Obozavam se jebati

Erotske price

Obožavam se jebati. Visoka sam 175, teška 50, možda pomalo mršava, ravnih dugih nogu i relativno uskih bokova te okruglih manjih grudi (trojka) sa izrazito istaknutim bradavicama. Imam 32 godine ali ovu ću priču pokušati ispričati od kad sam se prvi put pojebala pa do danas.

Nisam niti znala kako je jebačina dobra dok mi nije uzeta nevinost. Istina i prije toga sam otkrila masturbaciju, prvi put sa 14 godina. Bilo je to jedne večeri kada sam prije spavanja banula u kupaonicu gdje se moj stari tuširao, na kratko sam vidjela kurac, osjetila kako se moja pičkica vlaži i pobjegla u svoju sobu. Bilo mi je strašno neugodno, nadala sam se da stari nije primijetio moju mokru pičkicu, legla sam u krevet međutim njegov kurac nisam mogla izbaciti iz glave i bala sam sve vlažnija. Dotaknula sam se dolje i počela maziti, kao da sam to oduvijek radila, bilo je super, ispunio me užitak kakvog nisam nikada do tada doživjela, bilo je prekrasno, jedino što mi nije bilo drago je što sam čitavo vrijeme zamišljala kurac svog starog.

Kada sam ispričala svojoj sestrični Nikolini koja je ujedno i moja najbolja prijateljica svoje iskustvo (naravno da nisam rekla da sam zamišljala svog starog) ona se samo nasmijala i pitala „tek sad“. Ispričala mi je da to radi već duže vremena gledajući porniće i pitala me da li bi htjela s njom gledati porniće i maziti se. Naravno da sam pristala. Nalazile smo se kad god bi mogle i kad su njeni starci, moji stric i strina, bili na poslu, gledale filmiće i mazile se, najviše bih se uzbudila kad bi gledale kako više crnaca sa ogromnim kurčinama jebe bijelu ženu, to je i nju najviše uzbuđivalo, barem je tako rekla.

Jahorina

Nakon otprilike dva mjeseca dočekala me sa iznenađenjem. Našla je umjetni kurac u noćnom ormariću strine i pitala me da li bi željela probati.

Ti si probala?

Ne, mislila sam da to napravimo dok smo skupa.

Misliš li da će nas to boljeti?

Možda, ne znam.

Koja će prva?

Ja ću rekla je, upalila pornić i počela se maziti a nakon nekog vremena uzela je kurac i lagano ga gurnula u svoju pičkicu i zavrištala ali se brzo opustila i počela stenjat a nakon nekog vremena i vrištati. Sve je prestalo za oko desetak minuta kada se smirila još uvijek s tim kurcem u sebi.

Boljelo te?

Da na početku ali poslije je bilo prekrasno, probaj.

Poslušala sam je, gledala sam film na kojem je crnac žestoko nabijao kurac u bijelu pičku, bila sam potpuno vlažna, i gurnula umjetni kurac koji je još uvijek bio vlažan od nje u svoju pičkicu. Za čudo nije me jako zaboljelo, samo malo, zastenjala sam ali nakon toga bol je prerasla u užitak, gurala sam ga sve dublje, bilo je fantastično, nikad prije niti pri maženju nisam osjetila takav užitak.

Bilo je dobro?

Fantastično. Moram pogledati da li i moja mama ima jedan ovakav.

I moja mama ga je imala tako da sam mogla to raditi i doma sama i uživala sam u tome. Posebno sam uživala sjesti na kurac u dnevnom boravku gledajući porniće i svršiti zamišljajući da me jebu svi oni muškarci s filma.

Tako smo se igrale sve do nedugo iza mog 16 rođendana kada sam izgubila nevinost sa pravim kurcem. Bilo je uobičajeno prijepodne, starci su bili na poslu a ja sam se igrala u dnevnom boravku. Tada sam već bila potpuno razvijena i uživala sam potpuno gola nabijajući se na umjetni kurac. Nisam čula da su se otvorila ulazna vrata i da je netko ušao u stan. Nisam niti primijetila da netko stoji na vratima dnevnog boravka.

Erotske price

Igraš se, rekao je tata.

