Napaljena sam na brata

Moj brat Mihajlo je jedan od onih tipova koji vode računa o svom izgledu. Redovno trenira, trči, ide u teretanu, bavi se atletikom. Telo mu je izvajano do savršenstva. Nije da sam to primećivala ranije, ali zadnjih meseci sam počela da primećujem jer je počeo da šeta po kući bez majice. Kad se vrati s treninga, skine znojavu majicu i tako golišav sprema proteinski šejk, kuva piletinu i sve to konzumira.

Incest price

Cure se lože na njega jer odlično izgleda. Ne samo te, nego je i dobar kao osoba. Lepo je vaspitan. Dobar je sagovornik. Nikad ne prekida ljude u sred rečenice. Uvek ih sasluša do kraja. Nije drzak. Ne svađa se. Sumirano u jednoj rečenici, duša od čoveka.

Što se mene tiče, nisam imala puno sreće u ljubavi. Za svojih 19 godina, imala sam samo dva momka. S prvim sam se smuvala iz čiste znatiželje kako je to ljubiti se sa muškarcem i biti sa nekim.
Moj prvi poljubac je bio katastrofa. Ni on ni ja nismo znali da se ljubimo. Sećam se da me skroz ubalavio. Kad god sam se viđala s njim, uvek sam nosila vlažne maramice u torbi kako bih mogla da se obrišem posle ljubljenja.

S njim sam imala prvi seks i izgubila nevinost. I prvi seks je bio fijasko. Nerado ga se sećam. Imala sam strašne bolove i nije mi uopšte prijalo. Raskinuli smo nakon seksa. Valjda od sramote nismo mogli jedno drugo da pogledamo u oči posle toga.

Sećanje na drugog momka nije baš prijatno, tako da ću preskočiti taj deo. Bili smo par meseci u vezi. Vremenom je postajao sve više i više ljubomoran. Počeo je da mi brani s kim ću da se viđam, da mi proverava fejs i čita poruke.

Kad me prvi put udario, prećutala sam. Kad me drugi put udario, požalila sam se bratu. On je popizdeo. Otišao mu je na gajbu i našamarao ga. Moj brat jeste fin i dušica od čoveka, ali se prema meni uvek ponašao zaštitnički. Stariji je 5 godina od mene i ja sam za njega oduvek bila little sis (mala sestra).

Erotske price

Od tog trenutka sam počela da osećam nešto prema bratu. Oduševilo me kako me zaštitio od momka nasilnika. Shvatila sam da meni ustvari treba momak kao što je moj brat, a ne taj bivši momak nasilnik.Brat me nikad ne bi udario ili povredio. Brani me čak i pred roditeljima kad uradim nešto loše. Preuzme krivicu na sebe da ja ne bih stradala.

Jedne noći sam ležala u krevetu. Nisam mogla da zaspim. Kad ne mogu da zaspim, diram picu dok ne svršim. To me opusti i brzo se uspavam nakon diranja.

Volim da masturbiram. Mislim da svaka cura to voli. Prelep osećaj. Ne znam kako je muškarcima, ali nama je fenomenalno.

Bilo je pola 3 ili 3 posle ponoći. Dirala sam jednom picu, svršila, ali i dalje nisam mogla da zaspim. Kažem sebi, ajde još jednom. Možda zaspim posle toga.

Ne znam šta mi bi, ali setila sam se one scene iz kuhinje, moj brat go do pojasa bez majice na sebi. Telo izvajano kao kod Švarcenegera u najboljim danima.

Zamišljam da je neko drugi, a ima njegovo telo. Malo me je bilo blam same sebe da zamišljam brata. Zamišljam ja jednog Danila, lik iz kraja koji mi je simpatičan, ali nema neko telo. Izgleda prosečno. Nije debeo, ali nema mišiće. Zamišljam ja njegovo lice, a telo mog brata.
Zamišljam, ali ne uspevam. Uvek ispliva lik mog brata i onaj njegov šarmantni osmeh. Prestanem da je diram. Kažem, Sanja uozbilji se. Krenem ispočetka. Zamišljam Danila, ali ne vredi. Posle par sekundi, opet vidim lik svog brata.

Ok. Sama sam u krevetu. Niko ne može da vidi o čemu razmišljam. Rešim da pokušam. Masturbiraću na svog brata. Zamišljaću njega i diraću svoju picu.
U kuhinji smo, on go do pojasa. Pije šejk. Stojim sa strane i gledam ga. On mene ne vidi. Pije šejk i curi mu niz usta. Sliva se niz vrat preko grudi i bradavica, pa skroz dole do pupka. Ja prilazim i pitam ga, da li mogu da probam tvoj šejk. Završava s ispijanjem i kaže, može seko.

Incest price

Saginjem se ga njegovim grudima i sa bradavice ližem onaj šejk što se slio.

On me u čudu pita, šta to radiš seko. Ja odgovaram, ne brini ništa bato, opusti se samo. Nastavljam da mu ližem bradavicu pa krenem niže i poližem sve do pupka. Zastala sam na trenutak.

Klečim na kolenima. Moje lice je bukvalno ispred njegovog kurca. Gledam ga u međunožje i primećujem kako mu se diže kurac. Iznenađeno se smeškam. Pogledam ga u oči i pitam ga, bato šta je ovo. On kaže, sestrice maštao sam o ovome jako dugo. Šta smo čekali svih ovih godina?

>I dalje sam na kolenima. Vratim pogled na onu stvar. Još više je poraso. Pipnem ga. Tvrd. Kako mu je tvrd. Mihajlo stenje. Skidam mu pantalone. Kako sam ih povukla naniže, tako mu je izletela tvrda kurčina i udarila me po licu. Oboje smo se nasmejali. Skida pantalone skroz. Hvatam mu kurac i stavljam ga u usta.uhhh, svršila sam. Toliko sam se napalila od ovog maštanja da sam svršila

Stavljam njegov kurac u usta i krećem da ga pušim On stenje i govori mi da ne stajem i da nastavim dalje. Pušim ga i dalje. Stenjemo oboje.

Gura mi kurac u picu i jebe me…
Posle minut-dva on mi kaže da ustanem i da se naguzim. Poslušala sam ga. Hvata me otpozadi, ja stenjem, tresem se od uzbuđenja. Gura mi kurac u picu, hvata me za sise i kreće da me jebe.

“>Jebe me sve brže i brže. Stiska me za sise i jebe. Vrištimo oboje. Osećam nešto toplo u pici. Svršio je. Kako je topla sperma. Znala sam to i ranije kad mi je prvi momak svršio, ali sperma mog brata je još toplija. Kao termalni izvor.
Uhhh, svršila sam i treći put.

Dosta je bilo. Ne mogu više da masturbiram. Skroz sam mokra. Posteljina je skroz mokra. Moraću da je zamenim. Nikad nisam ovoliko svršila u životu. Tako su počeli moji vlažni snovi o mom bratu.
Maštala sam još puno puta. Ne verujem da bi se scenario iz mojih fantazija desio u stvarnosti. Šta bi se desilo kad bih mu rekla da se ložim na njega? Ne smem ni da pomislim tu sramotu kad bi me odbio i rekao da nisam normalna.
Zadržaću ovo za sebe. Jedna napomena. Promenila sam imena u priči kako se ne bi znalo o kome se radi.

Incest price

0 comments

No comments yet