Nas prvi grupni seks

Erotske price

Moja supruga Bojana i ja smo u braku skoro 15 godina.Ona je crnka sa malim grudima , ali prelepim a ja sam zgodan muskarac odlicno obdaren i visok.U braku nam je prelepo , bez lazi i prevare.Meni je 42 godine a njoj 43 .Oboje radimo za medjunarodne kompanije i veoma smo uspešni u svom poslu. Ona je bila san svakog muskraca i znam da su mnogo prosto mastali o njoj i zeleli da je poseduju sto mi na neku ruku nije prijalo a na neku jeste jer tako znam da je mnogo dobra riba kao sto jeste.

Jednog dana smo razgovarali na temu o promeni partnera , kako bi to izgledalo kada bi ja spavao sa nekom drugom devojkom a ona sa nekim drugim muskarcem.Ta tema joj se malo dopadala ali malo i nije jer joj ne nekako glupo da zamislja mene sa nekom drugom ili nju sa drugim muskarcem.Ipak odlucili smo da to pokusamo ali nismo znali kako i sta.

Surfovao sam po internetu i pronasao sam broj telefona neke osobe koja izgleda organizuje nekakva okupljanja bas kakva mi trazimo,razmena partnera.Predpostavio sam da ce tamo verovatno biti mnogo parova i da ce moju dragu verovatno svako u toj prostoriji pozeleti ali dobro , sta da se radi, okrenuo sam taj broj i najavio sam da ce jedan bracni par prisustvovati tom okupljanju.To smo naravno bili Ja i moja supruga Bojana. Nestrpljivo smo cekali da dodje taj dan kada cemo otici tamo i videti sta se tamo desava i kako je to.Naravno taj dan je i dosao , sredili smo se i krenuli .

Erotske priče

To se nalazilo sve u jednom finom pristojnom kaficu , ne znam ko je vlasnik , samo znam da je bilo poprilicno ljudi , 4 bracna para iskljucujuci nas i 3 muskarca sa strane koji su verovatno preko tog organizatora dosli.Glasna muzika , alkohol , nasmejana lica ,gledali smo na sat , vec smo 2 sata tamo ali nista se ne desava.Jedan bracni par koji smo upoznali i sa kojima smo najvise vremena proveli tamo u braku su 4 godina i kazu da im je ovakvo okupljanje prvo iskustvo kao i nama.bili su veoma simpaticni .On se zvao Darko i imao je 37 godina a ona 35 i zvala se Dunja.Mala crnka sa bujnim prirodnim grudima.Imali su jednog sina od 5 godina.Kako je vreme odlazilo igra je polako pocela da krece.

.Bacio sam pogled i ugledao kako dvojica muskaraca lizu sise jednoj devojci.Ona se polako spustila i izvadila njihove vec nadigle kurcine i pocela da ih sisa.Od tog pogleda kurac mi se istog trenutka digao i odmah sam navalio na moju Bojanu , da je ljubim i vatam.Ona se malo zbunila kako sam je napao ali se nije odupirala.Drugi par do nas su takodje poceli igru , njene sise su uveliko bile u njegovim ustima. Bojana me je uhvatila za kurac i kada je videla da je uveliko dignut , lagano ga izbacila kroz slic i pocela da ga drka , gledavsi u drugi par.Mnogo je bila napaljena , mnogo je bila ovlazila tako da sam bez problema gurnuo 2 prsta u njenu picku.Ubrzo , sagla se i pocela silovito da mi ga pusi.Ja i Darko smo stajali a nase zene su nam pusile kurceve , naravno svaka svom muzu.

Dunja je dovatila Darkov kurac i priblizila ga Bojani rekla joj-izvoli , nadam se da ce ti se dopasti njegov kurac , naravno ako mirko nema nista protiv. Bojana me pogledala i kao da me je pitala za dozvolu , rekao sam naravno da nemam , zato smo i dosli , i tako je dunja strpala darkov kurac u bojanina usta na moje oci.

Nove erotske price

Njih dve su mu pusile a ja sam stajao pored i sve to gledao drkavsi ga polako.Rekao sam joj da se lepo zabavi sa njima a da ja idem da trazim nesto da gurnem malo.ona se samo nasmejala i nastavila da ga sisa.Jezici su im se uplitali dok su mu ga pusile , ta scena me je dovela do ludila ali sam se suzdzao nekako.Igra je vec uveliko pocela , svi su bili zauzeti.prisao sam jednoj devojci koja je pusila kurac nekom decku i pitao dal mogu da se pridruzim , rekla je da mogu i tako je drzala dva kurca koja je naizmenicno gutala .

Mogu reci da ga veoma dobro pusi,inace pusila ga je meni i svom suprugu.Bacivsi pogled na moju dragu , video sam kako je vec zajahala darka i snazno se nabijala na njegov kurac dok joj je dunja lizala cmar.Uzivala je dok se nabijala na tudj kurac.Ubrzo sam i ja poceo da jebem zenu koja mi je pusila kurac .Toliko sam se napalio kad sam video Bojanu na tudjem kurcu da mi je doslo da svrsim.Nabijao sam joj ga svom silinom.Bojani ispred glave su stajala jos dva kurca i njih je naizmenicno dudlala i drkala.

Jedan kurac je jahala a drugi pusila, a treci drkala.Za to vreme dunja je pusila kurac nekom decku u cosku sa kojim se i jebala.Jos jedan decko je prisao Bojani i oblizao joj cmar a zatim i gurnuo kurac.Kakav prizor , cetiri kurca u mojoj zeni: jedan u ustima , picki i dupetu i u rukama .Razvaljivali su je od kurca .Svremena na vreme , pogledi su nam se susreli .Nisam mogao vise da izdrzim i svrsio sam toj ribi koju sam jebao na dupe.

Erotske price grupno

1 comments

  • Rade

    2 lipnja, 2021 at 10:02 pm

    Blago tebi sto imas takvu zenu, da sam ja na tvom mestu isu stvar bi uradio, dopustio bi mojoj zeni da je rasturaju 4 kurca , bolje da znam i vidim kako se jebe sa drugim nego da ona od mene to krije.Toliko me utbudila tvoja prica da sam i ja poceo da drkam kurac.Sad nisam ozenjen ali bi hteo da imam zenu kao sto je tvoja i da je vidim kako je ti punis kurcem i spermom.A ja bi je napunio posle tebe.Rado bi hteo da vas upoznam.Javite mi se na moj e mail. draganmaksimovic847@ gmail.com