Ukočila sam se, nisam znala što reći onako gola pred njim.

Zaista si se razvila u prekrasnu ženu.

Pogledala sam ga, najprije u oči a onda u hlače, kurac mu je bio dignut.

Želiš probati sa pravim kurcem?

Nakon što je to upitao skinuo je hlače i ponovno sam vidjela njegovu veliku kurčinu.

Da, uzviknula sam.

Prišao je do mene, još sam sjedila sa umjetnim kurcem u sebi. Njego je kurac bio ispred mog lica.

Puši ga, rekao je.

Učinila sam što je rekao prisjećajući se scena iz pornića. Pušila sam mu kurac i on je svršio za manje od dvije minute. Usta su mi bila puna njegove sperme, nisam mislila da to ima tako prekrasan okus. Sjeo je pored mene i rekao da se sad mora odmoriti par minuta i da ćemo onda nastaviti. Ja sam se još uvijek potpuno luda i totalno uzbuđena nabijala na umjetnog. Nakon par minuta podignuo me i okrenu, izvadio umjetni kurac iz moje pičkice i nabio svog, nabijao me a ja sam vrištala od užitka, svršio je u mene nakon desetak minuta i ja sam prvi put osjetila spermu u sebi.

O ovome nikom niti riječ.

Incest priče

Naravno, ali samo ako ćeš me opet jebati.

Kimnuo je.

Jebao me često, kad god bi ja bila ujutro doma otišao bi s posla na barem sat vremena i jebao me, znao se i noću iskrasti i doći u moju sobu napuniti me spermom i vratiti se mami u krevet.

Nisam se mogla suzdržati i rekla sam sestrični.

Ozbiljno, koliki mu je?

Mislim preko 20, kao onim crncima u pornićima.

Voljela bih da i mene jebe.

Mislim da to nije moguće.

Kako misliš nije, onda ću reći tvojoj mami.

Sad sam već bila u problemu. Slijedeće jutro nakon što me stari jebao rekla sam mu:

Rekla sam Nikolini da me jebeš.

Molim?

Rekla je da bi htjela da i nju pojebeš ili će reći mami.

Nisi to smjela. No što je tu je, neka bude s tobom slijedeći put kad ja budem dolazio s posla.

Nikolina je bila nešto niža od mene, većih grudi i malo punija. Kada je slijedeći put došao bila je tu, gola, i izgleda da mu se je jako svidjela, jebao ju je žešće nego mene istovremeno joj mazeći grudi što meni nikad nije činio. Svršio je u nju ispred mene, gledala sam kako joj se sperma cijedi iz pičkice.

Erotske price

Ok, moramo popričati, rekao je.

O čemu? Pitala sam.

O svemu ovome i o odnosima u našoj obitelji.

Kakvim odnosima? Pitala je Nikolina.

Pogledao je mene i nju i rekao: „Mi smo svi swingeri, a imamo i iskustva u incest odnosima.“ Pogledao je mene i rekao: „Tvoja mama zna de te jebem, rekao sam joj.“

I njoj ne smeta?

Ne, dapače, rekla je da sam dobro napravio.

Kako to misliš?

Pa ja se palim na tebe od kad si me skrivečki gledala dok se tuširam.

Znao si to?

Naravno da sam znao.

A moj tata? Pitala je Nikolina.

I tvoj tata bi vas želio jebati ako ste za. On je malo povučeniji pa ne želi inzistirati.

Mi smo ti jedini incest odnos do sada?

Naravno da ne, nasmijao se, i ja i stric jebali smo tetu Martinu, samostalno i u paru.

Tetu Martinu?

Da, i još se ponekad družimo na moru.

Misliš kad zajedno idemo?

Da svaki put. No, nazvati ću tvog tatu Nikolina pa se možete vas dvije dogovoriti.

A moja mama? Pitala je Nikolina.

Tvoja mama sve zna, ne brini.

