidne dlačice.

Sledeći put sam joj stavio ruku na pičku i počeo je trljati. Jebo te život!!! njene noge su se odjednom skupile, i to snažno, i moja ruka je bila zarobljena na maminoj pički.

Šta ću sada? Ispostavilo se da nisam imao potrebe da se brinem jer je mama počela da si trlja pizdu preko moje ruke i posle par minuta raširila je noge ponovo i oslobodila mi ruku. Zamislite sramote, da se mama probudi i zatekne sina sa rukom na njenoj pički.

Drhtao sam i otišao brzo iz sobe, ali učinilo mi se da sam krajem oka video om+smeh na njenom licu…Očekivao sam probleme i frku, ali ponovo ništa nije bilo. Skupljao sam snagu da odem još dalje.

Stajao sam kraj njenog kreveta, gol, sa kurcem u ruci i otkrio mamu ponovo jer je ćale otišao na posao. Ponovo sam se usudio da joj trljam pičku i jednim prstom uđem među usmine. Razdvojile su se.

ledeće što sam osetio je ruka koja me je zgrabila za kurac. Trgao sam se i koraknuo unazad.

Ona trazi njega

Mama me je pogledala u oči i rekla “zašto si stao sada, osetila sam da me već nedeljama diraš kad ti otac ode na posao.”

Osetila je ona to celo vreme i potajno me ohrabrivala skidajući gaćice, ležeći na leđima, šireći mi noge, itd.

Posegnula je rukom i ponovo me uhvatila za kurac. Počela mi je drkati kurac, uhvatila me je za ruku i spustila je na svoj žbun, na svoju pičku, koja je već bila širom otvorenih usmina i bila je vlažna i vruća.

oveli smo jedno drugo do vrhunca tada…

ŠtA se čudiš, pa ima i tvoja mama dušu koju treba napojiti, nisma ni ja od kamena, sada si ti tu, ulazi u krevet i mama će ti pokazati kako se zadovoljava žena, imamo vremena dok ti se otac ne vrati s posla…”

Malo je reći da se nisam bunio, ne bunim se ni dan danas, godinama posle tog prvog puta s mamom…..

Balkan chat

1 comments

  • bosanac

    22 ožujka, 2021 at 2:30 am

    Halo