Erotske price

Tada su počele orgije, u pravom smislu riječi, mislim i nakon jebanja sa stricem i mojim starim. Nakon nekog vremena moji su pozvali strica, strinu i Nikolinu na večeru kad je sve počelo biti potpuno otvoreno. U društvu su bila još dva meni potpuno nepoznata muškarca, navodno tatini poslovni partneri. Kad su došli do nas mama i strina odvele su nas u maminu sobu i rekle, obucite ovo. Radilo se o potpuno prozirnim negližeima, mene je dopao crni a Nikolinu bijeli. Mama i strina odjenule su se na jednak način. Kad smo se spustili u blagovaonicu oni su sjedili u kućnim ogrtačima. Počela je večera. Mama je rekla, između svakog jela treba se zabaviti i potrošiti kalorije, i nasmijala se. Stric, koji je sjedio pored mene, pohotno me je pogledao i počeo mi maziti pičkicu što je učinio i moj tata s Nikolinom. Mama je već pušila jednom od drugih muškaraca a strina je sjela u krilo drugome i nataknula se na njegov kurac. Najprije me pojebao stric, njegov je kurac bio nešto manji od 18. Nakon njega jebao me jedan od tatinih „prijatelja“, uživala sam jer njemu je bio najveći kurac, a zatim i drugi. Nitko nije svršio u mene osim tate, poslije sam čula da je takav bio dogovor. U svakom slučaju tu večer izjebala su me četvorica a ja sam neizmjerno uživala.

Na moj 18 rođendan pripremili su mi posebno iznenađenje. Stari i stric su već imali svoju firmu i imali su neku konferenciju u Zadru a mama je pozvala mene i Nikolinu.

Obje ste pričale da želite redaljku?

Da, odgovorile smo jer nas je to stvarno uzbuđivalo.

Sada ćete imati priliku.

Kako to misliš?

Idete sa tatom i stricem na konferenciju.

Da i?

Tamo će biti samo muškarci a vi ste gošće iznenađenja.

A ti i strina?

Mi ne idemo.

I što se očekuje od nas?

Da se jebete sa svima koji žele.

Incest price

U dvorani za konferencije bilo je više od 80 muškaraca, i osim nas dvije bile su tri prevoditeljice, sve tri oko 30-ak godina i žena jednog starijeg gospodina oko 25 godina starosti.

Nas dvije bile smo u tankim ljetnim haljinicama, gotovo potpuno prozirnim, i naravno bez ičega ispod. Nakon službenih prezentacija moj je stari najavio iznenađenje konferencije te pustio filmić gdje smo se ja i Nikolina potpuno gole jebale sa strancima na jednoj od večera, i rekao:

Njih dvije su iznenađenje ali uz jedan uvjet, možete ih jebati isključivo ovdje pred svima.

Nastupio je tajac a onda su svi zapljeskali.

Pored mene je sjedio jedan stariji stranac, možda oko 60, podignuo mi je haljinu, podignuo je i mene, naslonio me na stol i pojebao me. Vidjela sam da je isto doživjela i Nikolina a niti prevoditeljice se baš nisu sramile. Jednostavno su se izmjenjivali na meni, ne znam koliko ih je bilo, mislim najmanje 20, svi su me napunili spermom, u stvari bilo je super.

Nakon toga sjedili smo u sobi i razgovarali.

Svidjelo vam se cure, pitao je moj stari

Naravno odgovorile smo i ja i Nikolina, bilo je super primiti ih toliko.

A sad nježnost za kraj Nikolina će spavati sa mnom a ti sa tatom, rekao je stric, nadam ste da ste još uvijek pune sperme.

Jebali su nas do jutra. Ujutro na kavi u apartmanu, pred svima, stric me polegnuo na stol i ispraznio se u mene a nakon toga je to napravio i moj stari.

Zašto niste išle s nama, pitala sam mamu kad smo se vratili.

Zato što smo radile isto ali tu.

Erotske price

Kako to misliš?

Čula si za „glory hole“?

Vidjela na pornićima i?

Eto to smo radile.

Gdje?

Tu u gradu.

Zar i to ima?

Voljela bi probati?

Naravno.

Ispostavilo se da u gradu postoji noćni klub gdje žene koje hoće mogu sudjelovati. Išle smo ja i stara. Btw moja stara i nije bila toliko stara, imala je godina kao i ja sada ali više je bila građena kao Nikolina. Kada smo šli stara je odmah otišla na šank i rekla što želim a jedan konobar odveo nas je u uski prostor gdje smo mogle ući samo jedna iza druge. Ona je ušla prva. Sa svake strane zida bila su dva otvore, jedan gdje trebaš iskoračiti vani i namjestiti se a drugi je bila rupa u zidu. Pokazala mi je što trebam napraviti. Onako namještene čekale smo jebače. Prvo mi se kroz onu rupu pojavio ne tako veliki kurac, možda 16, kojeg sam počela sisati da bi nakon par sekundi osjetila kako me netko mazi po pičkici a neposredno nakon toga i kurac u sebi, znala sam da ima prezervativ što mi se nije svidjelo. Stara je stenjala napunjena s obje strane. U jednom trenutku ispred mene se pojavila ogromna crna kurčina, preko 22. Skoro sam pala u nesvijest od uzbuđenja. Pušila sam kao nikad do tada i nakon 5-6 minuta napunio je moja usta spermom koju sam pohotno progutala. Čula sam kako govori na engleskom jeziku: „Ako i tvoja pička prima kao i tvoja usta dolazim sa druge strane“, kratko sam odgovorila „Da ali bez prezervativa“. Nedugo nakon toga osjetila sam ga u svojoj pički. Bez prezervativa, napuni me, svršila sam kao nikada do tada. Nakon njega nije bilo više zainteresiranih. Ja i stara smo se izvukle i rekla sam joj za crnca a ona je samo kimnula, na brzinu se obukla i izišla. Našla sam je za šankom gdje razgovara sa tipom crnim kao noć, visine preko dva metra i prišla.

Ti si me jebao?

Da želiš opet?

Naravno, bilo bi lijepo kad bi imao još prijatelja kakav si ti.

Možda i imam, sutra ovdje ili vas dvije imate neki prostor?

Imamo prostor, sutra navečer oko 8, dovesti ću i prijateljicu pa vas onda ne bi trebalo biti manje od 6, najmanje da na jednu, evo ti adresa.

Nasmijao se i kimnuo glavom, „Vidimo se sutra“.

Kad smo došle doma nazvala sam Nikolinu a stara je starome ispričala što želimo, pozvana je i strina. Stari je bio oduševljen i rekao to moramo snimiti, a i Nikolina je oduševljeno prihvatila.

Došli su, njih osam, stajali su u predvorju. Rekla sam, molim kurčeve na pregled, ne jebem se sa crncem koji ima manje od 20. Bili su poslušni, svi od reda skinuli su hlače i svima od reda kurac je bio ogroman. Ima još jedan dodatan uvjet rekla sam, nema prezervativa samo punjenje i to svi vi u svaku od nas. Nasmijali su se. Kako su već skinuli hlače ostali su tako goli. Rasporedili su se na naslonjač i fotelje, prvom sam počela pušiti tipu kojim me je je sinoć jebao, Nikolina, mama i strina su prihvatile i odabrale svoj kurac za pušenje. Kako je bio idealan omjer dana na jednu, nedugo nakon što sam započela s pušenjem kurac mi se zabio u pičku. Vidjela sam da je isto sa svim curama. Stari i stric su gledali i drkali. Zaista su nas izjebali, svaki je svršio svakoj usta i u pičku. Bile smo pune sperme na svaki mogući način. Trajalo je gotovo do dva ujutro nakon čega su otišli i nikad ih više nismo vidjeli.

Incest price

Teško je bilo nadmašiti taj trenutak. Ja i Nikolina smo se počele zabavljati po lokalnim kafićima, ideja je bila koju će pojebati više muškaraca. Jebale smo se gdje smo stigle, najčešće u muškom WC-u gdje kada bi jedan svršio uvijek bi se pojavio drugi. Najbolje je bilo u jednom baru nakon što je bar već bio zatvoren a stara ekipa ostala unutra uključujući i nas dvije. Jebali su nas na biljarskom stolu, od dečkića mlađih od 18 do gazde preko 50. Stara i stari, kao i stric i strina imali su svoj seksualni život kojemu bi se ponekad priključili, osim naravno ljeti kad bi bili svi skupa i kad bi se međusobno jebali.

Kada sam imala 21 rekla sam starcima: „Ako me već svi jebu zašto ne bih naplaćivala uslugu“. Oboje su se složili i postala sam kurva, iako sam i prije to bila. Stari me slikao i objavili smo fotke i oglas. Obzirom na moj izgled, i potvrdu tog izgleda kad bi došli počela sam imati sve više mušterija, valjda usmena predaja. Počelo ih je biti više od deset dnevno i izvrsno san, za studenticu, zarađivala. Nikolina se do tada udala za jednog dečka iz našeg bivšeg razreda i zamolila me da zaboravimo što je bilo jer ona ga voli.

Nisam ih uzimala za ozbiljno. Dolazili su pojedinačno, u grupama, parovi muž i žena i sl. Plaćali su i jebali, uvijek bez prezervativa jer to je bilo ono što želim. Punili su me spermom. Naravno i dalje me jebao stari i stric, i dalje sam sudjelovala na kućnim zabavama ali ovaj put bez Nikoline.

Na moj 22 rođendan prišao mi je jedan dečko, zgodan momak, možda 30 godina, oko 190 cm, vrlo elegantan i sređen, i rekao: „Jebao sam te kao kurvu i želim više“. „Kao to misliš više“ pitala sam. „Znam da se voliš jebati, pratio sam te i prije nego što sam ti platio, zaljubljen sam u tebe, stoga sve mogu radi tebe“. „Siguran si“ pitala sam. „I više nego siguran“.

Erotske price

Iskreno odjebala sam ga ali bio je uporan, plaćao je druženje više od tri puta tjedno, jebao me a nakon toga smo razgovarali.

Ako stvarno želiš biti sa mnom moraš znati da se ja volim jebati više od svega i ne mogu se ograničiti na jednog muškarca

Ne smeta mi, sve ono što ti želiš je i ono što ja želim

Ali ti ne znaš koliko je kuraca napunilo moju pičku spermom

Niti me ne zanima

Ali ti ne znaš da sam se jebala sa familijom

Ne smeta me čak i ako želiš nastaviti

Ozbiljan si?

Potpuno

Imaš li ti takvih iskustava?

Ne

Pa kako onda?

Volim te

Prošlo je neko vrijeme i on je bio uporan. Kako bih ga odgovorila od njegovog nauma dogovorila sam se sa starcima da dođe na ručak i da ga stara zavede i pojebe pred svima dok ću se ja jebati pred familijom da vidi o čemu se radi.

Došli su svi, stric, strina, Nikolina, njen muž, čekali su ga kad je došao. Pristojno je sjeo za stol iako se vidjelo da mu je čudno što smo mi cure bile gotovo gole. Ručak je počeo a moj stari mi je rekao, daj idemo se malo relaksirati, nagnuo me je na stol pred njim i napunio me spermom, isto je nakon njega učini i stric. Šutke je to podnosti. Strina i mama pokušale su ga zavesti ali odbio ih je rekavši da on želi samo jednu. Nikolina je poludila i ponudila mu se pred svojim mužem ali reakcija je bila ista. Na kraju se Nikolina ipak jebala sa mojim i svojim starim a njen muž jebao je njenu i moju mamu.

Izašli smo vani. „Ozbiljan si“ pitala sam ga. „I više nego ozbiljan“. „Zaista te neće smetati da se ja jebem sa drugima?“. „Neće, možeš s kim god hoćeš“. „I sa tvojom rodbinom?“. „Da ako to želiš“.

Ništa mi nije bilo jasno i u stvari mi ga je bilo na neki način žao. Pristala sam i otišli smo do njegovih u Slavoniju. Ima četiri brata, svi stariji od njega, od 28 do 40 godina. Namjerno sam došla u mini haljinici bez donjeg rublja. Naravno da su me čudno gledali. Nakon večere rekla sam imate li vi ovdje sjenik, uvijek sam se željela valjati po sijenu. Naravno da imamo, rekao je njegov stari, pogledao svog sina i rekao „To je ono što želiš“, a on mu je odgovorio „Da“.

Erotske price tata

Njih četvorica odvela su me na sjenik, prije nego smo se uspeli rekli su „Skini tu haljinicu zaprljati će se“, poslušala sam i ostala potpuno gola. Jebali su me sva četvorica, bez puno priče, redom su mi nabili kurac u pičku i svršili u mene.

Vratili smo se u kuhinju, stari je pitao: „Sviđa ti se sjenik“. „Naravno, super je“. Pogledao me i rekao: „Zaista ne znam zašto te moj sin želi ženiti kad si kurva, ali ako je to njegova želja onda ima nešto više u tebi, sad si se jebala sa svim mojim sinovima i nemoj očekivati da će bilo koji od njih ustuknuti pred tobom ako u budućnosti bude htio isto“. „Želiš li me i ti pojebati“ pitala sam. „Ne“ kategorički je odgovorio.

Na putu nazad pitala sam ga: „Stvarno ovo želiš“. „Da“ kratko je odgovorio. „Pa jebala su me tvoja braća, vidio si da me jebe i moj stari i stric, znaš da obožavam kurac i da ne mogu biti samo s jednim muškarcem“ dodala sam. „Nije važno, ja te volim“, odgovorio je. „I dati ćeš da me jebe tko god hoće i sutra, ako ostanem trudna, nećeš postavljati pitanja čije je dijete“. „Neću obećavam“. „Može onda dogovor“ pitala sam. „Kakav dogovor“, „Jednostavan, ja ću se jebati sa svakim s kojim hoću ali ti trebaš sudjelovati“, „Na koji način“, želim da mi poližeš pičku nakon svakog koji svrši u mene“, „To može“, odgovorio je i na tome je u tom trenutku stala rasprava.

Uselila sam u njegov stan, u stvari sam dobila novi prostor za jebačinu ali sam prethodno htjela vidjeti da li je naš razgovor stvarno ono što je mislio. Pozvala sam starog i strica i rekla im što smo dogovorili, oboje se nasmijalo, svukli smo se, stari me prvi napunio i kad je izvukao kurac iz mene on mi je poslušno poliza pičku i sve što se cijedi, isto je ponovi nakon strica.

Dok smo sjedili u boravku moj stari ga je pitao :“Pa nemaš mali kurac da bi bio cuckold“, stric se nasmijao. „Točno“ odgovorio je, nemam, ali to nije bitno, sviđa mi se gledati kako je drugi jebu.

„Voliš li kurac“ pitao je moj stari. „Možda, ne znam“ odgovorio je. „Možemo provjeriti rekao je stric“. „Kako to mislite“ pitao je. Ustali su se ispred njega izvadili kurčeve i on im je poslušno počeo pušiti. Obojica su mu svršila usta a on je progutao spermu nakon čega su otišli.

„Ti si gay“ pitala sam.

„Ne, ja sam bi“ odgovorio je.

„Kako god ti voliš primati kurac u šupak“

„To još nisam probao“

„A volio bi“

„Možda“

Razgovor je stao na tome, sutradan sam nazvala Nikolinu i rekla joj o svemu a ona se opet nasmijala: „Pa i ovaj moj voli pušiti i gutati“. „Jebao se s njima“, pitala sam a ona se opet nasmijala, „Naravno, oni ti to vole iako ne žele priznati, ali super je gledati i onda primiti obojicu u sebe“.

Incest price

Na večer smo razgovarali. „Koliko iskustava imaš u pušenju“ pitala sam. „Puno“ jednostavno je odgovorio i dodao „Počevši od djetinjstva sa braćom pa dalje“. „Sva braća jebala su te usta“, pitala sam, „Da kao i tebe u pičku“. „Tvoji starci znaju“, „Naravno da ne“. “I kako dalje“.

Na trenutak je zašutio, pogledao me i rekao: „Znam da se voliš jebati i primati spermu u sebe, ono što bi ja htio je da muškarcima koje pozoveš pušimo skupa i da te, nakon što si puna sperme jebem“. „A ti ne bi htio da te oni jebu“, pitala sam. „Ne bi mi smetalo ali samo ako ti hoćeš“. „Ok, odgovorila sam“. Nakon toga naš obiteljski seks dobio je drugu dimenziju.

1 comments

  • Tor Nik

    7 kolovoza, 2023 at 4:24 pm

    kakvih li laži…..